2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar, ben uyku seti yerine nevresim takımı+yorgan almayı düşünüyorum. yorganı istediğim gibi alirim, uyku setlerindeki yorganların ne oldugu belli değil gibi. sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben de öyle düşünüyorum canım

Maşallah canım nazar değmesin inş.

Aslında normal olması gereken bu ama bir çok kayınvalide maalesef yapmıyor.

Kızlar, ben uyku seti yerine nevresim takımı+yorgan almayı düşünüyorum. yorganı istediğim gibi alirim, uyku setlerindeki yorganların ne oldugu belli değil gibi. sizler ne düşünüyorsunuz?
ben de öyle yapacağım cnm..yorganını aldım zaten..istediğin nevresim takımını kullan daha iyi bence..

Selam kızlar işlerim yeni bitti bütün evi temizledim, yemeklerim de hazır.

Hafta sonuna işim kalmadı gezeceğim Allah nasip ederse.

Sizler nasılsınız?
oyyy maşallah cnm..hakkaten hamaratsın ..benim de annem yanımdaydı 20 gündür çok rahattım..bugün yolcu ettim (((( evde yerimden bile kalkmadım desem yeridir..ne yemek ne temizlik ne çamaşır ütü hiçbir şey bırakmadı bana...anne sevgisi ne güzel...hakları hiç ödenmez..şimdiden özlemi çöktü içime.. (

ne güzel valla maşallah...allah herkese böylesini nasip etsin..

Allah kavuştursun tekrardan canım.

İnsanın annesi gibi yok.

Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi.

Allahtan benim annem yakın, yürüyerek 3-5 dk.

Kizlar acil yardima rahatlatmaya ihtiyacim var...
Yaklaşık 2 haftadır bitmeyen afedersiniz ishalim var.azosilin antibiyotik kullaniyordum ondan olmuştu ama bihaftadr ilaç kullanmiyorum bitti.ama ishal artarak devam etti.ne denediysem geçmedi.bugün azonce eve kendimi zir attim.sabah okulda bi üşüme bi titreme başladı.dayakyemis gibi kemiklerim agrio.sağ kasigmdan birşeyler bacagma kadar agriio.bide hafiften atesim cikti.ishallemi ilgili ki? Bebegimle ilgili olmasından korkuyorum.napsam ne etsem bi akila ihtiyacim var:-(

Canim en iyisi doktorunu ara ya da gidebilirsen git bence

Biran önce doktora git bence su kaybın olmuştur keşke bu kadar beklemeseydin.serum taka bilirler..

Kızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…