2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Annişler ve güzel bebişler :) Bu sabah hiç canım yataktan çıkmak istemedi kar kıyamet heryer soğuk ama mecburen işe gelmek zorunda kaldım. Sabah çok üşüdük işyerine gelince daha anca ısındım valla. Devlet hamile olan memurlara idari izin veriyorda bizim patronlarımız bize niye vermiyor yaaaaaaa (( Umarım herkesler iyidir hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz :)))

Canım UOTE="jasminka83, post: 39361485, member: 455614"]kızlar detaylı kontroldan geldım,doktor tekrar kontrol ettı en son 17+ 3 te detaylı ultrasona gırmıstım suan 22 haftadayım.Cok sukur bebegın anormalısı yok ,gerıden gelmesı devam edıyor malesef 2 gun.Aslında onemlı degıl 2 gun ama benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gelişim gerılıyınden suphelenıyor doktor,not olarak gelısımın takıpte tutulması gerek yazdı.Bı de sonucta sag uterın arterde notch saplanmıstır yazılmıs.Ne oldugunu anlamadım.Insallah onemli bı sey degıl.[/QUOTE]
Canim ayni seyi düşünüyorum 9 ay rahat yok bize agiz tadiyla bi hamilelik geciremedik ama buna da sukur rabbim bize bunu nasip etti bizim yerimizde olmak isteyen onlarca kisi var ama insan yinede takiyor üzülüyor en kotusunu dusunuyor hep.insallah bebegimiz gelince unutcaz bu gunleri

Cnm heray bisiler cikarmi diye hopyurek olduk...
Hic sıkma canini evvelallah saglikla bebislerimize kavusucaz...
Babandan haber var mi?
ınsallah canım saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl.Babama da stres oldum zaten 12 saat suren bı amelıyatı oldu,akgıgerlerıne falan da dokunmus doktorlar.ıkı gun solunum cıhazına baglı kaldı suan yogun bakımda .Seker sıgara olunca boyle agır gecıyor amelıyat .Doktor benım de takıp altında kalmam gerek soyledı gıtsem mı gıtmesem mı sasırdım valla.

ınsallah gecer canım ben de zaten 24 cu haftada kayb oluyor dıye sıkmıyorum kendımı,ıyı dusunelım ıyı olsun.Tansıyonum kendımı bıldım bılelı 9-6 hep.ıkı uc kez 11-8 oldu cok kotu oldum .

valla her seyı gordum bu hamılelıkte dogru dıyosun,onemlı olan dermansız dert olmasın.Babam suan yogun bakımda 12 saat amelıyat,ıkı gun solun um cıhazına baglandı,ama ınsallah atlatır o da .

gunaydin hanimlar nasilsiniz iyisiniz insallah siz ve minikleriniz birkac gundur kasiklarimda cok baski var yurumekte zorlaniyorum bebek cok asagida sanki ya boyle hisseden.var mi dr a gitsek mi ki
ayn agrı bende de var hatta bıcak saplıyorlar gıbı,doktora sordum ıdrarda yanma yoksa normal dedı hem de detaylı ultrasonda bakıyordu.Bu haftalarda olcak o kadar dedı hatta

Geçmiş olsun canim sakin ol hersey Allahtan geliyo

Günaydın arkadaşlar.

Buz gibi bir Ankara dan herkese selamlar.

Bugün kardan dolayı okullar tatil.

İki prensesimle kahvaltımızı yaptık, işlerimizi bitirdik sizlere bir selam vermek istedim.

Günaydin hanimlar;
ne güzel kar tatili olmus bazi yerlerde burda bahar geldi sanki günlük güneslik hava
çok yorgun uyaniyorum son zamanlar ne yaparsam yapayim dinlenmemis oluyorum dün hatta 10da yattim sabah 8de kalktim ama ise yaramamis hala uykusuzum

Bu arada gögüsler için krem kullanmaya basladiniz mi? Benim uçlari baya siyahlasmisti ve sertlesmisti sanki, doktorum krem verdi emzirirkende kullanabilecegim bi kremmis.. Onu kullaniyorum simdilik iyi geldi yumusadi geriye, birde Lansinoh kreminin ününü duydum onu siparis ettim internetten.. Insallah agrisiz sancisiz rahatça emziririz bebislerimizi...

Havanın güzelliğini değerlendir derim, öyle havayı dört gözle bekler oldum.

İlk hamileliğimde 30. haftalardan sonra göğüs ucu kremi kullanmaya başladım, iki çeşit sürdüm biri Lansinoh diğerini hatırlamıyorum yinede ilk 10 gün göğüs uçlarım yara olmuştu.

İnş. bunda aynı sorunu yaşamam.

Canım benimde göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, koyu olan yeri büyüdü hatta boyutu.
Ara ara da pul pul oluyor deri değiştiriyorum sanki
Başlasam mı ki bende kreme acaba hiç bilgim yok bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…