2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ani sinir olmaya başladı bende bi an hic yok yere sinirlenebiliyorum noluyo bana anlamadım gece eşime git uzak dur benden demisim sarılmasını istememisim iyice huzursuz uyumaya başladım inş duzelirim yoksa çekilmez bu halim

Canim benim hic moralini bozma sen. Bu testlerin sonuclarinda yanilgilar olabiliyo. Hic bir testin kesinligi yok. Sen kalbini ferah tut bol bol dua edicem senin ve bebegin icin canim ..

İyi hafta sonları kızlar..herseye boncuk boncuk ağlar oldum ben..bu duygu değişimi bi acayip
Canim bn de senin gibiyim. Zaten duygusal biriydim simdi daha da artti her seye agliyorum .. bu duygusallik cabuk gecse bari her seye agliyorum yoksaa

Ayy canim yazik valla eslerimize duygu degisimini onlar cekiyo bizden cook Valla bnde her seye aglar oldum film izliyoruz agliyorum en ufak seyde duygulaniyorum hemen cabuk gecse barii bu gunleer yoksa cekilmez olucaz valla

Kizlar slm kotu oldum yine tansiyon firlamis birden preklemsi dedi dr. Cok erken baslamis. Pzt cagirdi test yapip ilac wercek. Allah buyuk kendinize dikkat edin.

Kizlar slm kotu oldum yine tansiyon firlamis birden preklemsi dedi dr. Cok erken baslamis. Pzt cagirdi test yapip ilac wercek. Allah buyuk kendinize dikkat edin.
Caniim cok cok gecmis olsun. Insallah cok fazla ilerlemeden gecer canim. Cok diikat et kendine canim dualarim seninle ..

Kizlar hic uzumeyin ben amniyo oldum ikili testim kotuyru sonuc temiz cikti bebisler saglikli allhin izniyle[/QUOTE]
darısı başımıza

canım ben çok kötü olmuştum yemeden içmeden kesilmiştim. eşim,böyle geçmez beş ay test yaptıralım dedi inşallah sonuç iyi çıkar şimdi biraz iyiyim
benım de uclu rısk cıkmıstı detaylıya hordım ama o bır hafta nasıl gectı bı Allah bılıyor bı de ben ,ınsanın nefes alması bıle gelmıyor o kadar canım.Ama bu testler guvenlı degıl benım degerım neden boyle cıktı anlasılmadı ama detaylım ıyı cıktı cok sukur.Bence sen de boyle beklemektense test yaptır bellı olsun ınsallah bı seyı yoktur bebişın.Bı daha hamıle kalırsam zaten hıc bı test yaptırmayacam hormony test ve detaylı ultrason o kadar

çok geçmiş olsun canım. nasıl karar verdi preklamsi olduguna. test yapmadan belli oluyormuymuş. senin nedeni bulunamıyodu ödemin sanırım. başka doktora daha git istersen inşallah ciddi birsey yoktru

bende testi yaptırana kadar çok moralim bozuktu şimdi iyiyim sonuç temiz çıkarsa daha iyi olacağım
sanada geçmiş olsun inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

Caniim cok cok gecmis olsun. Insallah cok fazla ilerlemeden gecer canim. Cok diikat et kendine canim dualarim seninle ..

çok geçmiş olsun canım. nasıl karar verdi preklamsi olduguna. test yapmadan belli oluyormuymuş. senin nedeni bulunamıyodu ödemin sanırım. başka doktora daha git istersen inşallah ciddi birsey yoktru

Allah razi olsun kizlar acile gittim idrarda cok ciddi olmamakla beraber protein kacagi tansiyon wardi we genelde sabah olan odem bugun hic gecmedi gözumu acamadim hic acile gittim . Sonuclari tlf bildirdim . Pzt gel dedi.

İnşallah birşey yoktur canım bize haber ver ve bunu düşünme burda çoğubarkadaş bize güzel haberler verdi stres yaptırma bebişe.
Ay o siniri bana sor birden bağırıyorum eşime olur olmadık şeylere bazen susuyor da susmazsa kötü oluyor :) aynı şekilde bana sarılmış dokunma be diye terslemişim hiç yapmazdım böyle şeyler hatırlamıyorum da :)

Allah razi olsun kizlar acile gittim idrarda cok ciddi olmamakla beraber protein kacagi tansiyon wardi we genelde sabah olan odem bugun hic gecmedi gözumu acamadim hic acile gittim . Sonuclari tlf bildirdim . Pzt gel dedi.

Canım geçmiş olsun durumun böyleyken her gün sağlık ocağına gidip kalp atışı dinle ve en ufak sıkıntıda acile git canım ihmal etme hiçbirşeyi.

Çok geçmiş olsun canım. Ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…