2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben ana kucağı olarak şunu mu alsam bunu mu derken en son KRAFT DoNGY 5 te karar kıldım, otomatik sallanması müziği, 5 kadrmeli yükseklik ve mama sandalyesi olarak kullanılması çok hoşuma gitti, ama 500 küsür tl olması biraz canımı sıktı, hem başucuma bambu yatak, hem odasına karyola bide bu bizi baya sıkcaktı. Sonra ablamla muhabbet ederken, demesin mi kız bizde ondan var, bağ evinde durup duruyo kullan die :))) kul sıkışmayınca Rabbim yetişmezmiş, rengi bile istediğim renk :)) böylelikle bu masraftan kurtulmuş olduk

Aynen cnm bende kestim. 100 lük yaptırdım. 4 değerden bir tanesi sınırda çıktı. Dietistyen e gerek görmedi fakat çok dikkat etmeliymisim makarna pilav yok meyve sınırlı vs... kolay gelsin ikimiz de :)

canımm bende bu ürünü çok beğendim baya araştırdım ama kullanıp yorum yapan yok magazasında da göremedim bende kırmızısını almayı düşünüyorum tiny love ı cok begenmıstım buda aynı ona benzıyor ve yarı fıyatına karar verdim alcam bende

Canım medical parkta yani eski Karadeniz de o görme olayı çok rahat iki tane ekran var senin tam karşında biri biri de doktorda rahat rahat görüyorum yarenimi :)tavsiye ederim eğer değiştirmeyi duşunursen :)
Aslında Hülya hanıma giden çok tanıdık var onu değerlendirmek istiyorum,burada da iki ekran var ama şöyle oldu şimdi.İlk zamanlar bir şey görünmüyor sanıyordum ben, ikili test zamanı memleketteydim kayseri de.Memorial hastanesi var ona gittim,aman Allahım bir hafta önce hiç bir şey anlamadığım ultrasondan çoçuğumun burun kıvrımı bile gördüm düşün,ayakları,kolları herşeyini.Aklım orada kaldı anlayacağın sanırım bayağı gelişmiş bir cihazdı onunkisi.Ondan sonra 2 defa daha girdim sadece göbek deliğini seçebildim,oda doktor söyledi yoksa bilemezdim onuda :))))

Elimde olmadan endişelendim işte Cvp yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim içim rahatladı :) elimde olmadan endişelendim işte

Ohh canim ne guzel denk gelmiss oyle biz alicaz kendimiz

E-bebekteki indirimleri bekliyordum ben de hafta sonu park yataklar indirimdeydi. Ben prego yummy oyun parkı istiyorum. İndirimden 1 gün önce vardı o yatak ama indirim günü kaldırdılar şimdi yine koymuşlar siteye. Sanırım çok tutulmayan ürünleri indirime koyuyorlar diğerlerini o günlük kaldırıyorlar

canım internette tükeniyo çok kısa sürede çünkü %28 indirim iyi oluyo biz aldık hafta sonu e-bebekten prego park yatak daha da baya vardı mağazada.eğer oturduğun yerde mağaAsı varsa e bebeğin ellerinde olmasa bile merkez depodan getiriyolar canım indirimli fiyat üzerinden

Tükenmesi mümkün değil çünkü gece 12 yi bekledim yatak indirime girsin diye. 12 yi 2 geçe falan baktım kaldrmışlardı :) Burda yok malesef e-bebek mağazası

bence git ben ozelde baktirdim yarim saat surdu tabii bilemem belkide bebegin pozisyonu organlara bakmaya musaitti hemen gorebildi icin rahat etsin istiyorsan tekrar git

slm kizlar
bugun bana saglik ocaginda tetanoz asisi yaptilar,her seyi sorgulayan ben,bir anlik boslugumla yaptiriverdim.aranizda yaptiran var mi?ya da bunu yaptrmasak nolur cnk 1 ay snr tekrar yapicaz dedi kendi kendime yine dusuncelere boguldum sanirim bebek olana kadar her seyi fazla dusunmekten kafayi biraz siyiricam

canım tansiyonun düşmüş olabilir. tansiyonuna baktır istersen...

benimkide 1 hafta geri geç döllenme o yorma kafanı

Canım benim kide bir hafta geri gidiyor doktor geç döllenme dedi normalmış yani sonradsan yetişiyorlar zaten kafaya takılacak bir şey değil sen içini rahat tut

Kızlar önemli değil bir hafta geri ileri sütlü nesquik için doktorlarımıza sorduk hepimiz için dedi neredeyse tüm doktorlar ben normalde süt içemezken içiyorum. İlaçlardan önce ve sonra içmemek lazım sadece.

Yaptırmayan yok canım yapılması gereken bir şey hatta sen geç bile kalmışsın bu haftalarda ikinci doz yapılır genelde ben bu gün ikinci dozu yaptırdım üçüncüsü 6 ay sonra. Yarın kolun ağrıyabilir ama.

Aynen 6-7 kilo. ama sabah ve öğlen arasındaki fark bile acayip değişken. 69 kiloyum. Baklım ne olacak :)

saol canm icimi ferahlatiyorsun gercekten <3 evet kolum agrimaya basladi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…