2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hulya hanim ayrildi canim nebahat hanim var sadece bayan olarak :)

Canim bu yapilmasi gereken bi asi ben dun 2.dozunu oldum ilk hamilleligim oldugu icin 5 e tamamlanacak ve bidaha hamileliklerimde vurulmayacak

Canim ben de bgn yaptirdim bir zarari yok aksine faydasi var takma kafana☺

Bugun detayli ultrasona giderken sessize almistim telefonumu. Muvekkilimin biri 50den fazla kere aradi tum gun. Birde hastanede oldugunuzu nerden bileyim saygiyla ariyorum sizi dior. Saygisi araliksiz 50kusur...
kadin muvekkil ustelik
Sinirimden hala yemek yiyemedim.

İyiakşamlar kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız ben dört kilo almışım çok gibi geldi bana

Haha bak bir ust mesaj benim. Hala sinirliyim kizlar adina ben cevapliyim.

Bir cok arkadas 7_8 ve hatta 10 kilo aldilar. Gobuslerinin 8. Ay seviyesinde oldugunu soyluyorlar. Bence sen bu soruyu hic sormamis ol.

kızlar detaylı kontroldan geldım,doktor tekrar kontrol ettı en son 17+ 3 te detaylı ultrasona gırmıstım suan 22 haftadayım.Cok sukur bebegın anormalısı yok ,gerıden gelmesı devam edıyor malesef 2 gun.Aslında onemlı degıl 2 gun ama benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gelişim gerılıyınden suphelenıyor doktor,not olarak gelısımın takıpte tutulması gerek yazdı.Bı de sonucta sag uterın arterde notch saplanmıstır yazılmıs.Ne oldugunu anlamadım.Insallah onemli bı sey degıl.
Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz canım.

içini ferah tut canım. bebeğini hisset. haziranda saglıkla doğacak bebeklerimiz insallah.

Canım inşallah güzel haberlerle donersin.

J jasminka83 canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz

Umarim hersey bebegini kucagina almanla son bulur. Allah ikinizede saglik sihhat versin

iyi geceler canım
sıkma canını senin bebiş kaç gün geriden geldi. farkı ikiye indirmiş. doktorun yazdığı not önemli olsa seni uyarırdı. içini ferah tut

Haha bak bir ust mesaj benim. Hala sinirliyim kizlar adina ben cevapliyim.

Bir cok arkadas 7_8 ve hatta 10 kilo aldilar. Gobuslerinin 8. Ay seviyesinde oldugunu soyluyorlar. Bence sen bu soruyu hic sormamis ol.
Benim üçüncü hamileliğim diğerlerinde bukadar çok almadım oyüzden sordum normalmi die demekki gayet normalim ozaman:)

içini ferah tut canım önemli bşy olsa doktor söylerdi bence.Sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah.

okudum bıraz sımdı ,bebege gıden kanda dırenc olusması demekmıs.24 cu haftada kayb olma ıhtımalı var kayb olmazsa preeklampsi ve bebegı erken alma rıskı varmıs.zkafam karıstı valla sureklı bı seyler cıkıyor bız doktora gıdınce,artık yarın kendı doktoruma da soracam .Anlasılan 9 ay bana rahat yok hamılelıkte her seyı yasadım ınsallah bunu da atlatırım dıyorum yıne de .Plasentam kalkmıs,bebekte anomalı yok en azndan.Bı de stresten kaynaklanıyormus bu durum son zamanlar ck stresli durumlar yasadım ben ,sız sız olun stresten uzak olun ve sut ıcmeyı ıhmal etmeyın
Umarim hersey bebegini kucagina almanla son bulur. Allah ikinizede saglik sihhat versin

iyi geceler canım
sıkma canını senin bebiş kaç gün geriden geldi. farkı ikiye indirmiş. doktorun yazdığı not önemli olsa seni uyarırdı. içini ferah tut

içini ferah tut canım önemli bşy olsa doktor söylerdi bence.Sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah.

canım her iki damarda da olursa riskli. tek damarda olursa dinlenerek ve iyi beslenerek hamileliğini geçirebilrsin. benimde sol damarda aynı sorun çıkmıştı ama şimdi geçti. senin ki de geçer canım merak etme. bak plasenta sorunu da geçmiş ne güzel. tansiyon sıkıntın varsa dikkat et yediklerine. stres önemli dogru diyorsun. o yüzden stres yapma bak bunu da. şu an için önemli bir sorun yok bence çünkü direnç ciddi boyutta olsa doktorun zaten seni uyarırdı.rahat ol o yüzden

Cnm heray bisiler cikarmi diye hopyurek olduk...
Hic sıkma canini evvelallah saglikla bebislerimize kavusucaz...
Babandan haber var mi?

canım sen gönlünü ferah tut. neler atlattın sen herşeyi gördün hamilelikte. bunu da atlatacaksın insallah. Bir de internette yazan herşeye inanma.. İnternette diş ağrısı kalp hastalığı yapabilir yazıyor, o zaman hepimiz kalp hastası olmuştuk şimdiye kadar. En uç noktalar yazılıyor genelde dikkat çekmek için. Sen pek güvenme internetteki kirli bilgiye. Doktorun ne diyorsa o. Çok önemli olsaydı sana söylerdi emin ol.
Bu arada babacığın nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…