2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar benden size ufacık bir tavsiye. Biz kızımı sadece ilk 3 ay kolik yüzünden hafif salladık sonrasında okşayarak uyutmaya başladık.

9 aylıkken de gece ve gündüz uykularında yanına yatıp hikaye okuyarak uyuttuk, onun içinmidir bilemem 9 aylıkken hafiften 1 yaşında tamamen konuşmaya başladı.

4 yaşında okuma yazma öğrendi.

2 Yaşında kelime dağarcığı o kadar genişti ki görenler şaşırıyor, kendi çocukları ile kıyaslayıp (çok yanlış olsa da) üzülüyorlardı.

Ben nedense bunların hepsini kitap okumamıza bağlıyorum.

Allah nasip ederse bunuda öyle uyutmayı planlıyorum.

Kızım gibi uyumlu olursa tabi.

Kızım öyle bir alışmıştı ki 1,5 yaşlarında uykusu gelince çekmeceden kitap alır getirirdi, bizde uykusunun geldiğini anlardık.

Aminnn canım inş.

Senin yaş kaç bu arada?

yas 27 :/ daha bugün arkadasla ne çabuk 27 olduk diye konustuk.. Eskiden bana 30lu insanlar yasliymis gibi gelirdi ama biz yaklastik simdi :)

senin 33 sanirim :) abla mi desem ki ? nasil rahat hissedersin sen?

oo masallah ne güzel ilgilenme öyle

Bu zaman kadar ben hep polyannacilik yaptım iyiyim iyiyiz diye ama tek başına cidden hamilelik olmuyormuş canım. Bi yere kadar dayandım bugün patladim hemoroid ben de hamilelik öncesi de vardı zaten ama hamilelikte artması gerekirken çok rahattim bu zamana kadar umarım vajinal bi kanama değildir hemoroidtir. Takibe alayım yarın da doktora gideyim

ay masallah ne güzel tam hayal ettigim egitim biçimi... Allah izin verirse bende kitap okuyarak alistirmak istiyorum çok güzel bisey.. zaten ben okumayi severim ilerde o da severse beraber okuma seanslari yapariz çok güzel olur

Güçlü davranmak istemissin ama sende insansin üstelik hamilesin fazlasiyla ilgiye ihtiyaci oluyor insanin simdilerde..
Hayirlisi bakalim yarin güzel haberler verirsin insallah, bencede bi sorun yoktur Allahin izniyle, kendini üzme hiç bi abdest al oku ferahlarsin canim..

Saol canım. Çok güzel tavsiyeler. Okumak bile beni rahatlattı.

Çok saol canım eksik olmayın. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Buraya yazmak sizlerle paylasmak nasıl rahatlattı anlatamam.

UOTE="monarosa_22, post: 39396169, member: 229118"]Selam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm

tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.

Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim [/QUOTE]
Canim doktorunu arayip sordun mu? yenipazardaydin demi canim devlet hastanesi yada aile hekimine bile gidebilirsinn kanama olayi onemli hareket etmeden yat canim.ogretmen arkadaslarindan biri gotursun seni aydina.

ayyy cnm yaaa çok üzüldüm inan okurken..duygusallığımız had safhada..eşler de olmayınca durum biraz zorlaşıyor..şu durumda tek başımıza idare etmek bir süre sonra bünyeyi yoruyor..eşin gelsin, şu doktor işini de hallet kanama nedenmiş..ama şimdiden rapor alma evde oturdukça daha çok sıkılacaksın, iş bir nebze oyalıyor bizi en azından.. sen bilirsin tabii ama..sen nerde yaşıyorsun keşke yakın olsak...ara sıra buluşup dertleşiriz göbüşlerimizi severiz :)

İyi bari tek ben değilmişim sırt üstü yatan. :)

Ben saga yatiyorum cunku solumdaki kocacigim ben sola donunce yine saga ceviriyor. Sonrada sirt ustu buluyorum kendimi. Demek hala bellerimiz saglam ve bebis rahatsiz degil beni uyandirmiyor diorum

Kizlar ya az once farkina varmadan tarihi gecmis sut ictim Esim dun almisti sutu ama 1 hafta tarihi gecmis sut satmışlar ikimiz de fark etmedik biraz once icince birden gozum takildi 1 hafta gecmis tarihi bir sey olur mu ya korktum

Canim doktorunu arayip sordun mu? yenipazardaydin demi canim devlet hastanesi yada aile hekimine bile gidebilirsinn kanama olayi onemli hareket etmeden yat canim.ogretmen arkadaslarindan biri gotursun seni aydina.
Evet canım burda hastane yok ki aile hekiminin aradım köylere gidiolarmis bugün yokmuş. Kendi doktorum da yat dinlen yarın gel dedi.esim akşam gelince acile gideriz olmazsa. Kimseyle şu halimle muhatap olmak istemiyorum değişik bir ruh halinde yim :/

Yooook abla deme, illaki birşey demek istiyorsan kardeş de.

Bende 81 eylül doğumluyum canım,

Kızımı 26 yaşında kucağıma almıştım.

2 bebek planımız kızım 3,5 yaşına gelince düşünüyorduk, ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve eşimin şark görevi çıktı, benimde ssk primlerim dolmamış ve ev borcumuz vardı eşim artık bizim için kendini feda ederek madem ayrı kalacağız 2 yıllık iller yazıyım dedi, hakkari, şırnak ve tunceli yazdı. Hakkari çıktı 2 sene şarka gitti. Ben kızımla Ankara da kaldım eşim kıyafetlerini aldı ve gitti.

Kısacası hakkari bizim ömrümüzün 2 yılını çaldı.

Eşime göre vatan millet sağolsun.

Gercekten takdir ettim seni bravo valla cok iyi ilgili bi annesin canimm

Seni çok iyi anlıyorum, yanında eşin vs. olmadan bazı şeyler çok zor.

Bana da eşim Hakakri deyken bir çocuk daha yap gelince sevmelik olur diyorlardı ama ben cesaret edemedim.

Hem hamileliğim zor geçtiği için, hem kızıma anca bakabildiğim için, hemde gerçekten böyle durumlarda eş önemli olduğu için.

Allah yardımcın olsun.

Bu zamana kadar iyiyim canım bugün patladim resmen burda daha çok sıkılıyorum canım evime gitsem çok mutlu olacağım. Ben aydindayım canım ahh keşke yakın olsak bizi biz anlarız sadece. Sen nerdesin?

Kizlar ya az once farkina varmadan tarihi gecmis sut ictim Esim dun almisti sutu ama 1 hafta tarihi gecmis sut satmışlar ikimiz de fark etmedik biraz once icince birden gozum takildi 1 hafta gecmis tarihi bir sey olur mu ya korktum
bozulmuş olsaydı tadından anlardın cnm..bişey olmaz rahat ol..

ay masallah ne güzel tam hayal ettigim egitim biçimi... Allah izin verirse bende kitap okuyarak alistirmak istiyorum çok güzel bisey.. zaten ben okumayi severim ilerde o da severse beraber okuma seanslari yapariz çok güzel olur

Benim cadı öyle yapıyor tv. yi vs. kapatıyor herkese bir kitap veriyor okuma saatiii diyor.

Hem ödevini yapmış oluyor, hemde zevk alıyor. :)

Allah gönlüne göre versin inş. canım. herkes hayal ettiği gibi yetiştirme imkanına sahip olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…