- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.821
Aynen canim cok abartmislar bendecdogru duzgun almafim tadini gercekten kolada daha cok seker tadi aliyorum degerlerimiz de normal cikmis Allah a sukur bunu da atlattik:)))evet canım artık kocaman adam oldu oğluşlarımız tekmelerden anlaşılıyor gerçievet bende internette çok kötü şeyler okumuştum yok aç gittim bayıldım tadı kotuydu ayıldım tekrar bayıldım yok öldüm dirildim felan bizim milletimiz biraz abartmayı seviyor ya da çok nazlılar walla normal gittik 9-10 gibi aldılar kanımı 1 saat saat snra şekerli su içip tekrar aldılar bu kdr yani buyutulcek bişey yok tadıda çok kötü değil hatta tatsız gibi geldi bana içerken anlayamadım tadını bile :)))
aynen canım özellikle bu alanda bilgisi olmayan erkekler bile yorum yapıyor ya daha çok gıcık oluyorum şeker yuklemesi diyince bize şeker yuklicekler olarak anlıyorlar snra iki saat detayını anlatıyosun :)))Aynen canim cok abartmislar bendecdogru duzgun almafim tadini gercekten kolada daha cok seker tadi aliyorum degerlerimiz de normal cikmis Allah a sukur bunu da atlattik:)))
bi arkadasim çok güzel bir laf söylemisti bununla ilgili
Bebege emzirdigin helal, giydirdigin harammis..
Yani kiyafetler eskimiyor bile o kadar çabuk büyüyorlar ki
kızlar bende mayısa kadar hiçbişey yapmadan bekleme taraftarıydım evde badana büyük temizlik vs hep planlarını yaptım ama durum değişti...
siz yinede hazırlıklı olun son aya pek bişey bırakmayın ....
madem veledler 34. haftayı doldurduktan sonra eli kulağında oluyorlar biz tedbirimizi alalım diyorum...
hele benim durumda 35. hafta doldumu sezeryan olunca yine de ALLAH bilir erken davranmaya karar verdik esimle ...
hızlı bir liste hazırlıyoruz...
ALLAHIM cümlemize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı zamanlarında dünyaya getirmeyi bize de sağsağlim kurtulmayı nasip etsin...
canım sanırım kilolarımız yakın birbirine ama bende o haftalarda yaklaşık o kilolardaydım ama 5.ayımda bi fırladı göbeğim artık görenler eskisi gibi sormuyor bebek nerde die hele şuan bildiğin hamile göbeğim var top gibi yuvarlak ve sivri :)) ama genelde kazak mont giydiğim için hamile olduğumu bilmeyenlerin anlaması zor oluyor :))Bende mi bi gariplik var acaba 5 kilo aldım.Anca 47 kiloyum şuan. Göbeğim küçücük. Kimse anlamıyor hamile olduğumu. dün arkadaşlarla karşılaştım hani bebek diyorlar kimse inanmadı 20 haftalık olduğuna
Bende mi bi gariplik var acaba 5 kilo aldım.Anca 47 kiloyum şuan. Göbeğim küçücük. Kimse anlamıyor hamile olduğumu. dün arkadaşlarla karşılaştım hani bebek diyorlar kimse inanmadı 20 haftalık olduğuna
inş seninde geçer canım anlayabiliyorum seni iştahı ve yeme düzenini olumsuz etkiliyor umarım atlatırsın bi anda geçip giderNe güzel senin erkenden geçmiş, maşallah.
Ben sanıyorum ki buda doğuma kadar sürecek.
ben 5,5 kilo aldım bu zamana kadar. 52ydim 57,5 oldum.. bence gayet normal.. benim hamile oldugum artık anlaşılıyor, her gören soruyor çünkü :) ama arkadan bakıldıgında anlaşılmıyor hiç..Bende mi bi gariplik var acaba 5 kilo aldım.Anca 47 kiloyum şuan. Göbeğim küçücük. Kimse anlamıyor hamile olduğumu. dün arkadaşlarla karşılaştım hani bebek diyorlar kimse inanmadı 20 haftalık olduğuna
evet canım bende misafirliğe gittiğimde sen otur diyorlar arada yardım ediyorum amann o zaman hiç girmeyim kayınvalide konusuna iyi bari görümcelerin anlayışlıymış :)))Aynen öyle canım istanbula gittim şubat tatilinden resmen yerimden kaldırmadılar. ama kayınvalde konusuna hiç girmiyim Allahtan görümcelerim anlayışlılar.
inş seninde geçer canım anlayabiliyorum seni iştahı ve yeme düzenini olumsuz etkiliyor umarım atlatırsın bi anda geçip gider
aynen canım katılıyorum sanırım biraz arsız olmak lazım oda bizim yapımızda yok sanırımCanım annenin evindeyken dediğin gibi annen hereşyi dize bir şey yapmam ama yozgata gittğim zaman ilk hamile olduğumu orada öğrenmişitmilk dönem okadar tehlikeli olmasına rağmen ve grib olmama rağmne iş yapmak zorunda kaldım hiç kimse sen dinlen hamile sin hastasın demedi ki kurban bayramı ve gelen giden çok fazla dı bulaşık makinası yokdu bir an nerdeyse bayılacakdım.Gelin olunca ne olursa olsun hizmet bekliyorlar
tansiyon ve şekerin normalse canım kilon ilgili dieğin gibi yapılacak bir şey yok önemli olan tansiyondu zaten kan grubuna göre besleniyorsun hala demi canımSlm kizceler daha yarilamadan hamisligi 13 kg aldim bile ama Allaha hamd olsun tansiyon we seker normal. Seker yuklemeside iyi olursa tamamdir .cunku naparsam yapayim kilo alimıni durduramadim .
,,,,,,,,
Çok doğru söylenmiş bir söz gerçekten de.
İlk çocuklar farklı oluyor, insan ne görse alıyor.
Bunda da kızım olacağını duyunca çok sevindim, hem maddi hem manevi.
Çünkü en büyük hayalim 2 kız annesi olmaktı.
Cok sükür Rabbim gönlüne göre vermis... Maddi acidan da bi çok yandan rahat edersin :)
Ne yalan söyleyim bende ilk evladimi hep kiz olarak dilerdim, hayal ederdim. Sonsuz sükürler olsun ki bi kizim olcak benimde...
Allahim her iki evladinda tadina bakmayi nasip etsin bide oglum olur insallah zamani gelince :)
canım benımde ole sımdıye kadr 25 haftada 4 ıla 5 kılo arasıda gıdıp gelıyorum karnımda daha yenı yenı bellı oluyor annemle kayınvalıdem ıc karnın genıs legen kemıklerın genıs falan dıyorlar ama bakan annlamaz yanı hamıle oldugumu :d cocukların gelısımı tam olsunda bırak bolesı daha ıyı catlamayız cok fazlaBende mi bi gariplik var acaba 5 kilo aldım.Anca 47 kiloyum şuan. Göbeğim küçücük. Kimse anlamıyor hamile olduğumu. dün arkadaşlarla karşılaştım hani bebek diyorlar kimse inanmadı 20 haftalık olduğuna
Allah gönlüne göre versin canım.
Erkek çocukları biraz yaramaz oluyorlar, ben kızımı çok sabırla büyüttüm, eğer oğlum olsa ve çok yaramaz olsa sabırlı olamasam çok vicdan azabı çekerdim.
Gerçi 2. çocuklarda biraz yaramaz olur diyorlar ama Allah nasip ederse göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?