- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.061
Bende gun sayiyorum canimm.Abartmis olmazsin tabiki ama yinede sıkıldım deme sen:)))alinir bide yavrusun:))
Bunlarin hepsi gececek guzel anne yine bakimli sık halimize donucez bende cok kilo aldim oyuzden yakistiramiyorum giydiklerimikendimi paspal hissediyorum, saçlarımın boyası geldi boyatamıyorum, giydiğin yakışmıyor, havalar soğuk çıkıp hava alıp gezip dolaşamıyorsun üstüne mide rahatsızlıkları da eklenince çabuk sıkıldım herhalde ben.
Bunlarin hepsi gececek guzel anne yine bakimli sık halimize donucez bende cok kilo aldim oyuzden yakistiramiyorum giydiklerimi
Hahahahhh onu ben de kimselerde bilmiyor Cnmnerde benm kilolarrr ppaylaşım bi gören olur belki dedim yok yine görünme. bebis goguslerden 4 kilo almışolsam 2 kilo da kalçadan alsam 6 kilo bnm minnaktamidir acabaaaa :) :)
Hehehh hadi bakalim ins cnm az kilo alanlar dogumdan sonra alsinlar insssssssaallaaahhh biz ip gibi olalimmm insaaallaaahhh
bu da 3 hafta önce ben :)
tatlıkedi maşallah tulumun çok yakışmış, bence giymelisin.
Şöyle bir 1 ay daha geçse, mart ayının ortalarına gelsek Allahın izni ile. O zaman daha keyifli olur diye düşünüyorum, gerek bebek hazırlıkları, gerek evdeki hazırlıklar hızlanır.
Amin insallah canim size de masallahheheh kalan 6 kiloda yavruna gittiyse vay haline
Yaaaaa hepinizden alinti yapamadim hepinizede kocaman masallahçok sirin göbüsleriniz var Allah tamamina erdirsin saglicakla
Bi tanede benden olsun, bi kaç hafta oldu bu fotoya ama :)
Tulum denemek istiyordum denedim esimin zoruylada aldim insallah giyerim bakalim simdilik utaniyorum giymeye nedense
Eki Görüntüle 1411887
çok saol canim, havalar biraz açilsin giyerim belki su an o cesaret yok henüz :)
aynen bi ay sonra daha dolu dolu geçer zamanimiz bencede :)
Amin insallah canim size de masallahcok yakisiyor tulum giy bence
Az kaldı o zaman.
Az kaldı diye diye bir hal olduk birbirimize.
Keller körler birbirini ağırlar hesabına döndü.
Aynenn canim cok dogru soyluyosun:))aslında 6-7 kilo çok değil de vücut şekilsizleşiyor, göbekler, göğüsler, kalınlaşan beller.
havaların soğuk olması. :)
Geceleri genelde nasıl yatıyorsunuz kızlar.
Sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum.
bende ayniyim! sirt üstü yatmaktan hiç usanmiyorum
hamile yastigi yada emzirme yastigi denilen seyden aldim solumda yada sagimda biraz daha uzun yatiyorum sayesinde.. ama yinede akibetim sirt üstü oluyor hep
Masallah canimm cok yakismis:))heheh kalan 6 kiloda yavruna gittiyse vay haline
Yaaaaa hepinizden alinti yapamadim hepinizede kocaman masallahçok sirin göbüsleriniz var Allah tamamina erdirsin saglicakla
Bi tanede benden olsun, bi kaç hafta oldu bu fotoya ama :)
Tulum denemek istiyordum denedim esimin zoruylada aldim insallah giyerim bakalim simdilik utaniyorum giymeye nedense
Eki Görüntüle 1411887
Aynenn canim cok dogru soyluyosun:))
Kolay degilki zaten senin 2.bebegindi dimi sen daha iyi bilirsin esas zoluklar dogunca basliyomusBana nedense doğum yapmak ve bakıp büyütmek 9 ay taşımaktan zor geliyor.
Kolay degilki zaten senin 2.bebegindi dimi sen daha iyi bilirsin esas zoluklar dogunca basliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?