2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm bende senin gibiyim barut ficisi gibi dolaniyorum ortaliklarda ben esimden cikariyorum sinirimi Is yerinde kimseyle konvsmuyorum konusunca bagiriyorum cunku. bebegimin cinsiyetini kimseye soylemedim biri basitte olsa yorum yaparda pişman ederim agzini actina. Bide ben gobeme dokunulmasini hic sewmiyorum esim bile izin almak zorunda yoksa delleniyom yaa

O konuyu nasıl geçmişim bilemedim dokundukları göbeğimiz bebek değil kaldı ki bebeğime de dokunmadan önce bana sormaları gerekir. Ben müsade etmiyorum göbeğime dokunulmasına ama eşime serbest tabii :)

Hamisler, biz oglusumuza bir isim bulamadik hala. Birak bulmayi yaklasamadik bile. Sizde de boyle bir dert var mi? Boyle giderse nufus memuru kendi yazar artik

aynen cnm yaaa.hala isimsiz kahraman bizimki de..eşime diyorum bi isim bulalım artık diye boşver kuzu der geçeriz diyor :)

O konuyu nasıl geçmişim bilemedim dokundukları göbeğimiz bebek değil kaldı ki bebeğime de dokunmadan önce bana sormaları gerekir. Ben müsade etmiyorum göbeğime dokunulmasına ama eşime serbest tabii :)
Tomris okuyunca güldüm mesajını iki gün sonrada bende şiirden ağlarım bi gülüyorum bu Ağlıyorum boşver sen kimseye kötü bişey deme kimse senin psikolojinin anlamaz umursamaz sabır de geç

PaytiPo TomrisHatun kızlar kızlar sakin..yapmayın böyle eziyetleri bebeğinize..ne var biri göbeğinize dokunsa..ben çok mutlu oluyorum biri sevince, oğlum şimdiden sosyal olsun insanlara karşı yabancılık çekmesin isterim açıkçası..tomriscim sanırım bu sinirle bütün sinir edici davranışları kendine çekeceğini biliyorsun değil mi..çekim yasası :) bak sen rahat ol, biraz daha sevecen ol karşına hep işini bilen pozitif insanlar çıkacak... annelerle farklı pencerelerden baktığımızı da gördüm bu süreçte..onlar bayağı eskide kalmış ...kuşak farkı..gönülleri olsun boşverin.. bana da eşim boşver karışma annene istediğini yapsın alsın bebeğe hevesi vardır diye destek oluyor..bana kalsa onun yaptığı hiçbirşeyi istemiyorum. orta yolu buluyoruz bir şekilde..benim annem diretmez bir de istediğinde, benim istediğim şekilde yapmaya çalışıyor yazık kıyamıyorum bu defa böyle iyi niyetli davranınca..biz zamanlar onlar da bizi, şimdi bizim yavrucukları taşıdığımız gibi taşıdılar üstümüze titrediler ne de olsa..

kızlar 5 gündür hastayım...boğaz ağrısı, öksürük..gece öksürmekten uyuyamıyorum..bugün sağlık ocağına gittim...bana majezik boğaz gargarası, otrivine burun spreyi yazdı..bir de minoset..bunları rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte bişey olmaz dedi..içim rahat etmedi..alırken eczacıya sordum, bence kullanmayın dedi doktorunuza sorun dedi..doktorumu aradım sakın kullanma dedi..ateş olursa tehlikeli biizm için, ateş yoksa bunları kullanma sadece minoset alabilirsin dedi..bu doktorlar ne rahat ilaç yazarken böyle anlamıyorum.. (

Cnm bende rinit alerji var ...
Yillardir hapsirik krizlerindeyim ve otrivinsiz yasaysmiyordum resmen...
Hamileligin ilk aylarında az olsa kullandim ama bir tüpü gecmedi...
3 aydir hicbir burun spreyi kullanmiyorum...
Sakin kullanma otrivini...
Okyanus suyu spreyleri var tamamen zararsiz...
Gargara da sakincali diye biliyorum...
Bunlari verecegine aqumentin yazsaymis daha eykili ve zararsizca atlatirdin...
Cok gecmis olsun...

Tomris okuyunca güldüm mesajını iki gün sonrada bende şiirden ağlarım bi gülüyorum bu Ağlıyorum boşver sen kimseye kötü bişey deme kimse senin psikolojinin anlamaz umursamaz sabır de geç

Ben ağlamıyorum canım hiç belki eşime sinir olunca o da farkında üstüme gelmiyor gelse de duruluyor hemen.

Göbeğime dokunuyorlar ama çok saygısızca bence, senİn annen gene sana fikir soruyormuş canım benim annem sorar sonra gider tersini yani kendi bildiğinİ yapar inadına gibi önceden sormazdı da ben ankarada çalışırken düğün tarihimiz belli oldu ailem Salihlide oturuyor kına gecesi için kafamda bir plan vardı ama annemle babam bana sormadan gidip düğün salonuyla anlaşmışlar düğün tarihini de bize sormadan karar verdiler. Ben bu yüzden bankadaki işimi bırakmak zorunda kaldım. Dertliyim yani bu konuda :)

TomrisHatun PaytiPo sinir mi o da ne? Bir donem cinayet planlari yapmisligim var. Zaten meslekte musait.
Davadan cikip aksam kocayi payliyorum.

Cinayet planını mı bana uyar ben de gerçekten sinir olduğum ve kafama taktığım kişilere bu türlü planlar yaparım bu planları yaparken de güler geçer rahatlarım.

Eskişehirde avukat bi tanıdığım vardı benimde.

tsş ederim cnm..deniz tuzu aldım evde kaynamış suyla karıştırıp burnuma çekiyorum..benim korkum ciğerlerime atlamasın yeter..ciğerin temiz diyor..çok ihtiyaç yoksa yazmasana bunu..eczacım iptal etti reçeteyi..boş yere para ödemeyin..minoset zaten 1.5 lira dedi...ilaçlar kazançları olmuş resmen..eczacı bile daha duyarlı ilaç satıyor olmasına rağmen..

canım majezıkı ben hamıle olmayınca bıle kullanmıyordum zararı daha fazla bılıyorum ne rahat doktorlar

monga geçmiş olsun tatlım ya ben de ağız burun tıkalı geziyorum bir haftadır grip aşısı olduğum için hasta gibi değilim ama nefes alamıyorum böyle olunca da geceleri sürekli uyanıyorum çok sağlıksız bir uykuyla ruh gibi geziyorum.

Kızlar ben bir kaç kez gece çok fena terleyip uyanıyorum anlatamam ama yatak ıslanmış oluyor terden hayatımda böyle terlediğimi bilmem dün gece de öyle bir terlemişim ki üşüdüm terden. Yorganım her zamanki gibi slikon elyaf ben normalde de yatarken sıcak basması yüzünden ince giyinirim kısa kollu gecelik ya da kısa kollu bie üstle penye bir altla yatarkm dün de ince giyinip uydum ama su içiündeydim hamileyken olmaya başladı başına gelen var mı?

ben ne zaman eşimle uyusam su içinde kalıyorum gece kalkıp pijama değiştiriyorum..eşim yokken ohhh çok rahat mis..bir tek kokusunu sarılmayı özlüyorum ...yoksa hiç birlikte uyuma taraftarı değilim :))))

Göbeğime dokunuyorlar ama çok saygısızca bence, senİn annen gene sana fikir soruyormuş canım benim annem sorar sonra gider tersini yani kendi bildiğinİ yapar inadına gibi önceden sormazdı da ben ankarada çalışırken düğün tarihimiz belli oldu ailem Salihlide oturuyor kına gecesi için kafamda bir plan vardı ama annemle babam bana sormadan gidip düğün salonuyla anlaşmışlar düğün tarihini de bize sormadan karar verdiler. Ben bu yüzden bankadaki işimi bırakmak zorunda kaldım. Dertliyim yani bu konuda :)

hmmm evet biraz haklısın bu konuda...bayağı karışmış seninki..benim ki sağolsun sadece benim dediği istediği yapar, kendi isteklerini hiç yapmaz benimle ilgili..bu kadar iyi olunca ben de vicdan azabı çekiyorum açıkçası..böylesi daha kötü gibi sanki diğer türlü olsa bağırıp çağırıp geçersin bi rahatlarsın ..

aayy bende henuz hazir degilim diyen arkadaslarima soyluyrm ama sahip olmadan anlamanin mumkun olmadigi harika bir duygu.oyle ki bunu yazarken bile gozlerim dolabiliyor

merhaba,bende normalde cok sakin bir insan sayilmam dolayisiyla bu donemde asabiyetim biraz daha artti malesef bende bazi ani cikislar yapiyrm sonra pisman oluyrm ozellikle esime karsi ama simdilerde biraz azaldi bu durumum ama ne zaman cosarim hic belli olmuyor sagim solum :) ama gecicek die dusun,ne bileyim her zaman yanimizda kalacak olan kocalarimiz adamlar sabah gidiyor aksam geliyor snr cok uzuluyrm sanki cok yukleniyrm diye biraz kitap okumaya calis,arada bir omuz,kafa bolgelerine masaj yaptir bide cikolata ye valla ben bugun nutella kavanozuyla ask yasadim resmen ise yariyor :) hep dua ediyrm.bu ara daha cok Allaha siginiyor insan,namaz kil.en onemliside bu halinle bebeginide etkiledigini dusun!yavas yavas gecicek hele bide yawrularimizi kucaklarimiza alalim Allahin izniyle hic bisey kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…