2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok zor valla canım durumumuz. Kendimi tek sanıyordum bu durumda olan.ben bir de küçücük bi ilcedeyim boğulma üzereyim. Siz de iş nedeniyle mi ayrisiniz?
evet cnm...onun için kaldığım şehri, arkadaşlarımı bırakıp geldim güya birlikte oluruz diye..yine yalnızım..keşke hiç gelmeseydim..pişmanım ama yapacak birşey yok artık..burası da güya şehir cnm ama ilçeden pek farkı yok benim için..

Oy kiz gobislerine baaak nasilda belli masaallah...

Benim gobis sivri yanlarin bos belimin oyuntusu kaybolmamis...

Kizlar bu arada ilk 3 ay 7.3 kilo almistim
2 ay hic almadim bikac haftada2.4 almisim...
9.7 etti daha bikac ay var napcez bakalim...
Ilk gebeligimde 12 kilo almistim 40 gunde eski kotlarimi giyip ise gitmistim...
Yaz ya veririz kizlar
Bu arada 2. Tetanos oldum bu sabah agri yapti ilk asida hicbisey olmamisti...
Yapan hemsire farkliydi bu sefer...
3. Asimiz dogumdan 3 ay sonraymis isyege bagliymis haberiniz olsun...
Yarinda devlette holter taktircam yine...
Ozelde taktirdim bisi cikmadi ozelde kalp usgmde bidi cikmadi devlette kalp usgmde sol kapakcikta bisiler cikti...
Bakam holter sonucunuda alayim dr ne dicek...
Esime malzeme cikcak gene canli bomba gibisin hatun xray cihazlarindan gecersen otersin diyor...
Daha ne espriler hay ALLAHim
Birazdan karyolamizi almaya gitcez insaallah teyzisler...

Kızlar maşallah size:)

bende birazdan size kocaman göbüşümü yollarım:) 23. haftaya başlaadık bugün tam 7 kilo:) ben haftada 2 kez pilatese devam, 2 gün 6KM yürüyüş, 1 gün evde 1 saat bisiklet:) ve sonuç:))) ama sıkıyım buna şükür.

Ben de oğluşuma yeni ciciler aldım. Ama abarttım biraz galiba bildiğin 3 aylık şortlar, gömlekler:) inşallah olur:)

Eklentiler

• 1..webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 120
  • 2..webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 152
  • 4..webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 124

canım ara ara canım bişeyler istediğinde iştahla yiyorum ama onun dışında mecburiyetten yiyorum. İstahım da yok öyle aman aman. Zaten kusmalarım da arada da olsa devam ediyor. Doktorum doğurunca kurtulacaksın kusmalardan daha yapcak bişey yok diyor.Bende diyorum doğurayım herşeyi yiyeceğim diye.

Güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah canım. Çok güzeller.

Sizin göbüşler harika kızlar maşallah.

Benim göbüş sizlerinkinin üçte biri kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…