2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet evet... içinde ne varsa işte bağımlı gibi yapıyor insanı..

merhaba
Aynen canım , elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık...zaten hamile kaldım bir şeyi yemeden 2 kere düşünür oldum... Rabbim dedim illa ki bir sebep gerekiyor, canından çok sevdiğin bir can olması gerekiyor ki zararlı şeylere yaklaşmayasın.. Şimdiye kadar bu kadar düşünmüyordum.. Biz insanoğlu ne garibiz...

heheh evet canım bende bu vesilede sigarayı bıraktım artık tiksiniyorum.. eşime de bıraktırmaya çalışıyorumm çenem sayesinde oda bırakıcak yakında

ayy xanim yaa bulanti kotudurr cubuk kraker ye olmadi sen . bende geneldd evdeyim yatiyorum idrar bendede cok ve surekli bas donmesi gozumun onune perde iniyo resmen olsun ama insallah kalp atisini duyunca rahatlicam

hayırlı olsun canım

Daha onceki gebeligimde bende kullandim eleviti yani uc sene once.ama simdi dr. Decavit verdi, folic plus i biraktirdi

Inc canim hepimiz bu guzel sesi duyar.hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz

benimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk
o işi eşim hallediyo saolsun markete gidiyo abur cuburla dönuyo :)) bi kola içirmiyo bana arada çok nadir izin var

benimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi bastırıyor şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk
Canim bi arkadasim soyledi ve daha sonra nettende okudum dogruymus. Cipsler hamilelere cok zararli icerigindeki kullanilan yagdan dolayi. Allah korusun normal insani bile kanser yapma etkisi varken bize ne cok zararlidir kimbilir

ayy xanim yaa bulanti kotudurr cubuk kraker ye olmadi sen . bende geneldd evdeyim yatiyorum idrar bendede cok ve surekli bas donmesi gozumun onune perde iniyo resmen olsun ama insallah kalp atisini duyunca rahatlicam
Oyy kıyamam , evet daha var sabırla bekle atacak kalbi inşaAllah pıt pıt :) canım benim... vallahi hafif şükür mide bulantım , beni asıl rahatsız eden tiksinme... ama o da geçer yakında inşaAllah

Sezenay2010 5 / 6 / 2015 2.

o işi eşim hallediyo saolsun markete gidiyo abur cuburla dönuyo :)) bi kola içirmiyo bana arada çok nadir izin var

ben eşim eve gelince cips cips cips diye diye aldırttım hihihi biraz da naz yapıyorum aslında

Canim bi arkadasim soyledi ve daha sonra nettende okudum dogruymus. Cipsler hamilelere cok zararli icerigindeki kullanilan yagdan dolayi. Allah korusun normal insani bile kanser yapma etkisi varken bize ne cok zararlidir kimbilir

yedim valla az önce hüüüüppp diye hepsinii

OOOO süper bir haber , inşaAllah babası da bırakır

inşaallah günde 2 tane içmesine izin var şu an

Selam kizlar cok yazamiyorum su sira bi uyku hali var bende surekli.kalp atislarini duyanlar cogalmis bende saliyi bekliyorum heyecanla.buarada bende kan pihtilasmasida var hergun kan sulandirici igne yapiyorum kendime aranizda varmi beni gibi olan.bide diyet yapmam gerekiyo ama cok zorlaniyoru cunku istahim cok acildi

adetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…