- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.761
evet canım artık kocaman adam oldu oğluşlarımız tekmelerden anlaşılıyor gerçiBekliyorum ictim sekerli suyu son kani vercem insallah yuksek cikmaz.ayrica beni cok korkutmuslardi tadi kotu diye okadar da kotu degilmi
Kocaman olmus oglusum:))Sekerli suyuda ictim tadi kotu degildi zorlanmadim icerken.Korkutmuslardi beni de neyseki atlattik simdi sonuclari bekliyoruz:))
evet canım artık kocaman adam oldu oğluşlarımız tekmelerden anlaşılıyor gerçievet bende internette çok kötü şeyler okumuştum yok aç gittim bayıldım tadı kotuydu ayıldım tekrar bayıldım yok öldüm dirildim felan bizim milletimiz biraz abartmayı seviyor ya da çok nazlılar walla normal gittik 9-10 gibi aldılar kanımı 1 saat saat snra şekerli su içip tekrar aldılar bu kdr yani buyutulcek bişey yok tadıda çok kötü değil hatta tatsız gibi geldi bana içerken anlayamadım tadını bile :)))
kızlar biz şimdiden ninni dinliyoruz oğlumla bi yandan duygulanıyorum bi yandan gülesim geliyo:):)):
HHacı şakır granül matik CnmCanım neyle yikadin deterjan yani
Daha oönce paylasmistim Cnm atarim yineBi deee bebeis icin neler aldi zahmet ilmazaa paylasabilirmisin:) bizim gibi tecrubesizlere de fikir olsun:)
aynen cnm sen face de kimsinbende diyorum bu fotoyu nerden gördüm dejavu mu oldumface'e de atmissin grubaa
oh ne güzel erkenden is bitiriyorsun valla :)
Ben erkenoy masallah eline saglik.bende 1 ay snr gibi baslarim diye dusunuyrm ama sizlerin bu paylasimlarini gordukce ozeniyrm cok
hay allahım yaaa kızlar bi rap şarkı açim dedim tekme atmaya başladıannesi kurban olsun ya :):):)
Biz kızımla Teoman ve Şebnem Ferah dinleyip duruyoruz, anası gibi sevecek bu tarzı
Ben belki acele ettim zaten cCnm yeni biseyler aldıkça yığılma olmadan devam ederim iste bu kadar ına bile Yoruldum hemen belim AĞRIDI biay sonraya daha zorlanirdim BBelki deiyi oldu aradan cçıktı :) hayatımınen ggüzel utusuydu[QUOTE. Rain60, post: 39369045, member: 532495"]Oyyy ne güzel canım, ben biraz daha ileriki haftalarda yapayım diye sabrediyorum, hem biraz daha bişeylerini alırım diyorum ama nasıl heveslendim şimdi
ooo hazırlıkları bitirip ütü yapanlar bile var ben daha bisey almadım erken olduğunu düşünüyordum ama herkes yarılumış bile daha 4 ay var ya bişey olursa korkumdan erken alışveriş yapamıyorum
darısı benim başıma olsun o zaman. yarın da benim detaylım var. göreyim minik kuzumu. hasret gidereyim birazTekrar selam kizlar cook sükür hersey yolundayms doktor hersey normal guzel dedi ama %100sonuc istersen amniyosentez yaptirabilirsin dedi artik gerek duymadim takdir-i ilahi fazla ayrintiya girmicem doktor da bencede fazla irdeleme dedi cok sukur rahatladim Yüce Rabbim bu yolda hicbirimizi yarida birakmasin hepinize ve bebislerinize kocaman sevgiler:)
Kızlar benim ağzımın tadı hiç yok, kızımda da aynı böyleydim doğum yaptığım ana kadar ağzımın tadı yoktu, ne yesem keyif almadan zorunluluktan yerdim ve tadı bir sonraki yemeğe kadar resmen ağzımda kalırdı.
Kızım doğdu ben 15 dk. sonra söylemesi çok ayıptır kumpir istedim malüm saat 8,20 de doğduğu için o saatte açık kumpirci bulamamış eşim saat 10 da almıştı.
Kısacası doğum yaptıktan hemen sonra ağzımın tadı yerine geldi.
Bu hamileliğimde de ağzımın tadı yok.
Sizde de var mı böyle bir sorun.
darısı benim başıma olsun o zaman. yarın da benim detaylım var. göreyim minik kuzumu. hasret gidereyim biraz
canım bende çok heves ediyorum. seninle tarihlerimiz çok yakın. erken değil mi ki?Eki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?