- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.441
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumiyi canım çok sevindim darısı başımıza inşaaaalllaaahhh
başın sağolsun canım allah mekanlarını cennet eylesin.çok duygulandım.bende babamı kaybedeli tam bir sene oldu.çok zor gerçektenBende babamı kaybedeli önceki gün 10 sene oldu canım, annemde babamda hayatta değiller. Aminnnnn Rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.
Tamam canım Sağol Allahım kabul eder insallah2 veriyorum canim... Allah kabul etsin :)
Aminnnnn canım seninde başın sağolsun.başın sağolsun canım allah mekanlarını cennet eylesin.çok duygulandım.bende babamı kaybedeli tam bir sene oldu.çok zor gerçekten
doktora gitmelisin canım.. inatçı şekilde devam eden ishal çok zararlı. doktorlar deva bulur sana inan.Kizlar acil yardima rahatlatmaya ihtiyacim var...
Yaklaşık 2 haftadır bitmeyen afedersiniz ishalim var.azosilin antibiyotik kullaniyordum ondan olmuştu ama bihaftadr ilaç kullanmiyorum bitti.ama ishal artarak devam etti.ne denediysem geçmedi.bugün azonce eve kendimi zir attim.sabah okulda bi üşüme bi titreme başladı.dayakyemis gibi kemiklerim agrio.sağ kasigmdan birşeyler bacagma kadar agriio.bide hafiften atesim cikti.ishallemi ilgili ki? Bebegimle ilgili olmasından korkuyorum.napsam ne etsem bi akila ihtiyacim var:-(
Ya oylemi...Kızlar ben bugün tetanoz aşısını sordum doktoruma. Sakın yaptırma dedi. Erken doğum riski yüksekse yaptırmamak lazımmış
Canım korkma. Benim kasılmalarım var belki o yüzden öyle söylemiştir doktorYa oylemi...
Ben dun ikinci asiyi oldum bugun hastayim kolum aciyor basim agriyor dundendir midem kotu...
Kafayi kaldiramadim bugun...
Neyse oldu bitti artik...
ayy sende mi elif ismini koycan bebisine bizde elif eylul dicez ins.:)kızlarr kızlarrrrr
bugun elıfımı gordum anaaaaammmm kocaman olmus kızım 750 gr olmus
seker testı yaptılar sekerım 91 cıktı cok ıyı dedı doktor haftayada detaylı ult ıcın gel dedı cok heycanlandım
SirriEyvan canım bnde 30. cuzu alayımmı
sorma canm bnde yaptirali 3 gun oldu hala kolumu kaldiramiyorumYa oylemi...
Ben dun ikinci asiyi oldum bugun hastayim kolum aciyor basim agriyor dundendir midem kotu...
Kafayi kaldiramadim bugun...
Neyse oldu bitti artik...
Neyse ikinci aşı için sorarsın. Dokunduğunu söylersinsorma canm bnde yaptirali 3 gun oldu hala kolumu kaldiramiyorum
almila000 yaa ben dr.uma sormadan yaptirdim zatn icim rahat diildi tam kurt dustu icime Allah korusun
maşallah canım :)))Kızlar benim bebeğim 700 gram olmuş maşallah ya oğlum maşallah cok iyi :)))
canım çok geçmiş olsun. ishal çok sümüş, çok su kaybetmişsindir. doktora git bence canım...Kizlar acil yardima rahatlatmaya ihtiyacim var...
Yaklaşık 2 haftadır bitmeyen afedersiniz ishalim var.azosilin antibiyotik kullaniyordum ondan olmuştu ama bihaftadr ilaç kullanmiyorum bitti.ama ishal artarak devam etti.ne denediysem geçmedi.bugün azonce eve kendimi zir attim.sabah okulda bi üşüme bi titreme başladı.dayakyemis gibi kemiklerim agrio.sağ kasigmdan birşeyler bacagma kadar agriio.bide hafiften atesim cikti.ishallemi ilgili ki? Bebegimle ilgili olmasından korkuyorum.napsam ne etsem bi akila ihtiyacim var:-(
Allah rahmet eylesin canım benim, üzme kendini... Allah çocuklarına ve sana uzun ömürler versin...Kızlar annesi yanında ve hayatta olanlara nasıl imreniyorum, Rabbim uzun ömür versin hepsine. Benim annem vefat etti 1buçuk sene önce Rabbim rahmet eylesin, şimdi olsaydı elim, kolum, ayağım olurdu benim hertürlü en azından arayıp sesini bile duymak rahatlatırdı beni. İlk oğlumda 27.haftada açılma ve erken doğum nedeniyle yatmıştım 38.haftaya kadar, Allah razı olsun hiç kaldırmamıştı beni. Keşke hayatta olsaydı
maşallah canım. yarım kiloyu geçti kuzucuklarımızKızlar benim bebeğim 700 gram olmuş maşallah ya oğlum maşallah cok iyi :)))
canım ben 24-28 arası diye biliyorum. 24. haftadan erken olur mu bilmiyorum...Kızlar 23. Haftaya yeni başladığımız günler şeker yüklemesi îçin uygun mu illa 24. Haftayı beklememiz mi lazım?
canım internette de 24-28 diye yazıyo. beni de 2 hafta sonraya çağırdı 25 haftalık olucam nasipse.Kızlar 23. Haftaya yeni başladığımız günler şeker yüklemesi îçin uygun mu illa 24. Haftayı beklememiz mi lazım?
aaaaaaaaa sendemı elıf eylul yahuuuu kız bızde ole koycaz bak ta foruma uyelıgımde yazdırdım admıne elıf eylul dıye ısım lıstesınde mewcut bu kadar denk gelır yaaaayy sende mi elif ismini koycan bebisine bizde elif eylul dicez ins.:)
Cnm bunu duyduguma cook sevindim...Benim 25. haftada yapılacak canım. 26 ya kadar yapılabilir dediler hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?