2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aramızda 2 gün varmış canım ben de bu ay 2-3 kilo aldım ya. Tartıya da çıkıp diyorum gün içinde çok oynuyo. toplamda 7 kilo oldu benim yaa...
ben canım sıkmama adına çıkmıyorum tartının üstünr kafaya takıyorum takıntılıyım malef 67 kilo dan 53 kilo ya düşdüm ve öyle iki bucuk yıl kaldım ister istemez bend etakıntı olarak kaldı

tansiyon ve şekerin normalse canım kilon ilgili dieğin gibi yapılacak bir şey yok önemli olan tansiyondu zaten kan grubuna göre besleniyorsun hala demi canım

Ewet tatlim sadece artik torkunun cikolatalarini ekledim:)

Bi 12 kiloda ben aldim çok sükür seker, tansiyon sorunum yok en azindan bu kiloya..
Ve sadece karnima birikti gibi kilolar, arkadan belli olan bisey yok ama önden yaygin bi göbüs var tam kiz bebek göbegi
J
Kiz seni operim burdan:) k.k da her gun arastiriyorun cok kilo alanlari hepsi en son 2013 te dogurmus hic bu zamanda arkadas bulamadim kendime
eğer sağlığın açısından bi problem yoksa hiç sıkıntı yapma canım, okuldan 1 arkadaş 35 kilo almış ama maşallah şîmdi tığ gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş
Benimde arkadaslarim hep 30 kilo aldilar ama suan genc kizdan farklari yok ama onlar minyon ben iri kemikliyim

Kiz seni operim burdan:) k.k da her gun arastiriyorun cok kilo alanlari hepsi en son 2013 te dogurmus hic bu zamanda arkadas bulamadim kendime

oyy kiyamam sana canim ya , önceden yazaydin ben senin moralini düzeltirdim
bende öperim
çünkü ayni arastirmalari bende yaptim hatta yeni nesil baya baya kilo almiyor artik diye üzülmüstüm
napalim 12 kilo aldik diye hayata mi küselim benimde kemiklerim iri ama cidden

Hahahhh super bi 12 kilolu daha buldum hatta iki sanırım :)

Ben de seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyo diyodum.Herşeyin normal olmasına sevindim cnm :)

Cnm aslinda hergun burdayim biraz geriden geldigim icin konu deggismis oluyo, bide tlf. S 3 mini parmaklarim tuslardan daha iri yazmak iskence:)

Hahahhh super bi 12 kilolu daha buldum hatta iki sanırım :)

Kizlar sag salim doguralim en hizli biz wercez kilolari:))))

Canım daha 10 haftaliken başladı. Dis ağrısı doğal yontemlerle geciyordu. Dedigin gibi sarımsak, karanfile, tuzlu su bir aydır hic agrimiyordu tamda kurtuldum derken birkaç gün önce şiddet li bir şekilde agrimaya başladı. Ne denediysem mecburen doktora gittim antibiyotik verdi şükürler olsun dünden beri ağrısı durdu.
canım benimde ilk zamanlar çok ağrıyordu bol bol süt içtim tuzlu suyla gargara yaptım ve sarımsağı tuza batırıp dişime koydum ve son yöntemle geçti...

canım gogus kremını sımdıden kullanma ama dogumu tetıklıyor,lansınoh cok ıyı gogus ucları ıcın ama dogumdan 1 ay oncesınde kullanılmalı

CokQUOTE="monarosa_22, post: 39377538, member: 229118"]Selam kızlar tatil modundan çıkıp okula adapte olmak ne zormuş tatilde sipariş ettiğim ve eşime yeni ulaşan kızımın yeni cicileri hemen foto çekip yollamis babamiz coraplarla küçük saç bandı hediye imiş :)Eki Görüntüle 1410854 Eki Görüntüle 1410860 [/QUOTE]
Çok guzeller canin gule gule kullansin bebisin .nerden siparis ettin markalari ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…