2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar 4 boyutlu renkli ultrason çektircekmisiniz ben düşünüyorum da erken mi acaba biraz daha mı büyüse merak ediyorum nasıl bişe kime benziyo orda hemen hemen aynısıymış zaten

Canım benim detaylı ultrasonum 4 boyutlu ve renkliydi, zaten doktorum kendi özel muaynehanesinde kendi yaptı güzel güzel resimler çekti, verilen resimlerde burnunun birebir eşimin burnuna benzediğini gördük, maşallah
Hatta doktorum biraz daha büyüsün diye 28 subata gün verdi yüzüne iyice bakalım diye
Yani gerçekten de kime benziyor falan ayırt ediliyor...

bana ayrıntılının renkli olacağını söylemedi eğer öyleyse çok iyi olur hem renkli görrüm yoksa da zaten randuvu alcam ileri bi tarihe bende 1 ay bekliim biraz daha büyüsün diyorum

merhaba arkadaşlarr
işteyim ama evde olmak için neleri vermezdim dışarda felaket bir hava var. bu hafta annemle babam geldiler istanbuldan nasıl mutluyum anlatamam hele annem varken elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor resmen ama yarın gidecekler malesef.
sizler nasılsınz bebişler nasıl?

Sorun yoktur insallah canim ne guzel bebis farki kapamis plasenta kalkmis saglikla kucagina da alacaksin insallah,Rabbim hamilelerin sesini daha cabuk duyar sen de hep dua et bak gor her sey ne guzel olacak

cok tatli hepsi :)Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins.1 ay sonra gibi bende baslicam artik almaya daha fazla dayanamicam:)))

ahh canım anneler öle gerçekten bnm annemde onlara gidince herseyi onume dizer yediğim önde yemediğim arkamda ablamda öle. ama kaynanamlara gidince mecbur popoyu devirip oturamıyorum. yemek yenince sofrayı topluyorum çay içiliyorsa servisi yapıyorum, illa kalk sen yap demiyorlar ama yapma deseler bile içime sinmiyor ister istemez gelin olarak hizmet etme ihtiyacı hissediyorum

ohh güle güle kullansin oglusunda canim :)
biberonu cam mi aldin?
Bende aventten bi tane plastik bi tane cam aldim simdilik yeter acil durum olursa diye
Evet canım cam biberonumuz. İlk oğlumda da cam kullandım çok memnun kaldım bu miniğimede cam aldım.

Merhaba... Ben odasını tamamladım şimdiden, bir tek perdesi kaldı, bir de dekoratif şeyleri... kıyafet de gördükçe alıyorum birer ikişer... bebek bezi, şampuanları, kremleri falan almadım henüz. son aylara doğru alırım.. kendim için de almadım.. pijama takımı ve gecelik alacağım ama son ayı bekliyorum, karnım ne kadar büyüyecek bilmiyorum çünkü :)

canım bnmde bir süre öle olmuştu 4bucukuncu aya kdr felan 5.aya doğru gitti ama işyerimde öğle yemeklerinden snrada ağzımda garip bi tat oluyordu. ben çok salata yeşillik felan yediğim için çiğ sebzeler asit yapıyor sanırım ondan kaynaklandığını düşündüğüm için azalttım. şimdi biraz daha rahatım öğle yemeklerinden snra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…