- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.661
Aynen cnm bende kestim. 100 lük yaptırdım. 4 değerden bir tanesi sınırda çıktı. Dietistyen e gerek görmedi fakat çok dikkat etmeliymisim makarna pilav yok meyve sınırlı vs... kolay gelsin ikimiz de :)benim de 50 likten sonra tokluk 176 çıktı, açlık 75 idiben de diğer yuklemeyi bekliyorum bu arada da basit şeker niyetine tüm sevdiğim şeyleri kestim, ama 3 haftada 3 kilo almıştım giidşattan belliydi biraz ..
İlk defaysa senin,gozun aydin ozaman canim:))tum bebisler Allah a emanet Rabbim korusun hepsini:)artık hissettiriyo kendisini bi kaç kere yapınca alışılır ben ilk defa hissedince korktum Allahım bütün bebişleri korusun sağ salim kucağımıza alalım
canımm bende bu ürünü çok beğendim baya araştırdım ama kullanıp yorum yapan yok magazasında da göremedim bende kırmızısını almayı düşünüyorum tiny love ı cok begenmıstım buda aynı ona benzıyor ve yarı fıyatına karar verdim alcam bendeBaby plus 6 in 1 rocking higher ana kucağı fiyatı 159lira ben bunu çok beğendim kızlar bunu alıcam inşallah nasip olursa sizce erken mi alsam? Eki Görüntüle 1408328 Eki Görüntüle 1408329 Eki Görüntüle 1408330 Eki Görüntüle 1408332
Anladım canım bir an önce normale döner inşallah.Bebegin bobreklerindeki buyume.
Aslında Hülya hanıma giden çok tanıdık var onu değerlendirmek istiyorum,burada da iki ekran var ama şöyle oldu şimdi.İlk zamanlar bir şey görünmüyor sanıyordum ben, ikili test zamanı memleketteydim kayseri de.Memorial hastanesi var ona gittim,aman Allahım bir hafta önce hiç bir şey anlamadığım ultrasondan çoçuğumun burun kıvrımı bile gördüm düşün,ayakları,kolları herşeyini.Aklım orada kaldı anlayacağın sanırım bayağı gelişmiş bir cihazdı onunkisi.Ondan sonra 2 defa daha girdim sadece göbek deliğini seçebildim,oda doktor söyledi yoksa bilemezdim onuda :))))Canım medical parkta yani eski Karadeniz de o görme olayı çok rahat iki tane ekran var senin tam karşında biri biri de doktorda rahat rahat görüyorum yarenimi :)tavsiye ederim eğer değiştirmeyi duşunursen :)
Ohh canim ne guzel denk gelmiss oyle biz alicaz kendimizKızlar ben ana kucağı olarak şunu mu alsam bunu mu derken en son KRAFT DoNGY 5 te karar kıldım, otomatik sallanması müziği, 5 kadrmeli yükseklik ve mama sandalyesi olarak kullanılması çok hoşuma gitti, ama 500 küsür tl olması biraz canımı sıktı, hem başucuma bambu yatak, hem odasına karyola bide bu bizi baya sıkcaktı. Sonra ablamla muhabbet ederken, demesin mi kız bizde ondan var, bağ evinde durup duruyo kullan die :))) kul sıkışmayınca Rabbim yetişmezmiş, rengi bile istediğim renk :)) böylelikle bu masraftan kurtulmuş olduk
canım internette tükeniyo çok kısa sürede çünkü %28 indirim iyi oluyoE-bebekteki indirimleri bekliyordum ben de hafta sonu park yataklar indirimdeydi. Ben prego yummy oyun parkı istiyorum. İndirimden 1 gün önce vardı o yatak ama indirim günü kaldırdılar şimdi yine koymuşlar siteye. Sanırım çok tutulmayan ürünleri indirime koyuyorlar diğerlerini o günlük kaldırıyorlar
Tükenmesi mümkün değil çünkü gece 12 yi bekledim yatak indirime girsin diye. 12 yi 2 geçe falan baktım kaldrmışlardı :) Burda yok malesef e-bebek mağazasıcanım internette tükeniyo çok kısa sürede çünkü %28 indirim iyi oluyobiz aldık hafta sonu e-bebekten prego park yatak daha da baya vardı mağazada.eğer oturduğun yerde mağaAsı varsa e bebeğin ellerinde olmasa bile merkez depodan getiriyolar canım indirimli fiyat üzerinden
evet Canım iyi denk geldi, eymenim şansıyla geliyo inşOhh canim ne guzel denk gelmiss oyle biz alicaz kendimiz
bence git ben ozelde baktirdim yarim saat surdu tabii bilemem belkide bebegin pozisyonu organlara bakmaya musaitti hemen gorebildi icin rahat etsin istiyorsan tekrar gitkızlar 2 kere detaylı ultrasona giden oldu mu hiç? dr. benim fakülteye yollamıştı ama toplasanız 10 dakika anca baktılar. böbreklerinde büyüme var takip edilmesi lazım deyip elime hiç anlamadığım raporu tutuşturdular. kendi doktorum bile daha uzun bakıyor. şimdi özele gideyim orda da yaptırayım diorum. ne dersiniz?
aa ozaman dediğin gibi olabilir canım iki dakikada tükenmesi mümkün diil sonuçtaTükenmesi mümkün değil çünkü gece 12 yi bekledim yatak indirime girsin diye. 12 yi 2 geçe falan baktım kaldrmışlardı :) Burda yok malesef e-bebek mağazası
canım tansiyonun düşmüş olabilir. tansiyonuna baktır istersen...Kızlar bişey danışıcam size belki bilgi sahibi olan vardır. Oturduğum yerde az önce hafif baş ağrısı ve görme bozukluğu hissettim, gözlerim kapancak sanki. Bi fikriniz varmı önemli bişeymi. Herşeyden nem kapar oldum
Slm kızlar umarım herkes iyidir. Benim bebiş sata göre yaklaşık 1 hafta daha geride doktor hnm normal 2 hafta geri olursa gelişim geriliğinden bahsedilebilir dedi bu şekilde olan varmı sıkıntı yapmak istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum
benimkide 1 hafta geri geç döllenme o yorma kafanı
Canım benim kide bir hafta geri gidiyor doktor geç döllenme dedi normalmış yani sonradsan yetişiyorlar zaten kafaya takılacak bir şey değil sen içini rahat tut
slm kizlar
bugun bana saglik ocaginda tetanoz asisi yaptilar,her seyi sorgulayan ben,bir anlik boslugumla yaptiriverdim.aranizda yaptiran var mi?ya da bunu yaptrmasak nolur cnk 1 ay snr tekrar yapicaz dedi kendi kendime yine dusuncelere boguldumsanirim bebek olana kadar her seyi fazla dusunmekten kafayi biraz siyiricam
Aslında kontrolüm vardı bugün tansiyonum 11/8 di ama akşam üzeri anlık bi düşüş yada çıkış yaşadım galibacanım tansiyonun düşmüş olabilir. tansiyonuna baktır istersen...
saol canm icimi ferahlatiyorsun gercekten <3 evet kolum agrimaya basladi malesefKızlar önemli değil bir hafta geri ileri sütlü nesquik için doktorlarımıza sorduk hepimiz için dedi neredeyse tüm doktorlar ben normalde süt içemezken içiyorum. İlaçlardan önce ve sonra içmemek lazım sadece.
Yaptırmayan yok canım yapılması gereken bir şey hatta sen geç bile kalmışsın bu haftalarda ikinci doz yapılır genelde ben bu gün ikinci dozu yaptırdım üçüncüsü 6 ay sonra. Yarın kolun ağrıyabilir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?