- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.421
ah cnm ya ağlattın beni senKızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Canim Allah rahmet etlesin cok zor bi kayip ne diyecegimu bilemedimKızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Canim Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,ben yurtdisindayim o yuzden ailemi cok ozluyorum hele de annemi keske yanimda olsa ay agladim benKızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Masallah yavrusuna canim kocaman olmuss tombik tombik:))kızlarr kızlarrrrr
bugun elıfımı gordum anaaaaammmm kocaman olmus kızım 750 gr olmus
seker testı yaptılar sekerım 91 cıktı cok ıyı dedı doktor haftayada detaylı ult ıcın gel dedı cok heycanlandım
SirriEyvan canım bnde 30. cuzu alayımmı
2 veriyorum canim... Allah kabul etsin :)Sen kaçı verirsen ozaman yazda bana kesinlessin
Kızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Kuzum 30 gitti ki... 28 versem olur mu :)kızlarr kızlarrrrr
bugun elıfımı gordum anaaaaammmm kocaman olmus kızım 750 gr olmus
seker testı yaptılar sekerım 91 cıktı cok ıyı dedı doktor haftayada detaylı ult ıcın gel dedı cok heycanlandım
SirriEyvan canım bnde 30. cuzu alayımmı
Rabbkm rahmet eylesin canim...sabır versin sana...Kızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Allah razı olsun canım, aminnnnn inşallah.ah cnm ya ağlattın beni senevet annelerımıze uzun ömürler versin senın annenın de mekanı cennet olsun.. onlar bir tane yerleri dolmaz allah bizi evlatlarımıza onları da bize bağışlasın cnmm..
Sağol canım gerçekten çok zor Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın.Canim Allah rahmet etlesin cok zor bi kayip ne diyecegimu bilemedim(
Sizleri üzmek için yazmadım,özür dilerim sizinle paylaşınca rahatlıyorum. Üzülme ağlama hayatta ya annen dua et bol bol..Canim Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,ben yurtdisindayim o yuzden ailemi cok ozluyorum hele de annemi keske yanimda olsa ay agladim ben
Allah razı olsun canım, aminnnnn inşallahNe büyük bir aciRabbim büyük sabirlar versin, geride kalan sevdiklerinin acisini göstermesin
Yok canim sorun degil ben de 2 yil once babami kaybettim onu da cok ozluyorum hep ruyalarimda , annem iyi sukurler olsun ama uzakta o yuzden cok ozluyorumSizleri üzmek için yazmadım,özür dilerim sizinle paylaşınca rahatlıyorum. Üzülme ağlama hayatta ya annen dua et bol bol..
Başın sağolsun canımKızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Bende babamı kaybedeli önceki gün 10 sene oldu canım, annemde babamda hayatta değiller. Aminnnnn Rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.Yok canim sorun degil ben de 2 yil once babami kaybettim onu da cok ozluyorum hep ruyalarimda , annem iyi sukurler olsun ama uzakta o yuzden cok ozluyorumRabbim kimseye yasatmasin ana baba acisini
Allah rahmet eylesin canımKızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
Aminnnnn çok sağol canım.Başın sağolsun canım
Aminnnnn canım Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin canımmekanı cennet olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?