- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.161
Canim buyuk ihtimal horminlardandir normal yani bugun bende oyleyim halsizlik var ustumdeBayanlar Bişey sorcam size bende çok halsizlik var sersem gibiyim neden olabilir acaba beslenmeme de dikkat ediyorum halbuki kendimde değilmişim gibi sanki
Kızlar 10 kilo almısım şimdiye kadar takmiyordum ama daha hizli bi şekilde almaya başladım sanırım nerdeyse haftada bir kilo mu alıyorum ne anlamadım uzülmeye başladım çok mu abarttimsu an bile yemek yememek için kendimi zor tutuyorum bi insan iki saatte bir AC mi olur ben hep acim
İyiymis Cnm benim meyveyle hic aram yok eşim akşamları getirmese yanıma hic yemem ne güzel ben aciktikca yemeğe gomuluyorum doğumdan sonra veririm anlayışı vardı hep ama bilmiyorum artik endişelenmeye başladım ve elimden geldiğince dikkat edicem bide ben geceleri çok acikiyorum geç yatiyorum ve sonunda yiyip yatiyorum zaten reflum var hem o sıkıntı hem kilo yapıyor doğal olarak hatami biliyorum ama her nedense devam ediyorumbakalım akillanicam inş en kısa zamanda :)
Arkadaşlar napıosunuz? Ben pek iyi deildim ama şükür şuan iyiym, akşam bi baş ağrım başladı, uyumaya çalıştım, gece 3 te ağlayarak uyandım ne yaptıysak fayda etmedi, sonra kusmaya başladım. Parol içtim, biraz sızmışım sonra yine ağrıyla uyandım acile gittik, parolun serumunu taktılar, hafifletti bi parça ama geçmeyince başka bi ağrı kesici vurmak zorunda kaldılar.. Galiba tansiyon kaynaklıymış, dün 15 e 10 çıkmıştı, gece 9a 4 çıktı.. 10 gün düzenli takip etcekmişim, 14-9 U geçerse hastaneye yatış yapılacakmışböyle işte. Bana da dua edin
Yarin kontrole gidecegimmm cok heyecanliii inss artik ogrenirim yaaa cinsiyetiini:)
Canim midende reflu varsa yedikleri ne daha çok dikkat etmelisi n birde çok yemenin dışında vücudun yatkinsa kilo almaya çabuk alıyor ne yazikki
İnş ÖĞRENİRSİN canım ya.ben catlardim Dr Dr gezerdo m herhalde..bende 6 kilo aldim.onca kremleniyorum sözde ama göğsün sanırım catladiBende yarin gidiyorum Cnm inş artik öğreniriz
İnş ÖĞRENİRSİN canım ya.ben catlardim Dr Dr gezerdo m herhalde..bende 6 kilo aldim.onca kremleniyorum sözde ama göğsün sanırım catladiyarin ablama gostericem..ne surersen sur büyük ihtimal catlarsin demiti zaten.
Bende yarin kuzularımi girucem inş..bakmaya doyamiyorum onlara..
Aynı şekilde benimde bayağ dibim geldi ve beyazladı boyatmamak için direniyorum ama çok kötü görünüyorumYaa kizlar saclarima rofle yaptirmistim ilk defa ve cok begenmistm. Simdi bi karis nerdeyse koyumu koyu dip geldi. Boyamiyorum korkuyorum bebis icin amaa cok kotu duruyor. Sonra dip boyayinca eski halini alirmi acabaaa bilgisi olannnn.
Yarin kontrole gidecegimmm cok heyecanliii inss artik ogrenirim yaaa cinsiyetiini:)
Bana ikinizinkide kiz bebis gibi geldi cunku genelde kiz bebekleri cok uzun haftalar gizliyorlar cinsiyetlerini :) hadi hayirlisi insallah :)Bende yarin gidiyorum Cnm inş artik öğreniriz
Benimde diplerim geldi ama benimki tam tersi normalde siyaha boyatiyordum simdi kumral kestane renginde diplerim geldi cok kotu durmuyor o yuzden beklicem doguma kadar ama aslinda son ayinda felan boyatanlari gordum doguma giderken guzel gozukmek icin :) Yinede bi doktoruna sor bakalim canim :)Yaa kizlar saclarima rofle yaptirmistim ilk defa ve cok begenmistm. Simdi bi karis nerdeyse koyumu koyu dip geldi. Boyamiyorum korkuyorum bebis icin amaa cok kotu duruyor. Sonra dip boyayinca eski halini alirmi acabaaa bilgisi olannnn.
Kiz erkek artik hayrlisi ama dogru diyosun kizlar iyi sakliyolarmisss:) boya konusu da seninkisi yine iyiymisss. onceki gebeligimde doktor 3 aydan sonra dogal boyalarla boyayabilirsin demişti. Fakat bi kuafor bana hepsi yalan bu boyalarin hepsi kimyasallll dogal falan yazsada inanma dogali yokkk helede acicilarin hicc hicc olamaz dedi. Bende bebis icin biraz daha cirkin goruneyim diyorum:) ama sson ayda zarari az sanirim. boyayim yani lohusa donemi kafamizda kirmizi kurdelali tac olsun degilmi hos gorunelim:)Bana ikinizinkide kiz bebis gibi geldi cunku genelde kiz bebekleri cok uzun haftalar gizliyorlar cinsiyetlerini :) hadi hayirlisi insallah :)
Benimde diplerim geldi ama benimki tam tersi normalde siyaha boyatiyordum simdi kumral kestane renginde diplerim geldi cok kotu durmuyor o yuzden beklicem doguma kadar ama aslinda son ayinda felan boyatanlari gordum doguma giderken guzel gozukmek icin :) Yinede bi doktoruna sor bakalim canim :)
Gitmek istyosan git canim yaaa onlarda cok gec cagiriyolar ozluyorruz bebisleri:) hem ucretide yokmusIyi pazarlar kizlar :)
Kontrole ne zmn gitcegim konusunda kararsiz kaldim size fikir danisayim dedim :) ben gecen hafta muayeneye gittim 15gun icinde tekrar ucretsiz kontrole gidebiliyorum. 27ocakta asi olmak icin saglik ocagina gitcem ordanda hastaneye gitsem 22.haftalik oluyor. Ama normalde doktorum 24.haftanda gel seker yuklemesi yapicaz demisti 2 hafta sonra tekrar gitmen gerekicek bu durumda. napim sizce 22.haftamda hic gitmeyimmi
Bizim bi ogrenci ogretmen arkadas hamileyken dibi gelmisti beyaz beyazzz. Ogretmenim neden yaslanmissiniz diyodu:)Aynı şekilde benimde bayağ dibim geldi ve beyazladı boyatmamak için direniyorum ama çok kötü görünüyorum
Maalesef canim catlayacaksa hiçbir krem engel olmuyor ben neler neler kullandim sonuc 7. Aydan sonra karnim harita gibi olmustu ama benim yapimdan sanirim bazisi hic catlamiyorİnş ÖĞRENİRSİN canım ya.ben catlardim Dr Dr gezerdo m herhalde..bende 6 kilo aldim.onca kremleniyorum sözde ama göğsün sanırım catladiyarin ablama gostericem..ne surersen sur büyük ihtimal catlarsin demiti zaten.
Bende yarin kuzularımi girucem inş..bakmaya doyamiyorum onlara..
Bana ikinizinkide kiz bebis gibi geldi cunku genelde kiz bebekleri cok uzun haftalar gizliyorlar cinsiyetlerini :) hadi hayirlisi insallah :)
Benimde diplerim geldi ama benimki tam tersi normalde siyaha boyatiyordum simdi kumral kestane renginde diplerim geldi cok kotu durmuyor o yuzden beklicem doguma kadar ama aslinda son ayinda felan boyatanlari gordum doguma giderken guzel gozukmek icin :) Yinede bi doktoruna sor bakalim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?