- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.801
Evet canım cam biberonumuz. İlk oğlumda da cam kullandım çok memnun kaldım bu miniğimede cam aldım.
hepsi ayri harikalarrr güle güle giysin minnos kizin
yavrum bekle baklalım az daha madem takibin gerekiyor seninde... eminim yogun bakımdan cıkınca telefonda sesini duyarsın rahatlarsın...ınsallah canım saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl.Babama da stres oldum zaten 12 saat suren bı amelıyatı oldu,akgıgerlerıne falan da dokunmus doktorlar.ıkı gun solunum cıhazına baglı kaldı suan yogun bakımda .Seker sıgara olunca boyle agır gecıyor amelıyat .Doktor benım de takıp altında kalmam gerek soyledı gıtsem mı gıtmesem mı sasırdım valla.
cok tatli hepsi :)Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins.1 ay sonra gibi bende baslicam artik almaya daha fazla dayanamicam:)))
Eki Görüntüle 1410484
Eki Görüntüle 1410486
Eki Görüntüle 1410489
Eki Görüntüle 1410491
Eki Görüntüle 1410493
Eki Görüntüle 1410494
Eki Görüntüle 1410497
Kızlar oğluşumun cicilerinin bazıları
Canım annenin evindeyken dediğin gibi annen hereşyi dize bir şey yapmam ama yozgata gittğim zaman ilk hamile olduğumu orada öğrenmişitmilk dönem okadar tehlikeli olmasına rağmen ve grib olmama rağmne iş yapmak zorunda kaldım hiç kimse sen dinlen hamile sin hastasın demedi ki kurban bayramı ve gelen giden çok fazla dı bulaşık makinası yokdu bir an nerdeyse bayılacakdım.Gelin olunca ne olursa olsun hizmet bekliyorlarahh canım anneler öle gerçekten bnm annemde onlara gidince herseyi onume dizer yediğim önde yemediğim arkamda ablamda öle. ama kaynanamlara gidince mecbur popoyu devirip oturamıyorum. yemek yenince sofrayı topluyorum çay içiliyorsa servisi yapıyorum, illa kalk sen yap demiyorlar ama yapma deseler bile içime sinmiyor ister istemez gelin olarak hizmet etme ihtiyacı hissediyorum
Tulumlarını vs. çekmemişim.
İlk kızıma öyle çok kıyafet almışım ki, 1 kere giydirip daha giymeye fırsatı olmadığı kıyafetleri duruyor.
Onun için fazla bir ihtiyacım yok.
Hepsi bitince resimler tekrar yollarım inş.
Evet canım kaynatıyodum büyük oğlumda bu seferde kaynatırım diye düşünüyorum.Sterilize etmek için ne yapicaksin ilk kullanimdan önce peki?
Tencerede suda mi kaynatirsin ?
ahh canım anneler öle gerçekten bnm annemde onlara gidince herseyi onume dizer yediğim önde yemediğim arkamda ablamda öle. ama kaynanamlara gidince mecbur popoyu devirip oturamıyorum. yemek yenince sofrayı topluyorum çay içiliyorsa servisi yapıyorum, illa kalk sen yap demiyorlar ama yapma deseler bile içime sinmiyor ister istemez gelin olarak hizmet etme ihtiyacı hissediyorum
Evet canım kaynatıyodum büyük oğlumda bu seferde kaynatırım diye düşünüyorum.
Aminnnnn canım, hepimiz güzel sağlıklı günlerde kullanalım inşallah.Oyuncağını sevsinler.
Güzel günlerde kullanın canım.
kızlar bende mayısa kadar hiçbişey yapmadan bekleme taraftarıydım evde badana büyük temizlik vs hep planlarını yaptım ama durum değişti...
siz yinede hazırlıklı olun son aya pek bişey bırakmayın ....
madem veledler 34. haftayı doldurduktan sonra eli kulağında oluyorlar biz tedbirimizi alalım diyorum...
hele benim durumda 35. hafta doldumu sezeryan olunca yine de ALLAH bilir erken davranmaya karar verdik esimle ...
hızlı bir liste hazırlıyoruz...
ALLAHIM cümlemize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı zamanlarında dünyaya getirmeyi bize de sağsağlim kurtulmayı nasip etsin...
Vala ne yalan söyleyim banada gereksiz geliyor. Güzelce yıkayıp her akşam kaynatılınca mis gibi oluyor cam olduğu için.anladim canim en güzeli
aranizda sterilizatör alicak olan var mi bilmiyorumda gereksiz geliyor bana..
Bu arada facebooktaki grup hangisi bilen varmi acaba
Vala ne yalan söyleyim banada gereksiz geliyor. Güzelce yıkayıp her akşam kaynatılınca mis gibi oluyor cam olduğu için.
Tmm tsklrBuranin face grubu yok
bi tane grup var nisan mayis haziran 2015 anneleri diye oda burdaki üyeler degil
onuda arama motoruna yazin bulursunuz
canım bnmde bir süre öle olmuştu 4bucukuncu aya kdr felan 5.aya doğru gitti ama işyerimde öğle yemeklerinden snrada ağzımda garip bi tat oluyordu. ben çok salata yeşillik felan yediğim için çiğ sebzeler asit yapıyor sanırım ondan kaynaklandığını düşündüğüm için azalttım. şimdi biraz daha rahatım öğle yemeklerinden snra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?