- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.961
ayy canim haftana gore bebisin donmus gibi duruyo resimde sen birsey hissettin mi tatlim bu haftalarda mi donuyormusgeçmiş olsun canımm inş hasta olmazsın ballı süt iyi gelir bide kendini sıcakta tutmaya çalış
canım bizim bebiş sürekli hareket halinde bi aşağıdan bişey hissediyorum bi yukardan sanırım bi koluyla vuruyor bi ayagıyla bazende kafasını oynatıyor sanırım. cunku sabit bi bi noktadan hissetmediğim için farkedemiyorum o an nerde olduğunu :)))ayy canim haftana gore bebisin donmus gibi duruyo resimde sen birsey hissettin mi tatlim bu haftalarda mi donuyormus
çok saol canım ne kdr pimpirkli anneler olduk yahu nelerden sakınır olduk şimdiden onları annelik böle bişeymiş demekki annemize kızıyorduk daha dune kadar üstümüze çok düşüyorlar die :))cnm benımde yanımda olmasa da yakınımda yazıcı. aynen etrafta bisuru de var zaten. ufo çalışıyor 3 metre ötemde. çalışma ortamında kaçamıyoruz maalesef için rahat olsun bebişler içeride kalp sesımızı bağırsak seslerini falan yeterince duyuyorlar yazıcıdan korkmaz öyle düşünme için rahat olsun.
çok saol canım ne kdr pimpirkli anneler olduk yahu nelerden sakınır olduk şimdiden onları annelik böle bişeymiş demekki annemize kızıyorduk daha dune kadar üstümüze çok düşüyorlar die :))
masallah masallah yaramaz minnik bayagi hareketli olacak galiba annesicanım bizim bebiş sürekli hareket halinde bi aşağıdan bişey hissediyorum bi yukardan sanırım bi koluyla vuruyor bi ayagıyla bazende kafasını oynatıyor sanırım. cunku sabit bi bi noktadan hissetmediğim için farkedemiyorum o an nerde olduğunu :)))
Gözünaydın canım, maşallah oğluşuna, tombik olmuş maşallah küçük paşaEki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusummasallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Günaydın kızlar nasılsınız? Abimizi okula hazırlıyoruz. Sabah butikbebe den alışveriş yaptım indirimli güzel ürünler var sizede haber vermek istedim. Oğluşuma 3lü uzunkollu çıtçıtlı badi,3lü alt, 7li zıbın seti, 2li taraftar çıtçıtlısı, bi tanede şortlu tulum aldım sıcaklarda giymesi için. Çok uygun geldi 100 lira tuttu.
günaydın hepinize kızlarrrGünaydın güzel haziran anneleri...
Bugün hiiiç mutlu değilim... Oysa dün ne kadar mutluydum. Duygusal dalgalanmalarım hat safhada.
Eşime karşı hep alınıyorum. Benimle ilgilenmiyor gibi geliyor daha doğrusu ben daha fazla ilgi istiyorum galiba. En ufak Bi yüzü düşse hemen kurmaya başlıyorum kafamda. Bu yüzden hep üzülüyorum.
Napıcam bilmiyorum hemen ağlıyorum...
Mutlu değilim. Çok kilo aldım. Burada yalnızım annem babam ablam kimsem yok. Üç beş yeni arkadaş onlarla da çok görüşmüyoruz zaten haftada bir gün. Bende haliyle eşimin üzerine düşüyorum.
Cok sag ol canim benimGözünaydın canım, maşallah oğluşuna, tombik olmuş maşallah küçük paşa
bizdeki yazıcı kablolu bağlantılı canım wi-fi değil ama yine de emin olamadım. tabi bide o var bankada çalışıtığım için sağım solum pc dolu belki 100den fazla pc vardır bulunduğum katta doğru ne kdr kaçabilirim ki
geçmiş olsun canımm inş hasta olmazsın ballı süt iyi gelir bide kendini sıcakta tutmaya çalış
Eki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusummasallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder
canım benim masamda da yazıcı tarayıcı herbirşey var.gunaydın kızlar size bişey sormak istiyorum. işyerimde bir kaç gundur yazıcı bnm masamda. acaba hamile olduğum için bana bir zararı dokunurmu ? bide bebeğim sürekli hareket halinde acaba yazıcının sesindenmi ürküyor ?
canımyaa çok dikkat et kendine geçmiş olsun.Günaydin kizlar
Cok fena bogazlarim yaniyor yine hasta olucam sanirim
sabah ilik süt içtim daha ne yapsam bilemedim sirketteyim ve poset çay içmek istemiyorum
Günaydınlae bende dün gece hiç uyuyamadım bacaklarım gerildi hep uzatasım vardı kabus gibi bi gece geçirdim
başınız sağolsun canım.Kızlar burda kar tatili, tadını çıkarttım bu saate kadar uyudum.. Rüyamda rahmetli kardeşimi gördüm, yumruk büyüklüğünde cevizler yediriyordu bana, o kadar lezzetliydi ki.. Çok duygusal uyandım
maşallahh kuzucuğacanım bizim bebiş sürekli hareket halinde bi aşağıdan bişey hissediyorum bi yukardan sanırım bi koluyla vuruyor bi ayagıyla bazende kafasını oynatıyor sanırım. cunku sabit bi bi noktadan hissetmediğim için farkedemiyorum o an nerde olduğunu :)))
çok sevindim canım maşallahEki Görüntüle 1411496
günaydın canım bende bakayım biGünaydın kızlar nasılsınız? Abimizi okula hazırlıyoruz. Sabah butikbebe den alışveriş yaptım indirimli güzel ürünler var sizede haber vermek istedim. Oğluşuma 3lü uzunkollu çıtçıtlı badi,3lü alt, 7li zıbın seti, 2li taraftar çıtçıtlısı, bi tanede şortlu tulum aldım sıcaklarda giymesi için. Çok uygun geldi 100 lira tuttu.
Allah kolaylık versin canımyagünaydın hepinize kızlarrroyyy canım durumunu çok iyi anliyorum ama benim durum daha vahim... ailem 1000 km uzakta hadi buna katlanilir ama esimle de ayrı sehırlerdeyiz yapayalnız burda koca evde.daha önce deselerdi koca bir evde eşinden ayrı hamile halinle tek başına yayacaksin hadi ordan derdim.
Ama başa gelince katlaniliyormus. Ben de çok sinirli yapıya sahiptim.hamilelikte daha da arttı ama eşim bile yok yanımda kapris yapayım rahatlayayim. Ancak telefondan kafasını yiyorum işte.
okulda da barut gibiyim. haliyle kim ne dese bi Mana çıkarıyorum durumum hiç iyi değil acilen izne ayrılmak lazım. Senin halin de çok normal canım olacak böyle şeyler arada en azından eşin yanında. Ben geceleri tek başıma uykum bile sorun inanallah sabır versin bizlere çabucak geçsin şu dönemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?