2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Güzel anneleriimmm
Benim gobus yine birden büyüdü
Minnos kizim da yine aşağı aşağı tekmeliyor bide bana sorsa nasıl hissettirdiğini bana... Çok değişik yaffff

Oyyy isiririm o minik kiziiiii:)))
İnşaAllah normal doğum yapmak nasip olur hepimizeee, yaşarız güzelce canim, o anlar topicte heyecan yüzde binbesyuz olur...her gün bir veya bir kac anne göndereceğiz doğuma, süper olacak :)

Zülal olacak canim, teşekkür ederiiiz...
Saf, temiz, soğuk , guzel su demek canimm:)

Güzel anneleriimmm
Benim gobus yine birden büyüdü
Minnos kizim da yine aşağı aşağı tekmeliyor bide bana sorsa nasıl hissettirdiğini bana... Çok değişik yaffff

hahahah aynen bendede bi tuhaf oluyor, asagida bi yer var nereye denk getiriyorsa içim bi hos oluyor bazen ustuste tepinir gibi 2-3 kere ayni yere yapiyor aaa dur artik dedigim oldu isyan ettirdi içimi bi tuhaf ede ede

artik göbüsleri yerinde tutamayiz 30 lara az kaldi :)

Evet yaaa mayista baslariz heralde fire vermeye, dogumlara göndermeye ne heyecan ama, isin kötüsü herkes daha dogrusu dogum iznine çikanlar pek aktif olamicak buralarda o kötü.. Bende dahil

Masallah adiyla yasasin, çok güzel anlamida, kendide.. Rabbim hayirli evlat etsin insallah

Kizz geçenlerde ilk defa tepikledi orami...bildiğin rahim ağzına doğru, gaz kaçırıyorum ordan gibi hissettiriyor...
Tirstim tabii, hemen uzandım filan, şimdi doktorlaea sorunca onlar da gayet normal deyince rahatladım...
Ama bu his beni öldürüyor

Di mi yaaa birden birde n büyüyorlarr , arada hafif kaşıntılarrrlaaaaa

Merhaba,
Hayırlı Cumalar
Temmuz annesi olacağım Allahın izniyle. Dün doktorum organ taramasından bahsetti 22. haftadan sonra.
Antalya'da organ taraması yaptıran var mı? , nerede yaptırdı ve fiyatları hakkında bilgi verirse sevinirim.

hahahah yaramaz kuzular anam bunlar, edeplice düzgün yerleri tekmelesenize
ilerde kaburgalara uzaninca napcaklar bakalim oyy

aynen yaa kasintilarla büyüyolar, çok sükür ben 1 gün kasinirsam 3 gün ses cikmiyor..
yaglanip kremleniyorum her banyodan sonra.. simdilik bi çatlagim yok bakalim

Aaa
Deme öyle... Gelmeye çalış yaa...

Allahım razı olsun canimm... Cumlemizin evlatlarini hayırlı eylesin Rabbim...:)

Aaa
Deme öyle... Gelmeye çalış yaa...

Allahım razı olsun canimm... Cumlemizin evlatlarini hayırlı eylesin Rabbim...:)

Gelmem mi kuzum gelirim telefondan ama benim o siralar ev tasinma telasim olcak. Hadi oda bisey degilde telefondan cok detaylica bakamiyorum geçmise.. Ben isterdimki herkesten haberdar olayim kim ne zaman nasil dogurmus okuyayim :)
Haberlerimi veririm ama anca dogum izninden sonra bulusuruz tekrar buralarda

Amiiin canim insallah :))

Di mi yaa..öyle diyorum bende kızıma ama dinleyen yok

Benim de öyle şükür canim...ama göğsüm çatladı benim...çok kötü durmuyor Allahtan, avuntum o...

Ben başlarda pek krem sürmedim oraya ondan da olabilir...tüm kiloyu göğsüme aldim nerdeyse ondan da olabilir :):)

Bu arada almanyadasin sanırım...
İch bin in Osterreich sauf dei welt gekommen, emine mutter kommt von Wien :):)

Bende diyorum biseyler cekiyooorr :):)

Tamam o zaman gel yeter kiii... :)

Ayy t 9 almancami katletmiiisss :):):)
Sen anlayiver gari :):)

Günaydın hanımlar,hepiniz tekme diyorsunuz ne güzel.Ben maalesef şu ana kadar hiç bir şeyini hissedemedim oğluşumun.Bazen korkuyorum Allah korusun bir sorunu falan mı var diye.24 ün de ayrıntılımız var,inşallah bir sorun yoktur da bende bakarım o tatlı şiddetin tadına

iyi bari kötü durmuyorsa canim..
bende boynumun altindan diz kapagima kadar heryerimi yaglar yada kremlerim
kollar bile dahil, benim kollarim müsait kilo almaya çünkü

Bu arada almanyadasin sanırım...
İch bin in Osterreich sauf dei welt gekommen, emine mutter kommt von Wien :):)

Bende diyorum biseyler cekiyooorr :):)

Tamam o zaman gel yeter kiii... :)

Aa almanyada degilim ki ben :)
Sinirindayim ama Fransadayim canim :)

ne dedin orda ne dedin merak ettim
sen almanyada misin?

Ay bu ne güzel günaydın böyle,sana da günaydın canım.Allah kuvvet versin güzelce öğren inşallah.Bize de kısmet olur inşallah ..

Günaydin canim, artik yakinda hissedersin sanirim. kesin bebisin pozisyonundan dolayi hissedemiyorsundur, üzme kendini insallah yakin zamanda ben burdayim der annesine

ayrıntılı ultrasondan geldik kızlar yarım saat muayene sürdü doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.herhangi bi rapor vermedi ama.oğluşuma çok atletik olcak bu çocuk dedi
Gözünüz aydın ,Allah bütün ömrünü böyle sağlıklı sürdürsün inşallah.Darısı bize inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…