2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

İlk hamileliğimde içmiştim ama şimdi doktorum elevıt vermedi.

Folic asitin trio su çıkmış.

vitamin takviyeli olan, ondan verdi bu yeterli dedi.

Aaaa bana da ondan verdi doktor birtek bende ondan içiyorum

bende duydum bunu ama maalesef ilk hamileliğimde 6 ay kullandım doktoruma soracağım gidince???

Bende cok sasirdim tekrar sorarsiniz doktorlariniza. Yeni basladigim doktorum daha vermedi elevitten egerki verirse bende soricam gerekirse es deger baska bi ilac yazdiririm

Evet canim biraz zor oluyor ama yerlestirmeye calis iceriye dogru bide ben yatarken kullaniyorum cunku ayaga kalkinca cikiyormus yada sabah uyanmadan 1-2saat once koyarsin o arada yerlesir zaten ilac
hmm anladim tatlimm bendedde surekli bas donmesi var acaba ilactan mi dedim.. bir gun cesaretlenirsem deneyeyim tsk.

çok geçmiş olsun cnm umarım onemli bişi diildir ... listeyi buraya aldıgında toparlanır bence cnm merak etme :)

inşallah canım çok sevindim senin adına allah hepimize nasip etsin o minik kalbin pıt pıtlarını duymayıı
Çok teşekür ederim..amin :)
Ben de her zaman aglak moddayimdir yine açtım cesmeleri.simdiden ne şekillere sokuyor bizi sıpalar
Çok teşekkürler canim siz de duyacaksınız inşallah tarifsiz bir duygu :)
Çok teşekkürler canım :) bu geriden gelmek biraz aklımı karıştırdı ama sorun olmuyorsa sıkıntı yok

hıc takılma ona cnm her kontrolde bi onceki kontrol olculerinde dogru orantılı gidiyosan hiç bi sorun yok demektir bunu ilerleyen haftalarda görücez tabiki dediğim gibi oğlumda 10 gun geriden geldi hiç takılmayın oyuzden :)

Merhaba hanimlar bende artik bi haziran annesiyim. 20aylik bir kizim var ikinci cocugumu bekliyorum. Kizimda cok guzel bir grubumuz oldu sonra facebooktan arkadasligimiz devam etti ve ediyor. Umarim sizlerlede guzel dostluklarimiz olur. Herkese simdiden hayirli olsun

hayırlı olsun kuzucun benimde 21 aylık oğlusum bakalım ne suprizler bekliyo bizi :)

hosgordum tatlimm topigin hayirli olsun canim benim nasilsin nasil gidiyor vucudunda degisiklikler varmi
Sağol kuşumm... Var var... Mide bulantısı hafiften...tiksiniyorum çoğu şeyden...sık idrsr...göğüslerim çok büyüdü ve bazen öyle sızlıyor ki içim çekiliyor... En önemli bunlar var kuzum...sen nasılsın... :)

Hoşgeldin canim...hayırlı olsun miniginn... Sağsalim kkucağına almak nasip olsun...:)

kendimi suan ınanılmaz midesiz hissettim bi elimde cips ki uzuuunnnn suredir yememıstım bi elimde kek ben bu hızla gidersem top olurum doguma kadar :))

benimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi bastırıyor şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…