- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.361
Hoşgeldin. 1 cüzde ben alayım (1 veya 30 olabilir mesela). Rabbim şimdiden kabul etsin.
canım 29 ve 30. cüzü alayım ben de.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: @mirac75
11.Cüz: @mirac75
12.cüz: @mirac75
13.Cüz: @mirac75
14.Cüz: @mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Kizlar bisey sorcam. Su ayrintili ultrason icin yarim saat bakti diyorsunuz. Yarim saat cocuk icin zararli degilmi. Ben genelde 4dk.dan sonrasi iyi degil diye biliyordum yani okumustum. Dogrumu kiiii acaba
Ne güzel haberlerle gelmissin...ayrıntılı ultrasondan geldik kızlar yarım saat muayene sürdü doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.herhangi bi rapor vermedi ama.oğluşuma çok atletik olcak bu çocuk dedi
Tüh tuuuuhhh yanlış anlamisimAa almanyada degilim ki ben :)
Sinirindayim ama Fransadayim canim :)
ne dedin orda ne dedin merak ettim
sen almanyada misin?
Amin canım inşallah. Evet hissettiğimizden varlığını biliyoruz en azından.Allah hepimizin yavrularını korusun haziran gelse de sağ salim kucağımıza alsak inşallah :)Ooo maşallah annesi:) güzel beslenmiş yavrun :) benim daha kızçemi görmeme 15 gün var. Ama artık hissettiğimizden heralde eskisi kadar zor gelmiyor beklemek. Tabi yine merak ediyorum ne kadar buyudugunu :) Allah hepimizin kuzularını bizlere sağsalim bağışlasın :)anneler gülsün çocuklar büyüsün :)))
Bilmiyorum ki canim...sonuçta her yerini incelemek zorunda... 40 dakika sürdü bizimki :)Kizlar bisey sorcam. Su ayrintili ultrason icin yarim saat bakti diyorsunuz. Yarim saat cocuk icin zararli degilmi. Ben genelde 4dk.dan sonrasi iyi degil diye biliyordum yani okumustum. Dogrumu kiiii acaba
Tüh tuuuuhhh yanlış anlamisim
Avusturya doğumluyum, annem viyanali dedim canimm:):)
Fransa demek olsun sinirmis bak
maşallah canım kızına :))) bende çok sık idrara çıktığım için özellikle idrar testi yaptırdım bişey cıkmadı ama işyerimde sürekli otur kalk sıkılıyor insan gunde kac defa wc ye gidiyorum gerci hareket oluyor bi bakıma iyi ama yinede soguklarda çok sık wc olayı sıkıyor insanı :)))Bugün yine çok şey yazmışsınız ya okuyamadım valla :) Doktoro plesanta durumu,serviks uzunluğu falan sordum. olumsuz bşy olsa biz söyleriz merak etmeyin dedi bana. çok şükür kızım da gayet iyi :) sık idrara çıktığımdan tahlil yaptırdım bşy çıkmadı gece 2-3 kez kalkıyorum yaaa...gün içi kaç kere gittğim meçhul... gerçi normalde de ben çok giderdim. Ah bi de kabızlık sorunum olmasa... ona da zor çıkıyorum... 15 gün sonraya şeker yüklemesine çağırdı bakalım. Onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah
hoşgeldin canım sevindim ikinizinde iyi olmasına :)))Kuzularrımmm...
Gelebildim sonunda , tatilden dolayı ayrıntılı ultrasonumuzu haftamız geçmeden dün yaptırdık şükür , ondan önce salı günü doktor randevumuz vardı...
İkisi de çok güzeldi çok şükür , minik kızım gayet sağlıklıymış elhamdülillah...
Bir ara yutkundu , ağzını açıp kapattı , elini açıp kapatıyordu...
Ağlayasım geldi o an...
Rabbim ne büyüksün , ne ara geldik bu zamanlara...
Göbüşüm büyüdükçe mutlu oluyorum...
şu an geçmişi okuyorum , neden bu saatte , uyku tutmadı resmen
sizlerin haberlerini de okuyayım da iyice rahatlayayım...
öptüm güzellerrrr
çok saol canım seninkinede maşallahhh :))) daha çook resimleri olacak minnaklarımızınnOyyyy tontişine kocaman maaşAllaahh..
Ne de güzel poz vermişşş... :)
bizimki eliyle yüzünü kapattığı için profilden resmimiz var eli de var tabii :))
Olsun artık bununla idare edeceğiz :)
sana da hayırlı cumalar canım çok sevindim kurana başlamanıza inşallah banada nasip olur bende oğlumun Allah yolunda hayırlı ve bize örnek bi kul olmasını istiyorum. belki ondan feyz alırız iş güç derken ne ibadet edebiliyoruz ne bi dua okuyabiliyoruzHeeeeeyyyyyoooooooooooo......
Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)
Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.
Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.
Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.
Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*
ooo maşallah canım bebişine seninki kızmıydı kız bebekler zaten erkeklerden önce doğuyormuş seninki baya öndeymiş maşallah tekrar :)))günaydın kızlarrrrr
dün ayrıntılıya girdim. her şey normal dedi. yalnız benim bebek 9 gün önde çıktı. devlet hastanesinde de öyle çıkıyor ama doktorum iki gün önde dedi, anlamadım. sadece boyu doktoruma göre 5 gün önde. 694 g olmuş dedi doktor kuzuma. ne kadar büyümüş miniğim. önde olduğu için şeker yüklemesi yaptırdın mı diye sordu. yaptıracağım zaten. eşimin uzun olduğunu söyledikten sonra muhtemelen ondandır dedi. her şey güzel gidiyor...
evet canım kiloları hiç dert etme ben ilk aylarda midem o kdr kötüydüki burdaki hamileler kilo aldım felan diyince Allah'ım bnmde midem düzelsin kilo almaya razıyım diyordum yemek yiyebilmemiz çok buyuk bir erdem canım tam tersi olsa inan hamileliğin kabusa dönerdi doktorun bişey demedikçe ye yiyebildiğin kadar kilolu olmak hamileliğin doğasında var :)))bende haftama gore fazla aldim ama ne yesem gobegimde baska bir yerimden belli olmadigi icin simdilik endiselenmiyrm gerci cokta endiselenicemi zannetmiyrm kizim iyi olsunda kilolar verilir.daha oncesinden 15 kilo vermisligim var zaten
evet canım hamileliğimiz bitmek üzere nerdeyse ben hala kendimi yeni hamile sanıyorum aldığım fakat giymediğim kıyafetler var havalar bi düzelsin bebek figurlu badilerimi giymeye başlıcam şurda ne kdr kaldıki hamileliğimizin bitmesine tadını çıkarmak lazımHerkese günaydınnn özellikle minnaklaraNasılız bakalımm annişlerr? Detaylıya girenlerin gözü aydın Artık bu saatten sonra bi aksilik çıkması çok çok küçük bir ihtimal. Artık hamileliğin tadını çıkaralım lütfen
Bu arada rahim ağzı uzunluğu yani serviks sorulmuş benimki 4.2 cm miş. Normal doktorum hiç bişey söylemedi fakat anormal bulgular kısmına bunu yazmış sanırım takip edilmesi için. Doktor bana söylemedikçe benim içim rahat, ona güveniyorum.
Diğer bir mesele de kimimiz ishal olmuşuz kimimiz kabız. Bu bizim beslenme düzenimizin yolunda gitmediğine dair bir işaret. Ben bu sabah zor yetiştim wc ye. kaslarım titriyo şu anda. Soda-ayran-su ve muz miktarını arttırıcam bugün. Sanırım dün dışardan yediğim yemekten kaynaklandı. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz. Artık gebeliğe o kadar da yabancı değiliz. Bizleri nasıl etkilediğini gördük. Ona göre önlemimizi alıcaz.
Uff sabah sabah çok konuştumHepimize bol tepikli bir gün olsun, öpüldünüz
haklısın canım çok sinir bozanları silmek lazımşu görgüsüzlerin hepsini sildim face den ben. sana da tavsiye derim :)
aynen canım kesinlikle öle kader arkadası olduk :))) vaktinde sağlıklı bir şekilde dogsunlar inşallah canım bakalım belki aynı gün doğarlar kimbilir :)))yaaa esracim sanirim ayni gidiyoruz biz seninle tipatipbakalim ne zaman dogurcaz ikimizde gerçekte
Aynen anlattigin gibi çok mutlu uyandim ama rüyaymis diyip kötü oldumBenimkide ultrasonda gördügümün aynisiydi ya aglicam simdi hatirladikça
kaşıntı oluyor benim de canım, ama anlattığın kadarıyla seninki kadar yogun degil. bebeyagı yada aktardan aldığım catlama yagını suruyorum geciyor, günde iki defa sürüyorum, sabah akşam.Merhaba arkadaşlar yeni gördüm topiginizi allah izin verirse beniM doğumun da temmuz başı olacak. Burada bilgi alışverişinin yoğun olduğunu görünce belki derdime bir çare bulurum diye düşündüm. Karnım çok buyumemesine rağmen kasinma var ayrıca pul pul deri dokuyorum resmen. Banyo yapınca 2 gün kasini yorum. Göğsünden aşağı bacakların da dahil kasintim. Mustela kullandım. Kakao yağı, badem yağı, hakiki zeytin yağı bunları denedim yok yok hem kuru luk hem kaşıntı hem de deri dokuntusu. Tabi tahlil verdim henüz sonuç belli değil. Bildiğiniz bir formül varmı. En azindan dış müdahalede.
merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım gruba 24 haftalık olduk çok şukur detaylı ultrasonumuz da çok iyi geçti herşey yolunda çok şukur sonunda cinsşyetimizde kesinleşti bir oğlum vardı şimdide allahın ıznıyle bir kızım olucak :)) ismimiz ela derin olucakSirriEyvan listeye eklermisin bizide :) buda guzel kızım
merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım gruba 24 haftalık olduk çok şukur detaylı ultrasonumuz da çok iyi geçti herşey yolunda çok şukur sonunda cinsşyetimizde kesinleşti bir oğlum vardı şimdide allahın ıznıyle bir kızım olucak :)) ismimiz ela derin olucakSirriEyvan listeye eklermisin bizide :) buda guzel kızım
Ohh gozun aydin canimm:)))artik rahat bi ohh cekme vakti.Rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin:)))ayrıntılı ultrasondan geldik kızlar yarım saat muayene sürdü doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.herhangi bi rapor vermedi ama.oğluşuma çok atletik olcak bu çocuk dedi
kendı doktoruma sorcam o zaman onun da muayınesı 1 ay sonraBenimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...
Tam sordum o sırada zaten onu olcuyorum dedi bak burda dedi ve soyledi ciktiya da resmini bile kaydetti elimde usg resmi bile var...
Israrla sorun...
Cm olarak bilmek istiyorum deyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?