2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın anneler herkese :) Aşı yüzünden kolumdaki ağrı gittikçe artııyor sanki geçmeyecek mi bu ya

Iyi aksamlar kizlar,oglen ben cok kotu oldum yediklerimi cikardim,bas agrisi,titreme falan derken usutmusumuyudum bi saat falan gecti sukurler olsun, bebisime bi sey oldu diye cok korktum iyi ki tekmeliyor da icim rahat
Geçmiş Olsun canım Dikkat et kendine

Haftaya crs insallah cnm

Tatlim cok sukur diyeyım sikayete hakkim yok ama cokta iyi gecmiyor , hani tadini cikar diyorlar ama t0adim tuzum kalmadi. Bi sorun war ar ama bulan yok hangi bolume gitsem bilmiyorum ?
Belki gerçektne bir şey yok hamilekiğin vücüdüna sagladığı hormona değişikillkten dolayı bu şekilde canım ama sen gine de kan grububa beslenmeye devam et.

Gunaydin kizlar.hamileligimin basindan beri bende takipcinizdim,sizinle gun gun buyuduk.Dun ayrintili ultrasonumuz vardi.bebegimin bagirsaginda parlaklik goruldu.Dunden beri dunya basima yikildi.Dualarinizi bekliyorum ne olur dua edin bebegim icin.
Canım dua edeceğim senin için inşlah nir bir şey çıkmaz

Sag ol canim benim

benimde ellerim ayaklarım uyuşuyor ve kalbim deli gibi..bende kardiyolojiye gittim birşey cıkmadı..tansiyonda yok..ama vücudumu sallıyor kalp atışlarım...nabız sayıp duruyorum..Allah şifa versin..geçer inşallah sıkıntılarınn

Merhaba hanımlar bi sorum var size göğüs ucunu sikinca kan gibi bisey geliyo ve uzayan bi akıntı olan varmı boyle sorunmu var anlayamadim

ben internette araştırdım ama benim yaşadığım şehirde yokmuş sanırım gebe eğitimi

Merhaba hanımlar bi sorum var size göğüs ucunu sikinca kan gibi bisey geliyo ve uzayan bi akıntı olan varmı boyle sorunmu var anlayamadim
Artij yavas yavas goguslerimizden sari sivi gelmeye baslayacak canim korkacak birsey yok. Bende onceki gece ruyamda gogsumden sakir sakir sut aktigini gordum. Sabah kalktim ki geceligimin uzerinde kurumus sut lekesi var

Evet canim hergun

Bende hergün burunuyorum canım 0.6'lık.
Naptın gittin mi kontrolüne, gelince yaz hemen

maşallah canım kuzucuğuna... nasıl da byümüş minik kızın...

Sağol kuzum, evet büyümüş prensesim, sizler paylaştıkça gramını falan nasıl merak ediyordum bende, ilk defa öğrendim
öncesinde 2 hamilelik gecirmiştim ama bu günleri görmek nasip olmamıştı bundada hep görebilcekmiyim o günleri diyodum, çok şükür bugünkü günümüze
şimdi ayrıntılı ultrason için gün sayıyorum onuda sağlıkla atlatırım inş.canım

Gunaydin kizlar.hamileligimin basindan beri bende takipcinizdim,sizinle gun gun buyuduk.Dun ayrintili ultrasonumuz vardi.bebegimin bagirsaginda parlaklik goruldu.Dunden beri dunya basima yikildi.Dualarinizi bekliyorum ne olur dua edin bebegim icin.

Bağırsaktaki parlaklık neye işaret ediyormuş ki canım korkma Allah büyük sağlıklı bebekler doğurcaz hepimiz. Ben de dün detaylı ultrasona gittin kendi doktoru. Parlaklıklara kalsiyum çökmesi dedi. Ama benim dediğim bi organ üzerinde değildi. Sigara içilmemesini sigara içilen ortamda bile bulunulmamasını söyledi çok zararlı bunlar diyor. Eminim siügara içmiyorsundue ama sigara içtirme bile yanında.

günaydın güzel anneler umarım her şey yolundadır iyi hafta sonları herkese...
Günaydın canım sana da:)))
Günaydın güzel hafta sonları :)

Günaydınn için geç ama size de günaydın :))) ben bu hün tembelim :)

Günaydın anneler herkese :) Aşı yüzünden kolumdaki ağrı gittikçe artııyor sanki geçmeyecek mi bu ya

Tatlışım benim de ilk gün ağrımadı ikinci ve üçüncü gün kolumu kımıldatamıyordum bir kaç güne geçti meraklanma.

Allah korusun canım o ne ki aüt ve sıvı gelmesi normal de akışkan ve kan bilemedim bence hemen doktorunu arayıp sor çünkü bu doktorun cevaplaması gereken bir şey doktorunun numarasını bilmiyorsan benim soktorun telefonuenu vereyim onu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…