- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.041
Kızlar maşallah size:)
bende birazdan size kocaman göbüşümü yollarım:) 23. haftaya başlaadık bugün tam 7 kilo:) ben haftada 2 kez pilatese devam, 2 gün 6KM yürüyüş, 1 gün evde 1 saat bisiklet:) ve sonuç:))) ama sıkıyım buna şükür.
Ben de oğluşuma yeni ciciler aldım. Ama abarttım biraz galiba bildiğin 3 aylık şortlar, gömlekler:) inşallah olur:)
canım ara ara canım bişeyler istediğinde iştahla yiyorum ama onun dışında mecburiyetten yiyorum. İstahım da yok öyle aman aman. Zaten kusmalarım da arada da olsa devam ediyor. Doktorum doğurunca kurtulacaksın kusmalardan daha yapcak bişey yok diyor.Bende diyorum doğurayım herşeyi yiyeceğim diye.
Hmmm saglikli olsun annesi onlar icin siselim.ne olacakkkkk:)yok şekercim erkek göbişi aslında ama ben her yerden şiştiğim için ayırt edilmiyor :)
Cok sag ol canim benim evet 4 hafta once cikti cikis o cikisArifa maşallah göbüşüne.
Ne kadar büyümüş sizinkiler ya.
Canim bende 4. Leventteyim. Kesinlikle ozel levent hastanesi cengiz beyi tavsiye ederim. Yasli bir doktor ama bu alanda uzman. Beni bile o dogurtmus dusun yani:)) sgk liysan normal dogum 1500, sezeryan 2500 tl. Bi gorus derim. Hamileligimin basindan beri ona gidiyorum cok memnunummerhaba güzel anneler ben doktorumdan çok memnunum ama doğum konusunda çok kararsızım çünkü doktorum yanlızca mesai saatleri içinde doğurursam yanımda olacak akşam doğursam sadece ebeler olacak bende daha güzel bir hastane bulayım o zaman diyorum ama yakınımda gidebileceğim bir hastane arıyorum leventte oturuyorum beşiktaş mecidiyeköy şişli,buralarda bildiğiniz güzel bir hastane ve doktor varsa bana yazarmısınız çok kararsız kaldım öptüm hepinizi...
Cicileriniz çoook güzel.
Erkek bebek görmeye vs. giderken alacak birşey hiç bulamam.
Ama sizler nasıl böyle güzel şeyler buluyorsunuz şaşıyorum doğrusu.
Demek ki alıcı gözle bakmak gerekiyormuş.
Cok sag ol canim benim evet 4 hafta once cikti cikis o cikis
Yani benim gibisiniz desenize.
Az kaldı geçecek inş.
Bu aralarda acayip mide yanması başladı.
İyiyiz canimm sen nasilsin??Selam güzel haziran anneleri nasılsınız?
Kızımı okula gönderdim, işlerimi bitirdim, sadece yemek kaldı.
Nasılsınız?
Evet canim yapin oyle,ben halama cekmisim sivri karinliktaBenim ilk hamileliğimde de göbeğim çok büyük değildi.
Demekki yapım böyle diye düşünüyorum artık.
Canim bende 4. Leventteyim. Kesinlikle ozel levent hastanesi cengiz beyi tavsiye ederim. Yasli bir doktor ama bu alanda uzman. Beni bile o dogurtmus dusun yani:)) sgk liysan normal dogum 1500, sezeryan 2500 tl. Bi gorus derim. Hamileligimin basindan beri ona gidiyorum cok memnunum
Ben kan kusmaya başladığım an doktor LANSOR kullanmamı istedi. Mide asit üretiyormuş gebelik reflüsü dedi. Bu yüzden o zamandan beri kullanıyorum sabahları aç karna. Bırakmayacaksın dedi aynen devam. Demir içinde solgarınkini kullanıyorum ve gece yatmadan içiyorum d vitamini de devit i kahvaltıda ekmeğe 9 damla damlatıp yiyorum tadını almıyorum bile bunlar sayesinde midem daha iyi sanırım. Eskisi kadar kusmam çok değil ama 3 günde bir garanti bazen aç bazen tok çıkarıyorum. Bu arada çay,portakal,mandalina,nar,salçalı, soğanlı, sarımsaklı yemekler yemiyorum çünkü doktor özellikle uyardı reflüyü tetikler dedi. az kaldı kuzucuklar için sabredeceğiz.
İyiyiz canimm sen nasilsin??
Bende gun sayiyorum canimm.Abartmis olmazsin tabiki ama yinede sıkıldım deme sen:)))alinir bide yavrusun:))Çok şükür canım.
Artık gün sayıyorum sıkıldım desem abartmış mı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?