2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
E="zeytin85, post: 37373707, member: 413836"]Bence normal canim ben daha yuksek olanlari duydum tek olan.[/QUOTE]
bizim doğum tarihi de ayni sayılır sizinle. doktora gittiniz mi

adetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?

benim 4. günde 6000 küsür çıkmıştı canım... ama benim adetimin bir düzeni yoktu orası da var. yine tabi doktora danışmak lazım.

Hoşgeldin canim...hayırlı olsun miniginn... Sağsalim kkucağına almak nasip olsun...:)

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah

hayırlı olsun canım
Cok tesekkurler hanimlar hep beraber ins saglikla sorunsuz dogururiz yavrularimizi
adetimin geciktigi 2.gün test yaptırdık 614,08 cikti. yani cts olacaktim olmadım pazar aksam verdik testi. duyanlar yüksek diyor sizin nasıldı? çoğul olabilir mi?
cnm senle SAT ayni sanirim 12eylul benim persembe kan verdim 3100 degerim. Banada yuksek geldi ama netten baktim benim gibi olan cok. Dr.a gostermedim acilden aldim sonucu sali gidecegim ilk bakalim neler olacak

Bende geldim... askolsun hic cagirmiyorsunuz da yani...
Herkese selam...

Oy oy maasallah...
Darısı ins biz bekleyenlere ...
Bende ptesi gidicem dua edin de duyayim emi

kızlar bu bulantıya bı care yok mu yanı qaviscon kullananlar var mı aranızda gecenlerde bı dogum semınerıne gıtmıstım doktor mıde bulantısına ıyı geliyor dedi

selamlar ben de inşallah 2015 haziran annesi olacağım bu benim benim ikinci kuzum 33 aylık bir oğlusum var. keseyi gördük fakat kalp atışlarrı haftaya...su an hafif kahverengi lekelenmem var. ilkinde de olmustu..insallah saglıkla gecen ve tamamlanan bir hamilelik olur hepimizin ki

Pardon sat 14 eylul

QUOTE="kamikaze06, post: 37375433, member: 294627"]Pardon sat 14 eylul
benim de aynen öyle :)[/QUOTE]

Benim de 14 eylül. siz keseyi gördünüz mü? Benim 2 gün gecince 764 cikti betahcg. Doktor 1500 ün altinda olursa 2 hafta sonra gel demisti. Cuma gününe randevum var. Saglik ocaginada gittim. Kan testi yaptilar,bütün degerlerim normal çıktı.

Yeni gelen arkadaşlar ve bebikleri hoşgelmişler.

Ben bu hafta başında kalp atışlarını görmüş, genel bir eğitim almış, kan/ idrar tahlillerini yaptırmış, 27 kasıma ikili test günü,26 ocağa da 2.düzey usg günü almış ama bunlara koştururken tekrar ne zaman kontrole geleceğini sormayı unutmuş bir insanım Baktım ikili teste neredeyse 6 hafta var, beyin bedava diye düşündüm ve 2 hafta sonraya randevu aldım.

Aranızda tecrübeli anneler varsa, ya da benim gibi 7.-8. haftalara giren kalp atışlarını görmüş /duymuş, tahlillerden geçmiş annelerin randevu sıklığı nedir öğrenmek istedim.

Herkese güzel bir pazar diliyorum.

Oyy kıyamam , evet daha var sabırla bekle atacak kalbi inşaAllah pıt pıt :) canım benim... vallahi hafif şükür mide bulantım , beni asıl rahatsız eden tiksinme... ama o da geçer yakında inşaAllah
tksindigin seyleri yeme canim bosver annnemde de o cok olurmus parfum kolonya ruj mantar bir suru seyden tiksinmis hala da drvam eder bir daha mantar yemedi omru boyunca cok tiksinmis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…