2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok Sağol canım inşallah tekrarlamaz ama olurda tekrarlarsa aklımda bulunsun soyledigin ilacı doktoruma danisacam uygun gorurse kulanirim

Ne güzel canım daha ne istiyorsun
Benim ilk hamileligimde 6 aylıkken bile kimse farketmiyordu 7. Aydan sonra hafif gobegim cikmaya başlamıştı. Simdi ise 8 aylık gibiyim göbus aldi başını gidiyor hareket etmekte zorlaniyorum son aylardaki halimi düşünmek bile istemiyorum

Sorun yoktur insallah canim ne guzel bebis farki kapamis plasenta kalkmis saglikla kucagina da alacaksin insallah,Rabbim hamilelerin sesini daha cabuk duyar sen de hep dua et bak gor her sey ne guzel olacak
farkı kapayamamıs canım anlasılan gelene kadar cok numaralar yapacak bana,bugun kendı doktoruma da gorundum fark acılmadıkca bı sorun yok dedı suan ıkı gun gerıden gelıyor ınsallah onu da kapar

farkı kapayamamıs canım anlasılan gelene kadar cok numaralar yapacak bana,bugun kendı doktoruma da gorundum fark acılmadıkca bı sorun yok dedı suan ıkı gun gerıden gelıyor ınsallah onu da kapar
Iki gin hiçbişey degil tatlim:) yaa okadar cok inceliyolarki doktorlar artik. Eskiden ne hoş uzuntusuz sikintisiz bi hamileleik gecirirmis annelerimiz. Biz üstüne dustukce yeni seyler cikariyoruz ve bu cok mutlu guzel gecirecegimiz gunleri zehir ediyoruz. Senin icin demiyorum bende oyleyim kendime de kiziyorum:)

Çok guzeller canin gule gule kullansin bebisin .nerden siparis ettin markalari ne
Saol canim jollybaby ' den siparis ettim gaye bebe markası ama hiç tavsiye etmem jollybaby yi 15 günde geldi resmen. Hastane çıkışını butik bebe den alacaktim ben sorun çıktı stokta.butikbebe saha hızlı ordan siparis verebilirsin.

Hamisler, biz oglusumuza bir isim bulamadik hala. Birak bulmayi yaklasamadik bile. Sizde de boyle bir dert var mi? Boyle giderse nufus memuru kendi yazar artik

Yaaaaa bende iatiyorum bendee. Sanki beni kiz hep uyuyor bu aralar:) arada bi ben burdayim unutma der gibi pit yapip geri çekiliyorrrr

Yaaaaa bende iatiyorum bendee. Sanki beni kiz hep uyuyor bu aralar:) arada bi ben burdayim unutma der gibi pit yapip geri çekiliyorrrr
Canım benimki de öncede vur kaç yapıyordu. Ama bu aralar baya baya güçlendi hareketleri halay cekio sanki tey Tey tey az bekle bak neler yapacak senin minigin de:)

Kızlar sizde de sinir var mı? Yani ben normalde de sakin bir insan değildim ama iyice zıvanadan çıkıyorum. Bu gün teyzenle beşik bakmaya gittim tezgahtar kızın tavırlarına o kadar sinirlendim ki kıza salak dedim. O da bıraktı gitti zaten satmaya niyeti yoktu. Bebek yatağına ortapedik dedi ben de tam mı yarı mı dedim. Tamı yarısı olmaz ortapetik işte diyo. Konuşma şekli aynen böyle, ne iş yaptığını ne sattığını bilmeyen insanlara çok sinir oluyorum. Düğünümde de sözde parayla özel makyöz tuttum kıza diyorum ki kontür yapar mısın o ne diyo neyse dedim başka tekniğin başka adı vardır anlattım bakıyorum tam tersi renklerİ uyguluyor göz makyajımı tam beş kez sildirdim panda gibi yapmıştı gözümü. Geçen gene sütyen alıcam mesela çamaşırcı kız bedenin kaç diyor 75 dd diyorum ayştayn bakıp sen bilmiyorsun sanırım bedenini sana hiç 75 olur mu diyo. Gerizekalı ne satıığını bilmiyor birincisi benimle böyle senli benli konuşamazsın ben müşteriyken bi haddini bil sonra işini öğren 70 75 80 sırt ölçüsü. A b c d cup ölçüsü meme ölçüsür ben de 75 dd diyorum sana dedim.

Böyle yani çpk sinir oluyorum çoğu insana ısrar ettim Ankaradan teyzemi getirttim şimdi çok sıkılıyorum dün gece değiştirdiğim havluyu gene değiştirmiş bu gün banyodaki ayak havlusunu yeni yıkayıp banyodaki peteğe asmıştım kurısun diye almış onu da makineye atmış. Ya sen bana sorsana hem sormana gerek de yok yani deterjan kokusunu almıyor musun diyorum. Böyle yani belki okuyunca ya da anlatınca böyle çok basit ya da saçma gibi ama ben çok sinirliyim. Annem de çok sinir ediyor beni bebek yorganı yaptırıyorum anneme yorganı yaptırmış nevresim diktirecem diyor. Ya onu hazıe al diyorum yok diyo bu yorgan kare. Gitmiş yorganı kare diktirmiş. Anne diyprum hiç düşünmedin mi ben hiç beğendiğim bi nevresimi alamayacak mıyım. Diken salak da ayrı yani. Bunun standardı var dememiş. Al kendin doğur kendin kullanırsın dedim. Çok sinirlendim ona da çünkü bana bebek nevresimi diye küçük çiçekli basma kumaş fotosu yolladı kumaşçıdsn çok sinİr oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…