2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım birinci cüzu ben alıyorum onaylanan

çok tatlı maşallah ona bakalım bizde yarın boyle net bir foto alabilcekmiyiz detaylıda :)

oyy maşallah tontoş bir surat görüyorum kilosu yerinde galiba maşallah annesi :))))

Benim 25. haftada yapılacak canım. 26 ya kadar yapılabilir dediler hastanede.

Kızlar ben bugün tetanoz aşısını sordum doktoruma. Sakın yaptırma dedi. Erken doğum riski yüksekse yaptırmamak lazımmış

kimbilir dedigin gibi ayni güne denk gelir belki :))
oyy yakinsan arkadasina hiç durma git sev, kokla mis gibi :)

Hmm anladim canim...evlenince mi gittin sen oralara bakalim :)

yok canim ailemle geldim :) esimle sonradan üniversitede tanistik :)

Kızlar, ben uyku seti yerine nevresim takımı+yorgan almayı düşünüyorum. yorganı istediğim gibi alirim, uyku setlerindeki yorganların ne oldugu belli değil gibi. sizler ne düşünüyorsunuz?

Selam kızlar işlerim yeni bitti bütün evi temizledim, yemeklerim de hazır.

Hafta sonuna işim kalmadı gezeceğim Allah nasip ederse.

Sizler nasılsınız?

O Canım bende senin haftalarında hissedemiyordum 22den sonra hissettim net olarak :)

Selam kızlar işlerim yeni bitti bütün evi temizledim, yemeklerim de hazır.

Hafta sonuna işim kalmadı gezeceğim Allah nasip ederse.

Sizler nasılsınız?
Ohh hamarat hanım :)

benim kayınvalidem yanımda sağolsun iş yapmıyorum evde doğru düzgün :) kursa gittim geldim oturuyorum şu an kızım da sakin şu aralar çok tepişmiyor. :)

Ohh hamarat hanım :)

benim kayınvalidem yanımda sağolsun iş yapmıyorum evde doğru düzgün :) kursa gittim geldim oturuyorum şu an kızım da sakin şu aralar çok tepişmiyor. :)

Hamaratlık değil de mecburiyetten diyelim canım, nevresimler vs. değişti. camları sildim, evi süpürdüm sildim duş aldım vs. vs.

Oooo ne güzel demek kayınvaliden yanında ve iş yaptırmıyor. Bayılıyorum öyle kayınvalidelere.

Daha kalacak mı?

merak etme canım hiç bi sorun yoktur.ben de senin gibi korkuyordum 2 hafta önce ayrıntılıya gittikten sonra hissetmeye başaladım canım sen de en yakın zamanda hissedersin kötü şeyler getirme aklına.

Martın 9unda kızına gidecek 1ay ordalar sonra da benim durumuma göre ya memlekete giderler ya da yanımda kalırlar annem gelene kadar büyük ihtimal. Aslında biz onların yanında kalıyoruz diyebilirim aynı evdeyiz fakat onlar bize rahatsızlık vermemek için ya memlekete gidiyorlar ya da kızına kızı da epey uzakta kutahyada oturuyor. Hava soğuyunca geliyorlar yanımıza. Allah razı olsun. Çok yardımcı oluyor geliniyim diye benden iş beklemiyor. Ben yaparsam yapıyorum yoksa demiyor şunu yap diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…