- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.181
Kizlaaar herkese gunaydin. Şok olmuş bi annecik karsinizda. Bnm kizim olucakti cuma günü doktor ERKEK dedi.inanmadim.hayir bnm kizin olacak dedim. Bak bu pipisi dedi ultrason ciktisini da verdi. Çok saskinim daha yeni yeni kendime geliyorum. Bir de bnm karin boşluğunda sivi vardi hamilelik ten öncede tespit edilmişti doktor o konuda biraz beni telaslandirdi. Ama çok şükür bisey yokmuş yapimdan kaynaklanıyor mis.
Aynen arkadaşlarda bana diyo filmlerdeki kadınlar gibi bianda yaşlanmışsın diyolar:))Bizim bi ogrenci ogretmen arkadas hamileyken dibi gelmisti beyaz beyazzz. Ogretmenim neden yaslanmissiniz diyodu:)
benimde tek tük beyazlarım var doktorum boyatabileceğimi söyledi ama kararsız kaldımAynen arkadaşlarda bana diyo filmlerdeki kadınlar gibi bianda yaşlanmışsın diyolar:))
en azından eşin yanında olacak canım. ayrısınız normalde çünkü. o bile yeter bence sanaEvet canım bol bol dinleniriz :) tatile gitmek isterdim bi yerlere ama eşim calisiyor olacaknapalım evim de tatil yerinde izmirde zaten hava soğuk da olsa bi deniz goreyim:)
canım ücretsizmiş madem git bence. hasret gidermiş olursun. artık dediğin gibi 1 ay sonraya randevu veriyorlar. özlüyor insan bebişiniIyi pazarlar kizlar :)
Kontrole ne zmn gitcegim konusunda kararsiz kaldim size fikir danisayim dedim :) ben gecen hafta muayeneye gittim 15gun icinde tekrar ucretsiz kontrole gidebiliyorum. 27ocakta asi olmak icin saglik ocagina gitcem ordanda hastaneye gitsem 22.haftalik oluyor. Ama normalde doktorum 24.haftanda gel seker yuklemesi yapicaz demisti 2 hafta sonra tekrar gitmen gerekicek bu durumda. napim sizce 22.haftamda hic gitmeyimmi
ayy canım benim Allah kolaylık versin. yorulduğun için olabilir. hafta içi 2 gün e-okulla uğraştım bende, karnıma kramplar girdi. aynı pozisyonda sürekli durmamak, çok fazla yormamak gerek canım.Kizlaar sabahtan bu saate kadar temizlik yaptim aksi gibi esim de butun gun yoktu yarin aksama kalabalik misafirim gelecek cook yoruldum banyoyu surttukten sonra asiri kasik agrim oldu zorladim mi acaba((( yarin da okul var pofffff hepinize iyi geceler
İyi geceler herkese, bebişli güzel rüyalar
iyi geceler kızlaaarrrr...İyi geceler anneler :)
aynen cnm hamileliğe ii tarafından bakmak lazım aynı senin de söylediklerin gibi..
eşimle biz zaten çook çok istedik bebişi. ben kıpırdadı coştu senın oğlan deyince hayat duruyor onun için nasıl mutlu oluyor :)
ben etrafıma daha yeni söylemeye başladım genelde de bol giyıyorum pek anlaşılmıyor daha ama benım her sabah uyandığımda oğğlum uyandık demem bile dunyalar bedel bi mutluluk :))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebğine allah korusun ikinizide
Canım çok geçmiş olsun.. Takip et bakalım tansiyonunu onemli bir şey yoktur cnm inşallah atlatırsın çabucak.. Çok dikkat et kendine dua edicem senin ve bebeğin için cnm..
Gecmis olsun Cnm dikkat et kendine Allahım bebisini ve seni korusun (cumlemizi)
Çok geçmiş olsun tansiyon çok önemli tuzlu yeme maden suyu içme çıkıyorsa tansiyonun dikkat et mutlaka yediklerine canım bize gaber ver sürekli. İnşallah geçicidir.
Inşaallah tansiyonun biran once dengeye girer cnm...
Sarmisak tansiyonu dengeliyor hicbir yan etkisi de yok...
@hsnoya cnm ben ilk 3 ay 7 kilo aldim...
2 aya yakindir gramina kadar ayniyim... kilo almam durdu...
Herkesin Bunyesine bagli olabilir...
Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil
Zaten 3.5 kilo bebis desek yarim kilo eşi 1 kiloda amniyo suyu ee ne kaldi geriye...
40 gune kalmaz sislik fazlalik da gidicek zaten vucuttan...
Hem yaz olucak sicaktan ericez
Uzulme emi...
Geçmiş olsum canim. Anlik tansiyonun yukselmis olabilir eger 9-4 e düstuyse. O gun tuzlu agir birseyler yediysen ya da stresliysen ondan olmus olabilir.Bende 10. Haftada tansiyon sorunu baslamisti. Ben diyetle cozdum.diyetle cozulmeseydi tansiyon ilaci kullanicaktim.cozumu var yani arkadasim canini sikma. Ama bana hic hastaneye yaticaksin demediler. Seni neden yatiricaklarmis anlamadim. Eger tansiyon cok yukselirse müdahale icin hastaneye gel hemen demislerdi sadece.
Canim col gecmis olsun,insallah tansiyonun bidaha yukselmez sinirda seyreder.kafana bisey takmamaya calis,stresten uzak dur o da etkiler tansiyonunun cikmasini.insallah Rabbim sifa versin.
canım çok geçmiş olsun. takip et tansiyonunu. sebebi neymiş peki tatlım?
@ skelebeks canım geçmiş olsun. Tansiyon hamilelikte sorun maalesef tuza dikkat et canım. Umarım atlatirsin hastaneye falan gerek kalmadan.
Canim cok gecmis olsun surekli kontrol et tansiyonunu
Banada çok ama çok rahatsızsan boyat dedi benimde içime pek sinmedi boyatmıycAm napım bandanayla idare ediyorum evin içindebenimde tek tük beyazlarım var doktorum boyatabileceğimi söyledi ama kararsız kaldım
canım tuzlu yemiyoruz artık hem bebeklerimizi hemde kendimizi düşünmemiz lazım ya dimi canımHepinize çoook teşekkürler dünyanın en güzel anneleri) çok şükür dün akşamdan beri iyiyim, tansiyonum normal seyrinde.. 10 gün takip edicem, inş yükselmez, ben normalde çok tuzlu yerim onun da etkisi olabilir, çünkü stresli hiçbişi yaşamadım ondan deildir yani.. Yrn annemlerin yanına gidicem, 2 hafta kalcam inş keyfim daha da yerine gelir. Tabi bir de gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?