- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.401
Ben de öyle düşünüyorum canımKızlar, ben uyku seti yerine nevresim takımı+yorgan almayı düşünüyorum. yorganı istediğim gibi alirim, uyku setlerindeki yorganların ne oldugu belli değil gibi. sizler ne düşünüyorsunuz?
Martın 9unda kızına gidecek 1ay ordalar sonra da benim durumuma göre ya memlekete giderler ya da yanımda kalırlar annem gelene kadar büyük ihtimal. Aslında biz onların yanında kalıyoruz diyebilirim aynı evdeyiz fakat onlar bize rahatsızlık vermemek için ya memlekete gidiyorlar ya da kızına kızı da epey uzakta kutahyada oturuyor. Hava soğuyunca geliyorlar yanımıza. Allah razı olsun. Çok yardımcı oluyor geliniyim diye benden iş beklemiyor. Ben yaparsam yapıyorum yoksa demiyor şunu yap diye.
Ayy inşallah canım ya,kuruyorum da kuruyorum yoksa kafamdamerak etme canım hiç bi sorun yoktur.ben de senin gibi korkuyordum 2 hafta önce ayrıntılıya gittikten sonra hissetmeye başaladım canım sen de en yakın zamanda hissedersin kötü şeyler getirme aklına.
Maşallah canım nazar değmesin inş.
Aslında normal olması gereken bu ama bir çok kayınvalide maalesef yapmıyor.
ben de öyle yapacağım cnm..yorganını aldım zaten..istediğin nevresim takımını kullan daha iyi bence..Kızlar, ben uyku seti yerine nevresim takımı+yorgan almayı düşünüyorum. yorganı istediğim gibi alirim, uyku setlerindeki yorganların ne oldugu belli değil gibi. sizler ne düşünüyorsunuz?
oyyy maşallah cnm..hakkaten hamaratsın ..benim de annem yanımdaydı 20 gündür çok rahattım..bugün yolcu ettimSelam kızlar işlerim yeni bitti bütün evi temizledim, yemeklerim de hazır.
Hafta sonuna işim kalmadı gezeceğim Allah nasip ederse.
Sizler nasılsınız?
Martın 9unda kızına gidecek 1ay ordalar sonra da benim durumuma göre ya memlekete giderler ya da yanımda kalırlar annem gelene kadar büyük ihtimal. Aslında biz onların yanında kalıyoruz diyebilirim aynı evdeyiz fakat onlar bize rahatsızlık vermemek için ya memlekete gidiyorlar ya da kızına kızı da epey uzakta kutahyada oturuyor. Hava soğuyunca geliyorlar yanımıza. Allah razı olsun. Çok yardımcı oluyor geliniyim diye benden iş beklemiyor. Ben yaparsam yapıyorum yoksa demiyor şunu yap diye.
Güzel anneleriimmm
Benim gobus yine birden büyüdü
Minnos kizim da yine aşağı aşağı tekmeliyor bide bana sorsa nasıl hissettirdiğini bana... Çok değişik yaffff
Sen kaçı verirsen ozaman yazda bana kesinlessinCanim 1 verildi... 2 yi alabilirsin :-
Onlar da sanirim kayinvalidelerinden oyle gormus demek ki. Allah onlarin da kalplerine sevgi verir insaallah.
yorganı nasıl aldın canım?ben de öyle yapacağım cnm..yorganını aldım zaten..istediğin nevresim takımını kullan daha iyi bence..
oyyy maşallah cnm..hakkaten hamaratsın ..benim de annem yanımdaydı 20 gündür çok rahattım..bugün yolcu ettim(((( evde yerimden bile kalkmadım desem yeridir..ne yemek ne temizlik ne çamaşır ütü hiçbir şey bırakmadı bana...anne sevgisi ne güzel...hakları hiç ödenmez..şimdiden özlemi çöktü içime.. (
idealtepede diyabet vakfı var, orada yapılıyormus.Kızlarr şeker yüklemesi yaptıran varmı ist. anadolu yakası önerebileceğiniz yerler varmı????
Canim en iyisi doktorunu ara ya da gidebilirsen git benceKizlar acil yardima rahatlatmaya ihtiyacim var...
Yaklaşık 2 haftadır bitmeyen afedersiniz ishalim var.azosilin antibiyotik kullaniyordum ondan olmuştu ama bihaftadr ilaç kullanmiyorum bitti.ama ishal artarak devam etti.ne denediysem geçmedi.bugün azonce eve kendimi zir attim.sabah okulda bi üşüme bi titreme başladı.dayakyemis gibi kemiklerim agrio.sağ kasigmdan birşeyler bacagma kadar agriio.bide hafiften atesim cikti.ishallemi ilgili ki? Bebegimle ilgili olmasından korkuyorum.napsam ne etsem bi akila ihtiyacim var:-(
inşaallah canim benim.ne güzel valla maşallah...allah herkese böylesini nasip etsin..
Biran önce doktora git bence su kaybın olmuştur keşke bu kadar beklemeseydin.serum taka bilirler..Kizlar acil yardima rahatlatmaya ihtiyacim var...
Yaklaşık 2 haftadır bitmeyen afedersiniz ishalim var.azosilin antibiyotik kullaniyordum ondan olmuştu ama bihaftadr ilaç kullanmiyorum bitti.ama ishal artarak devam etti.ne denediysem geçmedi.bugün azonce eve kendimi zir attim.sabah okulda bi üşüme bi titreme başladı.dayakyemis gibi kemiklerim agrio.sağ kasigmdan birşeyler bacagma kadar agriio.bide hafiften atesim cikti.ishallemi ilgili ki? Bebegimle ilgili olmasından korkuyorum.napsam ne etsem bi akila ihtiyacim var:-(
idealtepede diyabet vakfı var, orada yapılıyormus.
http://www.turkdiab.org/sayfa.aspx?m=10
teknomed laboraturaları var farklı yerlerde http://www.teknomedlaboratuvar.com/
Saol canm valla düşünmeniz yeter olsun yazi gorucez Allahin izniyle en kötü o zmn yerim:)Selam canim, en kötü ihtimal konservelerini alsan bi hevesin gider, meyve suyunuda içsen belki faydasi olurüzüldüm simdi keske bulabilsemde yollasam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?