- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.541
Kizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?
Ins canim amin :)masallah canim yaa ne guzel darisi bize insallah
Aaaabana da ondan verdi doktor birtek bende ondan içiyorum
bende duydum bunu ama maalesef ilk hamileliğimde 6 ay kullandımdoktoruma soracağım gidince???
hmm anladim tatlimm bendedde surekli bas donmesi var acaba ilactan mi dedim.. bir gun cesaretlenirsem deneyeyim tsk.Evet canim biraz zor oluyor ama yerlestirmeye calis iceriye dogru bide ben yatarken kullaniyorum cunku ayaga kalkinca cikiyormus yada sabah uyanmadan 1-2saat once koyarsin o arada yerlesir zaten ilac
Hoşgeldin tatlım burayaaahmm anladim tatlimm bendedde surekli bas donmesi var acaba ilactan mi dedim.. bir gun cesaretlenirsem deneyeyim tsk.
hosgordum tatlimm topigin hayirli olsun canim benim nasilsin nasil gidiyor vucudunda degisiklikler varmiHoşgeldin tatlım burayaaa
çok geçmiş olsun cnm umarım onemli bişi diildir ... listeyi buraya aldıgında toparlanır bence cnm merak etme :)Elbette canım... ben bilgileri gördüm o sıkıntı değil... tatlikedi arkadaşımız da sağ olsun yardımcı olmuş onda da problem yok... fakat ben her gün konuyu takip ediyordum , o gün çok yoğundum...ben doktora gittim, annemden lokal anesteziyle parça alındı ve ben eve geldiğimde akşam olmuştu... 2 kere girmiş olmam lazım kk 'ya miniği gördüm diye yazdım size , amaelbette geçmişi okumadım... bana özel mesaj yazılsaydı veyahut bir iki gün sabredilseydi toparlardım elbette listeyi... olsun tatlikedi arkadaşımızdan cevap geldiği gibi hallederiz umarım...
Çok teşekür ederim..amin :)inşallah canım çok sevindim senin adına allah hepimize nasip etsin o minik kalbin pıt pıtlarını duymayıı
Ben de her zaman aglak moddayimdir yine açtım cesmeleri.simdiden ne şekillere sokuyor bizi sıpalarSenin adina cok sevindim canim yavas yavas kalp atislarini duymaya basladik hepimiz bide sole bi durum var bebegimle ilgili cok mutlu bir haber aldigimda genelde herkes agladim diyor ya normalde o kdr sulugoz bi insanimki kusa kopege bile aglarim ama cok sevinince bianda saflasiyorum duygularim donuklasiyor saf saf guluyorum sadece soka giriyorum o an aglama olmuyo bende cok garip bi durum hamilelik haberimi aldigimdada ole olmustum herseye aglayan o duygusal hassas kiz gidiyor yerine donuk saskin biri geliyor soktan oluyor galiba o an kendime zor geliyorum zaten kalbim yerinden cikacak gibi oluyor
Çok teşekkürler canim siz de duyacaksınız inşallah tarifsiz bir duygu :)Maş. maş. Allah'ım sağlklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. bizde çarşamba günü gideceğiz inş. 2 hafta önce kalp harketleri vardı ama sesini duymadık inş. bu sefer kalbinin sesini duyabilirz bebişimin
Çok teşekkürler canım :) bu geriden gelmek biraz aklımı karıştırdı ama sorun olmuyorsa sıkıntı yokCnm ben sabah uyaninca iciyorum hemen unutmim die ac tok farketmiyo die biliyorum
Cnm bende kullandim ama hicduymadim bole bisi
Hayirli olsun cnm cok sevindim benimde ayni senin gibi bir hafta geriden geliyoruz oglumdada ole olmuştu saglikli olsunda kuzular hic onemli diil
hıc takılma ona cnm her kontrolde bi onceki kontrol olculerinde dogru orantılı gidiyosan hiç bi sorun yok demektir bunu ilerleyen haftalarda görücez tabiki dediğim gibi oğlumda 10 gun geriden geldi hiç takılmayın oyuzden :)Çok teşekür ederim..amin :)
Ben de her zaman aglak moddayimdir yine açtım cesmeleri.simdiden ne şekillere sokuyor bizi sıpalar
Çok teşekkürler canim siz de duyacaksınız inşallah tarifsiz bir duygu :)
Çok teşekkürler canım :) bu geriden gelmek biraz aklımı karıştırdı ama sorun olmuyorsa sıkıntı yok
hayırlı olsun kuzucun benimde 21 aylık oğlusum bakalım ne suprizler bekliyo bizi :)Merhaba hanimlar bende artik bi haziran annesiyim. 20aylik bir kizim var ikinci cocugumu bekliyorum. Kizimda cok guzel bir grubumuz oldu sonra facebooktan arkadasligimiz devam etti ve ediyor. Umarim sizlerlede guzel dostluklarimiz olur. Herkese simdiden hayirli olsun
AAa ne guzel hemen hemen ayni durumdayiz ben istemiyordum suan supriz yapti minikhayırlı olsun kuzucun benimde 21 aylık oğlusum bakalım ne suprizler bekliyo bizi :)
biz ıstıyorduk ama bikaçay sonra bizim minik aceleci cıktı :)AAa ne guzel hemen hemen ayni durumdayiz ben istemiyordum suan supriz yapti minik
Sağol kuşumm... Var var... Mide bulantısı hafiften...tiksiniyorum çoğu şeyden...sık idrsr...göğüslerim çok büyüdü ve bazen öyle sızlıyor ki içim çekiliyor... En önemli bunlar var kuzum...sen nasılsın... :)hosgordum tatlimm topigin hayirli olsun canim benim nasilsin nasil gidiyor vucudunda degisiklikler varmi
Umarım canim... Patoloji sonuçlarıni bekleyeceğiz bakalim... :)çok geçmiş olsun cnm umarım onemli bişi diildir ... listeyi buraya aldıgında toparlanır bence cnm merak etme :)
Hoşgeldin canim...hayırlı olsun miniginn... Sağsalim kkucağına almak nasip olsun...:)Merhaba hanimlar bende artik bi haziran annesiyim. 20aylik bir kizim var ikinci cocugumu bekliyorum. Kizimda cok guzel bir grubumuz oldu sonra facebooktan arkadasligimiz devam etti ve ediyor. Umarim sizlerlede guzel dostluklarimiz olur. Herkese simdiden hayirli olsun
kendimi suan ınanılmaz midesiz hissettim bi elimde cips ki uzuuunnnn suredir yememıstım bi elimde kek ben bu hızla gidersem top olurum doguma kadar :))
Merhaba hanimlar bende artik bi haziran annesiyim. 20aylik bir kizim var ikinci cocugumu bekliyorum. Kizimda cok guzel bir grubumuz oldu sonra facebooktan arkadasligimiz devam etti ve ediyor. Umarim sizlerlede guzel dostluklarimiz olur. Herkese simdiden hayirli olsun
Evde stok yapmak lazımbenimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi bastırıyor şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?