- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.721
ınsallah canım saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl.Babama da stres oldum zaten 12 saat suren bı amelıyatı oldu,akgıgerlerıne falan da dokunmus doktorlar.ıkı gun solunum cıhazına baglı kaldı suan yogun bakımda .Seker sıgara olunca boyle agır gecıyor amelıyat .Doktor benım de takıp altında kalmam gerek soyledı gıtsem mı gıtmesem mı sasırdım valla.Cnm heray bisiler cikarmi diye hopyurek olduk...
Hic sıkma canini evvelallah saglikla bebislerimize kavusucaz...
Babandan haber var mi?
ınsallah gecer canım ben de zaten 24 cu haftada kayb oluyor dıye sıkmıyorum kendımı,ıyı dusunelım ıyı olsun.Tansıyonum kendımı bıldım bılelı 9-6 hep.ıkı uc kez 11-8 oldu cok kotu oldum .canım her iki damarda da olursa riskli. tek damarda olursa dinlenerek ve iyi beslenerek hamileliğini geçirebilrsin. benimde sol damarda aynı sorun çıkmıştı ama şimdi geçti. senin ki de geçer canım merak etme. bak plasenta sorunu da geçmiş ne güzel. tansiyon sıkıntın varsa dikkat et yediklerine. stres önemli dogru diyorsun. o yüzden stres yapma bak bunu da. şu an için önemli bir sorun yok bence çünkü direnç ciddi boyutta olsa doktorun zaten seni uyarırdı.rahat ol o yüzden
ınsallah guzel haberlerle gelırsınGunaydin saat 10 da detayli ultrasonum var sabah 8 den beri burdayim gece bir damla uyumadim heyecandan banada dua edin lütfen
valla her seyı gordum bu hamılelıkte dogru dıyosun,onemlı olan dermansız dert olmasın.Babam suan yogun bakımda 12 saat amelıyat,ıkı gun solun um cıhazına baglandı,ama ınsallah atlatır o da .canım sen gönlünü ferah tut. neler atlattın sen herşeyi gördün hamilelikte. bunu da atlatacaksın insallah. Bir de internette yazan herşeye inanma.. İnternette diş ağrısı kalp hastalığı yapabilir yazıyor, o zaman hepimiz kalp hastası olmuştuk şimdiye kadar. En uç noktalar yazılıyor genelde dikkat çekmek için. Sen pek güvenme internetteki kirli bilgiye. Doktorun ne diyorsa o. Çok önemli olsaydı sana söylerdi emin ol.
Bu arada babacığın nasıl oldu?
ayn agrı bende de var hatta bıcak saplıyorlar gıbı,doktora sordum ıdrarda yanma yoksa normal dedı hem de detaylı ultrasonda bakıyordu.Bu haftalarda olcak o kadar dedı hattagunaydin hanimlar nasilsiniz iyisiniz insallah siz ve minikleriniz birkac gundur kasiklarimda cok baski var yurumekte zorlaniyorum bebek cok asagida sanki ya boyle hisseden.var mi dr a gitsek mi ki
Geçmiş olsun canim sakin ol hersey Allahtan geliyoınsallah canım saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl.Babama da stres oldum zaten 12 saat suren bı amelıyatı oldu,akgıgerlerıne falan da dokunmus doktorlar.ıkı gun solunum cıhazına baglı kaldı suan yogun bakımda .Seker sıgara olunca boyle agır gecıyor amelıyat .Doktor benım de takıp altında kalmam gerek soyledı gıtsem mı gıtmesem mı sasırdım valla.
Eki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
Canım neyle yikadin deterjan yaniEki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
Masallaaahhhh kolay gelsinnn. Neyle yikadin cnm sabun tozuyla mi:)Eki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
Bi deee bebeis icin neler aldi zahmet ilmazaa paylasabilirmisin:) bizim gibi tecrubesizlere de fikir olsun:)Eki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
Günaydin hanimlar;
ne güzel kar tatili olmus bazi yerlerde burda bahar geldi sanki günlük güneslik hava
çok yorgun uyaniyorum son zamanlar ne yaparsam yapayim dinlenmemis oluyorumdün hatta 10da yattim sabah 8de kalktim ama ise yaramamis hala uykusuzum
Bu arada gögüsler için krem kullanmaya basladiniz mi? Benim uçlari baya siyahlasmisti ve sertlesmisti sanki, doktorum krem verdi emzirirkende kullanabilecegim bi kremmis.. Onu kullaniyorum simdilik iyi geldi yumusadi geriye, birde Lansinoh kreminin ününü duydum onu siparis ettim internetten.. Insallah agrisiz sancisiz rahatça emziririz bebislerimizi...
Günaydin hanimlar;
ne güzel kar tatili olmus bazi yerlerde burda bahar geldi sanki günlük güneslik hava
çok yorgun uyaniyorum son zamanlar ne yaparsam yapayim dinlenmemis oluyorumdün hatta 10da yattim sabah 8de kalktim ama ise yaramamis hala uykusuzum
Bu arada gögüsler için krem kullanmaya basladiniz mi? Benim uçlari baya siyahlasmisti ve sertlesmisti sanki, doktorum krem verdi emzirirkende kullanabilecegim bi kremmis.. Onu kullaniyorum simdilik iyi geldi yumusadi geriye, birde Lansinoh kreminin ününü duydum onu siparis ettim internetten.. Insallah agrisiz sancisiz rahatça emziririz bebislerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?