2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim sorma ya bende de ayni sikinti var doymak bilmiyorum her seyi canim istiyor 1 porsiyon ile asla yetinmiyorum nolacaz bakalim☺

ben internette araştırdım ama benim yaşadığım şehirde yokmuş sanırım gebe eğitimi
canım sen hangi şehirdesin kii ben muayene olduğum özel hastanedeki egitime katıldım devlette de vardı ama onun saatı bana uymadı calıstıgım ıcın bi sor istersen belki devlette vardır tatlım

Zayifimm zzayifim hamilelikte alim kilo nolck dedim ama 10 kiloyu görünce şimdiden korkmaya başladım inş boyle devam etmeyiz Cnm ne diyim
Canim sorma ya bende de ayni sikinti var doymak bilmiyorum her seyi canim istiyor 1 porsiyon ile asla yetinmiyorum nolacaz bakalim☺

Canım bikaç gündür giremedim dualarımdaydın, hadi gözün Aydın çok sevindim. İnş hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir, ben şuana kadar hiçbi test yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona gircem inş temiz çıkar o da..

Arkadaşlar napıosunuz? Ben pek iyi deildim ama şükür şuan iyiym, akşam bi baş ağrım başladı, uyumaya çalıştım, gece 3 te ağlayarak uyandım ne yaptıysak fayda etmedi, sonra kusmaya başladım. Parol içtim, biraz sızmışım sonra yine ağrıyla uyandım acile gittik, parolun serumunu taktılar, hafifletti bi parça ama geçmeyince başka bi ağrı kesici vurmak zorunda kaldılar.. Galiba tansiyon kaynaklıymış, dün 15 e 10 çıkmıştı, gece 9a 4 çıktı.. 10 gün düzenli takip etcekmişim, 14-9 U geçerse hastaneye yatış yapılacakmış böyle işte. Bana da dua edin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebğine allah korusun ikinizide

Canım çok geçmiş olsun.. Takip et bakalım tansiyonunu onemli bir şey yoktur cnm inşallah atlatırsın çabucak.. Çok dikkat et kendine dua edicem senin ve bebeğin için cnm..

ben yokum yinee

Gecmis olsun Cnm dikkat et kendine Allahım bebisini ve seni korusun (cumlemizi)

Kizlar iki gündür boğazımda yanma var berbat bisey aci bisey yemisim gibi yanıyo resmen... Bebegin sac çıkarmasıyla alakalı dedikleri şey bu mu yoksa ? 20.hafta saclarin uzadığı donem diyor nette ama bilemedim ?

Ohh cok sevindim canım merak ediyordum, hep böyle sağlıklı devam edelim hepimiz inşallah
Bende hissediyorum bebeğimi, doktorum dedi hissedebilirsin artık diye çok güzel bii duygu

Canım bende hep açım doymak nedir bilmiyorum,
frenleyeyim diyorum kendimi ama olmuyor, 4 kilo almışım bende, napcaz ki böylee

Çok geçmiş olsun tansiyon çok önemli tuzlu yeme maden suyu içme çıkıyorsa tansiyonun dikkat et mutlaka yediklerine canım bize gaber ver sürekli. İnşallah geçicidir.

Nazin in yerini saatini bilirdim.ama bu naz değil ya.eşim niye boyle oldun deyince benden sıkıldı mı diye akıyor bu kez gozyasları..sanırım bedenimizdeki değişiklik de etkiliyor ..Rabbim eslerimizede sabir versin

Kizlar iki gündür boğazımda yanma var berbat bisey aci bisey yemisim gibi yanıyo resmen... Bebegin sac çıkarmasıyla alakalı dedikleri şey bu mu yoksa ? 20.hafta saclarin uzadığı donem diyor nette ama bilemedim ?

Canım o yanma bende bayadır var saçla alakası yok ki yanan midemiz bebek kendi havuzunda. Bebek ve eşi yukarı doğru çıktıkça belki mideye baskı oluyordur odur o uanmanın sebebi.

Bu arada ben de 10 kilo aldım ekmeği sadece kahvaltıda yedim hamurişi yemekdim makarna ve prinç pilavı yapmadım 3 haftadır kilo almadım ve bir kilo vermişim. Halbu ki eskisi kadar çok yiyorum ama dediğim gibi yapıyorum. Doktorum birden kilo alınca çok kızdı bana.

Sen yine iyi Cnm 4 kilooo ben 10 kilo diyorum daha 5 aylıkken.. Ayda iki kilo demek bu bide son aylar hatta bu aylardan itibaren daha da hizlanacak kilo alımları pfff napim bebeğim sağlıklı olsun :/

Evet dediğin gibi olabilir Cnm bi de bende reflu de var midem sıkıntılı biraz daha da etkilenebilirim bu durumdan.. Su an nasıl pitliyor bildiğin tekmeliyor onu dinliyorum uyumuyorum sırf bu yuzden şükürler olsun harika bi duygu bu Buarada sen de 10 kilo almiasin ohh bi ben almamisim bu kadar ilk uç ay ben 3 kilo almıştım iki ayda 7 kiloyu nasıl aldım onun anliyamadim sen zayifmiydin Cnm çok belli oluyor mu aldığım kilo ?

Inşaallah tansiyonun biran once dengeye girer cnm...
Sarmisak tansiyonu dengeliyor hicbir yan etkisi de yok...

H hsnoya cnm ben ilk 3 ay 7 kilo aldim...
2 aya yakindir gramina kadar ayniyim... kilo almam durdu...
Herkesin Bunyesine bagli olabilir...
Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil
Zaten 3.5 kilo bebis desek yarim kilo eşi 1 kiloda amniyo suyu ee ne kaldi geriye...
40 gune kalmaz sislik fazlalik da gidicek zaten vucuttan...
Hem yaz olucak sicaktan ericez
Uzulme emi...

gecmiş olsun kuzucum dikkat et ve çoookkk su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…