2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Havalar öyle soğuk ki zaten insanın içinden iş yapmak bile gelmiyor.

Slm kizceler daha yarilamadan hamisligi 13 kg aldim bile ama Allaha hamd olsun tansiyon we seker normal. Seker yuklemeside iyi olursa tamamdir .cunku naparsam yapayim kilo alimıni durduramadim .
eğer sağlığın açısından bi problem yoksa hiç sıkıntı yapma canım, okuldan 1 arkadaş 35 kilo almış ama maşallah şîmdi tığ gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş

ya benim doktorum niye kızıyor yaa geçen hafta kontrolüm vardı 6 kilo aldım toplamda ne kadar abartmışsın dedi bende yiyorum ne yapayım dedim diyetisyene git bu gidişle zor olur doğum dedi ben oğlumda 18 kilo almıştım normalinden doğurdum ama aradaki fark 68 kiloyla hamile kalmıştım bunda 73 kiloyla hamile kaldım bakalım olmadı çok fazla uçarsam biraz kısmaya çalışırım boğazımdan haftaya şeker yüklemem var bakalım kaç kilo almışım 2 haftada

evde dijital tartım var hemen hemen her gün tartılıyorum, sabahla akşam arasında bile bir kilo fark ediyor.

65 le hamile kaldım, sabahları 70.500 oluyorum, akşamları 71.500 72 arası değişiyor.

Şükür henüz 73 ü görmedim.

Cnm sezeryan 35.haftada mi oluyorrrr

Şimdi tartıldım 71.700 üm.

Akşama 72 olurum.

Ama bunun büyük bir kısmı gün içinde içtiğim su.

Sabaha da 70 lere düşerim.

Kızlar iki hafta önce tartırdığımda 58.200 dümtoplam 4 kilo 8 gram almısım ama iki haftadaki önceki kilo son zamanlarda dikkat edemedim o kadar 60 olduysam çok hızlı kilo alıyorum ve tartının üstüne çıkmakdan korkuyourm

Ben senede bir kez görüyorum canım onun dışında buraya gelirlerse ancak o zaman Senede iki ye çıkıyor oda 3 sene evlilğimde bir kez geldi ama hamileliğim ilk dönemlerinde öyle olmasına çok bozuldum ben..

Aramızda 2 gün varmış canım ben de bu ay 2-3 kilo aldım ya. Tartıya da çıkıp diyorum gün içinde çok oynuyo. toplamda 7 kilo oldu benim yaa...

İnsan 2 gün dikkat etse 2 kilo veriyor, bende doktorumdan korkuyorum valla. Benim doktorum da kızmasa da son dönemlere bırak lütfen kilo alımını diyor.

Bende kontrolümden 2 gün önce dikkat etmeye başlıyorum.:)

Slm kizceler daha yarilamadan hamisligi 13 kg aldim bile ama Allaha hamd olsun tansiyon we seker normal. Seker yuklemeside iyi olursa tamamdir .cunku naparsam yapayim kilo alimıni durduramadim .
Ben de seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyo diyodum.Herşeyin normal olmasına sevindim cnm :)

Kızlar bende kilo alımını durduramıyorum sürekli yemek yemek istiyorum önceden zorla yerdim herşeyi ve zayıftım..bebişler bizi tosun gibi yapacak sanırım. onlar sağlıklı olsun inş birazda böyle gezelim) 57ile hamile kaldım suan 68 gördüm tartıda bazen Degişiyor Aşağı yukarı oluyor Görenler sadece yüzün kilo kilo almış diyor fakat bol giydiğim için belimi görmüyorlar baya kalınlaştım Şükürler olsun her ikimizde sağlıklıyız 26 Şubat şeker yüklememiz olacak.

Eki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
ohh ohh ciciler alınmış yıkanmış ütülemeye de geçilmiş :) Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım
J jasminka83 internet de biraz moralimizi bozuyo canım ya en kötü ihtimali yazıyolar ya. eşim kızıyo bana artık herşeyi okuma diyo. Kendi doktorunla da konuş canım umarım riskli bi durum yoktur. Güzel şeyler düşün hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız inşallah. Ben de yarın kendi doktoruma gidicem kontrole. her seferinde insan bu kadar heyecanlanır mı yaa. Baban için de tekrar geçmiş olsun canım. Umarım bi an önce sağlığına kavuşur.

Eskiden çok çok daha fazla kilo alımları olurmuş yine de normal doğum yaparmış analar. acaba bu yeni nesil doktorlar sezeryana daha yatkın oldukları için ve sezeryanda yağları dikemedikleri için mi bu kadar kilo karşıtı söylemdeler acaba?

yada kadınlar her zaman incecik zarif bakımlı gezecek diye global bir bakış açısı çıktı. sıfır bedenler... onun yüzünden mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…