2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canim midende reflu varsa yedikleri ne daha çok dikkat etmelisi n birde çok yemenin dışında vücudun yatkinsa kilo almaya çabuk alıyor ne yazikki

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun surekli kontrol et tansiyonunu

Aynen cnm kiloya yatkın bi yapim var genetik öyle hic bi zaman çok kilolu olmadım ama yiyince hemen yarıyor maalesef..
Canim midende reflu varsa yedikleri ne daha çok dikkat etmelisi n birde çok yemenin dışında vücudun yatkinsa kilo almaya çabuk alıyor ne yazikki

Bende yarin gidiyorum Cnm inş artik öğreniriz
İnş ÖĞRENİRSİN canım ya.ben catlardim Dr Dr gezerdo m herhalde..bende 6 kilo aldim.onca kremleniyorum sözde ama göğsün sanırım catladi yarin ablama gostericem..ne surersen sur büyük ihtimal catlarsin demiti zaten.

Bende yarin kuzularımi girucem inş..bakmaya doyamiyorum onlara..

İnş Cnm ben sabrettim ilk kez bu denli sabırlı gördüm kendimi bebegimin hareketlerini hissettiğim için galiba yoksa acaba iyi mi diye acile bile giderdim beklemezdim hem cinsiyeti de aradan cikartirdim ama bekledim iste bakalım inş Yarin da ona benziyor buna benziyor demez dr çatlamaya gelince valla catliycaksak da catliycaz artik yapacak pek fazla bisey yok badem yagi da kullandım kremde ssuruyorum normal nemlendirici kremlerden bakalım artik inş çok catlamayiz ..

Yaa kizlar saclarima rofle yaptirmistim ilk defa ve cok begenmistm. Simdi bi karis nerdeyse koyumu koyu dip geldi. Boyamiyorum korkuyorum bebis icin amaa cok kotu duruyor. Sonra dip boyayinca eski halini alirmi acabaaa bilgisi olannnn.

Yaa kizlar saclarima rofle yaptirmistim ilk defa ve cok begenmistm. Simdi bi karis nerdeyse koyumu koyu dip geldi. Boyamiyorum korkuyorum bebis icin amaa cok kotu duruyor. Sonra dip boyayinca eski halini alirmi acabaaa bilgisi olannnn.
Aynı şekilde benimde bayağ dibim geldi ve beyazladı boyatmamak için direniyorum ama çok kötü görünüyorum

Iyi pazarlar kizlar :)
Kontrole ne zmn gitcegim konusunda kararsiz kaldim size fikir danisayim dedim :) ben gecen hafta muayeneye gittim 15gun icinde tekrar ucretsiz kontrole gidebiliyorum. 27ocakta asi olmak icin saglik ocagina gitcem ordanda hastaneye gitsem 22.haftalik oluyor. Ama normalde doktorum 24.haftanda gel seker yuklemesi yapicaz demisti 2 hafta sonra tekrar gitmen gerekicek bu durumda. napim sizce 22.haftamda hic gitmeyimmi

Yarin kontrole gidecegimmm cok heyecanliii inss artik ogrenirim yaaa cinsiyetiini:)
Bende yarin gidiyorum Cnm inş artik öğreniriz
Bana ikinizinkide kiz bebis gibi geldi cunku genelde kiz bebekleri cok uzun haftalar gizliyorlar cinsiyetlerini :) hadi hayirlisi insallah :)

Benimde diplerim geldi ama benimki tam tersi normalde siyaha boyatiyordum simdi kumral kestane renginde diplerim geldi cok kotu durmuyor o yuzden beklicem doguma kadar ama aslinda son ayinda felan boyatanlari gordum doguma giderken guzel gozukmek icin :) Yinede bi doktoruna sor bakalim canim :)

Kiz erkek artik hayrlisi ama dogru diyosun kizlar iyi sakliyolarmisss:) boya konusu da seninkisi yine iyiymisss. onceki gebeligimde doktor 3 aydan sonra dogal boyalarla boyayabilirsin demişti. Fakat bi kuafor bana hepsi yalan bu boyalarin hepsi kimyasallll dogal falan yazsada inanma dogali yokkk helede acicilarin hicc hicc olamaz dedi. Bende bebis icin biraz daha cirkin goruneyim diyorum:) ama sson ayda zarari az sanirim. boyayim yani lohusa donemi kafamizda kirmizi kurdelali tac olsun degilmi hos gorunelim:)

Gitmek istyosan git canim yaaa onlarda cok gec cagiriyolar ozluyorruz bebisleri:) hem ucretide yokmus

Maalesef canim catlayacaksa hiçbir krem engel olmuyor ben neler neler kullandim sonuc 7. Aydan sonra karnim harita gibi olmustu ama benim yapimdan sanirim bazisi hic catlamiyor

Bakalım Cnm ilk kız dendi bu kadar nazlı erkek de olur mu gorecez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…