2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya ayni durumdayim esim guluyo bana artik saat basi bisey yiyorum e oda dayanamiyo ben yedikce oda yiyo ikimizde sisicez ama ben sigarayi biraktim birazda ondan sanirim

Günaydın güzel anne adayları 6. Haftamda bende iki gün süren kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktorumu aradım proluton depot iğne yaptırmamı söyledi gidip sadece bi doz vurundum bi daha çok şükür olmadı ama rapor aldım ve 3 gün boyunca dinlendim kendimi yormuyorum artık

Günaydın herkesee :) Ben de kısmetse 2015 annesi olacagım Bu ilk bebiş çok heyecanlıyımm Son adet tarihim 19 eylül. Dün beta hcg değerim 1274 çıktı. Ara ara kasıklarda batma oluyor ama geçiyor hemencik. En büyük sıkıntım karın şişliği ve kabızlık. Görseniz 5 aylık hamiş gibi göbüşüm oldu 1 haftada. İştahta öyle belirgin bi değişlik yok ama biber turşusuna kafayı takmış durumdayım. Gidip gelip turşu kavanozunu açıp kokluyorum Evet bir sıkıntım daha var... Geceleri uykusuzluk çekiyorum. Gece uyanıp saatlerce uyuyamıyorum.

Merhaba lar. Ben de geldim.takipteyim sizi:) tüp bebek ile ilk hamileligim.ikiz gebelik:)Desteğinize ihtiyaç duyacagim.bu konuda çok tecrübesiz im cunku.

Özetledi m kendimi. Ben de artik buralardayim kizlar

CNM burada da karşılaştık bak :)
benımde yarın erbıl beyde kese kontrolum var daha inanamıyorum hiç bir şeye yarn da bi hayırlısıyla geçsin de..

aminnn canım bende senin gibiyim aşılama ve tüp tedavileri ve de 3 yıl sonrası ilk kez hamilelik hemde en doğalından şükürler olsun Rabbime kalp atışını da duysam biraz rahatlayacağım. Bunca zorluktan sonra olduğu için korku, heyecanımdan daha baskın ama bebeğimi Rabbime emanet ettim inşallah hayırlısıyla kucağıma almak da nasip olur haberlerini bekliyorum

slm kızlar ... bende katıldım aranıza. 6+2 haftalık hamileyim bugün itibariyle. bu arada bir de kızım var 23 aylık. zeynep ilay ismi. ikinci hamileliğim. rabbim hepimize sağlıkla sonuçlanan bir hamilelik yaşatsın inş. bundan sonra görüşürüz sık sık sanırım...

10 ekimde yaptırdığım kan tahlili sonucunda beta " 20333.97 " çıktı bu nedir ben hiçbi şey anlamadım ki ; siz 3 rakamlı sayılardan bahsediyosunuz. benimki niye böyle bi daha beta istemedi doktorum bunu da zaten günleeer önce özel bi hastanede gebe olup olmadığımı öğrenmek için yaptırmıştım. bilgisi olan bi açıklar mı bana şunu Allah rızası için

Günaydın kızlar sabahları kahvaltı yaparken bayılacak gibi oluyorum içim bi fena oluyor böyle bişey yaşayan var mı ?

Yumurtlama dönemine göre ve hamilelik haftasına göre değişiyor arkadaşım. Gün geçtikçe sağlıklı gebeliklerde beta hcg eğeri yükseliyor. Benim adetim 3 gün gecikmişti değerim 1274,35 çıktı mesela. Herkesin dönemine göre farklı.

Hayırlı olsun arkadaşım :) Sağlıklı şekilde kucagına almanı dilerim :) Hepimize diliyorum inşallah. Ben de ilk kez anne sesini duymak istiyorum. İlk gebeliğim.

Günaydin kizlar,
bende araniza katildim. Hamileyim ve insallah haziran 2015 annesi olucam.
son adet tarihim 07.09.2014, yani suan 6+2 haftalik bebegimiz.
Dün ultrasonda ama cok birsey göremedik, gec döllenme gibi bisey olabilir diye düsünüyorum.
Ara sira karnim ve gögüslerim agrior. Ondan haric allahdan suan hic birseyim yok.

CNM burada da karşılaştık bak :)
benımde yarın erbıl beyde kese kontrolum var daha inanamıyorum hiç bir şeye yarn da bi hayırlısıyla geçsin de..
Pes peseyiz inş.. Minicik insan yavrusu gördüğünde mutlu oluyorsun. Yatak odana asıyosun,bol bol opuyosun..:):)inş hayırlısı yla gör keseyi.belki kalp atışları başlamış der sanada..opuyorum

Cok sagol cnm bugun daha iyiyim ama ise gitmedim hastanedeyim rahatsizim ortada dolanan bir hastalik var ishal kusma mahvetti beni kan ve idrar verdim sonucu bekliyorum.

Pes peseyiz inş.. Minicik insan yavrusu gördüğünde mutlu oluyorsun. Yatak odana asıyosun,bol bol opuyosun..:):)inş hayırlısı yla gör keseyi.belki kalp atışları başlamış der sanada..opuyorum

inşallah cnmm neler görücez bakalım çok heyecanlıyımm

Hayırlı olsunn :) Karın şişliği veya hazımsızlık var mı arkadasım? :)

Hayırlı olsun arkadaşım :) Sağlıklı şekilde kucagına almanı dilerim :) Hepimize diliyorum inşallah. Ben de ilk kez anne sesini duymak istiyorum. İlk gebeliğim.
o duygu bambaşka bir duygu. benim kuzum bu ara ben eişten eve gider gitmez benimm canım annemmmm dio işte bitiyo tüm yorgunluğum:9 rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Netten kan deger araligi var ordan kacinca haftada oldugunu ogreniyorsun fotoyu yukleyemedim ama seninki yaklasik 6 haftaya tekabil ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…