- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.981
Kizlar benim kizim asagiya vurmaya basladi bayagi. Yukari cikacagi halde. Sizde durumkar nasil? Endiselenmeli miyim?
Evet canim amin insallah cok sag olyani canim onun için hiç sorun etme kafana takma, Allaha emanetler herseyden de koruyamayiz malesef
saol canim aksam eve gidince içmeye çalisayim bari, insallah yakalanmam :)
merhaba
severim senin oglusunu masallah ask bu bebekler yaaa Rabbim nazarlardan korusun
oyy 1 kiloya ne kalmis masallahhh
canımyaa çok dikkat et kendine geçmiş olsun.
Bu arada kizlar 24. haftadayim toplam 3 kilo almisim
Haklisin canim senin icin daha zor... bende yine alingandim ama bu kadar degil. Bu sabah kesintisiz 2 saat agladim mesela. Geldi esim gozlerimi optu ama ondan sonra yine ağladım. Ben istiyorum ki bana hic kizmasin. Ama oyle de olmuyor iste. Cok sey istiyorum canim. Inşallah bi an once sende esine yavruna kavusursun <3 allah kolaylık versin hepimize.günaydın hepinize kızlarrroyyy canım durumunu çok iyi anliyorum ama benim durum daha vahim... ailem 1000 km uzakta hadi buna katlanilir ama esimle de ayrı sehırlerdeyiz yapayalnız burda koca evde.daha önce deselerdi koca bir evde eşinden ayrı hamile halinle tek başına yayacaksin hadi ordan derdim.
Ama başa gelince katlaniliyormus. Ben de çok sinirli yapıya sahiptim.hamilelikte daha da arttı ama eşim bile yok yanımda kapris yapayım rahatlayayim. Ancak telefondan kafasını yiyorum işte.
okulda da barut gibiyim. haliyle kim ne dese bi Mana çıkarıyorum durumum hiç iyi değil acilen izne ayrılmak lazım. Senin halin de çok normal canım olacak böyle şeyler arada en azından eşin yanında. Ben geceleri tek başıma uykum bile sorun inanallah sabır versin bizlere çabucak geçsin şu dönemm
Cok sag ol canimcanım benim masamda da yazıcı tarayıcı herbirşey var.
canımyaa çok dikkat et kendine geçmiş olsun.
başınız sağolsun canım.
maşallahh kuzucuğa
çok sevindim canım maşallah
günaydın canım bende bakayım bi
Allah kolaylık versin canımya
canım nasılsın? evet bizdede aynı oluyor ara ara yukarıda hissediyorum ama özellikle yatarken aşağılara vuruyor gibi geliyor.Kizlar benim kizim asagiya vurmaya basladi bayagi. Yukari cikacagi halde. Sizde durumkar nasil? Endiselenmeli miyim?
bende yaklaşık 4 kilo aldım kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyorum:)Bu arada kizlar 24. haftadayim toplam 3 kilo almisim
rica ederimmtesekkür ederim canim
Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimsana da oğluna da maşallah aldığın kılolar yavruya yaramış sadece :) naSIL başardın bu kadar az almayı :) benım iştahım normal olduğu halde 6-7 kilo aldım. ama tatlıyı abartıyorum sadece farkındayım..
Iyi diyelim Iyi olalim canım. Onceden gobek deligimin hemen altina vuruyordu simdi kasiklarima vuruyor sanki rahim agzina vuruyor hafiften de canim aciyor vurunca.canım nasılsın? evet bizdede aynı oluyor ara ara yukarıda hissediyorum ama özellikle yatarken aşağılara vuruyor gibi geliyor.
evet canım bendede aynı ama acıtmıyor doktoruna bir danış istersen.Iyi diyelim Iyi olalim canım. Onceden gobek deligimin hemen altina vuruyordu simdi kasiklarima vuruyor sanki rahim agzina vuruyor hafiften de canim aciyor vurunca.
Evet cok sukur iyi gidiyoruzbende yaklaşık 4 kilo aldım kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyorum:)
rica ederimm
Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimherhalde son aylarda alicam
Ben tulum almadım canım zıbın takımı aldım, ben değildim o kişi :)) Güle güle giysin bebişin inşallah.ben tam bi tulum beğendim tam alırken başkası aldı 0-3 aylık sen miydin yoksa o:)) bende 3-6 sını aldım:)
Evet cok sukur iyi gidiyoruz
canım gebeliğin ilk aylarında alınan kilolar daha kalıcı alıyor nedense son aylarda alınanlar hep bebeğe gidiyor sanırım. bu benim 2. gebeliğim ilkinde evdeydim 12 kilo aldım ama 7. aydan sonra almadım pek ama kiloları vermem zor oldu. tabi bünye meseleside 30 kilo ile hamileliğini tamamlayıp sonrasında tığ gibi olan arkadaşlarımda var.maşallah canım 3 kilo çok iyi bende 4 kilo aldım boyum uzun olduğu için çevremdekiler onu bile farketmiyor ama ben kendime ağır gelmeye başladım:) bundan sonraki aylarda zaten az aldım diye ipin ucunu kaçırırsak bilemem izne falan ayrılacağız bütün gün evde daha çok sıkılıp daha çok yiyeceğiz muhtemelen 10 kilo daha doğuma kadar alırız
Sag ol canim benim de boyum uzun o yuzden sadece tombik gobek var pantolonlarimi hala giye biliyorum,ben zaten evdeyim eskisi gibi normal yiyorum ekmek falan cok yemem amma annem bana tatli yollamis kesin onlar 1 kilo aldirir banamaşallah canım 3 kilo çok iyi bende 4 kilo aldım boyum uzun olduğu için çevremdekiler onu bile farketmiyor ama ben kendime ağır gelmeye başladım:) bundan sonraki aylarda zaten az aldım diye ipin ucunu kaçırırsak bilemem izne falan ayrılacağız bütün gün evde daha çok sıkılıp daha çok yiyeceğiz muhtemelen 10 kilo daha doğuma kadar alırız
canımya bende de tam tersi uyuyamıyorum bütün gece aklımda bir dünya şey. ama kabus görmekte çok kötüdür eminim. salı günü doğum psikoloğundan randevu aldım daha önce gebelik eğitimleri almıştım kendisinden. sanırım bebekle ilgili endişelerim uyutmuyor beni 5 aydır.Merhaba arkadaslar,
suan 21. haftamdayim ve yaklasik 3-4 gündür cok kötü uyuyorum. Yani uyumak sorun degil ama uyudugumda her Saat uyaniyorum, her seferinde degisik degisik kabuslar görüyorum, bütün aklima takilan sorunlari görüyorum ve sabah uyandigimda basim/belim agriyor.
Aranizda böyle bir durumu yasiyan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?