2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok haklisin canim ekmek hamurisi cok etkiliyor ben 2 ser 3 er tabak yemek yiyorum ama ekmek makarna pilav tuketmiyorum yarim kilo aldim daha. Birde tuzsuz beslenmeye calisiyorum tabi.

Geçmiş olsum canim. Anlik tansiyonun yukselmis olabilir eger 9-4 e düstuyse. O gun tuzlu agir birseyler yediysen ya da stresliysen ondan olmus olabilir.Bende 10. Haftada tansiyon sorunu baslamisti. Ben diyetle cozdum.diyetle cozulmeseydi tansiyon ilaci kullanicaktim.cozumu var yani arkadasim canini sikma. Ama bana hic hastaneye yaticaksin demediler. Seni neden yatiricaklarmis anlamadim. Eger tansiyon cok yukselirse müdahale icin hastaneye gel hemen demislerdi sadece.

Canim col gecmis olsun,insallah tansiyonun bidaha yukselmez sinirda seyreder.kafana bisey takmamaya calis,stresten uzak dur o da etkiler tansiyonunun cikmasini.insallah Rabbim sifa versin.

canım sen hangi şehirdesin kii ben muayene olduğum özel hastanedeki egitime katıldım devlette de vardı ama onun saatı bana uymadı calıstıgım ıcın bi sor istersen belki devlette vardır tatlım
Devlet Hastanesi çok uzak canım ya gittiğim ozele sorarım artık :)teşekkür ederim :)

UOTE="maral26, post: 38928350, member: 543140"]Kizlar cok sagolun guzel dilekleriniz ve dualariniz icin.insallah hep beraber kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde bebeklerimizi.soran arkadaslar olmus bagirsaktaki parlaklik bizde cok dusuk down sendromu ihtimali olarak dikkate alindi.fakat ayrintilida parlaklik disinda diger tum organlar ve olcumler normal dedi doktor.ultrasonu yapan docentti.birtek bagirsak parlakligi bize bu vardir bebekte diyetani koyduramaz dedi.insallah ilerki haftalarda kaybolur.dunden beri basim dusunmekten catladi.Rabbim bu sureci hayirlisiyla atlatabilmeyi nasip etsin.tum sorunu ve rahatsizligi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin insallah.Dualarinizda benide unutmayin.[/QUOTE]
Canim o parklaklik bazen ultrason cihazindan bile kaynaklanabiliyomu cihazin ayarlarini degitirince bile degisebiliyomus

Kizlaaar herkese gunaydin. Şok olmuş bi annecik karsinizda. Bnm kizim olucakti cuma günü doktor ERKEK dedi.inanmadim.hayir bnm kizin olacak dedim. Bak bu pipisi dedi ultrason ciktisini da verdi. Çok saskinim daha yeni yeni kendime geliyorum. Bir de bnm karin boşluğunda sivi vardi hamilelik ten öncede tespit edilmişti doktor o konuda biraz beni telaslandirdi. Ama çok şükür bisey yokmuş yapimdan kaynaklanıyor mis.

Canım ben 56 kiloydum ilk üç ay kilo almadım kilo verdim hatta çok kusuyordum ve hiçbir şey yemiyordum. Bulantım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim ve gördüm sonucunu kilom belli olmuyor hiç 10 kiloya kıyafet bedenim bir beden büyüdü o da üst beden göbeğim ve göğsüm rekora koşuyor. Sadece göğüslerim iki kilo almıştır heralde eskimsütyenleri taktığımda yarısından çocğu boşta kalıyor göğsümün. Ama üç haftadır çok dikkat ediyorum bir kilo verdim makarna pilav ve ekmeği bıraktım sadece doktorum çok kızdı ani kiloma.

insanlar cok vicdansiz gercekten cok uzuldum canim ne derlerse desinler umursamiyorum zaten hayat benim hayatim ev benim evim kimseye gel de evi temizle demiyoruz ne ilgilendiri cok haklisin insallah hic birimiz boyle seyler yasamaz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Anladım Cnmben de 62,kiloydum ama zzayiftim boyum uzun benim 1.78 :) su an bile 10 kilo almama rağmenxçokkilolu durmuyorum ama isin ssonunu düşünüyorum boyle giderse 20 kilo daha alirsam fena olur diye endişelenmeye başlıyorum.. Ben son zamanlarda tatlı yemeye başladım ilk uç ay hoc tatlı yemiyordum asla canm çekiyordu ama uç aydan sonra tatlıya döndüm tatlı tuzlu ne varsa yiyorum :) makarna pilavı da peşpeşettüketim Buarada sanırım gel de kilo alma ben de senin gobi kesersem onları kilo vermim de almak fazla fazla inş. Sen göğüs diyorsun Benm ikiser kilo onlar aldı zaten tasiyamiyorum artik :) bari emzirebilsek de degse :) ben göbekten de basenden de aldım onlu arkalı sisiyorum kız kalçası derlermiş ya öyle resmen en son dr erkeğe benzetti ama sırf basenden kız diye düşünüyorum :) bakalım yarin belli olacak inş onun da heyecanı var ayy ne yazdım:)

=Canim o parklaklik bazen ultrason cihazindan bile kaynaklanabiliyomu cihazin ayarlarini degitirince bile degisebiliyomus[/QUOTE]
Evet o ihtimalde var canim ama hem ayrintilida hem normal ultrasonda goruldu parlaklik,arti ayrintiliyi yapan riskli gebelik anabilim dali baskan yardimcisi bi docentti.Rabbimden gelene amenna,insallah Rabbim oglusumu saglikli bi sekilde kucagima almayi nasip eder bana ve tum herkese.

Sen yine iyi Cnm 4 kilooo ben 10 kilo diyorum daha 5 aylıkken.. Ayda iki kilo demek bu bide son aylar hatta bu aylardan itibaren daha da hizlanacak kilo alımları pfff napim bebeğim sağlıklı olsun :/

Nacizane bir fikir ama yediklerimiz dogrudan bebege gitmiyor biliyorsunuz. Kiloyu kendimize gramlari bebege aliyoruz. Madem bir faydasi yok diye aciktikca kuru meyve, ceviz badem, havuc, kirmizi yag biberi vs. Bolca meyve Yiyorum ben. Onlara yarayacak seyleri.. ekmek tuketimi hic yok desem yeridir. Ama buldummu boregi kacirmam.
Ben 3 kilo aldim simdilik

İyiymis Cnm benim meyveyle hic aram yok eşim akşamları getirmese yanıma hic yemem ne güzel ben aciktikca yemeğe gomuluyorum doğumdan sonra veririm anlayışı vardı hep ama bilmiyorum artik endişelenmeye başladım ve elimden geldiğince dikkat edicem bide ben geceleri çok acikiyorum geç yatiyorum ve sonunda yiyip yatiyorum zaten reflum var hem o sıkıntı hem kilo yapıyor doğal olarak hatami biliyorum ama her nedense devam ediyorum bakalım akillanicam inş en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…