- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.381
Canım birinci cüzu ben alıyorum onaylananArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :yigitali
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: @mirac75
11.Cüz: @mirac75
12.cüz: @mirac75
13.Cüz: @mirac75
14.Cüz: @mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
çok tatlı maşallah ona bakalım bizde yarın boyle net bir foto alabilcekmiyiz detaylıda :)merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım gruba 24 haftalık olduk çok şukur detaylı ultrasonumuz da çok iyi geçti herşey yolunda çok şukur sonunda cinsşyetimizde kesinleşti bir oğlum vardı şimdide allahın ıznıyle bir kızım olucak :)) ismimiz ela derin olucakSirriEyvan listeye eklermisin bizide :) buda guzel kızım
oyy maşallah tontoş bir surat görüyorum kilosu yerinde galiba maşallah annesi :))))merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım gruba 24 haftalık olduk çok şukur detaylı ultrasonumuz da çok iyi geçti herşey yolunda çok şukur sonunda cinsşyetimizde kesinleşti bir oğlum vardı şimdide allahın ıznıyle bir kızım olucak :)) ismimiz ela derin olucakSirriEyvan listeye eklermisin bizide :) buda guzel kızım
Hmm anladim canim...evlenince mi gittin sen oralara bakalim :)aay dogru demistin canim pardon
evet daha yakin olamazdik 10-15 dakikada ülke degisiyoruz :)
burda dogup buyuyenler asagi yukari anliyolar almancayi dersini aliyorlar ama ben sonradan geldim :)
Canim 1 verildi... 2 yi alabilirsin :-Canım birinci cüzu ben alıyorum onaylanan
Benim 25. haftada yapılacak canım. 26 ya kadar yapılabilir dediler hastanede.herkese günaydın güzel anne adyaları. uzun zamandır yazamıyorum. çok nadir girebiliyordum zten. iş nedeniyle şehir filan değişince hiç fırsatım olmadı. arada eski topiğimi takip ediyorum buraya da girmeye çalışıyorum. nasılsınız. kuzular nasıl. benim bir sorum olcak. ayrıntılı ultrasonu hangi haftalarda yaptırdınız. benim ptesi randevum var burda ilk kez gitcem. 23+1 günlük olcam o zaman. geç kalmış olur muyum . nete baktım kafam karıştı 19-23 yazan var 24. hafta yazan var.
aynen canım kesinlikle öle kader arkadası olduk :))) vaktinde sağlıklı bir şekilde dogsunlar inşallah canım bakalım belki aynı gün doğarlar kimbilir :)))
canım birde bugun bir arkadasım doğumyaptı bebişin resmini koymuş bide bu gece rüyamdada bebeğimi gördüm ya gidip sarılmak kucağıma alıp sevmek istedim o an çok tuhaf oldumm içim kıpraştı o an bebek duygusuyla :)))
Hmm anladim canim...evlenince mi gittin sen oralara bakalim :)
iyi canım çok sevindim darısı başımıza inşaaaalllaaahhhayrıntılı ultrasondan geldik kızlar yarım saat muayene sürdü doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.herhangi bi rapor vermedi ama.oğluşuma çok atletik olcak bu çocuk dedi
Aaaa iyiki söyledin canim yaaa ben doktora sormadan yaptiracaktim nerdeyse.Kızlar ben bugün tetanoz aşısını sordum doktoruma. Sakın yaptırma dedi. Erken doğum riski yüksekse yaptırmamak lazımmış
Ben de komşum uyarmasa sormayacaktım. İyi ki söylediAaaa iyiki söyledin canim yaaa ben doktora sormadan yaptiracaktim nerdeyse.
Canım bende senin haftalarında hissedemiyordum 22den sonra hissettim net olarak :)Günaydın hanımlar,hepiniz tekme diyorsunuz ne güzel.Ben maalesef şu ana kadar hiç bir şeyini hissedemedim oğluşumun.Bazen korkuyorum Allah korusun bir sorunu falan mı var diye.24 ün de ayrıntılımız var,inşallah bir sorun yoktur da bende bakarım o tatlı şiddetin tadına
Ohh hamarat hanım :)Selam kızlar işlerim yeni bitti bütün evi temizledim, yemeklerim de hazır.
Hafta sonuna işim kalmadı gezeceğim Allah nasip ederse.
Sizler nasılsınız?
Ohh hamarat hanım :)
benim kayınvalidem yanımda sağolsun iş yapmıyorum evde doğru düzgün :) kursa gittim geldim oturuyorum şu an kızım da sakin şu aralar çok tepişmiyor. :)
merak etme canım hiç bi sorun yoktur.ben de senin gibi korkuyordum 2 hafta önce ayrıntılıya gittikten sonra hissetmeye başaladım canım sen de en yakın zamanda hissedersin kötü şeyler getirme aklına.Günaydın hanımlar,hepiniz tekme diyorsunuz ne güzel.Ben maalesef şu ana kadar hiç bir şeyini hissedemedim oğluşumun.Bazen korkuyorum Allah korusun bir sorunu falan mı var diye.24 ün de ayrıntılımız var,inşallah bir sorun yoktur da bende bakarım o tatlı şiddetin tadına
Hamaratlık değil de mecburiyetten diyelim canım, nevresimler vs. değişti. camları sildim, evi süpürdüm sildim duş aldım vs. vs.
Oooo ne güzel demek kayınvaliden yanında ve iş yaptırmıyor. Bayılıyorum öyle kayınvalidelere.
Daha kalacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?