2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm

tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.

Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim

Sorma valla. Ömrümde hiç yüzüstü yatmadım, yatamam da.

Kızım çok sever yüzüstü yatmayı, o yatarken ben rahatsız olurum.

bu arada ilk sayfaya bakiyordum ikinci ismi Ela'mi olcak kizinin
Bizim ismimizin kendisi Ela olcak Allahin izniyle tek isim yani..

bu arada ilk sayfaya bakiyordum ikinci ismi Ela'mi olcak kizinin
Bizim ismimizin kendisi Ela olcak Allahin izniyle tek isim yani..

Ecrin Ela ama biz Ela diyeceğiz canım Allah nasip ederse.

Demek adaş olacaklar.

Aralarında dilek tutarız. )

Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canım.

Senin adına çok üzüldüm.

Ne denir bilemedim.

Masallah kizina:)) 2. de boyle olur insallah sen hic uzme kendini canimm Rabbim kolaylik verir.Bak ilk kizini 2 sene yalniz buyutmussun hic kolay degil yalniz basina cocuk buyutmek.Sen gonlunu ferah tut biz anneler herseyin ustesinden geliriz insallah:))

Doktoruna ugrayamaz misin hemen nedir necidir o kanama?

Birde bu kadar bunaltma kendini al rapor gitsin ya sizden önemli mi dersler Allah yardimcin olsun insallah..
Rapor alirsan esinin yanina mi gidersin?

Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canım.

Senin adına çok üzüldüm.

Ne denir bilemedim.
2lerden 8lere kadar hepsini canım. Tek ingilizce öğretmeniyim okulda kadro ortaokul ama İlkokula da girmek durumundayım haftada 30 saat dersim var full.ogrenciler de zor baya çok yoruldum

2lerden 8lere kadar hepsini canım. Tek ingilizce öğretmeniyim okulda kadro ortaokul ama İlkokula da girmek durumundayım haftada 30 saat dersim var full.ogrenciler de zor baya çok yoruldum

Anladım canım iyiki sınıf öğretmeni değilmişsin.

İlk okulda sınıf öğretmeni çok ama çok önemli.

Kendini iyi hissetmiyorsan al tabi rapor.

Doktoruna ugrayamaz misin hemen nedir necidir o kanama?

Birde bu kadar bunaltma kendini al rapor gitsin ya sizden önemli mi dersler Allah yardimcin olsun insallah..
Rapor alirsan esinin yanina mi gidersin?
doktorum başka ilçede canım gidemem ki bir de tekme atıp duruyor onun rahatlığı var sanırım. Eşimsiz gitmek istemiyorum hiçbi yere artık. Evet canım rapor alabilirsem eşime evime gidecegim

İnş. canım benim. Babasına çok düşkün bir kızım var çok zordu ama geçti gitti.

Evet ya anneler güçlü olurlar, her şeyin üstesinden gelirler.

3,5-5,5 yaşları arasında tek büyüttüm.

Sabah işe giderken anneme bırakırdım, 7,30 da 8,30 da servisi gelir okula giderdi.

Akşam da kızım 16:45 te anneme gelirdi ben 18 de alıp evime gelirdim.

Evde iki kişi olunca yemek vs. derdide olmayınca tüm zamanımı kızıma ayırırdım, çokta güzel zamanlar geçirdik.

Hatta ilgiyi öyle abartmışım ki 4 yaşında okumayı öğrendi, 4,5 ta tamamen hikaye kitabı okumaya başlamıştı.

doktorum başka ilçede canım gidemem ki bir de tekme atıp duruyor onun rahatlığı var sanırım. Eşimsiz gitmek istemiyorum hiçbi yere artık. Evet canım rapor alabilirsem eşime evime gidecegim

Allah yardımcın olsun canım.

Kanamanın nedenini bizlerede bildir lütfen. Eminim önemli birşey olmadığından ama sen yinede bildir.

Geceleri genelde nasıl yatıyorsunuz kızlar.

Sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum.

cnm sol tarafa yatıyorum bebek için iyi diye kalbim çarpmaya başlıyor, sağıma yatıyorum bu defa kalbim rahat ediyor ama bebek rahat mı diye huzursuz oluyorum, orta yolu bulup sırt üstü yatıyorum oda olmuyor....bir sağ bir sol sabahı ediyorum.. :)

Hiç durma valla ozaman rapor alma hakkinda varmis birak git, kendine gel, moralini düzelt böyle hamilelik mi geçer tek basina
Bebiste iyidir insallah tekme atiyorsa :) Acaba hemoroit sorunu baslamis olabilir mi o kanama ordan olabilir mi? Cünkü hamilelik günlüklerinde bu haftalara olabiliyormus kabizliktan dolayi hemoroit..

Suyun gelmediğine göre problem yoktur. Sıkma kendini rahatla biraz, dinlendirici bir müzik aç okuyup da sevdiğin seni mutlu eden bir kitap al oku, ılık ballı bir süt iç. Herşey güzel olacak, hepsi geçecek. Sakinleş ve rahatla.
Yarın eşinle birlikte doktora gider bebişini görürsün. Rapor alma şansın varsa al hemen bence. Eşinin yanında daha mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin.
Bebeğini düşün sen strese girince o da strese giriyor, üzme kuzucuğu, kendini mutlu edecek bir şey bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…