2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bunlarin hepsi gececek guzel anne yine bakimli sık halimize donucez bende cok kilo aldim oyuzden yakistiramiyorum giydiklerimi

Bunlarin hepsi gececek guzel anne yine bakimli sık halimize donucez bende cok kilo aldim oyuzden yakistiramiyorum giydiklerimi

aslında 6-7 kilo çok değil de vücut şekilsizleşiyor, göbekler, göğüsler, kalınlaşan beller.

havaların soğuk olması. :)

heheh kalan 6 kiloda yavruna gittiyse vay haline

bu da 3 hafta önce ben :)

Yaaaaa hepinizden alinti yapamadim hepinizede kocaman masallah çok sirin göbüsleriniz var Allah tamamina erdirsin saglicakla

Bi tanede benden olsun, bi kaç hafta oldu bu fotoya ama :)
Tulum denemek istiyordum denedim esimin zoruylada aldim insallah giyerim bakalim simdilik utaniyorum giymeye nedense

Şöyle bir 1 ay daha geçse, mart ayının ortalarına gelsek Allahın izni ile. O zaman daha keyifli olur diye düşünüyorum, gerek bebek hazırlıkları, gerek evdeki hazırlıklar hızlanır.

Şöyle bir 1 ay daha geçse, mart ayının ortalarına gelsek Allahın izni ile. O zaman daha keyifli olur diye düşünüyorum, gerek bebek hazırlıkları, gerek evdeki hazırlıklar hızlanır.

aynen bi ay sonra daha dolu dolu geçer zamanimiz bencede :)

Amin insallah canim size de masallah cok yakisiyor tulum giy bence

Geceleri genelde nasıl yatıyorsunuz kızlar.

Sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum.

Amin insallah canim size de masallah cok yakisiyor tulum giy bence

tesekkur ederim canim insallah giyerim bi gün

Az kaldı o zaman.

Az kaldı diye diye bir hal olduk birbirimize.

Keller körler birbirini ağırlar hesabına döndü.

zügürt tesellisi iste birbirimize moral veriyoruz napalim
anca biz anlariz birbirimizin halinden :)

Geceleri genelde nasıl yatıyorsunuz kızlar.

Sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum.

bende ayniyim! sirt üstü yatmaktan hiç usanmiyorum
hamile yastigi yada emzirme yastigi denilen seyden aldim solumda yada sagimda biraz daha uzun yatiyorum sayesinde.. ama yinede akibetim sirt üstü oluyor hep

bende ayniyim! sirt üstü yatmaktan hiç usanmiyorum
hamile yastigi yada emzirme yastigi denilen seyden aldim solumda yada sagimda biraz daha uzun yatiyorum sayesinde.. ama yinede akibetim sirt üstü oluyor hep

İyi bari tek ben değilmişim sırt üstü yatan. :)

Masallah canimm cok yakismis:))

Kolay degilki zaten senin 2.bebegindi dimi sen daha iyi bilirsin esas zoluklar dogunca basliyomus

Evet canım ikinci prensesim gelecek Allah nasip ederse.

Ben kızımı büyütürken fazla zorlanmadım, beni fazla yormayan çok akıllı bir kızım var maşallah.

Ne gece uykularında ne wc eğitiminde ne okul hayatında beni yormadı.

Üstelik 2 sene babamız yoktu ben tek başıma baktım ama bunlara rağmen 9 ay zorlandığım kadar zorlanmadım desem yeridir.

Gerçi bunada binlerce kere şükürler olsun, bizlerden daha kötü durumda olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…