- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.841
amin canim cümlemizinde insallah..
hiç belli olmaz belki oda uslu olur ablasina baka baka :) hayirli evlat olsunlar insallah
eğer sağlığın açısından bi problem yoksa hiç sıkıntı yapma canım, okuldan 1 arkadaş 35 kilo almış ama maşallah şîmdi tığ gibiSlm kizceler daha yarilamadan hamisligi 13 kg aldim bile ama Allaha hamd olsun tansiyon we seker normal. Seker yuklemeside iyi olursa tamamdir .cunku naparsam yapayim kilo alimıni durduramadim .
Cnm sezeryan 35.haftada mi oluyorrrrkızlar bende mayısa kadar hiçbişey yapmadan bekleme taraftarıydım evde badana büyük temizlik vs hep planlarını yaptım ama durum değişti...
siz yinede hazırlıklı olun son aya pek bişey bırakmayın ....
madem veledler 34. haftayı doldurduktan sonra eli kulağında oluyorlar biz tedbirimizi alalım diyorum...
hele benim durumda 35. hafta doldumu sezeryan olunca yine de ALLAH bilir erken davranmaya karar verdik esimle ...
hızlı bir liste hazırlıyoruz...
ALLAHIM cümlemize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı zamanlarında dünyaya getirmeyi bize de sağsağlim kurtulmayı nasip etsin...
aynen canım katılıyorum sanırım biraz arsız olmak lazım oda bizim yapımızda yok sanırımnapalım Allah koruyor bebişlerimizi ama son aylarda buyuk konuşmayım ama istesemde şuanki kdr hizmet edemem kimseye napim o kdrda nazım geçsin son bi kaç ay :)))
Erken gelmis senin ufaklikkkk. Sezeryanla mi geldiii kac kg idi canimmİlkini 35+6 da kucağıma alınca bende bunda biraz daha erkenci davranacağım hazırlıklar konusunda.
Aramızda 2 gün varmış canım ben de bu ay 2-3 kilo aldım ya. Tartıya da çıkıp diyorum gün içinde çok oynuyo. toplamda 7 kilo oldu benim yaa...Kızlar iki hafta önce tartırdığımda 58.200 dümtoplam 4 kilo 8 gram almısım ama iki haftadaki önceki kilo son zamanlarda dikkat edemedim o kadar 60 olduysam çok hızlı kilo alıyorum ve tartının üstüne çıkmakdan korkuyourm
aynen ya benim de gün içinde çok değişiyo. Yediğin içtiğin tuvalete çıkıp çıkmama çok etkiliyoŞimdi tartıldım 71.700 üm.
Akşama 72 olurum.
Ama bunun büyük bir kısmı gün içinde içtiğim su.
Sabaha da 70 lere düşerim.
ya benim doktorum niye kızıyor yaa geçen hafta kontrolüm vardı 6 kilo aldım toplamda ne kadar abartmışsın dedi bende yiyorum ne yapayım dedim diyetisyene git bu gidişle zor olur doğum dediben oğlumda 18 kilo almıştım normalinden doğurdum ama aradaki fark 68 kiloyla hamile kalmıştım bunda 73 kiloyla hamile kaldım bakalım olmadı çok fazla uçarsam biraz kısmaya çalışırım boğazımdan haftaya şeker yüklemem var bakalım kaç kilo almışım 2 haftada
Ben de seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyo diyodum.Herşeyin normal olmasına sevindim cnm :)Slm kizceler daha yarilamadan hamisligi 13 kg aldim bile ama Allaha hamd olsun tansiyon we seker normal. Seker yuklemeside iyi olursa tamamdir .cunku naparsam yapayim kilo alimıni durduramadim .
ohh ohh ciciler alınmış yıkanmış ütülemeye de geçilmiş :) Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canımEki Görüntüle 1410120 Kzlar minnakimin cicileri yıkandı simdi de utuluyorum :)
aynen aynen canım kilo alımımız hızlandı.Bendee tam 6 kg aldim kizlarrrr.bu aralar kilo alimi da hizlaniyor sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?