- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.081
İyi bari tek ben değilmişim sırt üstü yatan. :)
Masallah canimm cok yakismis:))
iyiki yüzüstü yatmaya alismamisiz simdi uyuyamazdik yoksa
tesekkür ederim canim
Sorma valla. Ömrümde hiç yüzüstü yatmadım, yatamam da.
Kızım çok sever yüzüstü yatmayı, o yatarken ben rahatsız olurum.
Yarali yerim- yuz ustu yatmayi cok ozledimiyiki yüzüstü yatmaya alismamisiz simdi uyuyamazdik yoksa
tesekkür ederim canim
bu arada ilk sayfaya bakiyordum ikinci ismi Ela'mi olcak kizinin
Bizim ismimizin kendisi Ela olcak Allahin izniyletek isim yani..
Yarali yerim- yuz ustu yatmayi cok ozledimilk 3 ay yatiyodum yuz ustu sonra zor alistim
Selam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm
tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.
Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim
Ecrin Ela ama biz Ela diyeceğiz canım Allah nasip ederse.
Demek adaş olacaklar.
Aralarında dilek tutarız. )
Masallah kizina:)) 2. de boyle olur insallah sen hic uzme kendini canimm Rabbim kolaylik verir.Bak ilk kizini 2 sene yalniz buyutmussun hic kolay degil yalniz basina cocuk buyutmek.Sen gonlunu ferah tut biz anneler herseyin ustesinden geliriz insallah:))Evet canım ikinci prensesim gelecek Allah nasip ederse.
Ben kızımı büyütürken fazla zorlanmadım, beni fazla yormayan çok akıllı bir kızım var maşallah.
Ne gece uykularında ne wc eğitiminde ne okul hayatında beni yormadı.
Üstelik 2 sene babamız yoktu ben tek başıma baktım ama bunlara rağmen 9 ay zorlandığım kadar zorlanmadım desem yeridir.
Gerçi bunada binlerce kere şükürler olsun, bizlerden daha kötü durumda olanlar var.
Selam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm
tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.
Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim
2lerden 8lere kadar hepsini canım. Tek ingilizce öğretmeniyim okulda kadro ortaokul ama İlkokula da girmek durumundayım haftada 30 saat dersim var full.ogrenciler de zor baya çok yoruldumKaçıncı sınıfları okutuyorsun canım.
Senin adına çok üzüldüm.
Ne denir bilemedim.
Aaa harika ozaman tam adas olcaklar desene :)
tutariz tutariz öncelikle tek dilegimiz saglicakla gelmeleri
2lerden 8lere kadar hepsini canım. Tek ingilizce öğretmeniyim okulda kadro ortaokul ama İlkokula da girmek durumundayım haftada 30 saat dersim var full.ogrenciler de zor baya çok yoruldum
doktorum başka ilçede canım gidemem kiDoktoruna ugrayamaz misin hemen nedir necidir o kanama?
Birde bu kadar bunaltma kendini al rapor gitsin ya sizden önemli mi derslerAllah yardimcin olsun insallah..
Rapor alirsan esinin yanina mi gidersin?
Masallah kizina:)) 2. de boyle olur insallah sen hic uzme kendini canimm Rabbim kolaylik verir.Bak ilk kizini 2 sene yalniz buyutmussun hic kolay degil yalniz basina cocuk buyutmek.Sen gonlunu ferah tut biz anneler herseyin ustesinden geliriz insallah:))
doktorum başka ilçede canım gidemem kibir de tekme atıp duruyor onun rahatlığı var sanırım. Eşimsiz gitmek istemiyorum hiçbi yere artık. Evet canım rapor alabilirsem eşime evime gidecegim
Geceleri genelde nasıl yatıyorsunuz kızlar.
Sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum.
doktorum başka ilçede canım gidemem kibir de tekme atıp duruyor onun rahatlığı var sanırım. Eşimsiz gitmek istemiyorum hiçbi yere artık. Evet canım rapor alabilirsem eşime evime gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?