- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.121
Cok haklisin canim ekmek hamurisi cok etkiliyor ben 2 ser 3 er tabak yemek yiyorum ama ekmek makarna pilav tuketmiyorum yarim kilo aldim daha. Birde tuzsuz beslenmeye calisiyorum tabi.Canım o yanma bende bayadır var saçla alakası yok ki yanan midemiz bebek kendi havuzunda. Bebek ve eşi yukarı doğru çıktıkça belki mideye baskı oluyordur odur o uanmanın sebebi.
Bu arada ben de 10 kilo aldım ekmeği sadece kahvaltıda yedim hamurişi yemekdim makarna ve prinç pilavı yapmadım 3 haftadır kilo almadım ve bir kilo vermişim. Halbu ki eskisi kadar çok yiyorum ama dediğim gibi yapıyorum. Doktorum birden kilo alınca çok kızdı bana.
Geçmiş olsum canim. Anlik tansiyonun yukselmis olabilir eger 9-4 e düstuyse. O gun tuzlu agir birseyler yediysen ya da stresliysen ondan olmus olabilir.Bende 10. Haftada tansiyon sorunu baslamisti. Ben diyetle cozdum.diyetle cozulmeseydi tansiyon ilaci kullanicaktim.cozumu var yani arkadasim canini sikma. Ama bana hic hastaneye yaticaksin demediler. Seni neden yatiricaklarmis anlamadim. Eger tansiyon cok yukselirse müdahale icin hastaneye gel hemen demislerdi sadece.Arkadaşlar napıosunuz? Ben pek iyi deildim ama şükür şuan iyiym, akşam bi baş ağrım başladı, uyumaya çalıştım, gece 3 te ağlayarak uyandım ne yaptıysak fayda etmedi, sonra kusmaya başladım. Parol içtim, biraz sızmışım sonra yine ağrıyla uyandım acile gittik, parolun serumunu taktılar, hafifletti bi parça ama geçmeyince başka bi ağrı kesici vurmak zorunda kaldılar.. Galiba tansiyon kaynaklıymış, dün 15 e 10 çıkmıştı, gece 9a 4 çıktı.. 10 gün düzenli takip etcekmişim, 14-9 U geçerse hastaneye yatış yapılacakmışböyle işte. Bana da dua edin
Canim col gecmis olsun,insallah tansiyonun bidaha yukselmez sinirda seyreder.kafana bisey takmamaya calis,stresten uzak dur o da etkiler tansiyonunun cikmasini.insallah Rabbim sifa versin.Arkadaşlar napıosunuz? Ben pek iyi deildim ama şükür şuan iyiym, akşam bi baş ağrım başladı, uyumaya çalıştım, gece 3 te ağlayarak uyandım ne yaptıysak fayda etmedi, sonra kusmaya başladım. Parol içtim, biraz sızmışım sonra yine ağrıyla uyandım acile gittik, parolun serumunu taktılar, hafifletti bi parça ama geçmeyince başka bi ağrı kesici vurmak zorunda kaldılar.. Galiba tansiyon kaynaklıymış, dün 15 e 10 çıkmıştı, gece 9a 4 çıktı.. 10 gün düzenli takip etcekmişim, 14-9 U geçerse hastaneye yatış yapılacakmışböyle işte. Bana da dua edin
Devlet Hastanesi çok uzak canım ya gittiğim ozele sorarım artık :)teşekkür ederim :)canım sen hangi şehirdesin kii ben muayene olduğum özel hastanedeki egitime katıldım devlette de vardı ama onun saatı bana uymadı calıstıgım ıcın bi sor istersen belki devlette vardır tatlım
inşallah dua ediyorumİns sonucun tmz cikar cnm bendede sorun cikti bende prenatest gonderdim almanyaya ins gzl olur hersey ben ilk bebegimi genetik bi hastalik yuzunden kaybettim korkuyorum yine ayni sey olacak diye rabbim yardimcimiz olsun ins
günaydınn canımmHerkeseee günayddııııınnnnn
Huzur dolu sağlıklı bi gün olsun...
Evet dediğin gibi olabilir Cnm bi de bende reflu de var midem sıkıntılı biraz daha da etkilenebilirim bu durumdan.. Su an nasıl pitliyor bildiğin tekmeliyor onu dinliyorum uyumuyorum sırf bu yuzden şükürler olsun harika bi duygu buBuarada sen de 10 kilo almiasin ohh bi ben almamisim bu kadar ilk uç ay ben 3 kilo almıştım iki ayda 7 kiloyu nasıl aldım onun anliyamadim sen zayifmiydin Cnm çok belli oluyor mu aldığım kilo ?
insanlar cok vicdansiz gercekten cok uzuldum canim ne derlerse desinler umursamiyorum zaten hayat benim hayatim ev benim evim kimseye gel de evi temizle demiyoruz ne ilgilendiri cok haklisin insallah hic birimiz boyle seyler yasamaz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alirizAman canim affedersin evini b.kta goturse sakin camasir suyu kullanma allah korusun bebegine bisey olsa mesuliyet kbl etceklermi hadi kbl ettiler diyelim telafisi mumkun olabilecekmi ?
Benimde ablamin ilk bebeginde lekelenmesi olmus eltisi korkma bndede olmustu demis oda doktora gitmemis bigun snra cogaldi ve dusuk yapti sonra biz nie doktora gitmedin en bastan dedik oda eltim bisey olmaz dedi die gitmedim dedi hem yasi kucuktu ablamin o zmnlar hemde ilk gebeligiydi. eltiside ben ole bisey demedim sucu bana atma dedi yani insanlar lafa gelince bol keseden atarlar is ciddiye binince kivirirlar.
Canım ben 56 kiloydum ilk üç ay kilo almadım kilo verdim hatta çok kusuyordum ve hiçbir şey yemiyordum. Bulantım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim ve gördüm sonucunu kilom belli olmuyor hiç 10 kiloya kıyafet bedenim bir beden büyüdü o da üst beden göbeğim ve göğsüm rekora koşuyor. Sadece göğüslerim iki kilo almıştır heralde eskimsütyenleri taktığımda yarısından çocğu boşta kalıyor göğsümün. Ama üç haftadır çok dikkat ediyorum bir kilo verdim makarna pilav ve ekmeği bıraktım sadece doktorum çok kızdı ani kiloma.
Anladım Cnmben de 62,kiloydum ama zzayiftim boyum uzun benim 1.78 :) su an bile 10 kilo almama rağmen cokkilolu durmuyorum ama isin ssonunu düşünüyorum boyle giderse 20 kilo daha alirsam fena olur diye endişelenmeye başladim.. Ben son zamanlarda tatlı yemeye başladım ilk uç ay hic tatlı yemiyordum asla canm çekmiyordu ama uç aydan sonra tatlıya döndüm tatlı tuzlu ne varsa goturuyorum :) makarna pilavı da peşpeşe ttükettim Buarada sanırım .gel de kilo alma ben de senin gibi kesersem onları kilo vermim de almam fazla fazla inş. Sen göğüs diyorsun Benm ikiser kilo onlar aldı zatentasiyamiyorum artik :) bari emzirebilsek de degse :) ben göbekten de basenden de aldım onlu arkalı sisiyorum kız kalçası derlermiş ya öyle resmen kizdi ama en son dr erkeğe benzetti sırf basenden kız diye düşünüyorum :) bakalım yarin belli olacak inş onun da heyecanı var ayy ne yazdım:)
Sen yine iyi Cnm 4 kilooo ben 10 kilo diyorum daha 5 aylıkken.. Ayda iki kilo demek bubide son aylar hatta bu aylardan itibaren daha da hizlanacak kilo alımları pfff napim bebeğim sağlıklı olsun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?