- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.701
nee:) ben 8 kilo aldim 53tum 62 oldumİyiakşamlar kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız ben dört kilo almışım çok gibi geldi bana
icin rahat olsun canm hiicc biseycik cikmicak ins.hayrli haberlerini bekliyrz...Gunaydin saat 10 da detayli ultrasonum var sabah 8 den beri burdayim gece bir damla uyumadim heyecandan banada dua edin lütfen
Evet cook ozledim insallah guzel gecer cok tesekkur ederim:)Miniğini özledin de ondan heyecanlısın değil mi annesiGüzel geçecek detaylı sen hiç merak etme
İnsallah canim cook sagol:)icin rahat olsun canm hiicc biseycik cikmicak ins.hayrli haberlerini bekliyrz...
bende dun bu yuzden saglik ocagina gittim gerci benm kasiklarimda baskidan cok ara ara bebegin hareketlerini rahime vurur gibi hissediyordum.bence bi git icin rahat etsin yoksa huzursuz oluyor insan malesefgunaydin hanimlar nasilsiniz iyisiniz insallah siz ve minikleriniz birkac gundur kasiklarimda cok baski var yurumekte zorlaniyorum bebek cok asagida sanki ya boyle hisseden.var mi dr a gitsek mi ki
Tekrar selam kizlar cook sükür hersey yolundayms doktor hersey normal guzel dedi ama %100sonuc istersen amniyosentez yaptirabilirsin dedi artik gerek duymadim takdir-i ilahi fazla ayrintiya girmicem doktor da bencede fazla irdeleme dedi cok sukur rahatladim Yüce Rabbim bu yolda hicbirimizi yarida birakmasin hepinize ve bebislerinize kocaman sevgiler:)
canım önemli bişey olsaydı doktorun seni bu konuda aydınlatırdı ve her okuduğunun etkisinde kalma no stresssokudum bıraz sımdı ,bebege gıden kanda dırenc olusması demekmıs.24 cu haftada kayb olma ıhtımalı var kayb olmazsa preeklampsi ve bebegı erken alma rıskı varmıs.zkafam karıstı valla sureklı bı seyler cıkıyor bız doktora gıdınce,artık yarın kendı doktoruma da soracam .Anlasılan 9 ay bana rahat yok hamılelıkte her seyı yasadım ınsallah bunu da atlatırım dıyorum yıne de .Plasentam kalkmıs,bebekte anomalı yok en azndan.Bı de stresten kaynaklanıyormus bu durum son zamanlar ck stresli durumlar yasadım ben ,sız sız olun stresten uzak olun ve sut ıcmeyı ıhmal etmeyın
gunaydın canımm oh ne guzel al eline çayını şimdi aç tv ni keyif yap :))))Günaydın anneler ve bebişleri :) sabahın köründe uyandık biz yine... Babamızı yolcu ettik az önce şimdi de oturuyoruz öylece. Hepinize mutlu günler :)
gunaydın canım umarım iyi çıkar. ohh oğlunuda gördün ne guzel :)))Herkese gunaydinn biz hastanedeyiz seker yuklemesi icin oglumuzu da gorduk cok mutluyum
gunaydın canım bende nasıl gidicem die düşünürken işe geldim başladım bile 9da :)))günaydın güzel anneler bu karlı istanbul sabahında işe gelmek ap ayrı bir eziyet hadi geldik şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum kafamda deli sorular :)))))
selam canım maşallah bebişine sevindim sizin adınıza:)))Tekrar selam kizlar cook sükür hersey yolundayms doktor hersey normal guzel dedi ama %100sonuc istersen amniyosentez yaptirabilirsin dedi artik gerek duymadim takdir-i ilahi fazla ayrintiya girmicem doktor da bencede fazla irdeleme dedi cok sukur rahatladim Yüce Rabbim bu yolda hicbirimizi yarida birakmasin hepinize ve bebislerinize kocaman sevgiler:)
Gozun aydin canimm:))Tekrar selam kizlar cook sükür hersey yolundayms doktor hersey normal guzel dedi ama %100sonuc istersen amniyosentez yaptirabilirsin dedi artik gerek duymadim takdir-i ilahi fazla ayrintiya girmicem doktor da bencede fazla irdeleme dedi cok sukur rahatladim Yüce Rabbim bu yolda hicbirimizi yarida birakmasin hepinize ve bebislerinize kocaman sevgiler:)
Bekliyorum ictim sekerli suyu son kani vercem insallah yuksek cikmaz.ayrica beni cok korkutmuslardi tadi kotu diye okadar da kotu degilmicanım önemli bişey olsaydı doktorun seni bu konuda aydınlatırdı ve her okuduğunun etkisinde kalma no stresss
gunaydın canımm oh ne guzel al eline çayını şimdi aç tv ni keyif yap :))))
gunaydın canım umarım iyi çıkar. ohh oğlunuda gördün ne guzel :)))
gunaydın canım bende nasıl gidicem die düşünürken işe geldim başladım bile 9da :)))
selam canım maşallah bebişine sevindim sizin adınıza:)))
Kocaman olmus oglusum:))Sekerli suyuda ictim tadi kotu degildi zorlanmadim icerken.Korkutmuslardi beni de neyseki atlattik simdi sonuclari bekliyoruz:))canım önemli bişey olsaydı doktorun seni bu konuda aydınlatırdı ve her okuduğunun etkisinde kalma no stresss
gunaydın canımm oh ne guzel al eline çayını şimdi aç tv ni keyif yap :))))
gunaydın canım umarım iyi çıkar. ohh oğlunuda gördün ne guzel :)))
gunaydın canım bende nasıl gidicem die düşünürken işe geldim başladım bile 9da :)))
selam canım maşallah bebişine sevindim sizin adınıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?