- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.581
Bence normal canim ben daha yuksek olanlari duydum tek olan.adetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?
adetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?
ay inşallah bende duyarım haftayaKızlar bugün minik meleğimin kalp atışlarini duyduk muhteşemdi6+4 de yiz
bizim doğum tarihi de ayni sayılır sizinle. doktora gittiniz mi[/QUOTE]E="zeytin85, post: 37373707, member: 413836"]Bence normal canim ben daha yuksek olanlari duydum tek olan.
Ne guzel masallah darisi bizeKızlar bugün minik meleğimin kalp atışlarini duyduk muhteşemdi6+4 de yiz
ooo süper haber , ne güzel maaşAllah sizeKızlar bugün minik meleğimin kalp atışlarini duyduk muhteşemdi6+4 de yiz
Hoşgeldin canim...hayırlı olsun miniginn... Sağsalim kkucağına almak nasip olsun...:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah
Cok tesekkurler hanimlar hep beraber ins saglikla sorunsuz dogururiz yavrularimizihayırlı olsun canım
cnm senle SAT ayni sanirim 12eylul benim persembe kan verdim 3100 degerim. Banada yuksek geldi ama netten baktim benim gibi olan cok. Dr.a gostermedim acilden aldim sonucu sali gidecegim ilk bakalim neler olacakadetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?
Merhaba kızlar doktordan geldik minigim cok iyi kalp atislarimizida tekrar gorduk cok şükür hersey yolunda bi sonraki randevumuz 22 kasim 2 li test yapilicak ve cinsiyete bakacak cok heyecanliyim 5 hafta var daha sizler nasilsiniz bugun doktora gidicek arkadaslar inşallah sizde kalp atislarinizi gorup gelirsiniz
Kizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?
kızlar bu bulantıya bı care yok mu yanıqaviscon kullananlar var mı aranızda gecenlerde bı dogum semınerıne gıtmıstım doktor mıde bulantısına ıyı geliyor dedi
Pardon sat 14 eylul
benim de aynen öyle :)[/QUOTE]QUOTE="kamikaze06, post: 37375433, member: 294627"]Pardon sat 14 eylul
tksindigin seyleri yeme canim bosver annnemde de o cok olurmus parfum kolonya ruj mantar bir suru seyden tiksinmis hala da drvam eder bir daha mantar yemedi omru boyunca cok tiksinmis demekkiOyy kıyamam , evet daha var sabırla bekle atacak kalbi inşaAllah pıt pıt :) canım benim... vallahi hafif şükür mide bulantım , beni asıl rahatsız eden tiksinme... ama o da geçer yakında inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?