- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.861
ben canım sıkmama adına çıkmıyorum tartının üstünr kafaya takıyorum takıntılıyım malef 67 kilo dan 53 kilo ya düşdüm ve öyle iki bucuk yıl kaldım ister istemez bend etakıntı olarak kaldıAramızda 2 gün varmış canım ben de bu ay 2-3 kilo aldım ya. Tartıya da çıkıp diyorum gün içinde çok oynuyo. toplamda 7 kilo oldu benim yaa...
tansiyon ve şekerin normalse canım kilon ilgili dieğin gibi yapılacak bir şey yok önemli olan tansiyondu zaten kan grubuna göre besleniyorsun hala demi canım
JBi 12 kiloda ben aldimçok sükür seker, tansiyon sorunum yok en azindan bu kiloya..
Ve sadece karnima birikti gibi kilolar, arkadan belli olan bisey yok ama önden yaygin bi göbüs var tam kiz bebek göbegi
Benimde arkadaslarim hep 30 kilo aldilar ama suan genc kizdan farklari yok ama onlar minyon ben iri kemikliyimeğer sağlığın açısından bi problem yoksa hiç sıkıntı yapma canım, okuldan 1 arkadaş 35 kilo almış ama maşallah şîmdi tığ gibibebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş
takma canım ya bebişlerimiz iyi olsun da veririz inşalalh kiloları...ben canım sıkmama adına çıkmıyorum tartının üstünr kafaya takıyorum takıntılıyım malef 67 kilo dan 53 kilo ya düşdüm ve öyle iki bucuk yıl kaldım ister istemez bend etakıntı olarak kaldı
Kiz seni operim burdan:) k.k da her gun arastiriyorun cok kilo alanlari hepsi en son 2013 te dogurmus hic bu zamanda arkadas bulamadim kendime
oyy kiyamam sana canim ya , önceden yazaydin ben senin moralini düzeltirdim
bende öperim
çünkü ayni arastirmalari bende yaptim hatta yeni nesil baya baya kilo almiyor artik diye üzülmüstüm
napalim 12 kilo aldik diye hayata mi küselimbenimde kemiklerim iri ama cidden
Hahahhh super bi 12 kilolu daha buldum hatta iki sanırım:)
Cok buyuk konustum gercekten 40 aliyormusum bide
Kizlar Mariah Carey 31 kilo almis hamileykenyok daha o kadar tutturan olmadi heralde
var midir ya 40 kilo alan?
Kizlar Mariah Carey 31 kilo almis hamileyken
Cok guzeller gule gule kullanin insallah canim :)Selam kızlartatil modundan çıkıp okula adapte olmak ne zormuş tatilde sipariş ettiğim ve eşime yeni ulaşan kızımın yeni cicileri hemen foto çekip yollamis babamiz coraplarla küçük saç bandı hediye imiş :)Eki Görüntüle 1410854 Eki Görüntüle 1410860
Ben de seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyo diyodum.Herşeyin normal olmasına sevindim cnm :)
Saol canim. Hepimiz Güle güle kullanalım cicilerimızıCok guzeller gule gule kullanin insallah canim :)
oyy kiyamam sana canim ya , önceden yazaydin ben senin moralini düzeltirdim
bende öperim
çünkü ayni arastirmalari bende yaptim hatta yeni nesil baya baya kilo almiyor artik diye üzülmüstüm
napalim 12 kilo aldik diye hayata mi küselimbenimde kemiklerim iri ama cidden
Hahahhh super bi 12 kilolu daha buldum hatta iki sanırım:)
Bizim her ikisi de 8 mm bekleyip takip edilmesinden baska yapacak biseyimiz yok bol bol dua edicez insallah gecr gider
canım benimde ilk zamanlar çok ağrıyordu bol bol süt içtim tuzlu suyla gargara yaptım ve sarımsağı tuza batırıp dişime koydum ve son yöntemle geçti...
canım gogus kremını sımdıden kullanma ama dogumu tetıklıyor,lansınoh cok ıyı gogus ucları ıcın ama dogumdan 1 ay oncesınde kullanılmalıGünaydin hanimlar;
ne güzel kar tatili olmus bazi yerlerde burda bahar geldi sanki günlük güneslik hava
çok yorgun uyaniyorum son zamanlar ne yaparsam yapayim dinlenmemis oluyorumdün hatta 10da yattim sabah 8de kalktim ama ise yaramamis hala uykusuzum
Bu arada gögüsler için krem kullanmaya basladiniz mi? Benim uçlari baya siyahlasmisti ve sertlesmisti sanki, doktorum krem verdi emzirirkende kullanabilecegim bi kremmis.. Onu kullaniyorum simdilik iyi geldi yumusadi geriye, birde Lansinoh kreminin ününü duydum onu siparis ettim internetten.. Insallah agrisiz sancisiz rahatça emziririz bebislerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?