2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar forumda buldum gercekten kırmızısı cok tatlıymış bende kırmızısını almaya karar verdim 15şubat pazar günü indirimde olacak.

normal mobilya yatak olarakta ben ikeaya baktım güzel ürünleri var fakat o yataklara uygun modelde şifonyer yoktu olsaydı takım yapıp alacaktım.

Eklentiler

• $20140723_233749.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 159
Canim masallah oglusuna bende yarin gidicem kontrole hem oglumu gorcem hem de seker yuklemem var insallah iyi olur sonuclarimiz

şimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?
bol su ıc muz patates ıyı gelıyor oshalın bebege zararı yok ama su kaybı olmasın dıye su ıcmenı ıkye cıkar.Ben doktora sormustum kabızlıktansa ıshal olmanı ısterız demıstı.Bı de en etkılısı 1 tatl kasıgı kuru kahveye yarım lımon sık ye deneyenler cok faydasını gordu

Haftasonu bende almaya karar verdim, bulabilirsem tabi. :)

Kalırsa.

hangisine gideceksin istanbulda isen ümraniyedeki mağazasına pazar günü gittim ben yoktu oraya gideceksen söylim boşa gitmeyin :)

Etlik antares avm içindeki çok yakın canım oraya giderim. Olmazsa netten sipariş veririm, oda olması Form avm deki mağazasına gideriz.

kızlar bugun kontrol detaylım var tekrar doktorum erken dogum ve gelişim gerılıgını takıp etmek ıcın cagırmıstı.Insallah ıyı olur her sey 1 ay oldu gormuyorum kızımı,son zamanlar olumsuz seyler yasadım ınsallah etkı etmemıstır kızıma

merhaba
bende bu sabah gittim saglik ocagina kalp atislarini dinledik Allaha sukur iyiydi.bide ebe kadin bulmusken tatanoz asisi yapti:)her seye raziyim yeterki bebegime bisey olmasin

Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz canım.

içini ferah tut canım. bebeğini hisset. haziranda saglıkla doğacak bebeklerimiz insallah.

Merhaba canm bende oyle duymustum. Ama benim oglusum hep sagdaydi ilk hissettiğim andan itibaren suan 24 aylik. suanki ise solda ve doktor bunada erkek dedi.

İyigeceler kızlar ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum kızlar sağda erkekler solda olurmuş benim ki sağda cinsiyetide kız sizlerin nasıl:)

Merhaba canm bende oyle duymustum. Ama benim oglusum hep sagdaydi ilk hissettiğim andan itibaren suan 24 aylik. suanki ise solda ve doktor bunada erkek dedi.

canım benim başından beri sağda idi erkek şuan sorarsan bi sağda bi solda yer değiştiriyor :)
bence cokta inanma hatta ben bıcak makas yaptım ondada kız cıktı cin takvimi yaptım ondada kız cıktı.
sürekli ekşi yiyorum kız olur dediler lakin erkek

Canım e bebekte 15şubat pazar günü indirime girecekmiş haberin olsun. Benim bebeğimle erkek ben bu resimdeki rengini alıcam inşallah nasip olursa. Çok hoş görünüyor sonra kız bebiş bile gelse kullanılabilecek bir renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…