- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.881
Geçmiş olsun çok,annemden hatırlıyorum bende son hamileliğin de 9 ay boyunca dişinol diye bi ilaç var ondan uygulamıştı dişine.Zararı var mı bilmiyorum sanırım dişi uyuşturuyor,geceleri uyuyamaz ondan koyardı dişine.Kardeşim şuan 15 yaşında maşallahı var bir zarar görmemiş anlaşılan.Tabi doktora danışmak lazım her halukarda. İnşallah tez zamanda geçer gider
Bende mi bi gariplik var acaba 5 kilo aldım.Anca 47 kiloyum şuan. Göbeğim küçücük. Kimse anlamıyor hamile olduğumu. dün arkadaşlarla karşılaştım hani bebek diyorlar kimse inanmadı 20 haftalık olduğuna
farkı kapayamamıs canım anlasılan gelene kadar cok numaralar yapacak bana,bugun kendı doktoruma da gorundum fark acılmadıkca bı sorun yok dedı suan ıkı gun gerıden gelıyor ınsallah onu da kaparSorun yoktur insallah canim ne guzel bebis farki kapamis plasenta kalkmis saglikla kucagina da alacaksin insallah,Rabbim hamilelerin sesini daha cabuk duyar sen de hep dua et bak gor her sey ne guzel olacak
cok guzel canım boyle renglı renklı gule gule kullansın oglusunEki Görüntüle 1410484
Eki Görüntüle 1410486
Eki Görüntüle 1410489
Eki Görüntüle 1410491
Eki Görüntüle 1410493
Eki Görüntüle 1410494
Eki Görüntüle 1410497
Kızlar oğluşumun cicilerinin bazıları
Yok cnm bu benim durumum icin gecerli drlarin söylediği yani...Cnm sezeryan 35.haftada mi oluyorrrr
Iki gin hiçbişey degil tatlim:) yaa okadar cok inceliyolarki doktorlar artik. Eskiden ne hoş uzuntusuz sikintisiz bi hamileleik gecirirmis annelerimiz. Biz üstüne dustukce yeni seyler cikariyoruz ve bu cok mutlu guzel gecirecegimiz gunleri zehir ediyoruz. Senin icin demiyorum bende oyleyim kendime de kiziyorum:)farkı kapayamamıs canım anlasılan gelene kadar cok numaralar yapacak bana,bugun kendı doktoruma da gorundum fark acılmadıkca bı sorun yok dedı suan ıkı gun gerıden gelıyor ınsallah onu da kapar
Insallah cnm sen dinlen bol bol dua et eminim bi sorun cikmayacak:)Yok cnm bu benim durumum icin gecerli drlarin söylediği yani...
Plesanta yuzunden...
Su plesanta yapismaz insaallah baska sorun cikarmaz ...
Saol canimÇok guzeller canin gule gule kullansin bebisin .nerden siparis ettin markalari ne
Aminnnnn canım çok teşekkürler.cok guzel canım boyle renglı renklı gule gule kullansın oglusun
Kızlar göbüşler konuşulmuş hani fotoğraf yükleyen yokmu bizde karşılaştırmış oluruz
plasenta sorunu 32 cı haftaya kadar kayb olma sansı var canım.Insallah senın de duzelır canım benım hafıften kalkmısYok cnm bu benim durumum icin gecerli drlarin söylediği yani...
Plesanta yuzunden...
Su plesanta yapismaz insaallah baska sorun cikarmaz ...
hıc bır ısmı kızıma yakıstıramıyorum ya bu nasıl bı duyguHamisler, biz oglusumuza bir isim bulamadik hala. Birak bulmayi yaklasamadik bile. Sizde de boyle bir dert var mi? Boyle giderse nufus memuru kendi yazar artik
Yaaaaa bende iatiyorum bendee. Sanki beni kiz hep uyuyor bu aralar:) arada bi ben burdayim unutma der gibi pit yapip geri çekiliyorrrrKızlar az önce bebeğim aşırı hareket etmeye başladı. Hemen videoya alıp ablama gönderdim. Soka uğradı kız nasıl uyutuyor bu seni yazmis:) önümüzdeki 40 yıl evlenmeyecegim diyordum 50 ye çıktı süre diyorah ah bi anlayabilse nasıl güzel bir his
Canım benimki de öncede vur kaç yapıyordu. Ama bu aralar baya baya güçlendi hareketleri halay cekio sanki tey Tey teyYaaaaa bende iatiyorum bendee. Sanki beni kiz hep uyuyor bu aralar:) arada bi ben burdayim unutma der gibi pit yapip geri çekiliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?