- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.121
Benim eşim de iki sene Hakkarideydi canım. Tam tayini izmire çıktı bir araya geldik derken 2 ay sonra benim atananm oldu aydina. Tabi çok şükür çok uğraştım atanayim diye ama gerçekten zormuş eş olmadan bişeylerin üstesinden gelmek. 2 sene ayriliktan korku dolu anlardan sonra hamile hamile yine ayrı olmak çok zorSeni çok iyi anlıyorum, yanında eşin vs. olmadan bazı şeyler çok zor.
Bana da eşim Hakakri deyken bir çocuk daha yap gelince sevmelik olur diyorlardı ama ben cesaret edemedim.
Hem hamileliğim zor geçtiği için, hem kızıma anca bakabildiğim için, hemde gerçekten böyle durumlarda eş önemli olduğu için.
Allah yardımcın olsun.
ben izmirdeyim yakın sayılırız bak ..izmire yakın mı kaldığın ilçe..eşim yok nasılsa yakınsak hafta içleri atla gel bana..gezeriz tozarız kıyafetler alırız :)) ama nolur üzme kendiciği..gözleirm doldu bak şimdi sana yazarken bile..eş olmadan hamilelik geçirmek gerçekten çok zor..insanın psikolojisi alt üst oluyor..bir de güçlü olacağım kaygımız bizi al aşağı ediyor..üzülme demekle olmuyor..doluyorsun bir süre sonra..neyse dur ben biraz ağlayayım da açılayım..Bu zamana kadar iyiyim canım bugün patladim resmenburda daha çok sıkılıyorum canım evime gitsem çok mutlu olacağım. Ben aydindayım canım ahh keşke yakın olsak bizi biz anlarız sadece. Sen nerdesin?
Gercekten takdir ettim seni bravo valla cok iyi ilgili bi annesin canimm
Yok canimneyseki az kaldi yeniden kavusursun öyle yatmaya, ama nasil nefes aliyorsunuz hayret
Benim eşim de iki sene Hakkarideydi canım. Tam tayini izmire çıktı bir araya geldik derken 2 ay sonra benim atananm oldu aydina. Tabi çok şükür çok uğraştım atanayim diye ama gerçekten zormuş eş olmadan bişeylerin üstesinden gelmek. 2 sene ayriliktan korku dolu anlardan sonra hamile hamile yine ayrı olmak çok zor
Aaa benim evimde izmirde canim eşim izmirde yani.aa dur ağlama ben hiç sevmem böyle bunalım halleri aslında hadi kendimize gelelim ama. Izmire çok da yakın değilim eşim gelio hep yolculuk beni yoruyor diye. Ama gidince izmire görüşelim tabiben izmirdeyim yakın sayılırız bak ..izmire yakın mı kaldığın ilçe..eşim yok nasılsa yakınsak hafta içleri atla gel bana..gezeriz tozarız kıyafetler alırız :)) ama nolur üzme kendiciği..gözleirm doldu bak şimdi sana yazarken bile..eş olmadan hamilelik geçirmek gerçekten çok zor..insanın psikolojisi alt üst oluyor..bir de güçlü olacağım kaygımız bizi al aşağı ediyor..üzülme demekle olmuyor..doluyorsun bir süre sonra..neyse dur ben biraz ağlayayım da açılayım..
Yok canimyuzustu uzaniyorum ama basimi ya saga ya da sola ceviriyorum yastigi da kucakladimmi ki oh miss
Canim benim cok gecmis olsun insallah hic bir sorun yoktur eminim yarin guzel haberini yazacaksin burayaSelam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm
tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.
Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim
Saol canım. Şuan bile kıpır kıpır bebeğim. O iyi biliyorum ama annesi biraz Üzgün. Kendime gelmeliyim bebeğimin de huzurunu kacirmayayim.Canim benim cok gecmis olsun insallah hic bir sorun yoktur eminim yarin guzel haberini yazacaksin buraya
Yooook abla deme, illaki birşey demek istiyorsan kardeş de.
Bende 81 eylül doğumluyum canım,
Kızımı 26 yaşında kucağıma almıştım.
2 bebek planımız kızım 3,5 yaşına gelince düşünüyorduk, ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve eşimin şark görevi çıktı, benimde ssk primlerim dolmamış ve ev borcumuz vardı eşim artık bizim için kendini feda ederek madem ayrı kalacağız 2 yıllık iller yazıyım dedi, hakkari, şırnak ve tunceli yazdı. Hakkari çıktı 2 sene şarka gitti. Ben kızımla Ankara da kaldım eşim kıyafetlerini aldı ve gitti.
Kısacası hakkari bizim ömrümüzün 2 yılını çaldı.
Eşime göre vatan millet sağolsun.
Benim cadı öyle yapıyor tv. yi vs. kapatıyor herkese bir kitap veriyor okuma saatiii diyor.
Hem ödevini yapmış oluyor, hemde zevk alıyor. :)
Allah gönlüne göre versin inş. canım. herkes hayal ettiği gibi yetiştirme imkanına sahip olur inş.
aynen canım bnmde bi yakınım doğumuna 3 hafta kaldı bebeği ayaklarıyla o kdr çok yukleniyormuşki gögsünün altı sıkısıyormuş nefes alamıyormus alın bebeği artık ben dayanamıcam demiş 3 hafta kala sezeryana girmiş Allah bizlere kolaylık göstersin ablamında hepsi ağrısı sancısı olurdu son haftalarında hep kıvrandı zavallımya sorma annelık duygusu şimdiden içmize yerleşiverdi birde onları gördüğümüzde düşün ne olacak :) bu haftalar en kıpırdak zamanları yerleri de bol gezinip duruyorlar içeride ama 30 lardan sonra mecbur azalacakmış hareketleri yerleri daralacak falan o zamanda bundan yakınıcaz işte :) sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz baya bir eşikten geçtik artık hiç birşey olmıcak inşallah..
iyi canım sevindim bunu duyduğuma bende bebiş hareket ettikçe zavallım sesten uyuyamıyor galiba diye üzülüyordum :)))cnm yazıcının sesi o kadar etkilemez..radyasyondan kaçınmak da artık çok zor...tlf, wifi herşey radyasyon..yazıcı devede kulak kalıyor..ama yine de neyden kaçınabilirsek o kadar iyi...
güle güle giysin canım oğluşun :))Kızlar maşallah size:)
bende birazdan size kocaman göbüşümü yollarım:) 23. haftaya başlaadık bugün tam 7 kilo:) ben haftada 2 kez pilatese devam, 2 gün 6KM yürüyüş, 1 gün evde 1 saat bisiklet:) ve sonuç:))) ama sıkıyım buna şükür.
Ben de oğluşuma yeni ciciler aldım. Ama abarttım biraz galiba bildiğin 3 aylık şortlar, gömlekler:) inşallah olur:)
bende sacımı boyatamıyorum ama bu sayede herkes gercek rengini gördü siyaha boyuyordum eşim ısrarla siyah renk istediği için diplerden koyu kumral saçlar çıktı şimdi herkes çok begendi kendi sac rengimi sakın boyatma diyorlar inş eşimi bu konuda ikna edebilirim :)) senin can sıkıntın havalardan dolayı olabilir canım. bnde guneşi göremediğim gunler negatifm guneş varsa o gun pozitifim :))kendimi paspal hissediyorum, saçlarımın boyası geldi boyatamıyorum, giydiğin yakışmıyor, havalar soğuk çıkıp hava alıp gezip dolaşamıyorsun üstüne mide rahatsızlıkları da eklenince çabuk sıkıldım herhalde ben.
canım çok tatlı duruyor göbüşün çok yakışmış tulum banada kardesim vermişti bi deneyim bakayım göbeğimden olacakmı
Bi tanede benden olsun, bi kaç hafta oldu bu fotoya ama :)
Tulum denemek istiyordum denedim esimin zoruylada aldim insallah giyerim bakalim simdilik utaniyorum giymeye nedense
Eki Görüntüle 1411887
bende gecen c.tesi ufacık bişeyi çok buyuttum sinirlerim bozuldu sonra eve gelincede hungur hungur ağladım oysaki ağlanacak bişey değildi ama hormonlarımız tavan yaptı maglum hamilelikten dolayı duygularımız dengesizleşti. kanaman önemli bişey değildir umarım bnmde gectiğimiz aylarda kabızlık sorunum vardı çok zorlanınca bi kaç damla kan geliyordu makattan seninde ondan olmuş olabilir.Selam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm
tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.
Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim
Saol canım. Şuan bile kıpır kıpır bebeğim. O iyi biliyorum ama annesi biraz Üzgün. Kendime gelmeliyim bebeğimin de huzurunu kacirmayayim.
tamam canim demem ozaman abla :) çok buyuk degilsin yahu zaten sunun surasinda bende yaklastim
tabi vatan saolsun ama yinede ailelere zorluk oluyor Allah yardimcilari olsun insallah
Kizinin simdi biraz daha buyuk olmasi avantaj bence, o kadar kiskanma falan olmaz birde yari yardimcin olur senin her konuda :)
Amiiin insallah
aynen canım bnmde bi yakınım doğumuna 3 hafta kaldı bebeği ayaklarıyla o kdr çok yukleniyormuşki gögsünün altı sıkısıyormuş nefes alamıyormus alın bebeği artık ben dayanamıcam demiş 3 hafta kala sezeryana girmiş Allah bizlere kolaylık göstersin ablamında hepsi ağrısı sancısı olurdu son haftalarında hep kıvrandı zavallım
iyi canım sevindim bunu duyduğuma bende bebiş hareket ettikçe zavallım sesten uyuyamıyor galiba diye üzülüyordum :)))
güle güle giysin canım oğluşun :))
bende sacımı boyatamıyorum ama bu sayede herkes gercek rengini gördü siyaha boyuyordum eşim ısrarla siyah renk istediği için diplerden koyu kumral saçlar çıktı şimdi herkes çok begendi kendi sac rengimi sakın boyatma diyorlar inş eşimi bu konuda ikna edebilirim :)) senin can sıkıntın havalardan dolayı olabilir canım. bnde guneşi göremediğim gunler negatifm guneş varsa o gun pozitifim :))
canım çok tatlı duruyor göbüşün çok yakışmış tulum banada kardesim vermişti bi deneyim bakayım göbeğimden olacakmı
bende gecen c.tesi ufacık bişeyi çok buyuttum sinirlerim bozuldu sonra eve gelincede hungur hungur ağladım oysaki ağlanacak bişey değildi ama hormonlarımız tavan yaptı maglum hamilelikten dolayı duygularımız dengesizleşti. kanaman önemli bişey değildir umarım bnmde gectiğimiz aylarda kabızlık sorunum vardı çok zorlanınca bi kaç damla kan geliyordu makattan seninde ondan olmuş olabilir.
Aynen canım hormonlarımiz bizi ele geçirdi. Olabilir canım ben de hemoroid de var zaten takip edeyim bakalım. Bebegimimnbende gecen c.tesi ufacık bişeyi çok buyuttum sinirlerim bozuldu sonra eve gelincede hungur hungur ağladım oysaki ağlanacak bişey değildi ama hormonlarımız tavan yaptı maglum hamilelikten dolayı duygularımız dengesizleşti. kanaman önemli bişey değildir umarım bnmde gectiğimiz aylarda kabızlık sorunum vardı çok zorlanınca bi kaç damla kan geliyordu makattan seninde ondan olmuş olabilir.
canım bize normalde 2 ve 3 lere defter tutturmayin dendi sene başında. Ama ben baştan beri tutturuyorum yoksa uçup gidiyor ogretilenler. Özellikle görsel olarak çizdiriyorum deftere o şekilde ilerliyoruz ve yazma ödevi de veriyorumSeni bulmuşken soruyum bari canım. 2. sınıflara defter kullandırıyor musun?
Kızım 2. sınıfa gidiyor öğretmeni defter istemiyorum dedi. 1 ay sonra defterde istedi sınıfın kapasitesi çok iyi dedi, hem yazarak hemde konuşarak öğretiyor.
Ama bizleri de uyardı yazmadaki harf hatalarından şimdilik sorumlu değiller diye.
sen de mi öyle öğretiyorsun.
Masallah bebisine rapor alir gidersin esinin yanina canim uzme kendini ve bebisiniSaol canım. Şuan bile kıpır kıpır bebeğim. O iyi biliyorum ama annesi biraz Üzgün. Kendime gelmeliyim bebeğimin de huzurunu kacirmayayim.
Aynen canım hormonlarımiz bizi ele geçirdi. Olabilir canım ben de hemoroid de var zaten takip edeyim bakalım. Bebegimimn
canım bize normalde 2 ve 3 lere defter tutturmayin dendi sene başında. Ama ben baştan beri tutturuyorum yoksa uçup gidiyor ogretilenler. Özellikle görsel olarak çizdiği deftere o şekilde ilerliyoruz ve yazma ödevi de veriyorum
geçmiş olsun canım.Oy kiz gobislerine baaak nasilda belli masaallah...
Benim gobis sivri yanlarin bos belimin oyuntusu kaybolmamis...
Kizlar bu arada ilk 3 ay 7.3 kilo almistim
2 ay hic almadim bikac haftada2.4 almisim...
9.7 etti daha bikac ay var napcez bakalim...
Ilk gebeligimde 12 kilo almistim 40 gunde eski kotlarimi giyip ise gitmistim...
Yaz ya veririz kizlar
Bu arada 2. Tetanos oldum bu sabah agri yapti ilk asida hicbisey olmamisti...
Yapan hemsire farkliydi bu sefer...
3. Asimiz dogumdan 3 ay sonraymis isyege bagliymis haberiniz olsun...
Yarinda devlette holter taktircam yine...
Ozelde taktirdim bisi cikmadi ozelde kalp usgmde bidi cikmadi devlette kalp usgmde sol kapakcikta bisiler cikti...
Bakam holter sonucunuda alayim dr ne dicek...
Esime malzeme cikcak gene canli bomba gibisin hatun xray cihazlarindan gecersen otersin diyor...
Daha ne espriler hay ALLAHim
Birazdan karyolamizi almaya gitcez insaallah teyzisler...
geçmiş olsun canım.Sorunun ne oldugunu öğrenmek mesele, sonra dermanını veriyor allah.. Bu arada xray yazdıgını görünce yazmadan edemedim. xray cihazlarından geçmiyoruz hamileyken. zararlıymış.
Aynen canim eskiden de oyle yapardim yoksa nefes alamam burun kemiginde azicik egrilik varmis disaridan bilinmedigi icin tikaniklik var zannediyodum o yuzden simdi de sagima soluma yatinca yastigi kucakliyorum o hissi veriyoraa evet bak o yastigi kucaklamak yuzustu yatanlari biraz olsun rahatlatirmis.. iyi bari çözûmü bulmussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?