- 17 Kasım 2014
- 149
- 77
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.601
Canim masallah oglusuna bende yarin gidicem kontrole hem oglumu gorcem hem de seker yuklemem var insallah iyi olur sonuclarimizKızlar kontrolüm vardı, dışarda kar ve fırtına zar zor gittim. Çok şükür oğluşum iyi maşallah, 660gr olmuş. Yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım. İnşallah kolay geçer.Keşke hep ultrasonun karşısında izlesem saatlerce oğluşumu.
bol su ıc muz patates ıyı gelıyor oshalın bebege zararı yok ama su kaybı olmasın dıye su ıcmenı ıkye cıkar.Ben doktora sormustum kabızlıktansa ıshal olmanı ısterız demıstı.Bı de en etkılısı 1 tatl kasıgı kuru kahveye yarım lımon sık ye deneyenler cok faydasını gorduşimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?
kızlar forumda buldum gercekten kırmızısı cok tatlıymış bende kırmızısını almaya karar verdim 15şubat pazar günü indirimde olacak.
normal mobilya yatak olarakta ben ikeaya baktım güzel ürünleri var fakat o yataklara uygun modelde şifonyer yoktu olsaydı takım yapıp alacaktım.
Haftasonu bende almaya karar verdim, bulabilirsem tabi. :)
Kalırsa.
internetten al canım :) bende öyle yapacağım.
Baby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Mağazası çok yakın, eşimi kahvaltıdan hemen sonra gönderirim. :)
hangisine gideceksin istanbulda isen ümraniyedeki mağazasına pazar günü gittim ben yoktu oraya gideceksen söylim boşa gitmeyin :)
hangisine gideceksin istanbulda isen ümraniyedeki mağazasına pazar günü gittim ben yoktu oraya gideceksen söylim boşa gitmeyin :)
canım bu eldede tasınabılıyormu yandakı ayaklıkları cıkabılıyomu yanı ?Ben de bunu alıcam canım çok beğendim. Araştırdım sadece e bebek satıyor.
merhabamerhaba canım evham yapma bende dün çok hastaydım iki gün bişey yiyemedim kol ağrısında uyuyamadım iki adım atınca ter boşalıyor kalbim çarpıntı yapıyordu iki gün boyuncada hiç hissetmemiş gibiydim sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışlarını dilemek için doktorda bu bize gösterge olmaz sen bi kadın doğumcuya git dedi hastanede gördüm bebeğimi çok şükür bişey yokmuş hatta tekme attı o sırada hissettim ve gördüm aynı anda demekki o pıt pıtlar bazı çok bilmiş doktorların dediği bağırsak hareketleri değil bebeğimin tekmeleriymiş fakat benimki oturur vaziyette duruyor makat bebek dedi inş döner
kızlar bugun kontrol detaylım var tekrar doktorum erken dogum ve gelişim gerılıgını takıp etmek ıcın cagırmıstı.Insallah ıyı olur her sey 1 ay oldu gormuyorum kızımı,son zamanlar olumsuz seyler yasadım ınsallah etkı etmemıstır kızıma
içini ferah tut canım. bebeğini hisset. haziranda saglıkla doğacak bebeklerimiz insallah.kızlar bugun kontrol detaylım var tekrar doktorum erken dogum ve gelişim gerılıgını takıp etmek ıcın cagırmıstı.Insallah ıyı olur her sey 1 ay oldu gormuyorum kızımı,son zamanlar olumsuz seyler yasadım ınsallah etkı etmemıstır kızıma
İyigeceler kızlar ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum kızlar sağda erkekler solda olurmuş benim ki sağda cinsiyetide kız sizlerin nasıl:)
Bende tiny love bakmistim ama bu daha iyi kullanisli gorunuyo canim bende bundan alabilirimBaby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Merhaba canm bende oyle duymustum. Ama benim oglusum hep sagdaydi ilk hissettiğim andan itibaren suan 24 aylik. suanki ise solda ve doktor bunada erkek dedi.
Canım e bebekte 15şubat pazar günü indirime girecekmiş haberin olsun. Benim bebeğimle erkek ben bu resimdeki rengini alıcam inşallah nasip olursa. Çok hoş görünüyor sonra kız bebiş bile gelse kullanılabilecek bir renk.canım o resimleri nasıl buldun bende bakım indirim olmasıda güzel ben gecen aydan beri takip ediyorum stokta yoktu email geldi stogumuza girdi diye birde erkek olcak benim sence ne renk güzel olur . ne zaman indirime girecekmiş bende takip edim.
Canim bizde de var buyume kac mm soyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?