2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım çok geçmiş olsun. takip et tansiyonunu. sebebi neymiş peki tatlım?

canım ne güzel anlatmışsın kilo işini zaten senin mesajların dikkatimi çekiyor. çok pozitif, moral verici yazıyorsun. teşekkürler...

Ben oğluma Ömer Buğra ismini vericem Allah'ın izniyle
çok güzel canım. ismiyle yaşasın oğluşun...
ayy çok enteresan yaa. daha yeni mi belli oluyor. bu haftaya kadar pipiyi neden görememiş anlamadım
Herkeseee günayddııııınnnnn
Huzur dolu sağlıklı bi gün olsun...
günaydın canım benim. havada çooookkkk güzel. tam gezmelik olmuş
Gunaydinnnnnnn güzel anneler ve tatlı minnaklariiiii yarin pazartesi ve ben uç hafta sonra bebeğimi gorecem inş... ve muammalasan cinsiyetimiz artik belli olacak inş bakalım neymissss inş bu kez ogrenirim kızlar
lütfen bir an önce öğren ve burada paylaş. bende çok merak ediyorum. arap saçına döndü cinsiyet işin

@ skelebeks canım geçmiş olsun. Tansiyon hamilelikte sorun maalesef tuza dikkat et canım. Umarım atlatirsin hastaneye falan gerek kalmadan.

Hehehhh aynen cnmmm

H hsnoya benim gecmisteki reflu ve zehirli gastrit rahatsizliklarim bildigin sade tahin helvasi ile gecmisti. Kucuk paket alip cantamda tasiyordum ne zaman kriz gelse 1 isirik atiyordum. Bu tahin sivasik 1 sey oldugu icin midenin cevresini kapliyormus ve tedavi ediyormus. Benden sonra 1kac kisi daha iyilesti boyle. Biraz yemesi zor belki ama ilaclar kadar kotu degil. Dene istersen

Bayanlar Bişey sorcam size bende çok halsizlik var sersem gibiyim neden olabilir acaba beslenmeme de dikkat ediyorum halbuki kendimde değilmişim gibi sanki

Cnm bide ondan kilo almim ama deneyebilirim sagol Cnm

Evet cnm cok dogru...
Bende de ülser gastrit ve reflü var...
2 sene once cok kötüyüm...
Verilen ilaclari bile kusuyordum...
Su bile bende siskinlik ve bagirsaklarimda inanilmaz sanci yapiyordu...
Tahin helvasi gercekten cok iyi gelmisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…