- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.021
Kalp kalbe karşı :)))))))))
Aaaa cidden aynı anaaaa :) yerim senin gobisiniiiKalp kalbe karşı :)))))))))
Bende alırım Bi ısırık o gobusten heheh :))Aaaa cidden aynı anaaaa :) yerim senin gobisiniii
evet cnm...onun için kaldığım şehri, arkadaşlarımı bırakıp geldim güya birlikte oluruz diye..yine yalnızım..keşke hiç gelmeseydim..pişmanım ama yapacak birşey yok artık..burası da güya şehir cnm ama ilçeden pek farkı yok benim için..Çok zor valla canım durumumuz. Kendimi tek sanıyordum bu durumda olan.ben bir de küçücük bi ilcedeyim boğulma üzereyim. Siz de iş nedeniyle mi ayrisiniz?
ben de....23 hafta 9 kiloooooooooAz kilo alan anneleer sizi kiskaniyorum ne yalan söyleyeyim
Kiz gobisi mi? Benimkine benziyorrrbu da 3 hafta önce ben :)
yok şekercim erkek göbişi aslında ama ben her yerden şiştiğim için ayırt edilmiyor :)Kiz gobisi mi? Benimkine benziyorrr
Kızlar benim ağzımın tadı hiç yok, kızımda da aynı böyleydim doğum yaptığım ana kadar ağzımın tadı yoktu, ne yesem keyif almadan zorunluluktan yerdim ve tadı bir sonraki yemeğe kadar resmen ağzımda kalırdı.
Kızım doğdu ben 15 dk. sonra söylemesi çok ayıptır kumpir istedim malüm saat 8,20 de doğduğu için o saatte açık kumpirci bulamamış eşim saat 10 da almıştı.
Kısacası doğum yaptıktan hemen sonra ağzımın tadı yerine geldi.
Bu hamileliğimde de ağzımın tadı yok.
Sizde de var mı böyle bir sorun.
Az kilo alan anneleer sizi kiskaniyorum ne yalan söyleyeyim
Güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah canım. Çok güzeller.Kızlar maşallah size:)
bende birazdan size kocaman göbüşümü yollarım:) 23. haftaya başlaadık bugün tam 7 kilo:) ben haftada 2 kez pilatese devam, 2 gün 6KM yürüyüş, 1 gün evde 1 saat bisiklet:) ve sonuç:))) ama sıkıyım buna şükür.
Ben de oğluşuma yeni ciciler aldım. Ama abarttım biraz galiba bildiğin 3 aylık şortlar, gömlekler:) inşallah olur:)
amin canım inşallah cümlemizinkiniGüle güle giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah canım. Çok güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?