- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.201
çok şaşırdık bizde canım babası ben hissediyodum diyo ama uyduruyo bnce anne hisseder baba nerden hisssetsin
ayy çok enteresan yaa. daha yeni mi belli oluyor. bu haftaya kadar pipiyi neden görememiş anlamadım
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bncede. sadece hazırlıklara baslamıstım çok şaşırdım. yok canım renkli ultrason değildi iki boyutlu sadece hastane yeni olduğu için cihazları biraz daha iyi geldi bana. 12 haftalıkken kız demişti doktor. 16 haftalık diye ittik 18 haftalık olmuş erkek bebek dedi. bi daha gittiğimde ikiz derse sasırmamCanım hayırlısı olsun ne diyelim :) diğer kontrollerini renkli ultrasonla mı baktırmıştın öğrenebilir miyim
canım senn sonucların iyi çıkmış telefondan yazamadım çok çok sevindim Rabb'im bizi evlatlarımızla sınamasıngunaydın herkese hafta sonu yogunlugundan sonra boyle pazarertesı kocişi işe yollayıp yatak keyfı cok guzel oluyor
ben seve seve katılırım faydalı olur.Çok sevgili minnak anneleri sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Gebelik gruplarının hemen hepsinin kilo takibi ve günlük yemek takibi topicleri var. Ne dersiniz sağlıklı beslenme açısından paylaşmalı mıyız bunları? Kilo açısından kendimizi kontrol etmeliyiz. Kendimiz için ve bebeklerimiz için. Beslenme günlüğü gibi olur hem de. Fikirlerinizi merak ettim.
Minnakları yanaklardan minicik öpüyorum
maşallahh canımIyi aksamlar kizlarbu gun tahlil sonuclarim cikti cok sukur hepsi iyi cikmis insallah hepimiz her zaman guzel sonuclar aliriz
canım bende bekle diyeceğimde insan özlüyor kuzusunuIyi pazarlar kizlar :)
Kontrole ne zmn gitcegim konusunda kararsiz kaldim size fikir danisayim dedim :) ben gecen hafta muayeneye gittim 15gun icinde tekrar ucretsiz kontrole gidebiliyorum. 27ocakta asi olmak icin saglik ocagina gitcem ordanda hastaneye gitsem 22.haftalik oluyor. Ama normalde doktorum 24.haftanda gel seker yuklemesi yapicaz demisti 2 hafta sonra tekrar gitmen gerekicek bu durumda. napim sizce 22.haftamda hic gitmeyimmi
aman kendini yorma çok canım bende cuma akşamı 3 e kadar hazırlık yaptım misafire cumarteside temizlik vs ile geçti şimdi çıkıyor acısıKizlaar sabahtan bu saate kadar temizlik yaptim aksi gibi esim de butun gun yoktu yarin aksama kalabalik misafirim gelecek cook yoruldum banyoyu surttukten sonra asiri kasik agrim oldu zorladim mi acaba((( yarin da okul var pofffff hepinize iyi geceler
olur canımÇok sevgili minnak anneleri sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Gebelik gruplarının hemen hepsinin kilo takibi ve günlük yemek takibi topicleri var. Ne dersiniz sağlıklı beslenme açısından paylaşmalı mıyız bunları? Kilo açısından kendimizi kontrol etmeliyiz. Kendimiz için ve bebeklerimiz için. Beslenme günlüğü gibi olur hem de. Fikirlerinizi merak ettim.
Minnakları yanaklardan minicik öpüyorum
sefan olsun canım bende çok isterdimgunaydın herkese hafta sonu yogunlugundan sonra boyle pazarertesı kocişi işe yollayıp yatak keyfı cok guzel oluyor
canım benimde ilk kız dedi sonra erkek hala içimden bir ses kız diyor:)çok şaşırdık bizde canım babası ben hissediyodum diyo ama uyduruyo bnce anne hisseder baba nerden hisssetsin
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bncede. sadece hazırlıklara baslamıstım çok şaşırdım. yok canım renkli ultrason değildi iki boyutlu sadece hastane yeni olduğu için cihazları biraz daha iyi geldi bana. 12 haftalıkken kız demişti doktor. 16 haftalık diye ittik 18 haftalık olmuş erkek bebek dedi. bi daha gittiğimde ikiz derse sasırmam
günaydın arkadaşlarr
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı, bir arkadaşımın diş buüdayı partisine katıldık eğlendim ama yoruldumda bugün işe istemeye istemeye geldim. bebişimde iyi çok şükür iki gecedir hissediyorum hareketleri ama tekme gibi değilde dönüyormuş hareket ediyormuş gibi.
maşallahh bebişine canım aramızda 3 gün var. inşallahh öyle olacak geçen hafta çok tedirgindim neden hissedemiyorum diye çok şükür bugünlerimize.cnm bende 4-5 gündür hissediyorum hem tekme hem dönme ortaya karışık oluyor :) ilk hissettığımde gunde 2 defaydı , ertesi gun 3 defa derken gittikçe fazlalaşacak gibi gözmüz aydın :)
kızlarr bende en son 15+2 de kontrole gitmiştim doktor hiçbir şey söylemedi. 1ay sonra giderim diyordum. bugün tam 18 deyiz. önümüzdeki hafta annemlerde olacağım sonra geldiğimde de 20 lerde olacağız 22 dede ayrıntılı ultrason var. bu haftasonu gitsem diyorum doktora 18+5 te olacağız erken olmaz dimi?
ilk bebeğimde bende aynıydım canım bir hafta muayene bir hafta kontrol şeklinde hatta annem sağolsun istanbula her gittiğimde bide o götürüyordu illa göreyim diye:) bu sefer doktor ayda bir çağırıyor çokk uzun geliyor arası ama sabrediyorum ilçede olunca. merkezde olsaydım bu kadar beklemezdim vesaitle gitmek istemediğim için eşimi bekliyorum.cnm ben nerdeyse her hfta gidiyorum git tabi erken olmaz :) benım de 22. haftamda dtaylı yapacak doktorum. 14 şubatta.
haftaya gidicem , sonra 3 hafta sonra yıne gidicem detaylıya.
ilk bebeğimde bende aynıydım canım bir hafta muayene bir hafta kontrol şeklinde hatta annem sağolsun istanbula her gittiğimde bide o götürüyordu illa göreyim diye:) bu sefer doktor ayda bir çağırıyor çokk uzun geliyor arası ama sabrediyorum ilçede olunca. merkezde olsaydım bu kadar beklemezdim vesaitle gitmek istemediğim için eşimi bekliyorum.
AY ayni ben ne Kremler ne yaglar kullandim ama bir haritada bendenMaalesef canim catlayacaksa hiçbir krem engel olmuyor ben neler neler kullandim sonuc 7. Aydan sonra karnim harita gibi olmustu ama benim yapimdan sanirim bazisi hic catlamiyor
☺☺☺Bu sefer takmiyorum nasilsa catlayacagi kadar çatladı ilkinde catlayacak yer kalmadi☺napalim canim bebislerimiz iyi olsun daAY ayni ben ne Kremler ne yaglar kullandim ama bir haritada benden
valla canım ağızda acı tad desen var, bulantılar tam gaz devam, kusmalar azalmakla beraber kendilerini hiç unutturmuyorlar.... 5 kilo verdim, 65 kiloyla başladım hamileliğe, şimdi 2 hafta kadardır 60 kiloyum. Kilo vermem durdu ama almada yokSelamlar anneler
Hareketleri bende hissediyorum sanki:)
benim gibi ağzında hala acılık olan var mı bu arada? suyun tadını bile alamıyorum. ne zamn bitecek bu acabacumaya kontrolümüz var ama merak ettim benim gibi olan var mı?
Okadar isi ust uste yapip nasil bebegine kiydin yazik degilmiKizlaar sabahtan bu saate kadar temizlik yaptim aksi gibi esim de butun gun yoktu yarin aksama kalabalik misafirim gelecek cook yoruldum banyoyu surttukten sonra asiri kasik agrim oldu zorladim mi acaba((( yarin da okul var pofffff hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?