2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim masallah oglusuna bende yarin gidicem kontrole hem oglumu gorcem hem de seker yuklemem var insallah iyi olur sonuclarimiz
Teşekkürler canım. Sende yarın doya doya izle ozaman oğluşunu
İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız gönül rahatlığıyla döneriz inşallah.

Kızlar 3 gun boyunca şiddetli diş Ağrısı yedi bitirdi beni denemedigim sey kalmadı. Karanfil, sarimsak agzima sirkeyle tuzlu suyla gargara yaptım ama bos ağrı kesici bile fayda etmedi. Dayanamayinca mecburen doktorun yolunu tutum antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bebege bi zararı olmayacagni soyledi suan agrisi birazda olsa hafifledi inşallah bi daha tekrarlamaz Allah dusmanimin basina vermesin diş Ağrısı cok kotu

şimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?

soda da iyi geliyor cnm..bir de türk kahvesi duymuştum..

Canım inşallah güzel haberlerle donersin.

kızlar ben dün gece oğluşumun tekmesini yedim 2 kere çok korktum eşimi uyandırdım çok farklı ve ürkütücüydü ya ama çok tatlıydı :):) başka yapacakmı acaba elim karnımda dolanıyorum
Artik hareketlerini hissetmek cok keyifli olmaya basladi nerden gelecegini tahmin edemiyoruz ve kuvvetli geliyo cok guzel bisey senin yavrusunda dedigin gibi devam etsin insallah bol bol tepiklesin:)))

Artik hareketlerini hissetmek cok keyifli olmaya basladi nerden gelecegini tahmin edemiyoruz ve kuvvetli geliyo cok guzel bisey senin yavrusunda dedigin gibi devam etsin insallah bol bol tepiklesin:)))

artık hissettiriyo kendisini bi kaç kere yapınca alışılır ben ilk defa hissedince korktum Allahım bütün bebişleri korusun sağ salim kucağımıza alalım

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı kötü.

benim kızımda maşallah kıpır kıpır, gece gündüz hiç durmuyor, maşallah kuvvetlenmişte kodum mu oturtuyor.

tamam tatlım dikkat edicem önerilerin için sağol

Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…