- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.741
Canım benimde göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, koyu olan yeri büyüdü hatta boyutu.
Ara ara da pul pul oluyor deri değiştiriyorum sanki
Başlasam mı ki bende kreme acaba hiç bilgim yok bu konularda
o pul pul bende de oluyor, ilk hamileliğimde varmıydı hatırlamıyorum ama sinir olmaya başladım.
karın bölgemde ve göğüslerimde.
Havanın güzelliğini değerlendir derim, öyle havayı dört gözle bekler oldum.
İlk hamileliğimde 30. haftalardan sonra göğüs ucu kremi kullanmaya başladım, iki çeşit sürdüm biri Lansinoh diğerini hatırlamıyorum yinede ilk 10 gün göğüs uçlarım yara olmuştu.
İnş. bunda aynı sorunu yaşamam.
Canım benimde göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, koyu olan yeri büyüdü hatta boyutu.
ben 8.ay gibi baslamayi dusunuyordum bi kararsiz kaldim simdiCanım benimde göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, koyu olan yeri büyüdü hatta boyutu.
günaydın kızlar bugün oğluşumla yatak keyfi yaptık bi yandan sohbet ettik daha yeni kahvaltımızı yaptık çay içiyoruz ana oğul:):)sizler nasılsınız ciciler yıkanıp ütülenmiş ohhh bende bi kaç bişe aldım minik aşkıma foto yüklicem ama hep yan çıkıyo bi ara halldip atarım şimdiden dürdüm şifonyerimi boşaltıp oraya yerleştirdim açıp açıp bakıyorum :):):)daha eksiğimiz var ama yavaş yavaş tamamlicaz inşallah sizler aldınız mı hiç minişlere bişeler
oy masallah eline saglik.bende 1 ay snr gibi baslarim diye dusunuyrm ama sizlerin bu paylasimlarini gordukce ozeniyrm cokEki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
haklisin canim ögle molamda yürüyüs yapicam biraz insallah :)
10 günden sonra sorunun azaldiysa onada razi olmak lazim hiç emziremeyenler var agridan
insallah olmaz kimsede agri sizi :)
evet canim büyüme koyulasma bayadir varda bide en ucu kötü olmustu siyahlasmisti kuru kuruydu bende.. Simdi iyiyim ama krem iyi geldi.. Bilmiyorum ki sen kendin nasil hissediyorsan oyle yap basla bi dene belki dökülmez derin :)
haklisin canim ögle molamda yürüyüs yapicam biraz insallah :)
10 günden sonra sorunun azaldiysa onada razi olmak lazim hiç emziremeyenler var agridan
insallah olmaz kimsede agri sizi :)
evet canim büyüme koyulasma bayadir varda bide en ucu kötü olmustu siyahlasmisti kuru kuruydu bende.. Simdi iyiyim ama krem iyi geldi.. Bilmiyorum ki sen kendin nasil hissediyorsan oyle yap basla bi dene belki dökülmez derin :)
ben 8.ay gibi baslamayi dusunuyordum bi kararsiz kaldim simdi
Canım ben gözüm gördükçe alıyorum baya da oldu ama temel eksiklere tam dalmadım daha
Nerde güzel ciciler görsem onları aldım vala
Daha mobilya olarak bişey almadığım için bende kendi şifonyerimin bi çekmecesini boşalttım oraya dolduruyorum şimdilik
Canım ben gözüm gördükçe alıyorum baya da oldu ama temel eksiklere tam dalmadım daha
Nerde güzel ciciler görsem onları aldım vala
Daha mobilya olarak bişey almadığım için bende kendi şifonyerimin bi çekmecesini boşalttım oraya dolduruyorum şimdilik
aynen bende öyle başik araba puset vs onlar daha yok ortada sadece fikir amaçlı bakıyorum sadece kıyafetlere yöneldim dediğin gibi gördükçe alıyorum daha cok 3-6 ay arası almaya çalışıyorum 0-3 ay hemen hemen baya bişeyi oldu geçen alışveriş yapıyodum kadının biri hamile 9 aylıkmış bana kim için alıyosun çık güzelmiş dedi bende kendime alıyorum dedim aa hamilemisin dedi bende 5 aylık dedim inanmadı:):) ben daha yeni çıktım alışverişe diyo yazık tıslaya tıslaya gelmiş zor duruyo ayakta şimdiden almakta yavaş yavaş tamamlamakta fayda var bence
biz şimdi 6 aylık mıyız.
Bende öyle düşündüğümden başladım canım yavas yavas, çünkü kendimi tanıyorum son ay benden hayır gelmez kimseye
şimdi bile bi eringeçlik uyuşukluk çöktü üzerime, o zamanlar daha ağırlaşırız hiç bişey yapamam en azından şimdi yapabiliyoken herşeyini kendi ellerimi alıp yapmak istiyorum
Hepimiz sağlıklı güzel günlerde kullanırız inşallah aldıklarımızı
Canım ben şunu okumuştum, doktorumda öyle söylemişti
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Hamilelikte 1 ay 4 hafta olarak değil 5 hafta olarak hesaplanıyormuş...
hımmm 1 hafta sonra 6 bitmiş 7 ye girmiş olacağız o zaman.
amanın bayağı yol almışız şükür Allaha.
Bende öyle düşündüğümden başladım canım yavas yavas, çünkü kendimi tanıyorum son ay benden hayır gelmez kimseye
şimdi bile bi eringeçlik uyuşukluk çöktü üzerime, o zamanlar daha ağırlaşırız hiç bişey yapamam en azından şimdi yapabiliyoken herşeyini kendi ellerimi alıp yapmak istiyorum
Hepimiz sağlıklı güzel günlerde kullanırız inşallah aldıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?