2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hepsi ayri harikalarrr güle güle giysin minnos kizin

Tulumlarını vs. çekmemişim.

İlk kızıma öyle çok kıyafet almışım ki, 1 kere giydirip daha giymeye fırsatı olmadığı kıyafetleri duruyor.

Onun için fazla bir ihtiyacım yok.

Hepsi bitince resimler tekrar yollarım inş.

yavrum bekle baklalım az daha madem takibin gerekiyor seninde... eminim yogun bakımdan cıkınca telefonda sesini duyarsın rahatlarsın...
dikkat edicez hamileleik kolay değil yüklüyüz hepimiz...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı haberini nasip etsin babacığının...

Canım annenin evindeyken dediğin gibi annen hereşyi dize bir şey yapmam ama yozgata gittğim zaman ilk hamile olduğumu orada öğrenmişitmilk dönem okadar tehlikeli olmasına rağmen ve grib olmama rağmne iş yapmak zorunda kaldım hiç kimse sen dinlen hamile sin hastasın demedi ki kurban bayramı ve gelen giden çok fazla dı bulaşık makinası yokdu bir an nerdeyse bayılacakdım.Gelin olunca ne olursa olsun hizmet bekliyorlar

bi arkadasim çok güzel bir laf söylemisti bununla ilgili

Bebege emzirdigin helal, giydirdigin harammis..

Yani kiyafetler eskimiyor bile o kadar çabuk büyüyorlar ki

Aynen öyle canım istanbula gittim şubat tatilinden resmen yerimden kaldırmadılar. ama kayınvalde konusuna hiç girmiyim Allahtan görümcelerim anlayışlılar.

kızlar bende mayısa kadar hiçbişey yapmadan bekleme taraftarıydım evde badana büyük temizlik vs hep planlarını yaptım ama durum değişti...
siz yinede hazırlıklı olun son aya pek bişey bırakmayın ....
madem veledler 34. haftayı doldurduktan sonra eli kulağında oluyorlar biz tedbirimizi alalım diyorum...
hele benim durumda 35. hafta doldumu sezeryan olunca yine de ALLAH bilir erken davranmaya karar verdik esimle ...
hızlı bir liste hazırlıyoruz...
ALLAHIM cümlemize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı zamanlarında dünyaya getirmeyi bize de sağsağlim kurtulmayı nasip etsin...

Bende hep en basindan beri mayista herseyi bitmis olmali diye düsündüm...
Amin canim insallah zamaninda sag salim aliriz kucagimiza

Ne güzel senin erkenden geçmiş, maşallah.
Ben sanıyorum ki buda doğuma kadar sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…