2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gunaydin guzel anneler
sabah saglik ocagina gittik kan verdik kizimla rutun kontrollermis.umarim sizde bebislerinizde iidr.guzel gunler olsun hepinize

kesinlikle
acaba ne kadar zamandan sonra toparlanip spora baslayabiliriz
cnm bana bir spor hocası doğumdan 6 ay sonra başlayın dedi..daha erken olursa laktik asit salgılanıyormuş ve anne sütünün kalitesi bozuluyormuş..

cnm ben de sendenim..eşim yok..bilmediğim sevmediğim bir şehirde kendi başıma yaşıyorum..akşam felan neyse de geceleri hakkaten zor oluyor...

cnm uyku kalitemiz berbat artık..eskisi gibi deliksiz uyumak namümkün..gecenin tam ortasında zart diye uyanıyorum ben de..uyuyana kadar cnm çıkıyor tekrar..sabah da 6 da gözüm açılıyor bir daha uyumak yok..
cnm yazıcının sesi o kadar etkilemez..radyasyondan kaçınmak da artık çok zor...tlf, wifi herşey radyasyon..yazıcı devede kulak kalıyor..ama yine de neyden kaçınabilirsek o kadar iyi...

bende her 2 saatte 1 uyaniyrm onceleri cok fazla ruya goruyordum ama simdi azaldi.bence kafana taktigin sorunlar malesef ruyalarinda hayat buluyor.bilincalti berbat bisey.uyumadan ayetel kursi yi oku ben bol bol okuyup yatiyrm zaten dogru duzgun uyku yok 4 yastikla beraber yatiyrm sol yatis yastigim varda onunla biraz rahatim allahtan

cnm ben de sendenim..eşim yok..bilmediğim sevmediğim bir şehirde kendi başıma yaşıyorum..akşam felan neyse de geceleri hakkaten zor oluyor
Çok zor valla canım durumumuz. Kendimi tek sanıyordum bu durumda olan.ben bir de küçücük bi ilcedeyim boğulma üzereyim. Siz de iş nedeniyle mi ayrisiniz?

merhaba canım bende pazartesi gidip yaptırayım diyorum salıda ayrıntılı için gideceğim doktora.
bende carsamba gidecegim ayrintiliya tekrar 18.haftada gitmistim ben o zamnda donmedi minnosum bobrekleri tam gorememistik.ii sonuclar aliriz ins.

cogumuz boyle bir sorun yasadik. Kabuslar gorduk. Ama haftana bakiyorum hep ayni haftalar ayni seyler yasiyoruz. Bir sure sonra geciyor. Endiselenme

Cok sag ol canim benim,evet oglum almis hepsini ben cok yagli falan yemem normal 3 ogun yiyorum ama tatli da yiyorum pasta falan herhalde genetikdir ben de sasirdim en son gecen ay 2 kilo almistim 1 aya 1 kilo almisimherhalde son aylarda alicam
son aylarda alırsın ama en fazla 10 kilo ile kaparsın sen cnm doğum sonrasına tığ gibi olursun :))

Kızlar bende 60,700 gr ile hamile kaldım, şuan 61,500 gr. Kilo alamıyorum ama etek ve pantolonlarımın içine giremiyorum. Karnım çıktığı için. Bakalım 9 ayın sonunda nasıl olcam.

canım dün 10 aylık bebeği olan bir arkadaşım, geçen sene mayısta doğum yapmıstı, ilk doğdunda bir hafta filan, hastane çıkışı seylerinde olan, zıbın+kolsuz atlet+ayaklı ve uzun kollu penye tulum giydirmemi önerdi. Sonra yavas yavas zıbını cıkarıp kolsuz atlet+tulum, yaz ilerledikçe sadece kolsuz tulum giydirmemi söyledi.

aynen telefonların zararı cok büyük. ama malesef her yer var. ben kulaklıkla konusmaya calisiyorum, belki etksini azaltır diye.

evet canım. tedirgin uyuyoruz ya ondan oluyor. gece yatmadan önce ılık bir duş almaya calis. bana iyi geldi. daha rahat uyuyorum öyle. bebeğini düşün, onunla geçireceğiniz güzel günleri, ben böyle daha rahat uyuyorum, ama tabii tedirginlik hepimizde var.

Eki Görüntüle 1411496
Merhaba kizlar,biz oglumla ayrintili ultrasindan geldik cok sukur her sey normal dedi dr 700gr olmus oglusum masallah,ellerini de yuzune koymus yatiyor ,insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder
masallah ogluna ıyı beslemıssın canımArtık bundan sonra bebekle ılgılı sorunlar kalmıyor detaylıdan sonra insanın ıcı rahat edıyor.Gerıde seker yuklemesı tansıyon sıkıntısı var ınsallah onu da atlatırız

Cok sag ol canim Insallah hic bir sorun yasamayiz benim tansiyon normal cok sukur ama arada bir carpintim oluyr onun icinde dr bi ilac verdi dil altinda eritiyorsun iyi geliyor o

Hahahahhh onu ben de kimselerde bilmiyor Cnmnerde benm kilolarrr ppaylaşım bi gören olur belki dedim yok yine görünme. bebis goguslerden 4 kilo almışolsam 2 kilo da kalçadan alsam 6 kilo bnm minnaktamidir acabaaaa :) :)
kiz sen konusma inceciksin nerene aldin 12 kiloyu bilemedim

Kizlar sag salim doguralim en hizli biz wercez kilolari:))))
Hehehh hadi bakalim ins cnm az kilo alanlar dogumdan sonra alsinlar insssssssaallaaahhh biz ip gibi olalimmm insaaallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…