2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim ilk hamileligimde cok kotu gecmisti ilk uc ayda 5 kilo zayiflamistim AMA uc ayibir hafta gecti o bulanti bir anda yok
Benim ilk hamileligimde cok kotu gecmisti ilk uc ayda 5 kilo zayiflamistim AMA uc ayibir hafta gecti o bulanti bir anda yok oldu sonrada kahirlanmaya basladim acaba bebegime biseymi oldu diye Allahima sukur 3 kilo 990 gr dunyayageldi guzel kizim simdi 4 yasinda masallah bu hamileligimdede bulantilarim var AMA ilki gibi degil gelip geciyor gunumu Zindan etmiyor hayirlisi Artik bak 3 ayin bitmesine az kaldi sabredelim saglikla dogsunlarda varsin bulansin migdelerimizzzzzzzzz
tabı canım ınsallah hayırlısıyla gecsın de bu uc ay bu arada sen 8 cı haftadasan sanırım kac aylık oluyor ben bu haftalar nasıl hesaplanıyor sasırdım

Iyi aksamlar bayanlar bende bugun ilk kez migde bulantisi yasadim ve ilk kez uzulmedim:KK45:sabah 6 dan beri uyanigim.istende yeni geldim sabah kahvaltim cubuk kraker oglen yemegim corba oldu yemek cok az yiyebildim:KK1:aksamlari zaten.genelde corba yada yogurtla bitirmeye calisiyorum cunku bazen agir geliyor gec saatte yiyince:KK43:ama yogurt bile suan migdemi bulandirdi...size sormak istedigim acaba aksam yemeklerini corba ve yogurtla gecistirmem yanlismi:KK66:normalde oglen iyi yiyorum is yerimdeki yemekler guzel ve saglikli genelde bugun yiyemedim sadece:D
ooo canım sen ıyısın ben de ılk bulantılarda hafıf yıyordum ama kac gundur o sorbayı yogurtu bıle yıyemıyorum.her seyden tıksınır oldum portakal suyuyla dondurma yıye bılıyorum sadece .Insallah senın bulantın fazla artmaz rahat ol o yuzden sorba yeye bılıyorsunsa cok ıyı

Selam kizlar cok yazamiyorum su sira bi uyku hali var bende surekli.kalp atislarini duyanlar cogalmis bende saliyi bekliyorum heyecanla.buarada bende kan pihtilasmasida var hergun kan sulandirici igne yapiyorum kendime aranizda varmi beni gibi olan.bide diyet yapmam gerekiyo ama cok zorlaniyoru cunku istahim cok acildi:KK48:
Canim bende MTHFR heterozigot deger var. Keseyi gordugumde basladim clexane 0.4 e. Ne diyeti yapman lazim

Canim gebelik hesaplayicilar var oraya son adet tarihini yaziyon o sana otamatik hesapliyor bugun bebegim 7+3

günaydın kızlar cuma bhcg baktırmıştım 6300dü.pazar tekrar baktırdım 7140 çıktı :110: ultrasonla gebelik kesesini gördü ama canlı varmı yokmu bişey diyemem haftaya belli olacak dedi dktorum.
çok üzüldüm 2 ye katlamalıydı 2,günde bhcg değil mi?
progestan verdi ama sağlıklsız bir gebelikse düşüğü geciktiriyormuş.kullanmaya cesaret edemedim.:110:

günaydın kızlar cuma bhcg baktırmıştım 6300dü.pazar tekrar baktırdım 7140 çıktı :110: ultrasonla gebelik kesesini gördü ama canlı varmı yokmu bişey diyemem haftaya belli olacak dedi dktorum.
progestan verdi ama sağlıklsız bir gebelikse düşüğü geciktiriyormuş.kullanmaya cesaret edemedim.:110:

canım bende çok iyi bilmiyorum ama sen yine içini ferah tut sen yinede haftaya kadar. bence sen doktorunun dediğine uy da sonradan aklında soru işareti kalmasın yinede canım .

Üzülme canım benımde 9600 olunca görüldü evet ıkıye katlaması gerekiyor ama içini ferah tut insallah bişey olmaz

Kızlar merhaba 7+4 benım haftam sanki iki gündür hiç belirtim yok belim inanılmaz ağrıyordu gıttı akıntım hiç olmadı zaten kendımı hıc hamıle gıbı hısettmıyorum dahada 15gun var cuma gunu kalp atışını duyduk cok endıselıyım

Kızlar merhaba 7+4 benım haftam sanki iki gündür hiç belirtim yok belim inanılmaz ağrıyordu gıttı akıntım hiç olmadı zaten kendımı hıc hamıle gıbı hısettmıyorum dahada 15gun var cuma gunu kalp atışını duyduk cok endıselıyım

arada bi oluyor bende de canım. mide bulantısı bi gün var bi gün yok mesela. canını sıkma sende bebişin orda uyuyordur şimdi :KK68:

Üzülme canım benımde 9600 olunca görüldü evet ıkıye katlaması gerekiyor ama içini ferah tut insallah bişey olmaz

slm cnm 9600 iken degerin bebek göründü diil mi..
benımde dun 2.556 çıktı cumaya kadar kesenın içinde bebek görünür mü ki cuma kontrolum var.
hayırlı olsun sana da..

slm cnm 9600 iken degerin bebek göründü diil mi..
benımde dun 2.556 çıktı cumaya kadar kesenın içinde bebek görünür mü ki cuma kontrolum var.
hayırlı olsun sana da..[/QUOTE
1000 in uzerınde olunca alttan bakınca kese gorunuyor endıse etmeyın cumaya daha cok var kesın gorulur kese de yolk da

Kizlar gunaydin. buguntam 7 haftalik olduk. persembe gunu kalp atisini dinlemeye gidicez, insallah duyariz. benim bulantilarim sanirim erken basladi. 1 haftadir kendimde degilim. her dk her an midem bulaniyo. cok istahli ve zayif olmayan biriyimdir, istahimdan eser kalmadi. karnim acikiyor ama ne yesem diye dusundugum anda midem bulanmaya basliyor. ozellikle maalesef ki etten tiksindim.insallah cok yakin zamanda duzelir. ama 1.5 yasinda da bir oglum var, bu bulantiyla onunla ugrasmak da cok zor geliyor. ilk hamileligimde nerdeyse hic bulanti olmadi diyebilirim, hafif hafif gecistirdi hep. allah yardimcimiz olsun su 3 ayi bi hayirlisiyla gecelim de hamileligimizin keyfine varalim. hamilelik cok keyifli bir surec cunku :)

Günaydın annişler..
bulantılı bir hafta başlangıcı daha :KK57::KK57::KK57:
yoğun bir haftasonu geçirdik Rüzgar'ımla :KK19::KK19: Canım annem benim :)
haftasonu topikte olamıyorum geçmişi okumak baya sürdü..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz :KK73::KK73:
bebişlerinin kalp atışlarını duyan, bebişlerini gören annişlere ne mutlu sizleree:KK36::KK36:
darısı randevusunu bekleyen bizlereee

Haklısın çünkü aynı tarihlerimiz , benim de 7 eylül.. perşembe gittim , doktor 5 buçuk haftalık dedi... bugün 6+0 yani 6. hafta doldu.. Senin büyük ihtimalle yumurtlaman geç olmuş bu yüzden de adetine yakın bir zamanda döllenmiş yumurtan canım... yada doktor yanlış söyledi diyeceğim ama o ihtimal düşük tabii..
olabilir tabi. yani ben karından ultrasonda görülen kesedeyim hala. en az 6 haftalık olunca görülür diyordu herkes ya?
off 7 günün derdine düştüm. sanki çok büyük fark. günler jet hızıyla geçerken şimdi pek geçmiyor sanki. neyse ya sabır.
kızlar hepiniz iyi haber verin olur mu? çünkü iyi haber duyunca çok seviniyorum, mutlu oluyorum. hepimiz hayırlısıyla geçirelim bu günleri, sonra da viyak viyak ses olsun her yer. aaayyyyy ne güzel.:KK45:

Back
X