2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar benim kizim asagiya vurmaya basladi bayagi. Yukari cikacagi halde. Sizde durumkar nasil? Endiselenmeli miyim?

benimki gündüz is yerinde otururken çogunlukla asagidan vuruyor canim çok nadir göbegimin üstüne çiktigi zamanlar..
aksam uzaninca biraz olsun hafiften yukari çikiyor..
Endiselencek bisey yoktur yahu, olsa doktorlarimiz derdi :)

Evet canim amin insallah cok sag ol

Bu arada kizlar 24. haftadayim toplam 3 kilo almisim

sana da oğluna da maşallah aldığın kılolar yavruya yaramış sadece :) naSIL başardın bu kadar az almayı :) benım iştahım normal olduğu halde 6-7 kilo aldım. ama tatlıyı abartıyorum sadece farkındayım..

Haklisin canim senin icin daha zor... bende yine alingandim ama bu kadar degil. Bu sabah kesintisiz 2 saat agladim mesela. Geldi esim gozlerimi optu ama ondan sonra yine ağladım. Ben istiyorum ki bana hic kizmasin. Ama oyle de olmuyor iste. Cok sey istiyorum canim. Inşallah bi an once sende esine yavruna kavusursun <3 allah kolaylık versin hepimize.

Cok sag ol canim

Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimherhalde son aylarda alicam

canım nasılsın? evet bizdede aynı oluyor ara ara yukarıda hissediyorum ama özellikle yatarken aşağılara vuruyor gibi geliyor.
Iyi diyelim Iyi olalim canım. Onceden gobek deligimin hemen altina vuruyordu simdi kasiklarima vuruyor sanki rahim agzina vuruyor hafiften de canim aciyor vurunca.

kızlarr ben ayrıntılı ultrasonu devlette çektireceğim daha önce hiç kontrolede gitmemiştim devlete. ultrason kağıdını veriyorlar mı?

Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimherhalde son aylarda alicam

maşallah canım 3 kilo çok iyi bende 4 kilo aldım boyum uzun olduğu için çevremdekiler onu bile farketmiyor ama ben kendime ağır gelmeye başladım:) bundan sonraki aylarda zaten az aldım diye ipin ucunu kaçırırsak bilemem izne falan ayrılacağız bütün gün evde daha çok sıkılıp daha çok yiyeceğiz muhtemelen 10 kilo daha doğuma kadar alırız

Merhaba arkadaslar,
suan 21. haftamdayim ve yaklasik 3-4 gündür cok kötü uyuyorum. Yani uyumak sorun degil ama uyudugumda her Saat uyaniyorum, her seferinde degisik degisik kabuslar görüyorum, bütün aklima takilan sorunlari görüyorum ve sabah uyandigimda basim/belim agriyor.
Aranizda böyle bir durumu yasiyan varmi?

Evet cok sukur iyi gidiyoruz

canım gebeliğin ilk aylarında alınan kilolar daha kalıcı alıyor nedense son aylarda alınanlar hep bebeğe gidiyor sanırım. bu benim 2. gebeliğim ilkinde evdeydim 12 kilo aldım ama 7. aydan sonra almadım pek ama kiloları vermem zor oldu. tabi bünye meseleside 30 kilo ile hamileliğini tamamlayıp sonrasında tığ gibi olan arkadaşlarımda var.

Sag ol canim benim de boyum uzun o yuzden sadece tombik gobek var pantolonlarimi hala giye biliyorum,ben zaten evdeyim eskisi gibi normal yiyorum ekmek falan cok yemem amma annem bana tatli yollamis kesin onlar 1 kilo aldirir bana bebisler saglikli olsun zaten yaza denk geliyor kilolar gidicek hepsi no problem kizlar

canımya bende de tam tersi uyuyamıyorum bütün gece aklımda bir dünya şey. ama kabus görmekte çok kötüdür eminim. salı günü doğum psikoloğundan randevu aldım daha önce gebelik eğitimleri almıştım kendisinden. sanırım bebekle ilgili endişelerim uyutmuyor beni 5 aydır.

@melegim66 yok canm onemli bir sey gibi yaklasmadilar saglik ocaginda pek ilgili degiller acikcasi.benimki tekrarlamadigi icin kendi dr.da gitmedim.ama bence rahim genisledikce b u tarz seylerle karsilasicaz kendi dr.um her 4 saatte 1 bu tarz agrilar ve gecer demisti eger gecmzse durum sikintili demek bence Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…