- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.561
Canim gercekten anne olmak cok zormus surekli diken ustundeyiz korkuyoruz bende ayniyim biraz hareket etmedimi hemen telaslaniyorum esim de kiziyo artik bebegide uzuyosun diyo ama erkekler bizim gibi degiller ki yani dimi:))Allah im korusun minik meleklerimizi:))Günaydın kızlar
Bugune korku ve endişeyle başladım... anne olmak ne zormuş... dün gece bebeğimin hareketlerini az hissettim sabahta ben kalkmadan önce o başlardı hareket etmeye sabahta hareket etmedi sonra kahvaltı yaptım süt içtim yola cıktım şimdi başlar hareket etmeye dedim yine etmedi işe geldi saat 10.30 oldu hala hareket yok normalde sabahları çok hareketlidir içime korku düştü bi taraftanda normaldir heralde diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama korkumu yenemiyorum. tam interneti açtım araştırmalara başladım pıt pıt bir iki tekme geldi hemde en alakasız yerden nerdeyse sırtıma yakın bi yerden sol tarafımdan hiç tahmin etmezdim orda hissetceğimiz demekki öle bi pozisyona girmişti hareket ediyor ama ben hissetmiyorum. ama bi doğsun poposuna poposuna vurucam sorcam anneyi korkutmak ne demekmiş
Hoşbuldum canım,ben 21. haftamdayım 2 haftadır grip olduğum için yapmadılar sağlık ocağında aşıyı.Geç olsa da sorun yok dediler,daha hiç olmadım ben. Ondan sorayım dedim sanaTesekkurler canim ilkini 19+2de olmustum sen kac haftalik hamilesin hosgeldin aramiza:))
Günaydın kızlar
Bugune korku ve endişeyle başladım... anne olmak ne zormuş... dün gece bebeğimin hareketlerini az hissettim sabahta ben kalkmadan önce o başlardı hareket etmeye sabahta hareket etmedi sonra kahvaltı yaptım süt içtim yola cıktım şimdi başlar hareket etmeye dedim yine etmedi işe geldi saat 10.30 oldu hala hareket yok normalde sabahları çok hareketlidir içime korku düştü bi taraftanda normaldir heralde diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama korkumu yenemiyorum. tam interneti açtım araştırmalara başladım pıt pıt bir iki tekme geldi hemde en alakasız yerden nerdeyse sırtıma yakın bi yerden sol tarafımdan hiç tahmin etmezdim orda hissetceğimiz demekki öle bi pozisyona girmişti hareket ediyor ama ben hissetmiyorum. ama bi doğsun poposuna poposuna vurucam sorcam anneyi korkutmak ne demekmiş
Gecmis olsun canimm ilk asiyi 24 de kadar yapiliyomus gec kalmadin yaniHoşbuldum canım,ben 21. haftamdayım 2 haftadır grip olduğum için yapmadılar sağlık ocağında aşıyı.Geç olsa da sorun yok dediler,daha hiç olmadım ben. Ondan sorayım dedim sana
Senle aramizda 1 gun varmis canimm:)) Bende yarin giricem 25 e.Gecsin artik haftalar hizli hizli da kavusalim yavrularimizaHosgeldin 25. hafta... yolun yarisini baya baya geçtik 30'a ne kaldi
Senle aramizda 1 gun varmis canimm:)) Bende yarin giricem 25 e.Gecsin artik haftalar hizli hizli da kavusalim yavrularimiza
Tadini cikarmak icin mi canimm yavas gecsin istiyosunBen aslinda pazartesileri degisiyorum ama 24+0 oldugundan heralde göstermiyor burdaki cetvel :)
Hem hizli geçsin hem yavas geçsin modundayim ben
Tadini cikarmak icin mi canimm yavas gecsin istiyosun
Dogru soyluyosun aslinda bi arkadasim dogum yapti sonra emmedide ve bide cabuk hasta oluyodu keske icimde olsaydi diyodu daha korunakli diyeaynen canim hemen geçmesin özleriz kesin içimizde hissetmeyi :)
Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı neKizlar ev tipi ana kucagi için sonunda karar verip aldik... Tiny love'in 3ü bi arada olanini çok seviyordum ama kullanisli gelmedigi için ondan vazgeçtim.. Bunu aldik bakalim umarim kullanislidir, internetteki yorumlar hep pozitifti... Sizlerede fikir olur belki, iste Nuna Leaf ev tipi ana kucagi...
iyi akşamlar kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu herkeste var sanırım bizim rutin kontrollerimiz vardı bugün onu yaptırdım hiç belirtim olmamasına rağmen idrarda enfeksiyon çıktı ama hamile olduğum için dahiliye uzmanı ilaç yazmadı az önce de karnımın tamamına sancı girdi bi kaç dk sonra geçti çok korktum sanırım enfeksiyondan sonra meleğim hareket etmeye başlayınca rahatladımumarım bi sıkıntı yaşamam bol su içcem artık
kızlar, ben çok tuzlu yemek istiyorum. bu tansiyon için tehlikeli mi?
Teşekkür ederim canım,içimi rahatlattın sağol.Gecmis olsun canimm ilk asiyi 24 de kadar yapiliyomus gec kalmadin yani
Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı ne
Dogru soyluyosun aslinda bi arkadasim dogum yapti sonra emmedide ve bide cabuk hasta oluyodu keske icimde olsaydi diyodu daha korunakli diye
Kızlar kontrolüm vardı, dışarda kar ve fırtına zar zor gittim. Çok şükür oğluşum iyi maşallah, 660gr olmuş. Yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım. İnşallah kolay geçer.Keşke hep ultrasonun karşısında izlesem saatlerce oğluşumu.
Evet geçmiş maşallah oğluşuma. Evet insan orda izlerken dünyanın en mutlu insanı oluyor çıkınca ordan eksik hissediyor kendini.oy masallah yarim kiloyu geçmis bi tosuncuk daha
dimi ya keske hep izleyebilsek istedigimiz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?