2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar hatırlarsanız tetenoz aşısı için sağlık ocağını aradığımda ebeyle tartışmıştım çok dik cevaplar vermişti ve dosyan ne zaman gelirse ararız dedi hala ses yok yaptırmadım yani geç kalmış olmam inşlh

Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı ne

canım tiny love tam yatma özelliği var ama arkdaşın aldığında yok sanırım.
bende tiny love alıcam aslında bir de baby plus 6in 1 var ebebekte fiyatıda uygun daha cok şekil alıyor fakat boyutu nasıl bilemiyorum yakından görmek icin ebebek magazasına gittim yoktu
mesela tiny love resimde kocaman duruyor ama yakından gayet normal boyut ve güzel duruyor.

kızlar 2 kere detaylı ultrasona giden oldu mu hiç? dr. benim fakülteye yollamıştı ama toplasanız 10 dakika anca baktılar. böbreklerinde büyüme var takip edilmesi lazım deyip elime hiç anlamadığım raporu tutuşturdular. kendi doktorum bile daha uzun bakıyor. şimdi özele gideyim orda da yaptırayım diorum. ne dersiniz?

Canim bende de oluyor oyle sol taraftan oyle acayip yerlerden vuruyor gece yatagima uzandigimda tekmeler atiyodu bebisim ama benim canimi acitiyo cok sert vuruyor hele bi dogsunlar inşallah popolarina popolarina vururuz
evet canım artık değişik değişik pozisyonlara giriyor veletler
aynen canım amin inş, evet sürekli bişey olcak korkusu yiyo bitirio bizi ben eşimede sölemiyorum bide o telaşlanmasın die hayırlısıyla şu son 3bucuk ayıda atlatsamda rahatlasam :)))))
aynen canım öyleymiş bugun onuda öğrenmiş oldum artık uzun süre hareket etmezse anlıcamki ya uyuyor ya da farklı bir poziyonda kendince takılıo seninki baya güçlü hareket etmiş anlaşılan

Ben ozelde yaptirmama ragmen 10 dk anca surdu benim de hic icime sinmedi ama bida gitmeyi dusunmuyorum canim ama sen git baktir bobreklerine icin rahat etsin canim ins bir sorun yoktur

güzelmiş canım, bence fiyatı da çok uygun

bende tiny love ile bunun arasında kaldım.
acaba hantal mıdır yerim olmadıgı icin kocaman bişey cıksın istemiyorum mağazada baktım bundan yoktu
Canım yakından görmedim ama bu forumda bi anne almış bebeğin odasında resimlerini paylaşmış hantal büyük durmuyordu, hatta tiny Love gibi görünüyordu. Oyüzden akşam o resimlerden sonra %80-90 alıcam hatta bi kaç gün sonra e bebekte indirime girecek 120lira gibi bişeye inecek fiyatı o gün eşimi yollayıp almak istiyorum.

Anladim cnm 30.haftada gidip bakacagim ins e bebege:) seninkide guzelmis cnm gule gule kullanirsin ins.

Benim yani gozume carpan begendigim oydu yine tabi ayrintili bi inceleme yapacagin vakti gelince:)

canım o resimleri nasıl buldun bende bakım indirim olmasıda güzel ben gecen aydan beri takip ediyorum stokta yoktu email geldi stogumuza girdi diye birde erkek olcak benim sence ne renk güzel olur . ne zaman indirime girecekmiş bende takip edim.

canım kırmızı cok güzel bence. ben de cok beğendim bu tip ana kucağını.
ana kucağı cok lazım olacak değil mi?

bebeğimin karyolasını aldık, 60X120. İçine yatak almak istiyorum. Yatak için nerelere bakıyorsunuz?

Merhaba canım burası da karlı, hatta tipi var şu anda. Eşim öğle yemeğine geldi gitti çok üzülüyorum bu havada işe gidiyor diye

Merhaba canım burası da aynı tipi var.

Kocamı bırak kızım biraz önce servisle okula gitti, arkasından dua ederek gönderdim.

Karda yağsa dolu da yağsa hayat devam ediyor.

[QUOayrintli eyde, post: 39347891, member: 463262"]kızlar 2 kere detaylı ultrasona giden oldu mu hiç? dr. benim fakülteye yollamıştı ama toplasanız 10 dakika anca baktılar. böbreklerinde büyüme var takip edilmesi lazım deyip elime hiç anlamadığım raporu tutuşturdular. kendi doktorum bile daha uzun bakıyor. şimdi özele gideyim orda da yaptırayım diorum. ne dersiniz?[/QUOTE]
Ben ayrintlili icin tekrar gitmedim canim kendi doktorum zaten dort boyutluda ayrintili bakıyor. Tekrar bir ayrintili icin gitme geregi duymadım. Benim oglumda da bobrek buyumesi var doktorum takob edicez dedi ona guvenihoryz artik

cok güzel ve kullanışlı görünüyor canım. ben de almayı düşündüm. almak istediysen al bence.

kızımdan kalma anakucağımız var tertemiz ama bu çok daha kullanışlıya benziyor, e bebek mağazası evimize çok yakın, pazar günü olmazsa gidip bakalım, pazar günü 120 tl. ye düşecekmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…