- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.641
Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fenadır.Kızlar 3 gun boyunca şiddetli diş Ağrısı yedi bitirdi beni denemedigim sey kalmadı. Karanfil, sarimsak agzima sirkeyle tuzlu suyla gargara yaptım ama bos ağrı kesici bile fayda etmedi. Dayanamayinca mecburen doktorun yolunu tutum antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bebege bi zararı olmayacagni soyledi suan agrisi birazda olsa hafifledi inşallah bi daha tekrarlamazAllah dusmanimin basina vermesin diş Ağrısı cok kotu
ben varım canım doktor 1 hafta geriden geliyor dedi bende çok takmamaya çalışıyorum çünkü doktor olabilir dedi eğer çok takıyorsan buradaki arkadaşlar nescuik karışımı yapıp içtiler çoğu işe yaradığını söyledi sende deneye bilirsin istersen..Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
Hadi gözünaydın canım devamı gelir artık :)kızlar ben dün gece oğluşumun tekmesini yedim 2 kere çok korktum eşimi uyandırdım çok farklı ve ürkütücüydü ya ama çok tatlıydı :):) başka yapacakmı acaba elim karnımda dolanıyorum
Hadi gözünaydın canım devamı gelir artık :)
içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugun kontrol detaylım var tekrar doktorum erken dogum ve gelişim gerılıgını takıp etmek ıcın cagırmıstı.Insallah ıyı olur her sey 1 ay oldu gormuyorum kızımı,son zamanlar olumsuz seyler yasadım ınsallah etkı etmemıstır kızıma
Bizim her ikisi de 8 mm bekleyip takip edilmesinden baska yapacak biseyimiz yok bol bol dua edicez insallah gecr giderCanım sag 4.2 mm sol 5.1 mm canım senin edicez insallah bisin ki kac mm.
Canım benim kide bir hafta geri gidiyor doktor geç döllenme dedi normalmış yani sonradsan yetişiyorlar zaten kafaya takılacak bir şey değil sen içini rahat tutSlm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
canım bu yazdığınız sağ sol ne anlayamadım da?Bizim her ikisi de 8 mm bekleyip takip edilmesinden baska yapacak biseyimiz yok bol bol dua edicez insallah gecr gider
Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
Kızlar 3 gun boyunca şiddetli diş Ağrısı yedi bitirdi beni denemedigim sey kalmadı. Karanfil, sarimsak agzima sirkeyle tuzlu suyla gargara yaptım ama bos ağrı kesici bile fayda etmedi. Dayanamayinca mecburen doktorun yolunu tutum antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bebege bi zararı olmayacagni soyledi suan agrisi birazda olsa hafifledi inşallah bi daha tekrarlamazAllah dusmanimin basina vermesin diş Ağrısı cok kotu
10 günlük rapor vereyim diyor ama 10 gün neye yarar kiRapor vermemek icin yapmistir. Sen git devlet hastanesine de arkadaşım durumu izah et acik acik da rapor istedigini soyle. Biraz yuzsuz olmazsak onlarin umursadigi yok. Iki ay verse zaten dogum iznimize iki hafta falan kaliyor...inşallah hersey güzel olur ama ihmal etme bak ihmale gelmez
Kızlar bişey danışıcam size belki bilgi sahibi olan vardır. Oturduğum yerde az önce hafif baş ağrısı ve görme bozukluğu hissettim, gözlerim kapancak sanki. Bi fikriniz varmı önemli bişeymi. Herşeyden nem kapar oldum
tatlim benim basindan beridir iki hafta gerilik vardi simdi 5 gune düştü. Hic de problem degil. Bi yakaliyo sati bi geriliyorr yani gelisimi haftadan haftaya degisiyor meraklanma yani:)Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
Geçmiş olsun çok,annemden hatırlıyorum bende son hamileliğin de 9 ay boyunca dişinol diye bi ilaç var ondan uygulamıştı dişine.Zararı var mı bilmiyorum sanırım dişi uyuşturuyor,geceleri uyuyamaz ondan koyardı dişine.Kardeşim şuan 15 yaşında maşallahı var bir zarar görmemiş anlaşılan.Tabi doktora danışmak lazım her halukarda. İnşallah tez zamanda geçer giderKızlar 3 gun boyunca şiddetli diş Ağrısı yedi bitirdi beni denemedigim sey kalmadı. Karanfil, sarimsak agzima sirkeyle tuzlu suyla gargara yaptım ama bos ağrı kesici bile fayda etmedi. Dayanamayinca mecburen doktorun yolunu tutum antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bebege bi zararı olmayacagni soyledi suan agrisi birazda olsa hafifledi inşallah bi daha tekrarlamazAllah dusmanimin basina vermesin diş Ağrısı cok kotu
Bebegin bobreklerindeki buyume.canım bu yazdığınız sağ sol ne anlayamadım da?
Canım medical parkta yani eski Karadeniz de o görme olayı çok rahat iki tane ekran var senin tam karşında biri biri de doktorda rahat rahat görüyorum yarenimi :)tavsiye ederim eğer değiştirmeyi duşunursen :)Ne güzel canım bende duymuştum methini.Bende Ayşe hanım a gidiyorum imperial de yani işte idare eder diyelim.Fazla ilgili değil,ultrason cihazına bakıp bir şeyler söylüyor ama ben hiçbirini göremiyorum :) Bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum bakalım ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?