- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.621
Teşekkürler canım. Sende yarın doya doya izle ozaman oğluşunuCanim masallah oglusuna bende yarin gidicem kontrole hem oglumu gorcem hem de seker yuklemem var insallah iyi olur sonuclarimiz
Anladim cnm 30.haftada gidip bakacagim ins e bebege:) seninkide guzelmis cnm gule gule kullanirsin ins.
aynen canım öyleymiş bugun onuda öğrenmiş oldum artık uzun süre hareket etmezse anlıcamki ya uyuyor ya da farklı bir poziyonda kendince takılıoseninki baya güçlü hareket etmiş anlaşılan
Baby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Bende tiny love bakmistim ama bu daha iyi kullanisli gorunuyo canim bende bundan alabilirim
İnşallah stokta vardır ve bulabiliriz çünkü çok cici ve kullanışlı görünüyor canım. Alırsan şimdiden güle güle kullanın inşallah doğunca.Bende tiny love bakmistim ama bu daha iyi kullanisli gorunuyo canim bende bundan alabilirim
Amin canimm insallah:))Teşekkürler canım. Sende yarın doya doya izle ozaman oğluşunu
İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız gönül rahatlığıyla döneriz inşallah.
Ben gomedim canimmkızlar bunun kırmızı rengi magazalarda var mı acaba ?
İnsallah buluruz dedigin gibi cok guzel gorunuyorİnşallah stokta vardır ve bulabiliriz çünkü çok cici ve kullanışlı görünüyor canım. Alırsan şimdiden güle güle kullanın inşallah doğunca.
şimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?
kızlar bugun kontrol detaylım var tekrar doktorum erken dogum ve gelişim gerılıgını takıp etmek ıcın cagırmıstı.Insallah ıyı olur her sey 1 ay oldu gormuyorum kızımı,son zamanlar olumsuz seyler yasadım ınsallah etkı etmemıstır kızıma
Artik hareketlerini hissetmek cok keyifli olmaya basladi nerden gelecegini tahmin edemiyoruz ve kuvvetli geliyo cok guzel bisey senin yavrusunda dedigin gibi devam etsin insallah bol bol tepiklesin:)))kızlar ben dün gece oğluşumun tekmesini yedim 2 kere çok korktum eşimi uyandırdım çok farklı ve ürkütücüydü ya ama çok tatlıydı :):) başka yapacakmı acaba elim karnımda dolanıyorum
Artik hareketlerini hissetmek cok keyifli olmaya basladi nerden gelecegini tahmin edemiyoruz ve kuvvetli geliyo cok guzel bisey senin yavrusunda dedigin gibi devam etsin insallah bol bol tepiklesin:)))
Kızlar 3 gun boyunca şiddetli diş Ağrısı yedi bitirdi beni denemedigim sey kalmadı. Karanfil, sarimsak agzima sirkeyle tuzlu suyla gargara yaptım ama bos ağrı kesici bile fayda etmedi. Dayanamayinca mecburen doktorun yolunu tutum antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bebege bi zararı olmayacagni soyledi suan agrisi birazda olsa hafifledi inşallah bi daha tekrarlamazAllah dusmanimin basina vermesin diş Ağrısı cok kotu
tamam tatlım dikkat edicem önerilerin için sağolBir de idrar tutma canım gelmese de git bir kaç damla olsa da yap ve çamaşırını değiştir sürekli.
Hem tansiyon hem bebek ve sen için zararlı canım ödem de yapar şişersin ayak bileklerin özellikle. Hemen bırakamıyorsan yavaş yavaş azalt ama tuzu son ay hiç almamız lazım. Biz şu an eşimle biraz yemeklere atıyoruz başka da tuz yok hayatımızda. Sofrada öğütme himalaya kullanıyoruz onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?