- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.781
kızlar 4 boyutlu renkli ultrason çektircekmisiniz ben düşünüyorum da erken mi acaba biraz daha mı büyüse merak ediyorum nasıl bişe kime benziyo orda hemen hemen aynısıymış zaten
Canım benim detaylı ultrasonum 4 boyutlu ve renkliydi, zaten doktorum kendi özel muaynehanesinde kendi yaptı güzel güzel resimler çekti, verilen resimlerde burnunun birebir eşimin burnuna benzediğini gördük, maşallah
Hatta doktorum biraz daha büyüsün diye 28 subata gün verdi yüzüne iyice bakalım diye
Yani gerçekten de kime benziyor falan ayırt ediliyor...
Canım ılıktan biraz sıcak suya iki gün kurusu koy biraz bekle. Yumuşayınca gün kurusunu ye, suyu da üstüne iç :) Ben öyle yapıyorum iki güne bir..kızlar şu kabızlığa bi çözüm yok mu yaaa
Cnm evet erken ben heves ettim bos durmaktan da sıkıldim o yüzden aradan çıkarttım :) siz acele etmeyin bana bakmayın yani ben biraz tez canliyimdir :)canım bende çok heves ediyorum. seninle tarihlerimiz çok yakın. erken değil mi ki?
bol sıvı canım benide çok zorluyor bazen.kızlar şu kabızlığa bi çözüm yok mu yaaa
Sorun yoktur insallah canim ne guzel bebis farki kapamis plasenta kalkmis saglikla kucagina da alacaksin insallah,Rabbim hamilelerin sesini daha cabuk duyar sen de hep dua et bak gor her sey ne guzel olacakokudum bıraz sımdı ,bebege gıden kanda dırenc olusması demekmıs.24 cu haftada kayb olma ıhtımalı var kayb olmazsa preeklampsi ve bebegı erken alma rıskı varmıs.zkafam karıstı valla sureklı bı seyler cıkıyor bız doktora gıdınce,artık yarın kendı doktoruma da soracam .Anlasılan 9 ay bana rahat yok hamılelıkte her seyı yasadım ınsallah bunu da atlatırım dıyorum yıne de .Plasentam kalkmıs,bebekte anomalı yok en azndan.Bı de stresten kaynaklanıyormus bu durum son zamanlar ck stresli durumlar yasadım ben ,sız sız olun stresten uzak olun ve sut ıcmeyı ıhmal etmeyın
evet canım 24.haftada başlıyor bi tarih aralığı vardıda unuttum 28.haftaya kdr sanırımkaçıncı ayda oluyo şeker yüklemesi 24 diye biliyorum sanki
ahh canım anneler öle gerçekten bnm annemde onlara gidince herseyi onume dizer yediğim önde yemediğim arkamda ablamda öle. ama kaynanamlara gidince mecbur popoyu devirip oturamıyorum. yemek yenince sofrayı topluyorum çay içiliyorsa servisi yapıyorum, illa kalk sen yap demiyorlar ama yapma deseler bile içime sinmiyor ister istemez gelin olarak hizmet etme ihtiyacı hissediyorummerhaba arkadaşlarr
işteyim ama evde olmak için neleri vermezdim dışarda felaket bir hava var. bu hafta annemle babam geldiler istanbuldan nasıl mutluyum anlatamam hele annem varken elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor resmen ama yarın gidecekler malesef.
sizler nasılsınz bebişler nasıl?
çok güzeller canım güle güle kullansın oğluşunEki Görüntüle 1410484
Eki Görüntüle 1410486
Eki Görüntüle 1410489
Eki Görüntüle 1410491
Eki Görüntüle 1410493
Eki Görüntüle 1410494
Eki Görüntüle 1410497
Kızlar oğluşumun cicilerinin bazıları
Eki Görüntüle 1410484
Eki Görüntüle 1410486
Eki Görüntüle 1410489
Eki Görüntüle 1410491
Eki Görüntüle 1410493
Eki Görüntüle 1410494
Eki Görüntüle 1410497
Kızlar oğluşumun cicilerinin bazıları
Teşekkürler canım aminnnnn inşallah, sabırsızlanıyorum Haziran gelsede kavuşsak bebişlerimize.çok güzeller canım güle güle kullansın oğluşun
Evet canım cam biberonumuz. İlk oğlumda da cam kullandım çok memnun kaldım bu miniğimede cam aldım.ohh güle güle kullansin oglusunda canim :)
biberonu cam mi aldin?
Bende aventten bi tane plastik bi tane cam aldim simdilik yeter acil durum olursa diye
günaydın kızlar bugün oğluşumla yatak keyfi yaptık bi yandan sohbet ettik daha yeni kahvaltımızı yaptık çay içiyoruz ana oğul:):)sizler nasılsınız ciciler yıkanıp ütülenmiş ohhh bende bi kaç bişe aldım minik aşkıma foto yüklicem ama hep yan çıkıyo bi ara halldip atarım şimdiden dürdüm şifonyerimi boşaltıp oraya yerleştirdim açıp açıp bakıyorum :):):)daha eksiğimiz var ama yavaş yavaş tamamlicaz inşallah sizler aldınız mı hiç minişlere bişeler
canım bnmde bir süre öle olmuştu 4bucukuncu aya kdr felan 5.aya doğru gitti ama işyerimde öğle yemeklerinden snrada ağzımda garip bi tat oluyordu. ben çok salata yeşillik felan yediğim için çiğ sebzeler asit yapıyor sanırım ondan kaynaklandığını düşündüğüm için azalttım. şimdi biraz daha rahatım öğle yemeklerinden snra.Kızlar benim ağzımın tadı hiç yok, kızımda da aynı böyleydim doğum yaptığım ana kadar ağzımın tadı yoktu, ne yesem keyif almadan zorunluluktan yerdim ve tadı bir sonraki yemeğe kadar resmen ağzımda kalırdı.
Kızım doğdu ben 15 dk. sonra söylemesi çok ayıptır kumpir istedim malüm saat 8,20 de doğduğu için o saatte açık kumpirci bulamamış eşim saat 10 da almıştı.
Kısacası doğum yaptıktan hemen sonra ağzımın tadı yerine geldi.
Bu hamileliğimde de ağzımın tadı yok.
Sizde de var mı böyle bir sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?