2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hosgeldın doktoruno
yesil elmanın uzerne tuz bıle vuruyorum yok gecmıyor zayıfladım valla kac gundur:KK49:
Benim ilk hamileligimde cok kotu gecmisti ilk uc ayda 5 kilo zayiflamistim AMA uc ayibir hafta gecti o bulanti bir anda yok oldu sonrada kahirlanmaya basladim acaba bebegime biseymi oldu diye Allahima sukur 3 kilo 990 gr dunyayageldi guzel kizim simdi 4 yasinda masallah bu hamileligimdede bulantilarim var AMA ilki gibi degil gelip geciyor gunumu Zindan etmiyor hayirlisi Artik bak 3 ayin bitmesine az kaldi sabredelim saglikla dogsunlarda varsin bulansin migdelerimizzzzzzzzz

eylül 7 adet son günümdü. ama en az 5-6 haftalık olursa görülmüyor muydu karından? yani daha fazla olmam lazım değil mi? dr.dan çok biliyorum sanki de! töbe töbe bana da ya? ama kafam karıştı:KK64:
Haklısın çünkü aynı tarihlerimiz , benim de 7 eylül.. perşembe gittim , doktor 5 buçuk haftalık dedi... bugün 6+0 yani 6. hafta doldu.. Senin büyük ihtimalle yumurtlaman geç olmuş bu yüzden de adetine yakın bir zamanda döllenmiş yumurtan canım... yada doktor yanlış söyledi diyeceğim ama o ihtimal düşük tabii..

Arkadaslar ben surekli migren agrisi yasayan birisiyim...ve suan gun asiri basim agriyor..hep majezik atardim..ama suan ne yapmam lazim bilmiyorum..kendimi yorgun hissediyorum bide bas agrisi ; (o_O Gripin atabilir miyim suzce

Arkadaslar ben surekli migren agrisi yasayan birisiyim...ve suan gun asiri basim agriyor..hep majezik atardim..ama suan ne yapmam lazim bilmiyorum..kendimi yorgun hissediyorum bide bas agrisi ; (o_O Gripin atabilir miyim suzce

Canim bende migren hastasiyim hamilelikte artabiliyor dunden beri bende de var seni gayet iyi anliyorum...ben korunmayi biraktigimdan beri cok kotu olmadikca almiyordum ilac dayanamdigim yerdede bir tane parol iciyordum :KK49:hamileligimi ogrendigimden beride hic lazim olmadi gece kotuydum ama idare ettim bisekilde:KK43:hatta bu sabah ilk kez migdem bile bulandi nerdeyse mutlu oldum diyebilirim ilk kez canim sikilmadi:KK51::KK51:

Mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalış , ama illa ki kullanmak zorunda olduğunda parol kullanabilirsin...

Iyi aksamlar bayanlar bende bugun ilk kez migde bulantisi yasadim ve ilk kez uzulmedim:KK45:sabah 6 dan beri uyanigim.istende yeni geldim sabah kahvaltim cubuk kraker oglen yemegim corba oldu yemek cok az yiyebildim:KK1:aksamlari zaten.genelde corba yada yogurtla bitirmeye calisiyorum cunku bazen agir geliyor gec saatte yiyince:KK43:ama yogurt bile suan migdemi bulandirdi...size sormak istedigim acaba aksam yemeklerini corba ve yogurtla gecistirmem yanlismi:KK66:normalde oglen iyi yiyorum is yerimdeki yemekler guzel ve saglikli genelde bugun yiyemedim sadece:D

kızlar dün bulantıdan başımı kaldıramıyordum bugün pat diye kesildi..endişelenmelimiyim?

selam hoşbuldumm. bulantı yaşayan arkadaşlar ayva deneyin bi derim....bu arada KAHVERENGİ lekelenmelerim var üç gündür bazen kanama gibi doktoru aradık muayeneye gel yarın dedi. bakalım ne olacak ilk çocuğumda da çok sıkıntılıydı....ilk çocuğuma iki farklı doktor gebelik sonlandı kürtaj ile temizleyelim dedi. biz cesaret edemedik üçüncü bir doktora gittik kürtajdan önce o ise bana bebegimin kalp atışlarını dinletti. ve suan coook şükür 3 yaşına girmek üzere

eylül 7 adet son günümdü. ama en az 5-6 haftalık olursa görülmüyor muydu karından? yani daha fazla olmam lazım değil mi? dr.dan çok biliyorum sanki de! töbe töbe bana da ya? ama kafam karıştı:KK64:

Haklısın çünkü aynı tarihlerimiz , benim de 7 eylül.. perşembe gittim , doktor 5 buçuk haftalık dedi... bugün 6+0 yani 6. hafta doldu.. Senin büyük ihtimalle yumurtlaman geç olmuş bu yüzden de adetine yakın bir zamanda döllenmiş yumurtan canım... yada doktor yanlış söyledi diyeceğim ama o ihtimal düşük tabii..
Slm kızlar...
Benimde sat 7 eylül...
Bu ayin 17 sinde gittim dr a...
Ultrasonda ufak bi leke var dedi kana baktik HTC 822.63 cikti 1-2 haftalik daha sen haftaya gel dedi bana...
Pek ilgilenmeyince baska bir dr buldum...
Yarin 11:30 da randevum var kizlar...
Dua edin bebisimle bana... bakalim kac günlük diyecek yazarim burdan sonucu ;)

Slm kızlar...
Benimde sat 7 eylül...
Bu ayin 17 sinde gittim dr a...
Ultrasonda ufak bi leke var dedi kana baktik HTC 822.63 cikti 1-2 haftalik daha sen haftaya gel dedi bana...
Pek ilgilenmeyince baska bir dr buldum...
Yarin 11:30 da randevum var kizlar...
Dua edin bebisimle bana... bakalim kac günlük diyecek yazarim burdan sonucu :KK66:
Canım senin kandaki beta'n düşük , sanırım senin de geç döllenme :)
Benim kese ve bebek görünüyordu 16 ekimde gittiğimde... zaten 5 ekimde değerim 214.3 tü... Doktor 5 buçuk haftalık dedi...
Ama geç döllenme olması problem teşkil etmiyor , sadece senin geç yumurtladığını gösteriyor canım... :) hayırlısıyla görürsün inşaAllah ufaklığını... :)

Canım senin kandaki beta'n düşük , sanırım senin de geç döllenme :)
Benim kese ve bebek görünüyordu 16 ekimde gittiğimde... zaten 5 ekimde değerim 214.3 tü... Doktor 5 buçuk haftalık dedi...
Ama geç döllenme olması problem teşkil etmiyor , sadece senin geç yumurtladığını gösteriyor canım... :) hayırlısıyla görürsün inşaAllah ufaklığını... :)
Amin cnm cumlemiz ins...
Ama ben suphelenmistim 23 eylulde not almistim atesim var diye o gün oldu buyuk ihtimal... ;)

Benim randevum 1 kasimda 5 haftalık olacak cuma günkü kan değerin123 sizce birşey görebilir miyiz

Canim bende migren hastasiyim hamilelikte artabiliyor dunden beri bende de var seni gayet iyi anliyorum...ben korunmayi biraktigimdan beri cok kotu olmadikca almiyordum ilac dayanamdigim yerdede bir tane parol iciyordum :KK49:hamileligimi ogrendigimden beride hic lazim olmadi gece kotuydum ama idare ettim bisekilde:KK43:hatta bu sabah ilk kez migdem bile bulandi nerdeyse mutlu oldum diyebilirim ilk kez canim sikilmadi:KK51::KK51:

Desene alisacagiz bu agriya..Migren farkli bisey gercekten..insallah Allah bi kolaylik verir.bu arada sevindim senin adina ;) bende de mide bulantisi yok..

zaten genllikle söyledikleri tarihten 15 gün öncesi olurmuş yani önceki 15 gün içinde

Arkadaşlar sizler de baş ağrısı oluyor mu?oluyorsa nasıl bir çare buluyorsunuz acaba?
Benimde muhtemel doğum tarihim haziran3 İnşallah.Bende mayıs annesi olabilir miyim acaba

arkadaslar bende ilk hamileligimde migrenden basimi kaldiramadim ilk 4ay sonrasinda dogumdan 3-5 ay sonraya kadar hic agrimadi. Suan yine basladi agrilarim bebek icin kan verdigim gun cok agridi acile igne vurdurmaya gittim ama ilk once kan sonucumu aldim ne klur ne olmaz diye ve hamile oldugum icin igne yaptiramadan eve dondum. Parol kesiyorsa agrinizi parol alabilirsiniz. Ben nane yagi almayi dusunuyorum onla masaj yapacagim basima gecen tvde duydum. Gripin icmeyin kafein iceriyor

arkadaslar bende ilk hamileligimde migrenden basimi kaldiramadim ilk 4ay sonrasinda dogumdan 3-5 ay sonraya kadar hic agrimadi. Suan yine basladi agrilarim bebek icin kan verdigim gun cok agridi acile igne vurdurmaya gittim ama ilk once kan sonucumu aldim ne klur ne olmaz diye ve hamile oldugum icin igne yaptiramadan eve dondum. Parol kesiyorsa agrinizi parol alabilirsiniz. Ben nane yagi almayi dusunuyorum onla masaj yapacagim basima gecen tvde duydum. Gripin icmeyin kafein iceriyor
Demek ki migrenimin disinda dogal olarak da bis agrisi olusabiliyormus..kizlar normal demek..beni parol kesmez o yuzden kullanmiyacagim..arkadasim cok sagol..bugunde bi arkadasim patatesi soyup dilimleyip basima sarmami onerdi..

Back
X