2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cicileriniz çoook güzel.

Erkek bebek görmeye vs. giderken alacak birşey hiç bulamam.

Ama sizler nasıl böyle güzel şeyler buluyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Demek ki alıcı gözle bakmak gerekiyormuş.

Yani benim gibisiniz desenize.

Az kaldı geçecek inş.

Bu aralarda acayip mide yanması başladı.

Canim bende 4. Leventteyim. Kesinlikle ozel levent hastanesi cengiz beyi tavsiye ederim. Yasli bir doktor ama bu alanda uzman. Beni bile o dogurtmus dusun yani:)) sgk liysan normal dogum 1500, sezeryan 2500 tl. Bi gorus derim. Hamileligimin basindan beri ona gidiyorum cok memnunum

Cicileriniz çoook güzel.

Erkek bebek görmeye vs. giderken alacak birşey hiç bulamam.

Ama sizler nasıl böyle güzel şeyler buluyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Demek ki alıcı gözle bakmak gerekiyormuş.

Canım hep internetten bulup aldım bende mağazalarda pek bir şey kalmıyor indirimde
carters ta güzel indirim var çok cici renkli şeyler var bilgin olsun

Yani benim gibisiniz desenize.

Az kaldı geçecek inş.

Bu aralarda acayip mide yanması başladı.

Ben kan kusmaya başladığım an doktor LANSOR kullanmamı istedi. Mide asit üretiyormuş gebelik reflüsü dedi. Bu yüzden o zamandan beri kullanıyorum sabahları aç karna. Bırakmayacaksın dedi aynen devam. Demir içinde solgarınkini kullanıyorum ve gece yatmadan içiyorum d vitamini de devit i kahvaltıda ekmeğe 9 damla damlatıp yiyorum tadını almıyorum bile bunlar sayesinde midem daha iyi sanırım. Eskisi kadar kusmam çok değil ama 3 günde bir garanti bazen aç bazen tok çıkarıyorum. Bu arada çay,portakal,mandalina,nar,salçalı, soğanlı, sarımsaklı yemekler yemiyorum çünkü doktor özellikle uyardı reflüyü tetikler dedi. az kaldı kuzucuklar için sabredeceğiz.

özel levent bana çok yakın sağol cevabın için hala bir doktor bulamadım aklımda bulunsun oğlumu normal doğurdum inşallah bunu da öyle doğurmak istiyorum çok teşekkürler...

İlk 3 ay sadece meyve ile beslendim canım.

Şimdi de meyveyi ağzıma süremiyorum maalesef.

Soğan, sarımsak, sucuk, pilav, zeytin, meyve tüketemiyorum.

Az daha sabır.

116 gün.

kendimi paspal hissediyorum, saçlarımın boyası geldi boyatamıyorum, giydiğin yakışmıyor, havalar soğuk çıkıp hava alıp gezip dolaşamıyorsun üstüne mide rahatsızlıkları da eklenince çabuk sıkıldım herhalde ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…