- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.001
cnm bana bir spor hocası doğumdan 6 ay sonra başlayın dedi..daha erken olursa laktik asit salgılanıyormuş ve anne sütünün kalitesi bozuluyormuş..kesinlikle
acaba ne kadar zamandan sonra toparlanip spora baslayabiliriz
cnm ben de sendenim..eşim yok..bilmediğim sevmediğim bir şehirde kendi başıma yaşıyorum..akşam felan neyse de geceleri hakkaten zor oluyor...günaydın hepinize kızlarrroyyy canım durumunu çok iyi anliyorum ama benim durum daha vahim... ailem 1000 km uzakta hadi buna katlanilir ama esimle de ayrı sehırlerdeyiz yapayalnız burda koca evde.daha önce deselerdi koca bir evde eşinden ayrı hamile halinle tek başına yayacaksin hadi ordan derdim.
Ama başa gelince katlaniliyormus. Ben de çok sinirli yapıya sahiptim.hamilelikte daha da arttı ama eşim bile yok yanımda kapris yapayım rahatlayayim. Ancak telefondan kafasını yiyorum işte.
okulda da barut gibiyim. haliyle kim ne dese bi Mana çıkarıyorum durumum hiç iyi değil acilen izne ayrılmak lazım. Senin halin de çok normal canım olacak böyle şeyler arada en azından eşin yanında. Ben geceleri tek başıma uykum bile sorun inanallah sabır versin bizlere çabucak geçsin şu dönemm
cnm uyku kalitemiz berbat artık..eskisi gibi deliksiz uyumak namümkün..gecenin tam ortasında zart diye uyanıyorum ben de..uyuyana kadar cnm çıkıyor tekrar..sabah da 6 da gözüm açılıyor bir daha uyumak yok..Merhaba arkadaslar,
suan 21. haftamdayim ve yaklasik 3-4 gündür cok kötü uyuyorum. Yani uyumak sorun degil ama uyudugumda her Saat uyaniyorum, her seferinde degisik degisik kabuslar görüyorum, bütün aklima takilan sorunlari görüyorum ve sabah uyandigimda basim/belim agriyor.
Aranizda böyle bir durumu yasiyan varmi?
cnm yazıcının sesi o kadar etkilemez..radyasyondan kaçınmak da artık çok zor...tlf, wifi herşey radyasyon..yazıcı devede kulak kalıyor..ama yine de neyden kaçınabilirsek o kadar iyi...gunaydın kızlar size bişey sormak istiyorum. işyerimde bir kaç gundur yazıcı bnm masamda. acaba hamile olduğum için bana bir zararı dokunurmu ? bide bebeğim sürekli hareket halinde acaba yazıcının sesindenmi ürküyor ?
merhaba canım bende pazartesi gidip yaptırayım diyorum salıda ayrıntılı için gideceğim doktora.gunaydin guzel anneler
sabah saglik ocagina gittik kan verdik kizimla rutun kontrollermis.umarim sizde bebislerinizde iidr.guzel gunler olsun hepinize
bende her 2 saatte 1 uyaniyrm onceleri cok fazla ruya goruyordum ama simdi azaldi.bence kafana taktigin sorunlar malesef ruyalarinda hayat buluyor.bilincalti berbat bisey.uyumadan ayetel kursi yi oku ben bol bol okuyup yatiyrm zaten dogru duzgun uyku yok 4 yastikla beraber yatiyrmMerhaba arkadaslar,
suan 21. haftamdayim ve yaklasik 3-4 gündür cok kötü uyuyorum. Yani uyumak sorun degil ama uyudugumda her Saat uyaniyorum, her seferinde degisik degisik kabuslar görüyorum, bütün aklima takilan sorunlari görüyorum ve sabah uyandigimda basim/belim agriyor.
Çok zor valla canım durumumuz. Kendimi tek sanıyordum bu durumda olan.ben bir de küçücük bi ilcedeyim boğulma üzereyim. Siz de iş nedeniyle mi ayrisiniz?cnm ben de sendenim..eşim yok..bilmediğim sevmediğim bir şehirde kendi başıma yaşıyorum..akşam felan neyse de geceleri hakkaten zor oluyor
bende carsamba gidecegim ayrintiliya tekrar 18.haftada gitmistim ben o zamnda donmedi minnosum bobrekleri tam gorememistik.ii sonuclar aliriz ins.merhaba canım bende pazartesi gidip yaptırayım diyorum salıda ayrıntılı için gideceğim doktora.
inşallahh canımbende carsamba gidecegim ayrintiliya tekrar 18.haftada gitmistim ben o zamnda donmedi minnosum bobrekleri tam gorememistik.ii sonuclar aliriz ins.
Merhaba arkadaslar,
son aylarda alırsın ama en fazla 10 kilo ile kaparsın sen cnm doğum sonrasına tığ gibi olursun :))Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimherhalde son aylarda alicam
Bakalim canm hayirlisi insallahson aylarda alırsın ama en fazla 10 kilo ile kaparsın sen cnm doğum sonrasına tığ gibi olursun :))
cnm bana bir spor hocası doğumdan 6 ay sonra başlayın dedi..daha erken olursa laktik asit salgılanıyormuş ve anne sütünün kalitesi bozuluyormuş..
canım dün 10 aylık bebeği olan bir arkadaşım, geçen sene mayısta doğum yapmıstı, ilk doğdunda bir hafta filan, hastane çıkışı seylerinde olan, zıbın+kolsuz atlet+ayaklı ve uzun kollu penye tulum giydirmemi önerdi. Sonra yavas yavas zıbını cıkarıp kolsuz atlet+tulum, yaz ilerledikçe sadece kolsuz tulum giydirmemi söyledi.merhaba kızlar internetten alışveriş yapıyorum ama bişey sorucam 0-3 aylık tulumlarınızı ayaklı ve uzun kollu mu aldınız ya da badileri uzun kollu mu aldınız ben aydında yaşıyorum yazın çok sıcak oluyor kısa kollu alsam üşür mü yinede acil cevap verirseniz sevinirim
aynen telefonların zararı cok büyük. ama malesef her yer var. ben kulaklıkla konusmaya calisiyorum, belki etksini azaltır diye.canım ben bilgisayar öğretmeniyim sabahtan akşama kadar laboratuarda 15 tane bilgisayarla uğraşıyorum merak etme bilgisayardan yayılan dalgaları bize zarar verici bir özelliği yok telefonla kouşurken inan çok daha fazla radyasyon alırsın ki yazıcıdan bahsediyorsun hiç bir etkisi yok meraklanma
evet canım. tedirgin uyuyoruz ya ondan oluyor. gece yatmadan önce ılık bir duş almaya calis. bana iyi geldi. daha rahat uyuyorum öyle. bebeğini düşün, onunla geçireceğiniz güzel günleri, ben böyle daha rahat uyuyorum, ama tabii tedirginlik hepimizde var.Merhaba arkadaslar,
Geçti canim heralde kuvvetlendi kizcem o yuzden biraz fazla hissettim. O iyi olsun da vursun dursun :)evet canım bendede aynı ama acıtmıyor doktoruna bir danış istersen.
masallah ogluna ıyı beslemıssın canımEki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusummasallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Cok sag ol canim Insallah hic bir sorun yasamayiz benim tansiyon normal cok sukur ama arada bir carpintim oluyr onun icinde dr bi ilac verdi dil altinda eritiyorsun iyi geliyor omasallah ogluna ıyı beslemıssın canımArtık bundan sonra bebekle ılgılı sorunlar kalmıyor detaylıdan sonra insanın ıcı rahat edıyor.Gerıde seker yuklemesı tansıyon sıkıntısı var ınsallah onu da atlatırız
kiz sen konusma inceciksin nerene aldin 12 kiloyu bilemedim
Hehehh hadi bakalim ins cnm az kilo alanlar dogumdan sonra alsinlar insssssssaallaaahhh biz ip gibi olalimmm insaaallaaahhhKizlar sag salim doguralim en hizli biz wercez kilolari:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?