2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ah cnm ya ağlattın beni sen evet annelerımıze uzun ömürler versin senın annenın de mekanı cennet olsun.. onlar bir tane yerleri dolmaz allah bizi evlatlarımıza onları da bize bağışlasın cnmm..

Canim Allah rahmet etlesin cok zor bi kayip ne diyecegimu bilemedim(

Kızlar 23. Haftaya yeni başladığımız günler şeker yüklemesi îçin uygun mu illa 24. Haftayı beklememiz mi lazım?

Canim Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,ben yurtdisindayim o yuzden ailemi cok ozluyorum hele de annemi keske yanimda olsa ay agladim ben

Masallah yavrusuna canim kocaman olmuss tombik tombik:))

Ne büyük bir aci Rabbim büyük sabirlar versin, geride kalan sevdiklerinin acisini göstermesin

Rabbkm rahmet eylesin canim...sabır versin sana...

Canim Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,ben yurtdisindayim o yuzden ailemi cok ozluyorum hele de annemi keske yanimda olsa ay agladim ben
Sizleri üzmek için yazmadım,özür dilerim sizinle paylaşınca rahatlıyorum. Üzülme ağlama hayatta ya annen dua et bol bol..

Sizleri üzmek için yazmadım,özür dilerim sizinle paylaşınca rahatlıyorum. Üzülme ağlama hayatta ya annen dua et bol bol..
Yok canim sorun degil ben de 2 yil once babami kaybettim onu da cok ozluyorum hep ruyalarimda , annem iyi sukurler olsun ama uzakta o yuzden cok ozluyorum Rabbim kimseye yasatmasin ana baba acisini

Başın sağolsun canım

Yok canim sorun degil ben de 2 yil once babami kaybettim onu da cok ozluyorum hep ruyalarimda , annem iyi sukurler olsun ama uzakta o yuzden cok ozluyorum Rabbim kimseye yasatmasin ana baba acisini
Bende babamı kaybedeli önceki gün 10 sene oldu canım, annemde babamda hayatta değiller. Aminnnnn Rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…