- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.901
Cnm bende senin gibiyim barut ficisi gibi dolaniyorum ortaliklarda ben esimden cikariyorum sinirimi Is yerinde kimseyle konvsmuyorum konusunca bagiriyorum cunku. bebegimin cinsiyetini kimseye soylemedim biri basitte olsa yorum yaparda pişman ederim agzini actina. Bide ben gobeme dokunulmasini hic sewmiyorum esim bile izin almak zorunda yoksa delleniyom yaaKızlar sizde de sinir var mı? Yani ben normalde de sakin bir insan değildim ama iyice zıvanadan çıkıyorum. Bu gün teyzenle beşik bakmaya gittim tezgahtar kızın tavırlarına o kadar sinirlendim ki kıza salak dedim. O da bıraktı gitti zaten satmaya niyeti yoktu. Bebek yatağına ortapedik dedi ben de tam mı yarı mı dedim. Tamı yarısı olmaz ortapetik işte diyo. Konuşma şekli aynen böyle, ne iş yaptığını ne sattığını bilmeyen insanlara çok sinir oluyorum. Düğünümde de sözde parayla özel makyöz tuttum kıza diyorum ki kontür yapar mısın o ne diyo neyse dedim başka tekniğin başka adı vardır anlattım bakıyorum tam tersi renklerİ uyguluyor göz makyajımı tam beş kez sildirdim panda gibi yapmıştı gözümü. Geçen gene sütyen alıcam mesela çamaşırcı kız bedenin kaç diyor 75 dd diyorum ayştayn bakıp sen bilmiyorsun sanırım bedenini sana hiç 75 olur mu diyo. Gerizekalı ne satıığını bilmiyor birincisi benimle böyle senli benli konuşamazsın ben müşteriyken bi haddini bil sonra işini öğren 70 75 80 sırt ölçüsü. A b c d cup ölçüsü meme ölçüsür ben de 75 dd diyorum sana dedim.
Böyle yani çpk sinir oluyorum çoğu insana ısrar ettim Ankaradan teyzemi getirttim şimdi çok sıkılıyorum dün gece değiştirdiğim havluyu gene değiştirmiş bu gün banyodaki ayak havlusunu yeni yıkayıp banyodaki peteğe asmıştım kurısun diye almış onu da makineye atmış. Ya sen bana sorsana hem sormana gerek de yok yani deterjan kokusunu almıyor musun diyorum. Böyle yani belki okuyunca ya da anlatınca böyle çok basit ya da saçma gibi ama ben çok sinirliyim. Annem de çok sinir ediyor beni bebek yorganı yaptırıyorum anneme yorganı yaptırmış nevresim diktirecem diyor. Ya onu hazıe al diyorum yok diyo bu yorgan kare. Gitmiş yorganı kare diktirmiş. Anne diyprum hiç düşünmedin mi ben hiç beğendiğim bi nevresimi alamayacak mıyım. Diken salak da ayrı yani. Bunun standardı var dememiş. Al kendin doğur kendin kullanırsın dedim. Çok sinirlendim ona da çünkü bana bebek nevresimi diye küçük çiçekli basma kumaş fotosu yolladı kumaşçıdsn çok sinİr oldum.
Cnm bende senin gibiyim barut ficisi gibi dolaniyorum ortaliklarda ben esimden cikariyorum sinirimi Is yerinde kimseyle konvsmuyorum konusunca bagiriyorum cunku. bebegimin cinsiyetini kimseye soylemedim biri basitte olsa yorum yaparda pişman ederim agzini actina. Bide ben gobeme dokunulmasini hic sewmiyorum esim bile izin almak zorunda yoksa delleniyom yaa
Hamisler, biz oglusumuza bir isim bulamadik hala. Birak bulmayi yaklasamadik bile. Sizde de boyle bir dert var mi? Boyle giderse nufus memuru kendi yazar artik
Tomris okuyunca güldüm mesajını iki gün sonrada bende şiirden ağlarım bi gülüyorum bu Ağlıyorum boşver sen kimseye kötü bişey deme kimse senin psikolojinin anlamaz umursamaz sabır de geçO konuyu nasıl geçmişim bilemedim dokundukları göbeğimiz bebek değil kaldı ki bebeğime de dokunmadan önce bana sormaları gerekir. Ben müsade etmiyorum göbeğime dokunulmasına ama eşime serbest tabii :)
Cnm bende rinit alerji var ...kızlar 5 gündür hastayım...boğaz ağrısı, öksürük..gece öksürmekten uyuyamıyorum..bugün sağlık ocağına gittim...bana majezik boğaz gargarası, otrivine burun spreyi yazdı..bir de minoset..bunları rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte bişey olmaz dedi..içim rahat etmedi..alırken eczacıya sordum, bence kullanmayın dedi doktorunuza sorun dedi..doktorumu aradım sakın kullanma dedi..ateş olursa tehlikeli biizm için, ateş yoksa bunları kullanma sadece minoset alabilirsin dedi..bu doktorlar ne rahat ilaç yazarken böyle anlamıyorum..(
Tomris okuyunca güldüm mesajını iki gün sonrada bende şiirden ağlarım bi gülüyorum bu Ağlıyorum boşver sen kimseye kötü bişey deme kimse senin psikolojinin anlamaz umursamaz sabır de geç
PaytiPo TomrisHatun kızlar kızlar sakin..yapmayın böyle eziyetleri bebeğinize..ne var biri göbeğinize dokunsa..ben çok mutlu oluyorum biri sevince, oğlum şimdiden sosyal olsun insanlara karşı yabancılık çekmesin isterim açıkçası..tomriscim sanırım bu sinirle bütün sinir edici davranışları kendine çekeceğini biliyorsun değil mi..çekim yasası :) bak sen rahat ol, biraz daha sevecen ol karşına hep işini bilen pozitif insanlar çıkacak... annelerle farklı pencerelerden baktığımızı da gördüm bu süreçte..onlar bayağı eskide kalmış ...kuşak farkı..gönülleri olsun boşverin.. bana da eşim boşver karışma annene istediğini yapsın alsın bebeğe hevesi vardır diye destek oluyor..bana kalsa onun yaptığı hiçbirşeyi istemiyorum. orta yolu buluyoruz bir şekilde..benim annem diretmez bir de istediğinde, benim istediğim şekilde yapmaya çalışıyor yazık kıyamıyorum bu defa böyle iyi niyetli davranınca..biz zamanlar onlar da bizi, şimdi bizim yavrucukları taşıdığımız gibi taşıdılar üstümüze titrediler ne de olsa..
TomrisHatun PaytiPo sinir mi o da ne? Bir donem cinayet planlari yapmisligim var. Zaten meslekte musait.
Davadan cikip aksam kocayi payliyorum.
Cnm bende rinit alerji var ...
Yillardir hapsirik krizlerindeyim ve otrivinsiz yasaysmiyordum resmen...
Hamileligin ilk aylarında az olsa kullandim ama bir tüpü gecmedi...
3 aydir hicbir burun spreyi kullanmiyorum...
Sakin kullanma otrivini...
Okyanus suyu spreyleri var tamamen zararsiz...
Gargara da sakincali diye biliyorum...
Bunlari verecegine aqumentin yazsaymis daha eykili ve zararsizca atlatirdin...
Cok gecmis olsun...
canım majezıkı ben hamıle olmayınca bıle kullanmıyordum zararı daha fazla bılıyorum ne rahat doktorlarkızlar 5 gündür hastayım...boğaz ağrısı, öksürük..gece öksürmekten uyuyamıyorum..bugün sağlık ocağına gittim...bana majezik boğaz gargarası, otrivine burun spreyi yazdı..bir de minoset..bunları rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte bişey olmaz dedi..içim rahat etmedi..alırken eczacıya sordum, bence kullanmayın dedi doktorunuza sorun dedi..doktorumu aradım sakın kullanma dedi..ateş olursa tehlikeli biizm için, ateş yoksa bunları kullanma sadece minoset alabilirsin dedi..bu doktorlar ne rahat ilaç yazarken böyle anlamıyorum..(
monga geçmiş olsun tatlım ya ben de ağız burun tıkalı geziyorum bir haftadır grip aşısı olduğum için hasta gibi değilim ama nefes alamıyorum böyle olunca da geceleri sürekli uyanıyorum çok sağlıksız bir uykuyla ruh gibi geziyorum.
Kızlar ben bir kaç kez gece çok fena terleyip uyanıyorum anlatamam ama yatak ıslanmış oluyor terden hayatımda böyle terlediğimi bilmem dün gece de öyle bir terlemişim ki üşüdüm terden. Yorganım her zamanki gibi slikon elyaf ben normalde de yatarken sıcak basması yüzünden ince giyinirim kısa kollu gecelik ya da kısa kollu bie üstle penye bir altla yatarkm dün de ince giyinip uydum ama su içiündeydim hamileyken olmaya başladı başına gelen var mı?
Benim oğluma da isim bulun kızlar lütfenHamisler, biz oglusumuza bir isim bulamadik hala. Birak bulmayi yaklasamadik bile. Sizde de boyle bir dert var mi? Boyle giderse nufus memuru kendi yazar artik
aayy bende henuz hazir degilim diyen arkadaslarima soyluyrm ama sahip olmadan anlamanin mumkun olmadigi harika bir duygu.oyle ki bunu yazarken bile gozlerim dolabiliyorKızlar az önce bebeğim aşırı hareket etmeye başladı. Hemen videoya alıp ablama gönderdim. Soka uğradı kız nasıl uyutuyor bu seni yazmis:) önümüzdeki 40 yıl evlenmeyecegim diyordum 50 ye çıktı süre diyorah ah bi anlayabilse nasıl güzel bir his
merhaba,bende normalde cok sakin bir insan sayilmam dolayisiyla bu donemde asabiyetim biraz daha artti malesefKızlar sizde de sinir var mı? Yani ben normalde de sakin bir insan değildim ama iyice zıvanadan çıkıyorum. Bu gün teyzenle beşik bakmaya gittim tezgahtar kızın tavırlarına o kadar sinirlendim ki kıza salak dedim. O da bıraktı gitti zaten satmaya niyeti yoktu. Bebek yatağına ortapedik dedi ben de tam mı yarı mı dedim. Tamı yarısı olmaz ortapetik işte diyo. Konuşma şekli aynen böyle, ne iş yaptığını ne sattığını bilmeyen insanlara çok sinir oluyorum. Düğünümde de sözde parayla özel makyöz tuttum kıza diyorum ki kontür yapar mısın o ne diyo neyse dedim başka tekniğin başka adı vardır anlattım bakıyorum tam tersi renklerİ uyguluyor göz makyajımı tam beş kez sildirdim panda gibi yapmıştı gözümü. Geçen gene sütyen alıcam mesela çamaşırcı kız bedenin kaç diyor 75 dd diyorum ayştayn bakıp sen bilmiyorsun sanırım bedenini sana hiç 75 olur mu diyo. Gerizekalı ne satıığını bilmiyor birincisi benimle böyle senli benli konuşamazsın ben müşteriyken bi haddini bil sonra işini öğren 70 75 80 sırt ölçüsü. A b c d cup ölçüsü meme ölçüsür ben de 75 dd diyorum sana dedim.
Böyle yani çpk sinir oluyorum çoğu insana ısrar ettim Ankaradan teyzemi getirttim şimdi çok sıkılıyorum dün gece değiştirdiğim havluyu gene değiştirmiş bu gün banyodaki ayak havlusunu yeni yıkayıp banyodaki peteğe asmıştım kurısun diye almış onu da makineye atmış. Ya sen bana sorsana hem sormana gerek de yok yani deterjan kokusunu almıyor musun diyorum. Böyle yani belki okuyunca ya da anlatınca böyle çok basit ya da saçma gibi ama ben çok sinirliyim. Annem de çok sinir ediyor beni bebek yorganı yaptırıyorum anneme yorganı yaptırmış nevresim diktirecem diyor. Ya onu hazıe al diyorum yok diyo bu yorgan kare. Gitmiş yorganı kare diktirmiş. Anne diyprum hiç düşünmedin mi ben hiç beğendiğim bi nevresimi alamayacak mıyım. Diken salak da ayrı yani. Bunun standardı var dememiş. Al kendin doğur kendin kullanırsın dedim. Çok sinirlendim ona da çünkü bana bebek nevresimi diye küçük çiçekli basma kumaş fotosu yolladı kumaşçıdsn çok sinİr oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?