2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim gercekten anne olmak cok zormus surekli diken ustundeyiz korkuyoruz bende ayniyim biraz hareket etmedimi hemen telaslaniyorum esim de kiziyo artik bebegide uzuyosun diyo ama erkekler bizim gibi degiller ki yani dimi:))Allah im korusun minik meleklerimizi:))

merhaba güzel anneler umarım herşey yolundadır biz iyiyiz çok şükür ama hala kızım çok aşağıda bu gidişle yukarı çıkmayacak herhalde hareketlerini kasıklarımda hissediyorum doktor problem değil dedi o yüzden takmamaya çalışıyorum :)))

Tesekkurler canim ilkini 19+2de olmustum sen kac haftalik hamilesin hosgeldin aramiza:))
Hoşbuldum canım,ben 21. haftamdayım 2 haftadır grip olduğum için yapmadılar sağlık ocağında aşıyı.Geç olsa da sorun yok dediler,daha hiç olmadım ben. Ondan sorayım dedim sana

Günaydin herkese :)

vay sipa nerelere gitmis öyle korkma canim ya onlar kiprasmaya devam ediyoda biz pozisyona göre daha az veya daha çok hissediyoruz.. Bide günde 20 saat uyuyorlarmis nerdeyse

benimkide sabahlari kahvaltidan sonra bu saatlerde cosar bide aksamlari herseyi bitirip tv karsisina geçince cosar
Hele dün aksam sagdan sola mi soldan saga mi geçti anlamadim ama resmen karnimin bi tarafi havaya kalkti indi sonra diger tarafim kalkti indi ben böyle bakakaldim bu kadar net bi dalgalanma beklemiyordum

Hoşbuldum canım,ben 21. haftamdayım 2 haftadır grip olduğum için yapmadılar sağlık ocağında aşıyı.Geç olsa da sorun yok dediler,daha hiç olmadım ben. Ondan sorayım dedim sana
Gecmis olsun canimm ilk asiyi 24 de kadar yapiliyomus gec kalmadin yani

Kizlar ev tipi ana kucagi için sonunda karar verip aldik... Tiny love'in 3ü bi arada olanini çok seviyordum ama kullanisli gelmedigi için ondan vazgeçtim.. Bunu aldik bakalim umarim kullanislidir, internetteki yorumlar hep pozitifti... Sizlerede fikir olur belki, iste Nuna Leaf ev tipi ana kucagi...

Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı ne

Bir de idrar tutma canım gelmese de git bir kaç damla olsa da yap ve çamaşırını değiştir sürekli.

kızlar, ben çok tuzlu yemek istiyorum. bu tansiyon için tehlikeli mi?

Hem tansiyon hem bebek ve sen için zararlı canım ödem de yapar şişersin ayak bileklerin özellikle. Hemen bırakamıyorsan yavaş yavaş azalt ama tuzu son ay hiç almamız lazım. Biz şu an eşimle biraz yemeklere atıyoruz başka da tuz yok hayatımızda. Sofrada öğütme himalaya kullanıyoruz onu da.

Kızlar kontrolüm vardı, dışarda kar ve fırtına zar zor gittim. Çok şükür oğluşum iyi maşallah, 660gr olmuş. Yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım. İnşallah kolay geçer. Keşke hep ultrasonun karşısında izlesem saatlerce oğluşumu.

Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı ne

Bunun degisik pozisyonlari yok canim tek dezavantaji o malesef. Ama uzun süre kullanacagi biseye benziyor 25kg ya kadar hatta daha fazla agirlik kaldiriyormus..

Tiny Love'in kemeri saglam gibi gelmedi bana bide sanki öne dogru egilse cocuk düser gibi.. benim elimle inceleme firsatim hiç olmadi gidip görme ihtimalin varsa mutlaka incele sen..

Ebebekte 399tl yaziyor nuna leaf'in fiyati..

Dogru soyluyosun aslinda bi arkadasim dogum yapti sonra emmedide ve bide cabuk hasta oluyodu keske icimde olsaydi diyodu daha korunakli diye

Allah yardimcisi olsun ya öyle sorunlarda oldukça insan daha bi sükrediyor biz ne yersek alip yiyor besleniyor bi sekilde
insallah saglikli sihhatli gelsinlerde zaman yavas geçsin bana artik :) tam güzel zamanlarindayiz çünkü hamd olsunki...

oy masallah yarim kiloyu geçmis bi tosuncuk daha
dimi ya keske hep izleyebilsek istedigimiz zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…