2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bisey sorcam. Su ayrintili ultrason icin yarim saat bakti diyorsunuz. Yarim saat cocuk icin zararli degilmi. Ben genelde 4dk.dan sonrasi iyi degil diye biliyordum yani okumustum. Dogrumu kiiii acaba

Hoşgeldin. 1 cüzde ben alayım (1 veya 30 olabilir mesela). Rabbim şimdiden kabul etsin.
canım 29 ve 30. cüzü alayım ben de.

Kizlar bisey sorcam. Su ayrintili ultrason icin yarim saat bakti diyorsunuz. Yarim saat cocuk icin zararli degilmi. Ben genelde 4dk.dan sonrasi iyi degil diye biliyordum yani okumustum. Dogrumu kiiii acaba

Canım benim ayrıntılımda 35 dk falan sürmüştü, doktorum bi zararı olduğundan bahsetmedi, zaten ses dalgalarıyla çalışıyomuş ultrason, o yüzden bi sakıncısı olsa doktorlar yapmazdı bence

Amin canım inşallah. Evet hissettiğimizden varlığını biliyoruz en azından.Allah hepimizin yavrularını korusun haziran gelse de sağ salim kucağımıza alsak inşallah :)

Kızım maşallah 3 gündür kıpır kıpır gece-gündüz, harika bişey onu hissetmek
Zaman biraz daha geçse biraz daha büyüse de daha güçlü hissetsem diye bekliyorum şimdi
Artık babamız bile hissediyor

Darısı olmayanların başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah...

Valla boyle yazilar goruncede kafasi karisiyor insanin. Hic sormadim doktora ve mecburen sik sik da ultraaona giriyorum

Bilmiyorum ki canim...sonuçta her yerini incelemek zorunda... 40 dakika sürdü bizimki :)

Tüh tuuuuhhh yanlış anlamisim
Avusturya doğumluyum, annem viyanali dedim canimm:):)

Fransa demek olsun sinirmis bak

aay dogru demistin canim pardon

evet daha yakin olamazdik 10-15 dakikada ülke degisiyoruz :)
burda dogup buyuyenler asagi yukari anliyolar almancayi dersini aliyorlar ama ben sonradan geldim :)

maşallah canım kızına :))) bende çok sık idrara çıktığım için özellikle idrar testi yaptırdım bişey cıkmadı ama işyerimde sürekli otur kalk sıkılıyor insan gunde kac defa wc ye gidiyorum gerci hareket oluyor bi bakıma iyi ama yinede soguklarda çok sık wc olayı sıkıyor insanı :)))
hoşgeldin canım sevindim ikinizinde iyi olmasına :)))
oyy yerim o minnakı bizimkininde bu hafta gözleri açıklacak yazıyordu bakalım bir dahaki sefere görmek nasip olacakmı :)))

Oyyyy tontişine kocaman maaşAllaahh..
Ne de güzel poz vermişşş... :)

bizimki eliyle yüzünü kapattığı için profilden resmimiz var eli de var tabii :))
Olsun artık bununla idare edeceğiz :)
çok saol canım seninkinede maşallahhh :))) daha çook resimleri olacak minnaklarımızınn
sana da hayırlı cumalar canım çok sevindim kurana başlamanıza inşallah banada nasip olur bende oğlumun Allah yolunda hayırlı ve bize örnek bi kul olmasını istiyorum. belki ondan feyz alırız iş güç derken ne ibadet edebiliyoruz ne bi dua okuyabiliyoruz

ooo maşallah canım bebişine seninki kızmıydı kız bebekler zaten erkeklerden önce doğuyormuş seninki baya öndeymiş maşallah tekrar :)))
bende haftama gore fazla aldim ama ne yesem gobegimde baska bir yerimden belli olmadigi icin simdilik endiselenmiyrm gerci cokta endiselenicemi zannetmiyrm kizim iyi olsunda kilolar verilir.daha oncesinden 15 kilo vermisligim var zaten
evet canım kiloları hiç dert etme ben ilk aylarda midem o kdr kötüydüki burdaki hamileler kilo aldım felan diyince Allah'ım bnmde midem düzelsin kilo almaya razıyım diyordum yemek yiyebilmemiz çok buyuk bir erdem canım tam tersi olsa inan hamileliğin kabusa dönerdi doktorun bişey demedikçe ye yiyebildiğin kadar kilolu olmak hamileliğin doğasında var :)))
evet canım hamileliğimiz bitmek üzere nerdeyse ben hala kendimi yeni hamile sanıyorum aldığım fakat giymediğim kıyafetler var havalar bi düzelsin bebek figurlu badilerimi giymeye başlıcam şurda ne kdr kaldıki hamileliğimizin bitmesine tadını çıkarmak lazım
şu görgüsüzlerin hepsini sildim face den ben. sana da tavsiye derim :)
haklısın canım çok sinir bozanları silmek lazım
aynen canım kesinlikle öle kader arkadası olduk :))) vaktinde sağlıklı bir şekilde dogsunlar inşallah canım bakalım belki aynı gün doğarlar kimbilir :)))
canım birde bugun bir arkadasım doğumyaptı bebişin resmini koymuş bide bu gece rüyamdada bebeğimi gördüm ya gidip sarılmak kucağıma alıp sevmek istedim o an çok tuhaf oldumm içim kıpraştı o an bebek duygusuyla :)))

merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım gruba 24 haftalık olduk çok şukur detaylı ultrasonumuz da çok iyi geçti herşey yolunda çok şukur sonunda cinsşyetimizde kesinleşti bir oğlum vardı şimdide allahın ıznıyle bir kızım olucak :)) ismimiz ela derin olucak SirriEyvan listeye eklermisin bizide :) buda guzel kızım

Eklentiler

• 20150128212333656.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 136
  • 20150128212122015.webp
    15 KB · Görüntüleme: 115
kaşıntı oluyor benim de canım, ama anlattığın kadarıyla seninki kadar yogun degil. bebeyagı yada aktardan aldığım catlama yagını suruyorum geciyor, günde iki defa sürüyorum, sabah akşam.
bol bol su içiyor musun?

ne güzel Allah bağışlasın ikisinide ben hala yüzünü göremedim bebeğimin hep sırtı dönük duruyor hiç fotojenik değil anası kılıklı:) her ultrasona gidişte konuşuyorum dargınsak barışlaım dön artık yüzünü diyorum ama hep sırtı hep sırtı bacakları kıvırmış oturuyor bizim kerata

Canım maşallahhhhh
İsmi de çok güzelmiş, sağlıkla gelsin inşallah

ayrıntılı ultrasondan geldik kızlar yarım saat muayene sürdü doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.herhangi bi rapor vermedi ama.oğluşuma çok atletik olcak bu çocuk dedi
Ohh gozun aydin canimm:)))artik rahat bi ohh cekme vakti.Rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin:)))

Benimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...
Tam sordum o sırada zaten onu olcuyorum dedi bak burda dedi ve soyledi ciktiya da resmini bile kaydetti elimde usg resmi bile var...
Israrla sorun...
Cm olarak bilmek istiyorum deyin...
kendı doktoruma sorcam o zaman onun da muayınesı 1 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…