2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gunaydin hanimlar nasilsiniz iyisiniz insallah siz ve minikleriniz birkac gundur kasiklarimda cok baski var yurumekte zorlaniyorum bebek cok asagida sanki ya boyle hisseden.var mi dr a gitsek mi ki

gunaydin hanimlar nasilsiniz iyisiniz insallah siz ve minikleriniz birkac gundur kasiklarimda cok baski var yurumekte zorlaniyorum bebek cok asagida sanki ya boyle hisseden.var mi dr a gitsek mi ki
bende dun bu yuzden saglik ocagina gittim gerci benm kasiklarimda baskidan cok ara ara bebegin hareketlerini rahime vurur gibi hissediyordum.bence bi git icin rahat etsin yoksa huzursuz oluyor insan malesef

günaydın güzel anneler bu karlı istanbul sabahında işe gelmek ap ayrı bir eziyet hadi geldik şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum kafamda deli sorular :)))))

Tekrar selam kizlar cook sükür hersey yolundayms doktor hersey normal guzel dedi ama %100sonuc istersen amniyosentez yaptirabilirsin dedi artik gerek duymadim takdir-i ilahi fazla ayrintiya girmicem doktor da bencede fazla irdeleme dedi cok sukur rahatladim Yüce Rabbim bu yolda hicbirimizi yarida birakmasin hepinize ve bebislerinize kocaman sevgiler:)

Soğuk ve karlı bir istanbul sabahından gunaydınlar kızlar
bugun normalde hamilelerede tatilmiş ama ben yinede işe geldim bu ara çok yogunuz o yuzden insiyatif tanıdım işyerime bide evdeyken düzenim bozuluyor iş yapmaya bi başlıyorum ilaçlarımı içmeyi yemek yemeyi su içmeyi unutuyorum ya da yatıyorum hava soğuk die gec saate kdr

Günaydın kizlarrrrr ne var ne yokkk nasilsinizzz ??? Bayadir giremiyorum bakamiyorum sayfaya yeni haberler var mi ?? :)

Günaydın herkese
Kar yağmaasına rağmen bugün giriş katatki arkadaş izin kullandığından dolayı geldim ve dönüş dede servis bırakdmığı için 20 dakika yürüyorum dün çok üşüdüm inşallah hasta olmam kızlar

Hadi gozunaydin Cnm

canım önemli bişey olsaydı doktorun seni bu konuda aydınlatırdı ve her okuduğunun etkisinde kalma no stresss
Günaydın anneler ve bebişleri :) sabahın köründe uyandık biz yine... Babamızı yolcu ettik az önce şimdi de oturuyoruz öylece. Hepinize mutlu günler :)
gunaydın canımm oh ne guzel al eline çayını şimdi aç tv ni keyif yap :))))
Herkese gunaydinn biz hastanedeyiz seker yuklemesi icin oglumuzu da gorduk cok mutluyum
gunaydın canım umarım iyi çıkar. ohh oğlunuda gördün ne guzel :)))
günaydın güzel anneler bu karlı istanbul sabahında işe gelmek ap ayrı bir eziyet hadi geldik şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum kafamda deli sorular :)))))
gunaydın canım bende nasıl gidicem die düşünürken işe geldim başladım bile 9da :)))
selam canım maşallah bebişine sevindim sizin adınıza:)))

Gozun aydin canimm:))

Bekliyorum ictim sekerli suyu son kani vercem insallah yuksek cikmaz.ayrica beni cok korkutmuslardi tadi kotu diye okadar da kotu degilmi
Kocaman olmus oglusum:))Sekerli suyuda ictim tadi kotu degildi zorlanmadim icerken.Korkutmuslardi beni de neyseki atlattik simdi sonuclari bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…