- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.581
Hayirli olsun canim bende tiny-love eusunuyorum ondan neden vazGectin? Ben en cok kenarlari kalkinca bebek rahat besikkte gibi uyuyor o ozelligini sevdim tiny love ... bu da degisik pozisyonlara girebiliyormu ve fiyatı ne
evet canım artık değişik değişik pozisyonlara giriyor veletlerCanim bende de oluyor oyle sol taraftan oyle acayip yerlerden vuruyor gece yatagima uzandigimda tekmeler atiyodu bebisim ama benim canimi acitiyo cok sert vuruyor hele bi dogsunlar inşallah popolarina popolarina vururuz
aynen canım amin inş, evet sürekli bişey olcak korkusu yiyo bitirio bizi ben eşimede sölemiyorum bide o telaşlanmasın dieCanim gercekten anne olmak cok zormus surekli diken ustundeyiz korkuyoruz bende ayniyim biraz hareket etmedimi hemen telaslaniyorum esim de kiziyo artik bebegide uzuyosun diyo ama erkekler bizim gibi degiller ki yani dimi:))Allah im korusun minik meleklerimizi:))
aynen canım öyleymiş bugun onuda öğrenmiş oldum artık uzun süre hareket etmezse anlıcamki ya uyuyor ya da farklı bir poziyonda kendince takılıoGünaydin herkese :)
vay sipa nerelere gitmis öylekorkma canim ya onlar kiprasmaya devam ediyoda biz pozisyona göre daha az veya daha çok hissediyoruz.. Bide günde 20 saat uyuyorlarmis nerdeyse
benimkide sabahlari kahvaltidan sonra bu saatlerde cosar bide aksamlari herseyi bitirip tv karsisina geçince cosar
Hele dün aksam sagdan sola mi soldan saga mi geçti anlamadim ama resmen karnimin bi tarafi havaya kalkti indi sonra diger tarafim kalkti indi ben böyle bakakaldimbu kadar net bi dalgalanma beklemiyordum
Ben ozelde yaptirmama ragmen 10 dk anca surdu benim de hic icime sinmedi ama bida gitmeyi dusunmuyorum canim ama sen git baktir bobreklerine icin rahat etsin canim ins bir sorun yokturkızlar 2 kere detaylı ultrasona giden oldu mu hiç? dr. benim fakülteye yollamıştı ama toplasanız 10 dakika anca baktılar. böbreklerinde büyüme var takip edilmesi lazım deyip elime hiç anlamadığım raporu tutuşturdular. kendi doktorum bile daha uzun bakıyor. şimdi özele gideyim orda da yaptırayım diorum. ne dersiniz?
Merhaba canımBuzz gibi, karlı ve tipili bir Ankara dan herkese selamlar.
Baby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Kizlar ev tipi ana kucagi için sonunda karar verip aldik... Tiny love'in 3ü bi arada olanini çok seviyordum ama kullanisli gelmedigi için ondan vazgeçtim.. Bunu aldik bakalim umarim kullanislidir, internetteki yorumlar hep pozitifti... Sizlerede fikir olur belki, iste Nuna Leaf ev tipi ana kucagi...hayırlı olsun canım güle güle kullanın
güzelmiş canım, bence fiyatı da çok uygunBaby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Canım yakından görmedim ama bu forumda bi anne almış bebeğin odasında resimlerini paylaşmış hantal büyük durmuyordu, hatta tiny Love gibi görünüyordu. Oyüzden akşam o resimlerden sonra %80-90 alıcam hatta bi kaç gün sonra e bebekte indirime girecek 120lira gibi bişeye inecek fiyatı o gün eşimi yollayıp almak istiyorum.bende tiny love ile bunun arasında kaldım.
acaba hantal mıdır yerim olmadıgı icin kocaman bişey cıksın istemiyorum mağazada baktım bundan yoktu
Anladim cnm 30.haftada gidip bakacagim ins e bebege:) seninkide guzelmis cnm gule gule kullanirsin ins.Bunun degisik pozisyonlari yok canim tek dezavantaji o malesef. Ama uzun süre kullanacagi biseye benziyor 25kg ya kadar hatta daha fazla agirlik kaldiriyormus..
Tiny Love'in kemeri saglam gibi gelmedi bana bide sanki öne dogru egilse cocuk düser gibi.. benim elimle inceleme firsatim hiç olmadi gidip görme ihtimalin varsa mutlaka incele sen..
Ebebekte 399tl yaziyor nuna leaf'in fiyati..
Benim yani gozume carpan begendigim oydu yine tabi ayrintili bi inceleme yapacagin vakti gelince:)canım tiny love tam yatma özelliği var ama arkdaşın aldığında yok sanırım.
bende tiny love alıcam aslında bir de baby plus 6in 1 var ebebekte fiyatıda uygun daha cok şekil alıyor fakat boyutu nasıl bilemiyorum yakından görmek icin ebebek magazasına gittim yoktu
mesela tiny love resimde kocaman duruyor ama yakından gayet normal boyut ve güzel duruyor.
Canım yakından görmedim ama bu forumda bi anne almış bebeğin odasında resimlerini paylaşmış hantal büyük durmuyordu, hatta tiny Love gibi görünüyordu. Oyüzden akşam o resimlerden sonra %80-90 alıcam hatta bi kaç gün sonra e bebekte indirime girecek 120lira gibi bişeye inecek fiyatı o gün eşimi yollayıp almak istiyorum.
canım o resimleri nasıl buldun bende bakım indirim olmasıda güzel ben gecen aydan beri takip ediyorum stokta yoktu email geldi stogumuza girdi diye birde erkek olcak benim sence ne renk güzel olur . ne zaman indirime girecekmiş bende takip edim.
Merhaba canımburası da karlı, hatta tipi var şu anda. Eşim öğle yemeğine geldi gitti çok üzülüyorum bu havada işe gidiyor diye
Baby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
cok güzel ve kullanışlı görünüyor canım. ben de almayı düşündüm. almak istediysen al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?