2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba güzel anneler işe başladıktan sonra bir kaç ay oğluma annem baktı sonra hem fiyat olarak hemde iyi olacağını düşündüğüm bir yere oğlumu verdim ama son zamanlarda nedense oğlum kesinlikle kreşe gitmek istemiyor ve ağlıyor bende ilk başlarda çok diretsemde artık üstüne gidip üzmek istemiyorum nisanda doğum iznine ayrılacağım zaten daha sonra kreşten alacaktım evdeyim diye eşimde annen baksın bir ay daha diyor annem bakar itiraz etmez zaten ama hafta içi oğlumu sadece 2 gün görebiliyoruz uzak annem bize oğlum annemi çok sever araları baya iyi ama kafam çok karıştı eşim kesinlikle göndermek istemiyor bende çok duygusal mı oldum anlamadım gün içinde bile deli gibi özlüyorum bana akıl verin ne yapacağımı şaşırdım...

Günaydınlae bende dün gece hiç uyuyamadım bacaklarım gerildi hep uzatasım vardı kabus gibi bi gece geçirdim

Kızlar burda kar tatili, tadını çıkarttım bu saate kadar uyudum.. Rüyamda rahmetli kardeşimi gördüm, yumruk büyüklüğünde cevizler yediriyordu bana, o kadar lezzetliydi ki.. Çok duygusal uyandım

ayy canim haftana gore bebisin donmus gibi duruyo resimde sen birsey hissettin mi tatlim bu haftalarda mi donuyormus
canım bizim bebiş sürekli hareket halinde bi aşağıdan bişey hissediyorum bi yukardan sanırım bi koluyla vuruyor bi ayagıyla bazende kafasını oynatıyor sanırım. cunku sabit bi bi noktadan hissetmediğim için farkedemiyorum o an nerde olduğunu :)))

çok saol canım ne kdr pimpirkli anneler olduk yahu nelerden sakınır olduk şimdiden onları annelik böle bişeymiş demekki annemize kızıyorduk daha dune kadar üstümüze çok düşüyorlar die :))

çok saol canım ne kdr pimpirkli anneler olduk yahu nelerden sakınır olduk şimdiden onları annelik böle bişeymiş demekki annemize kızıyorduk daha dune kadar üstümüze çok düşüyorlar die :))

ya sorma annelık duygusu şimdiden içmize yerleşiverdi birde onları gördüğümüzde düşün ne olacak :) bu haftalar en kıpırdak zamanları yerleri de bol gezinip duruyorlar içeride ama 30 lardan sonra mecbur azalacakmış hareketleri yerleri daralacak falan o zamanda bundan yakınıcaz işte :) sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz baya bir eşikten geçtik artık hiç birşey olmıcak inşallah..

masallah masallah yaramaz minnik bayagi hareketli olacak galiba annesi

Günaydın kızlar nasılsınız? Abimizi okula hazırlıyoruz. Sabah butikbebe den alışveriş yaptım indirimli güzel ürünler var sizede haber vermek istedim. Oğluşuma 3lü uzunkollu çıtçıtlı badi,3lü alt, 7li zıbın seti, 2li taraftar çıtçıtlısı, bi tanede şortlu tulum aldım sıcaklarda giymesi için. Çok uygun geldi 100 lira tuttu.

kızlar haftasonu özel hastanelerde şeker yüklemesi yapılıyor mu sürekli ayda bir izini almaktan sıkıldım

Eki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusum masallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Gözünaydın canım, maşallah oğluşuna, tombik olmuş maşallah küçük paşa

ben tam bi tulum beğendim tam alırken başkası aldı 0-3 aylık sen miydin yoksa o:)) bende 3-6 sını aldım:)

günaydın hepinize kızlarrr oyyy canım durumunu çok iyi anliyorum ama benim durum daha vahim... ailem 1000 km uzakta hadi buna katlanilir ama esimle de ayrı sehırlerdeyiz yapayalnız burda koca evde.daha önce deselerdi koca bir evde eşinden ayrı hamile halinle tek başına yayacaksin hadi ordan derdim.

Ama başa gelince katlaniliyormus. Ben de çok sinirli yapıya sahiptim.hamilelikte daha da arttı ama eşim bile yok yanımda kapris yapayım rahatlayayim. Ancak telefondan kafasını yiyorum işte.

okulda da barut gibiyim. haliyle kim ne dese bi Mana çıkarıyorum durumum hiç iyi değil acilen izne ayrılmak lazım. Senin halin de çok normal canım olacak böyle şeyler arada en azından eşin yanında. Ben geceleri tek başıma uykum bile sorun inan allah sabır versin bizlere çabucak geçsin şu dönemm

merhaba kızlarrr nasılsınız bebişler nasıl? oğlum çok sakin iki gündür bekliyorum hareketlenmesini.
bugün öğlene kadar çalışacağım izin aldım annemler gidiyor malesef
bu arada geçenlerde bahsetmiştim ev mevzusundan evimizi değiştirmeyi düşünüyoruz diye. anlaştık 7 ay sonra teslim edecekler. şimdi oturduğumuz evede müşteri çıktı bakalım aslında hemen satma niyetimiz yoktu ama anlaşabilirsek neden olmasın dedim ama konuşacağız bir daha taşınma telaşım olmasın diğer ev teslim edilinceye kadar kira ödeyeceğiz artık evimize. hayırlısı olur inşallah.

Kizlar benim kizim asagiya vurmaya basladi bayagi. Yukari cikacagi halde. Sizde durumkar nasil? Endiselenmeli miyim?

yani canim onun için hiç sorun etme kafana takma, Allaha emanetler herseyden de koruyamayiz malesef

geçmiş olsun canımm inş hasta olmazsın ballı süt iyi gelir bide kendini sıcakta tutmaya çalış

saol canim aksam eve gidince içmeye çalisayim bari, insallah yakalanmam :)

Eki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusum masallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder

merhaba

severim senin oglusunu masallah ask bu bebekler yaaa Rabbim nazarlardan korusun
oyy 1 kiloya ne kalmis masallahhh

canım benim masamda da yazıcı tarayıcı herbirşey var.

Günaydin kizlar

Cok fena bogazlarim yaniyor yine hasta olucam sanirim
sabah ilik süt içtim daha ne yapsam bilemedim sirketteyim ve poset çay içmek istemiyorum
canımyaa çok dikkat et kendine geçmiş olsun.

Günaydınlae bende dün gece hiç uyuyamadım bacaklarım gerildi hep uzatasım vardı kabus gibi bi gece geçirdim

Kızlar burda kar tatili, tadını çıkarttım bu saate kadar uyudum.. Rüyamda rahmetli kardeşimi gördüm, yumruk büyüklüğünde cevizler yediriyordu bana, o kadar lezzetliydi ki.. Çok duygusal uyandım
başınız sağolsun canım.
maşallahh kuzucuğa
Eki Görüntüle 1411496
çok sevindim canım maşallah
günaydın canım bende bakayım bi
Allah kolaylık versin canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…