2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ayy çok enteresan yaa. daha yeni mi belli oluyor. bu haftaya kadar pipiyi neden görememiş anlamadım

çok şaşırdık bizde canım babası ben hissediyodum diyo ama uyduruyo bnce anne hisseder baba nerden hisssetsin

Canım hayırlısı olsun ne diyelim :) diğer kontrollerini renkli ultrasonla mı baktırmıştın öğrenebilir miyim
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bncede. sadece hazırlıklara baslamıstım çok şaşırdım. yok canım renkli ultrason değildi iki boyutlu sadece hastane yeni olduğu için cihazları biraz daha iyi geldi bana. 12 haftalıkken kız demişti doktor. 16 haftalık diye ittik 18 haftalık olmuş erkek bebek dedi. bi daha gittiğimde ikiz derse sasırmam

ben seve seve katılırım faydalı olur.

Günaydın canım anneler :) dun cok güzel bir gün geçirdim kociş ve can dostlarla :) beraber Rize'ye gittik Rize kalesini gorduk :)çok güzeldi :)rizedeki boynerden kızıma cici aldım:) onu da paylaşırım gün içinde:) herkese muuuutluuu haftalar diliyorum kuzularımızla :)

Bebişlerrrr Annişlerrrr İyi haftalar :) Geçmişi okuyamadım vaktim olunca okuyacağım. Umarım herkesler iyidirler. Cuma akşamı 2. doktorumuzda kontrolümüz vardı. Gayet iyi imiş gelişimleri. Kayınvalidem birazcık kızıyor her hafta ultrasona soktuğumuz için rahat bırakın bebekleri öyle her hafta ultrason olmaz diyor ama napim özlüyorum çok merak ediyorum görmeden duramıyorum :) O da babanne neticede tabi endişeleniyor ama bende anneyim özlüyorum :) Doktora Şeker yüklemesini sordum ailede şeker hastası varmı dedi. Annem şeker hastası onu söyledim. 1. dereceden akrabada olduğu için kesinlikle yapılası gerektiğini söyledi öbür doktorumuza da bir soralım ona göre karar vericez artık. Musmutlu haftalar yüzünüzden gülücükler karnınızdan tekmeler eksik olmasın :)

günaydın arkadaşlarr
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı, bir arkadaşımın diş buüdayı partisine katıldık eğlendim ama yoruldumda bugün işe istemeye istemeye geldim. bebişimde iyi çok şükür iki gecedir hissediyorum hareketleri ama tekme gibi değilde dönüyormuş hareket ediyormuş gibi.

Iyi aksamlar kizlarbu gun tahlil sonuclarim cikti cok sukur hepsi iyi cikmis insallah hepimiz her zaman guzel sonuclar aliriz
maşallahh canım
canım bende bekle diyeceğimde insan özlüyor kuzusunu
aman kendini yorma çok canım bende cuma akşamı 3 e kadar hazırlık yaptım misafire cumarteside temizlik vs ile geçti şimdi çıkıyor acısı
olur canım
gunaydın herkese hafta sonu yogunlugundan sonra boyle pazarertesı kocişi işe yollayıp yatak keyfı cok guzel oluyor
sefan olsun canım bende çok isterdim
canım benimde ilk kız dedi sonra erkek hala içimden bir ses kız diyor:)

kızlarr bende en son 15+2 de kontrole gitmiştim doktor hiçbir şey söylemedi. 1ay sonra giderim diyordum. bugün tam 18 deyiz. önümüzdeki hafta annemlerde olacağım sonra geldiğimde de 20 lerde olacağız 22 dede ayrıntılı ultrason var. bu haftasonu gitsem diyorum doktora 18+5 te olacağız erken olmaz dimi?

cnm bende 4-5 gündür hissediyorum hem tekme hem dönme ortaya karışık oluyor :) ilk hissettığımde gunde 2 defaydı , ertesi gun 3 defa derken gittikçe fazlalaşacak gibi gözmüz aydın :)

cnm bende 4-5 gündür hissediyorum hem tekme hem dönme ortaya karışık oluyor :) ilk hissettığımde gunde 2 defaydı , ertesi gun 3 defa derken gittikçe fazlalaşacak gibi gözmüz aydın :)
maşallahh bebişine canım aramızda 3 gün var. inşallahh öyle olacak geçen hafta çok tedirgindim neden hissedemiyorum diye çok şükür bugünlerimize.

cnm ben nerdeyse her hfta gidiyorum git tabi erken olmaz :) benım de 22. haftamda dtaylı yapacak doktorum. 14 şubatta.
haftaya gidicem , sonra 3 hafta sonra yıne gidicem detaylıya.

cnm ben nerdeyse her hfta gidiyorum git tabi erken olmaz :) benım de 22. haftamda dtaylı yapacak doktorum. 14 şubatta.
haftaya gidicem , sonra 3 hafta sonra yıne gidicem detaylıya.
ilk bebeğimde bende aynıydım canım bir hafta muayene bir hafta kontrol şeklinde hatta annem sağolsun istanbula her gittiğimde bide o götürüyordu illa göreyim diye:) bu sefer doktor ayda bir çağırıyor çokk uzun geliyor arası ama sabrediyorum ilçede olunca. merkezde olsaydım bu kadar beklemezdim vesaitle gitmek istemediğim için eşimi bekliyorum.

Selamlar anneler
Hareketleri bende hissediyorum sanki:)
benim gibi ağzında hala acılık olan var mı bu arada? suyun tadını bile alamıyorum. ne zamn bitecek bu acaba cumaya kontrolümüz var ama merak ettim benim gibi olan var mı?

Kizlar asiri kasik agrisi sikayetiyle sabah okuldan izin alip doktora gittim kucuk bir ilcede yasiyorum devlet hastanesindeki kadin dogumcu cok ilgilendi sagolsun ve tekrar +3 lökosit cikti halbuki daha 15gun once Ilac kullandim malesef yenilemis azosilin diye bir ilac yazdi bu sefer gunde 3 sefer kullanilacakmis insallah bu sefer gecer

hmm evet ikinci bebekte tecrübeli anne oluyorsun :)
benım ilk daha alışveriş bile yapmıyorum inanamıyorum :) ama şu kıpırtılar var ya dünyaya bedel :)

valla canım ağızda acı tad desen var, bulantılar tam gaz devam, kusmalar azalmakla beraber kendilerini hiç unutturmuyorlar.... 5 kilo verdim, 65 kiloyla başladım hamileliğe, şimdi 2 hafta kadardır 60 kiloyum. Kilo vermem durdu ama almada yok ağzımda hiç tadda yok. Bakalım inşallah 1 -2 haftaya kadar düzelirim diye ümit ediyorum...

Okadar isi ust uste yapip nasil bebegine kiydin yazik degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…