2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi hafta sonları kızlar..herseye boncuk boncuk ağlar oldum ben..bu duygu değişimi bi acayip
Ahh canim sorma bu arada aileme cok duskunum yani duygusal anlamda hep onlari dusunuyorum surekli onlara bisey olcak diye korkuyorum o kdr bilincaltima yerlesmiski gece ruyamda allah uzun omur versin babami kaybediyorum uyandim gece yarisi hickira hickira aglamaya basladim cok kotu oldum baya atlatamadim sonra uyudum bu seferde ruyamda annemi kaybederken goruyordum dua ede ede tekrar zor uyudum allahim benim canimi al onlarinki bagisla die dua ettim hep
Evet canim tum bu yasadiklarimiz cok normal hamilelik hormonlarindan oluyor maalesef esimde bugun bana corba cok aci olmus hickirik tuttu dedi bende hemen alindim basladim soylenmeye adam dedigine pisman oldu bende corbayi icip kalktim baska bisey yemedim sinirimden

Kizlar slm kotu oldum yine tansiyon firlamis birden preklemsi dedi dr. Cok erken baslamis. Pzt cagirdi test yapip ilac wercek. Allah buyuk kendinize dikkat edin.
Canim cok gecmis olsun allah acil sifa versin. Ama inanki bu cektiklerinin mukafatini alacaksin mevlam sevdigi kuluna dert verirmis
Eki Görüntüle 1378585 Selam kizlarrrr iyi ve huzurlu haftasonları hepinize..Bugün hiç alışveriş amacıyla cikmamistim ama alıverdim bebişime ciciler
Canim hepsi cok guzel :) Rabbim guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin :)

Bugün 4lü yaptırdım 1haftaya sonuç alıcaz kesin kız olduğunu öğrendik bu arada
Kafama takılan dr bebeğin amnion sıvısının biraz az olduğunu bol su içmemi söyledi 2.5 lt civarı içiyorum zaten
Böyle bişey duyan var mı 17-18 haftada?
Ne yapabilirim?

Eksik bilgisi olan annelerimiz mesajımı alıntılayıp eksiklerinizi yazabilirsiniiizzz

hamileliğim boyunca asabi çekilmez biri oluyorum korkudan kimse yanıma yaklaşamıyor :) 1 ay önce kayınvalidem bizdeydi .gebe olduğumu bilmiyor bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için kimseye bişey demedim bende zaten aileme ve eşimin ailesine uzak yaşıyoruz.neyse kayınvaldem hep iğneliyecek bir laf söyler bensee alttan alırdım büyüğüm diye geçen ay ise daha ağzından laf çıkmadan yedirttim zavalllıya anca 1 hafta dayandı bana :) giderkende sen çok değişmişsin dedi çok fena olmuşsun dedi aslında kimseyi kırmak istemiyorum çok yaramaz hareketli bir oğlum var zaten yüküm ağır geliyor bu dönemde anca kendime yetebiliyom mide bulantılarıma rağmen çeşi çeşit yaptım yemeklerihizmette kusur etmemeye çalıştım ama dırdırlarına katlanamadım işte Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsim hamilelik zor dönem:)

Kizlar cok sagolun guzel dilekleriniz ve dualariniz icin.insallah hep beraber kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde bebeklerimizi.soran arkadaslar olmus bagirsaktaki parlaklik bizde cok dusuk down sendromu ihtimali olarak dikkate alindi.fakat ayrintilida parlaklik disinda diger tum organlar ve olcumler normal dedi doktor.ultrasonu yapan docentti.birtek bagirsak parlakligi bize bu vardir bebekte diyetani koyduramaz dedi.insallah ilerki haftalarda kaybolur.dunden beri basim dusunmekten catladi.Rabbim bu sureci hayirlisiyla atlatabilmeyi nasip etsin.tum sorunu ve rahatsizligi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin insallah.Dualarinizda benide unutmayin.

[QUOTEmaşallahnarosa_22, post: 38927577, member: 229118"]Eki Görüntüle 1378585 Selam kizlarrrr iyi ve huzurlu haftasonları hepinize..Bugün hiç alışveriş amacıyla cikmamistim ama alıverdim bebişime ciciler [/QUOTE]
Oyyyy maşallah canim ne guzel seyler almissin boyle gule gule giysin bebisin

Cnm dun ibrahim Saraçoğlu 5-6 aylik
Gebeliklerde amniyon sivisinin azalmasina tipta care olmadigini ama bitkisel yolla cozum oldugundan bahsediyordu...
Arastirsana bi nette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…