- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.921
maalesef bu sabah o modda uyanamadım özür dilerimPofudukcum...
Hani bizim tatli gunaydinimiz bu sabah
Oy oy oy Kıyamam ben sana...Günaydın güzel haziran anneleri...
Bugün hiiiç mutlu değilim... Oysa dün ne kadar mutluydum. Duygusal dalgalanmalarım hat safhada.
Eşime karşı hep alınıyorum. Benimle ilgilenmiyor gibi geliyor daha doğrusu ben daha fazla ilgi istiyorum galiba. En ufak Bi yüzü düşse hemen kurmaya başlıyorum kafamda. Bu yüzden hep üzülüyorum.
Napıcam bilmiyorum hemen ağlıyorum...
Mutlu değilim. Çok kilo aldım. Burada yalnızım annem babam ablam kimsem yok. Üç beş yeni arkadaş onlarla da çok görüşmüyoruz zaten haftada bir gün. Bende haliyle eşimin üzerine düşüyorum.
İnsallah guzel haberler alirsin canim:)darısı benim başıma olsun o zaman. yarın da benim detaylım var. göreyim minik kuzumu. hasret gidereyim biraz
Bu mesajına bile duygulandım :)Oy oy oy Kıyamam ben sana...
Cnm hepimiz bu ruh haline düşüyoruz...
Hep eslerimizin gozlerinin icine bakiyoruz...
Adamlar disarda soguga sabahin korunde cikiyorlar evden ...
Tabiki bizde heyecanla onlari bekliyoruz ama gun icinde cok yoruluyorlar haliyle...
Dikkat ediyorum da benimki yorgunda olsa gulmeye beni uzecek kıracak bisey soylememeye ozen gosteriyor...
Bazen eskisi gibi cebellescek oluyor benle heemen alttan aliyor...
Hamileligi bi biz yasamiyoruz be pofudukcum...
Benim ogkan bile bana karsi konuşurken dikkat ediyor ben bundan bile rahatsiz oluyorum...
Sonra düşünüyorum cabuk aglamaya basladim hemen etkilenip olaylar karsisinda asiri sinir yapabiliyorum...
Ee dikkatli oluyorlar cevremdekilerde...
Esim cok yorgunsa bende yanindan az uzaklasiyorum kitap ojuyorum mesela kuran okuyorum icerde bisilerle oyalaniyorum...
Boyle durumlarda git yanindan oyalan gelir yanina merak eder sen takma kafana bitanem...
Insaniz animiz animiza uymaz ki...
Cenabi Hakkin 99 esmasi var heran bi tanesi tecelli ediyor bizlere...
Kah sevgili kah sakin kah celalliyiz iste...
Seviliyorsun unutmaaaa ...
Gulumse bakalim simdi...
Bu arada saglikocagindayiz teyzesi 2. Tetanos asimizi olcez :)
O konuyu nasıl geçmişim bilemedim dokundukları göbeğimiz bebek değil kaldı ki bebeğime de dokunmadan önce bana sormaları gerekir. Ben müsade etmiyorum göbeğime dokunulmasına ama eşime serbest tabii :)
İyiyiz canimm kahvaltilar coktan edildi nerdeyse ara ogun zamanimiz geldi:))Günaydın minnaklar ve anneleriiiNasılız bakalımm kahvaltılar edildi mi
Canim ben bikac tane uzun kollu aldim yeni dogdugunda vucut isilarini koruyamazlarmis hemen oyuzden bikac tane al derim:))merhaba kızlar internetten alışveriş yapıyorum ama bişey sorucam 0-3 aylık tulumlarınızı ayaklı ve uzun kollu mu aldınız ya da badileri uzun kollu mu aldınız ben aydında yaşıyorum yazın çok sıcak oluyor kısa kollu alsam üşür mü yinede acil cevap verirseniz sevinirim
Afiyet olsun kuzuna da sana da canımİyiyiz canimm kahvaltilar coktan edildi nerdeyse ara ogun zamanimiz geldi:))
Canım her ne kadar yazın doğacak da olsalar bebeklerimiz bizler kadar ısılarını koruyamıyolar. Zaten gece yatarken uzun kollu penye tulumla yatırıcam ben. Gündüz de temmuza kadar falan ince uzun kollular giydirmeyi planlıyorum tabi bu yıl havalar nasıl olur bilemem. Geçen yıl temmuzun 10una kadar yağmur yağdı burda. O yüzden en azından 3-4 tane uzun kollu almak gerek bana kalırsamerhaba kızlar internetten alışveriş yapıyorum ama bişey sorucam 0-3 aylık tulumlarınızı ayaklı ve uzun kollu mu aldınız ya da badileri uzun kollu mu aldınız ben aydında yaşıyorum yazın çok sıcak oluyor kısa kollu alsam üşür mü yinede acil cevap verirseniz sevinirim
Günaydın hanımlar biset sormak istiyorum benim heryetimde böcek ısırığına benzer kaşıntılı bisryler oluyor sonra geciyo sizde de oluyomu yoksa beni biseylet mi isiriyo anlamıyorum yaaa
Diş tedavisi olabilirsin canım. ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar ama bu aylar en uygun zamanmış. Artık eskisi gibi anneye ve bebeğe zararlı anestezi kullanılmıyor hamilelere. Doktoruna sor sonra dişçinin yolunu tut derimgünaydın bol diş ağrısıyla geçen bir geceden sonra bugün güzel geçer umarım
günaydınnGünaydın Herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?