2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim eşim de iki sene Hakkarideydi canım. Tam tayini izmire çıktı bir araya geldik derken 2 ay sonra benim atananm oldu aydina. Tabi çok şükür çok uğraştım atanayim diye ama gerçekten zormuş eş olmadan bişeylerin üstesinden gelmek. 2 sene ayriliktan korku dolu anlardan sonra hamile hamile yine ayrı olmak çok zor

Bu zamana kadar iyiyim canım bugün patladim resmen burda daha çok sıkılıyorum canım evime gitsem çok mutlu olacağım. Ben aydindayım canım ahh keşke yakın olsak bizi biz anlarız sadece. Sen nerdesin?
ben izmirdeyim yakın sayılırız bak ..izmire yakın mı kaldığın ilçe..eşim yok nasılsa yakınsak hafta içleri atla gel bana..gezeriz tozarız kıyafetler alırız :)) ama nolur üzme kendiciği..gözleirm doldu bak şimdi sana yazarken bile..eş olmadan hamilelik geçirmek gerçekten çok zor..insanın psikolojisi alt üst oluyor..bir de güçlü olacağım kaygımız bizi al aşağı ediyor..üzülme demekle olmuyor..doluyorsun bir süre sonra..neyse dur ben biraz ağlayayım da açılayım..

Gercekten takdir ettim seni bravo valla cok iyi ilgili bi annesin canimm

Bu konuda mütevazi olmayacağım.

Teşekkür ederim canım herkes çok idealist bir anne olduğumu söyler, kızımın öğretmeni bile.

Mesela evde ödevlerini kontrol ettikten sonra imzalayıp gönderen tek veli benmişim. gibi.

Bu Hakkari neymiş be arkadaş.

Sabır canım, hiç bitmez dediğim 2 senemiz bitti. Sizinde bitecek bu günleriniz geçecek inş.

Aaa benim evimde izmirde canim eşim izmirde yani.aa dur ağlama ben hiç sevmem böyle bunalım halleri aslında hadi kendimize gelelim ama. Izmire çok da yakın değilim eşim gelio hep yolculuk beni yoruyor diye. Ama gidince izmire görüşelim tabi

Canim benim cok gecmis olsun insallah hic bir sorun yoktur eminim yarin guzel haberini yazacaksin buraya

Canim benim cok gecmis olsun insallah hic bir sorun yoktur eminim yarin guzel haberini yazacaksin buraya
Saol canım. Şuan bile kıpır kıpır bebeğim. O iyi biliyorum ama annesi biraz Üzgün. Kendime gelmeliyim bebeğimin de huzurunu kacirmayayim.

tamam canim demem ozaman abla :) çok buyuk degilsin yahu zaten sunun surasinda bende yaklastim

tabi vatan saolsun ama yinede ailelere zorluk oluyor Allah yardimcilari olsun insallah

Kizinin simdi biraz daha buyuk olmasi avantaj bence, o kadar kiskanma falan olmaz birde yari yardimcin olur senin her konuda :)

Amiiin insallah

aynen canım bnmde bi yakınım doğumuna 3 hafta kaldı bebeği ayaklarıyla o kdr çok yukleniyormuşki gögsünün altı sıkısıyormuş nefes alamıyormus alın bebeği artık ben dayanamıcam demiş 3 hafta kala sezeryana girmiş Allah bizlere kolaylık göstersin ablamında hepsi ağrısı sancısı olurdu son haftalarında hep kıvrandı zavallım
cnm yazıcının sesi o kadar etkilemez..radyasyondan kaçınmak da artık çok zor...tlf, wifi herşey radyasyon..yazıcı devede kulak kalıyor..ama yine de neyden kaçınabilirsek o kadar iyi...
iyi canım sevindim bunu duyduğuma bende bebiş hareket ettikçe zavallım sesten uyuyamıyor galiba diye üzülüyordum :)))
güle güle giysin canım oğluşun :))
bende sacımı boyatamıyorum ama bu sayede herkes gercek rengini gördü siyaha boyuyordum eşim ısrarla siyah renk istediği için diplerden koyu kumral saçlar çıktı şimdi herkes çok begendi kendi sac rengimi sakın boyatma diyorlar inş eşimi bu konuda ikna edebilirim :)) senin can sıkıntın havalardan dolayı olabilir canım. bnde guneşi göremediğim gunler negatifm guneş varsa o gun pozitifim :))

Bi tanede benden olsun, bi kaç hafta oldu bu fotoya ama :)
Tulum denemek istiyordum denedim esimin zoruylada aldim insallah giyerim bakalim simdilik utaniyorum giymeye nedense

Eki Görüntüle 1411887
canım çok tatlı duruyor göbüşün çok yakışmış tulum banada kardesim vermişti bi deneyim bakayım göbeğimden olacakmı

bende gecen c.tesi ufacık bişeyi çok buyuttum sinirlerim bozuldu sonra eve gelincede hungur hungur ağladım oysaki ağlanacak bişey değildi ama hormonlarımız tavan yaptı maglum hamilelikten dolayı duygularımız dengesizleşti. kanaman önemli bişey değildir umarım bnmde gectiğimiz aylarda kabızlık sorunum vardı çok zorlanınca bi kaç damla kan geliyordu makattan seninde ondan olmuş olabilir.

Saol canım. Şuan bile kıpır kıpır bebeğim. O iyi biliyorum ama annesi biraz Üzgün. Kendime gelmeliyim bebeğimin de huzurunu kacirmayayim.

Seni bulmuşken soruyum bari canım. 2. sınıflara defter kullandırıyor musun?

Kızım 2. sınıfa gidiyor öğretmeni defter istemiyorum dedi. 1 ay sonra defterde istedi sınıfın kapasitesi çok iyi dedi, hem yazarak hemde konuşarak öğretiyor.

Ama bizleri de uyardı yazmadaki harf hatalarından şimdilik sorumlu değiller diye.

sen de mi öyle öğretiyorsun.

Ahhh sorma canım. duygulandım bak şimdi. İlk dönemlerimde mide bulantısından öldüğüm günde 15 kere çıkarttığım zamanlarda sen yataktan kalkma der gider bana leblebi bs. getirirdi merhametli yavrum.

Şimdilik kıskanmayacak gibi duruyor ama zaman ne gösterecek bilemiyorum.

Ben hep röfleli kullanırdım canım saçlarımı bebe planlı olduğu için 3 ay öncesinden kendi saç rengime boyatmıştım 2 kere. Ama ne kadar da olsa altlarda açıcı olunca rengi açılıyor, şimdi dipler kendi rengim diğer taraflarda 2 renk oldular.

Toplamda saçımda 3 renk var. :)

Dediğin gibi belki de havalardan.

Aynen canım hormonlarımiz bizi ele geçirdi. Olabilir canım ben de hemoroid de var zaten takip edeyim bakalım. Bebegimimn
canım bize normalde 2 ve 3 lere defter tutturmayin dendi sene başında. Ama ben baştan beri tutturuyorum yoksa uçup gidiyor ogretilenler. Özellikle görsel olarak çizdiriyorum deftere o şekilde ilerliyoruz ve yazma ödevi de veriyorum

Anladım canım. Ödev için kaynak kitabımız var evde. Öğretmen kendisi aldırdı ev ödevleri oradan oluyor.

Eve hiç bir dersin kitapları gelmiyor, sadece defterler geliyor.

Gerçi 2 sene özel bir kolejin anaokuluna gitti oradan temeli var, ama orada hep konuşurlardı şimdi ingilizce yazmada ara arada olsa ufak harf hataları olabiliyor. O hatalara sakın takılmayın diyor öğretmeni.

Maşallah konuşma aksanı çok güzelmiş öyle diyor ingilizce öğretmeni.

geçmiş olsun canım. Sorunun ne oldugunu öğrenmek mesele, sonra dermanını veriyor allah.. Bu arada xray yazdıgını görünce yazmadan edemedim. xray cihazlarından geçmiyoruz hamileyken. zararlıymış.

geçmiş olsun canım. Sorunun ne oldugunu öğrenmek mesele, sonra dermanını veriyor allah.. Bu arada xray yazdıgını görünce yazmadan edemedim. xray cihazlarından geçmiyoruz hamileyken. zararlıymış.

Bende bir hastalık var canım ne olursa olsun hamilede olmasam geçmiyorum, kızımı da geçirtmiyorum.

Ama zaten hamilelere geçmeme hakkı tanıyor buradaki avm ler.

aa evet bak o yastigi kucaklamak yuzustu yatanlari biraz olsun rahatlatirmis.. iyi bari çözûmü bulmussun :)
Aynen canim eskiden de oyle yapardim yoksa nefes alamam burun kemiginde azicik egrilik varmis disaridan bilinmedigi icin tikaniklik var zannediyodum o yuzden simdi de sagima soluma yatinca yastigi kucakliyorum o hissi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…