- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.941
Gozun aydın canım umarım her şey yolundadır :)Günaydınlar herkese :) Birazdan kızımı görmeye gidicem :) heyecan dorukta yine :)
Bende sut iciyorum ve kuru meyve yiyorum bi avuc kadar da bazen kavrulmamis cerez yiyorum canim.Portakal suyunu cok seviyorum ama cok icemiyorum siskinlik yapiyo bende arada bi iciyorum:)))Afiyet olsun kuzuna da sana da canım8de kahvaltıdan kalkmış oluyorum. Ara öğünü 10:30-11:00 arası yapıyorum genelde. 200 ml süt ve 2-3 ceviz veya bunlar yerine 1 elma.
Kahvaltıda portakal suyu içtiğim için meyve canım istemiyor sabahları. O seçeneğimi akşama ya da öğleden sonraya bırakıyorum
Sen neler yiyosun arada?
Bende yemek programlarina bakiyodum ama sonuc ayni senin dedigin gibi olunca yani yapilanlari canim cekmeye baslayinca izlemeyi biraktim.Cunku bazen zahmetli yemek yapiyolar eee malum bende cok cabuk yoruluyorum yapamiyorum.Gurbette olmak zor annem yanimda olsa yapiverir ne guzellgünaydın güzel anneler...bol güneşli bol gülümsemeli bol sevinçli bir gün olsun hepimize...ben de bugün mutlu uyandım güne maşallah..yarın bakalım hangi modumda olacağım :))
kızlar ne duysam ne görsem canım çekiyor..deli gibi aşermedim hiçbir şeye aslında ama...adını duyunca canım istiyor..kendime eziyet eder gibi sürekli yemek tarifleri izliyorum bir de(
Kizlar sag salim doguralim en hizli biz wercez kilolari:))))
canım gogus kremını sımdıden kullanma ama dogumu tetıklıyor,lansınoh cok ıyı gogus ucları ıcın ama dogumdan 1 ay oncesınde kullanılmalı
gunaydın kızlar size bişey sormak istiyorum. işyerimde bir kaç gundur yazıcı bnm masamda. acaba hamile olduğum için bana bir zararı dokunurmu ? bide bebeğim sürekli hareket halinde acaba yazıcının sesindenmi ürküyor ?
ahh canım geçmişe şöle bi göz atayım dedim de yazdıkların dikkatimi çekti bende sadece bnde var sanıyorum. bende çoğu seye sinirlenmem ama damarıma basılınca susamıyorum. sürekli annem ve ablamla zıtlaşıyorum. ya diyorum bana inat böyle anlayışsız davranıyorlar ya da benim sinirlerim iyice gerilmiş. gecen ablama saydırdım baya snra pişman oldum tabi. bide annemle telde konuşurken sinir harbi geçiriyorum ya anlamıyo diyorum ya da anlatamıyorum ufacık bi mesele nasılda buyuyor bi anda snrada içimden biliyorum ilerde annem yanımda olmayınca uzaklara göç edince çok üzülücem onu üzdüğüm için diyorum ama kendime söz geçiremiyorum elimde değilKızlar sizde de sinir var mı? Yani ben normalde de sakin bir insan değildim ama iyice zıvanadan çıkıyorum. Bu gün teyzenle beşik bakmaya gittim tezgahtar kızın tavırlarına o kadar sinirlendim ki kıza salak dedim. O da bıraktı gitti zaten satmaya niyeti yoktu. Bebek yatağına ortapedik dedi ben de tam mı yarı mı dedim. Tamı yarısı olmaz ortapetik işte diyo. Konuşma şekli aynen böyle, ne iş yaptığını ne sattığını bilmeyen insanlara çok sinir oluyorum. Düğünümde de sözde parayla özel makyöz tuttum kıza diyorum ki kontür yapar mısın o ne diyo neyse dedim başka tekniğin başka adı vardır anlattım bakıyorum tam tersi renklerİ uyguluyor göz makyajımı tam beş kez sildirdim panda gibi yapmıştı gözümü. Geçen gene sütyen alıcam mesela çamaşırcı kız bedenin kaç diyor 75 dd diyorum ayştayn bakıp sen bilmiyorsun sanırım bedenini sana hiç 75 olur mu diyo. Gerizekalı ne satıığını bilmiyor birincisi benimle böyle senli benli konuşamazsın ben müşteriyken bi haddini bil sonra işini öğren 70 75 80 sırt ölçüsü. A b c d cup ölçüsü meme ölçüsür ben de 75 dd diyorum sana dedim.
Böyle yani çpk sinir oluyorum çoğu insana ısrar ettim Ankaradan teyzemi getirttim şimdi çok sıkılıyorum dün gece değiştirdiğim havluyu gene değiştirmiş bu gün banyodaki ayak havlusunu yeni yıkayıp banyodaki peteğe asmıştım kurısun diye almış onu da makineye atmış. Ya sen bana sorsana hem sormana gerek de yok yani deterjan kokusunu almıyor musun diyorum. Böyle yani belki okuyunca ya da anlatınca böyle çok basit ya da saçma gibi ama ben çok sinirliyim. Annem de çok sinir ediyor beni bebek yorganı yaptırıyorum anneme yorganı yaptırmış nevresim diktirecem diyor. Ya onu hazıe al diyorum yok diyo bu yorgan kare. Gitmiş yorganı kare diktirmiş. Anne diyprum hiç düşünmedin mi ben hiç beğendiğim bi nevresimi alamayacak mıyım. Diken salak da ayrı yani. Bunun standardı var dememiş. Al kendin doğur kendin kullanırsın dedim. Çok sinirlendim ona da çünkü bana bebek nevresimi diye küçük çiçekli basma kumaş fotosu yolladı kumaşçıdsn çok sinİr oldum.
bizdeki yazıcı kablolu bağlantılı canım wi-fi değil ama yine de emin olamadım. tabi bide o var bankada çalışıtığım için sağım solum pc dolu belki 100den fazla pc vardır bulunduğum katta doğru ne kdr kaçabilirim kiUzaktan baglantili oldugu için illaki dalgalar yayiyordur canim söylesende uzaklastirsalar senden
sonuçta kablosuz ag üzerinden baglanip yazdiriyoruz biseyleri, zarari olabilir...
Ama bide suda var herkeste ayni degildir ama bizim sirkette Wifi yani kablosuz ag baglantisi var her yerde.. Onunda dalgalari zararli diye biliyorum, hangibirinden kaçabiliriz ki
geçmiş olsun canımm inş hasta olmazsın ballı süt iyi gelir bide kendini sıcakta tutmaya çalışGünaydin kizlar
Cok fena bogazlarim yaniyor yine hasta olucam sanirim
sabah ilik süt içtim daha ne yapsam bilemedim sirketteyim ve poset çay içmek istemiyorum
gunaydın kızlar size bişey sormak istiyorum. işyerimde bir kaç gundur yazıcı bnm masamda. acaba hamile olduğum için bana bir zararı dokunurmu ? bide bebeğim sürekli hareket halinde acaba yazıcının sesindenmi ürküyor ?
anladım canım çok saol :) maalesef bnm bulunduğum ortamda da 100den fazla pc var artık bebişlerimiz Allaha emanet buyuyor karnımızda napalım :)canım ben bilgisayar öğretmeniyim sabahtan akşama kadar laboratuarda 15 tane bilgisayarla uğraşıyorum merak etme bilgisayardan yayılan dalgaları bize zarar verici bir özelliği yok telefonla kouşurken inan çok daha fazla radyasyon alırsın ki yazıcıdan bahsediyorsun hiç bir etkisi yok meraklanma
canim peki ne dediler neyden dolayi oluyormus soyledi mi dr.bende dun bu yuzden saglik ocagina gittim gerci benm kasiklarimda baskidan cok ara ara bebegin hareketlerini rahime vurur gibi hissediyordum.bence bi git icin rahat etsin yoksa huzursuz oluyor insan malesef
bendede yanma falan yok canim bir sorun olmasinda katlaniriz yani yurumek istemiyorum artik yuruyunce cok kotu oluyoayn agrı bende de var hatta bıcak saplıyorlar gıbı,doktora sordum ıdrarda yanma yoksa normal dedı hem de detaylı ultrasonda bakıyordu.Bu haftalarda olcak o kadar dedı hatta
bizdeki yazıcı kablolu bağlantılı canım wi-fi değil ama yine de emin olamadım. tabi bide o var bankada çalışıtığım için sağım solum pc dolu belki 100den fazla pc vardır bulunduğum katta doğru ne kdr kaçabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?